Meget kjapt levert. Her har de varene på et lokalt lager, ikke i Sverige. Ingen 4-5 dager til forsending. I tillegg har de alt du kan tenke deg av sjeldne duppedingser for spesielt interesserte. Du... Ver más
La empresa ha respondido
Fikk problem med Nimly gateway. (Fjernstyring av dørlås). Kontaktet Nimly først, som ville sende meg ny. Men tenkte jeg skulle teste kundeservice hos Dustin først. Sendte epost. Et par dager ette... Ver más
La empresa ha respondido
Useriøst selskap. Ringer kundeservice og spør om hvorfor det står faktura på betalingsmåte når orderen er gjort opp med kort. Kundeservice spør: Hvordan betalte du? Når du ringer nettbutikken og de ik... Ver más
Escrito por la empresa

Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux
Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.Tykkemyr 1, NO-1597, Moss, Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rask levering. og god veiledning om riktig vare.

Respuesta de Dustin Norge
Lyn rask levering og produktet var som forventet. veldig fornøyd med Contour rollermus

Respuesta de Dustin Norge
In my 30 years in the IT industry, Dustin.no is the worst company from which I have ever ordered IT equipment. The order process was slow, and when the order was finally placed and paid for, the nightmare started. The total order, excluding VAT, was 60 K NOK. One week after the agreed delivery date, nothing was still delivered. We got a list of different excuses for why our order had not been delivered. The main issue—it seems like no one cares. Even calling the General Manager in Norway, Mr Paulsen seams to be interested in finding a solution. Dustin.no - to be avoided at all cost.

Respuesta de Dustin Norge
Ryddig hjemmeside, godt utvalg og rask levering.....helt topp

Respuesta de Dustin Norge
Liker ikke å få en webside med uendelig med alternativer når man ikke har kunnskap om hardware. Fikk god hjelp på kundeservice men har fortsatt ikke fått vite om min konto har blitt "slettet" eller hvorfor historikk ikke vises. Skulle kunne sett hva vi har handlet tidligere. Enklere da å finne riktig PC f.eksl

Respuesta de Dustin Norge
Kjapt og enkelt å bestille, rask levering! Fikk et prod jeg ikke kunne bruke, treg tilbakemld.

Respuesta de Dustin Norge
Fraktalternativer. Vi har veldig ofte forsinkelser når varer kommer med Bring. Flerkolli kommer ofte over 2 dager. Forsinkelser. Avvik. +++

Respuesta de Dustin Norge
Kort tid fra bestilling til levering og gode priser

Respuesta de Dustin Norge
Alt gikk helt problemfritt, både bestilling og levering.

Respuesta de Dustin Norge
God butikk, fin kommunikasjon, MEN.
De melder deg på nyhetsbrev selv om du kategorisk unngår å klikke på slikt.
Jeg kan ikke fordra tidstyver som uønskede nyhetsbrev og spørsmål om tilbakemeldinger. Dette er en ufin praksis som burde vært strammet inn på ovenfor alle aktører i markedet.

Respuesta de Dustin Norge
Rask svar, og rask levering.
Setter veldig pris på at det mulig å få hjelp på telefon. God kunde service🏆

Respuesta de Dustin Norge
God pris og varen ble levert hurtig. Har gjort flere kjøp og alltid fornøyd. Kan anbefales

Respuesta de Dustin Norge
Oversiktlig nettside og rask levering.
Godt produkt

Respuesta de Dustin Norge
Rask levering og veldig god kundeservice.

Respuesta de Dustin Norge
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.