Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Ver más
La empresa ha respondido
Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Ver más
La empresa ha respondido
Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Ver más
Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hv... Ver más
Escrito por la empresa

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux
Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.Tykkemyr 1, NO-1597, Moss, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg bestilte en vare som tydelig stod at den skulle komme dagen etter. Jeg fikk en ordrebekreftelse på mail, men bestillingen min kommer ikke opp på nettsiden deres, selv om jeg er logget inn. Så dårlig kommunikasjon og informasjon. Vet ikke når varen blir sendt til postkontor, så står helt blank på bestillingen min til mange tusen kroner. Telefonen stenger kl 16 da de fleste er på jobb, så man ikke har mulighet til å kommunisere med de utenom på mail som tar flere dager til man får svar.

Respuesta de Dustin Norge
Hyggelig og god kundeservice. Enkelt å bestille, og varen ble sendt kjapt og alt var som forventet.

Respuesta de Dustin Norge
Enkel bestilling og rask leveranse.
Bruker gjerne Dustin på neste bestilling.

Respuesta de Dustin Norge
Rask og effektiv behandling av ordre. Fikk varene i løpet av få dager.

Respuesta de Dustin Norge
Alt gikk bra, det var enkelt å søke, bestille, og leveringen var akkurat som beskrevet. Anbefales!

Respuesta de Dustin Norge
Gode priser og superrask levering. Bra!

Respuesta de Dustin Norge
Ønsket rask levering av ny DeskTop PC fra ASUS og rask levering på døra ble besørget! Samt ordentlige emailetr med ordrebekreftelse, faktura og betalings bekreftelse.

Positivt:
Meget godt vareutvalg, gode priser og rask levering.
Negativt:
Svært mangelfull varebeskrivelse og spesifikasjon.
Gjelder de fleste varer.

Respuesta de Dustin Norge
Funker bra, men litt rusk i maskinen når det har vært feil på produkt og vi blir henvist direkte til produsent. Det fungerer dårlig!!!

Respuesta de Dustin Norge
Utmerket god kundeservice og god råd. Jeg var veldig fornøyd :o)

Respuesta de Dustin Norge
Levering avtalt 2-5 dager men data maskin ikke levert som avtalt.

Respuesta de Dustin Norge
Pålitelig og rask levering, konkurransedyktige prisar og oversiktleg faktura. Har nytta Dustin både til firma og privat.

Respuesta de Dustin Norge
Profft, raskt og enkelt å returnere varer om man har behov for det. Kun positiv opplevelse!

Respuesta de Dustin Norge
Bare gode erfaringer med Dustin. Kjapp levering.

Respuesta de Dustin Norge
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.