Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mehrsprachigkeit bei der Termin Absprache, macht es enorm leicht d.h. neben DK, auch noch EN + DE, schnelle Diagnose, nach Labor Ergebnis, genaue Erklaerungen und zeigen, wie die Behandlung fortgeset... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fornyelig måtte bruge jer, da vores 7 mdr. gamle hvalp på vores ferie havde fået en alvorlig forgiftning. Jeres dyrelægen Peter var super hurtig og god til både at behandle vores hund, men og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlige og hjælpsomme over for dyr og ejer, om det så er kat, marsvin, kanin eller andre dyr. I har god service, man er tryg og I er dygtige❤️👍 det er også rigtig praktisk med vetplanordningen.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Hospital veterinario
  2. Servicio veterinario de emergencia
  3. Veterinario/a

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Moderne dyrehospital i Sønderjylland, hvor omsorg, hygiejne og patientsikkerhed er i fokus. Vi tilbyder såvel mere komplicerede operationer, medicinske udredninger, men også god, omsorgsfuld og grundig behandling ved sundhedstjek og vaccinationer af såvel hvalpe, killinger som voksne dyr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super sød

Super sød, kompetent og hjælpsom dyrlæge som tog sig meget af såvel familie som hund. Endvidere super telefonservice resten af weekenden:)

22 de febrero de 2025

Hej Mette,
Tak for din gode anmeldelse .
Jeg giver straks din ros videre til den dyrlæge, der har haft vagten i weekenden.
Vi håber Walther er frisk igen , og at der ikke kommer komplikationer .

I trygge hænder

Dyrehospitalet tager så godt hånd om vores kæledyr, informere os godt både før, under og efter behandlingen og følger op dagen efter via mail eller på telefonen.

7 de enero de 2025

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Mange tak for din dejlige anmeldelse Ulla, vi er glade for at du værdsætter vores opfølgninger

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sehr nettes und unglaublich liebes…

Sehr nettes und unglaublich liebes Personal! Amalie war am Telefon so freundlich und hat das Problem sofort erkannt. Dank Anne, die so schnell von zu Hause kam und Krymmel operiert hat, konnte sie überleben! Ich bin immer noch so gerührt und berührt und danke euch allen von Herzen!

8 de diciembre de 2024

Vielen dank Bianca und liebe grüsse zu Krymmel ❤️🐾

Kyndig behandling

Kyndig behandling, og trods travlhed, var Anne en meget medfølende dyrlæge, og vores hund fik en god lindring for sine øresmerter.
Dejligt at vi kunne få medicinen med hjem med det samme.
Flot dyrehospital, med en god beliggenhed.
Godt nytår til jer alle sammen.
Mvh. Vivi og Palle Lyng

26 de diciembre de 2024

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Kære Vivi, vi taler mange gange for stjerner og ros for Annes behandling af jeres hund 2. juledag. Mh og godt fra Dyrlæge Karina Ryborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dyrlægen havde god forståelse for…

Dyrlægen havde god forståelse for situationen og tog godt imod os. Havde styr på hvad der skulle ske og var god til at se hvad min hund havde brug for. God oplevelse at komme hos jer.

29 de diciembre de 2024

Kære Anna,
Mange tak for en rigtig dejlig tilbagemelding. Vi er glade for at I trods den akutte situation har haft en god oplevelse.
Godt nytår fra Dyrlæge Karina Ryborg

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kvik er ikke en nem patient meget egen

Kvik er ikke en nem patient meget egen. Men i gør alt for at det bliver bedst for ham og jer.

11 de diciembre de 2024

Hej Ulla,
Mange tak for ros stjerner fra Kvik og dig.
Det er vi meget glade for.
Mvh og godt nytår fra Dyrlæge Karina Ryborg

Flotteste ar efter sterilisering

Vi er super tilfredse med hvordan vores 2 killinger var håndteret ift neutralisering. Meget grundig information før operationen. Super flot og minimal ar på kun 2 cm efter steriliseringen. De ringede også næste dag for at høre hvordan der går, det var rart. Virkelig trygt og dejligt sted, kompetent, grundig og tålmodig vejledning og vores dyrlæge Anne er super dygtig og kompetent.

11 de noviembre de 2024

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Mange tak for den rosende omtale.
Vi er meget glade for at i sætter pris på både vores information, faglighed og opfølgning .
Jeg håber jeres killinger er kommet godt over indgrebet.

Skønt personale der sikrer en tryghed

Skønt personale der sikrer en tryghed
Vetplan sikrer den økonomiske tryghed

15 de noviembre de 2024

Hej Kenneth,
Tusind tak for ros til vores personale og Vetplan. Vi er så glade for, at du er tilfreds.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlig og altid til rådighed.

Altid venlig og altid til rådighed.

4 de noviembre de 2024

Hej Lisbeth,
Mange tak for ros og stjerner.
Det er altid en fornøjelse at have besøg af jeres søde hunde.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

At jeg fik en akut tid med det samme til min kat.

Ringede og fik en akut tid til min kat, og sådan er det altid. Personalet er super søde allesammen.

31 de octubre de 2024

Hej Lilian ,
Tak for ros og for at du værdsætter vores akut beredskab.
God bedring til katten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelle tjenester og meget…

Professionelle tjenester og meget empatisk personale.Tak for det 🐾❤️

30 de octubre de 2024

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Mange tak, det varmer her hos os at få så dejlig ros

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tryg og god behandling - anbefales herfra

Bliver altid mødt med venlighed og professionalisme. Dyrlægerne og veterinærsygeplejerskerne behandler mine katte og mig virkelig godt.
Prisen bliver oplyst på forhånd, så man ved hvad man kan forvente ved feks operation.
En af dyrlægerne ringede dagen efter min kats operation og spurgte til min kats velbefindende - virkelig dejlig med omsorg.
Anbefaler virkelig Dyrhospitalet Gråsten og Sønderborg

30 de octubre de 2024

Kære Charlotte ,
Mange mange tak for de fem stjerner og de rosende ord. Det betyder meget for os, at du og dine katte er trygge ved os og glade for at komme hos os.

Grundig og kompetent dyrlæge

Jeg kom ind på klinikken med min elskede hund med mistanke om for lavt stofskifte. En utrolig dygtig dyrlæge lyttede til min forklaring, undersøgte min hund grundigt og foreslog de undersøgelser, der præcist kunne fastlægge årsagen til min hunds ændrede adfærd. Efter undersøgelserne, hvor jeg på forhånd havde fået oplyst prisen, blev flere årsager fundet og er nu behandlede. Jeg har igen en frisk og energisk hund - der fortsat kræver medicin. STOR tak til Jer.

16 de julio de 2024

Kære Anette,
Tak for en skøn tilbagemelding.
Vi er glade for at høre, at din hund er frisk igen.

Kan kun anbefales

Virkelig et dejligt og trygt sted at komme med min lille bitte toypuddel. Dygtig dyrlæge og god forklaring på alt.

11 de septiembre de 2024

Kære Gitte,
Tusind tak for tilbagemeldingen. Vi er glade for at i føler jer trygge .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mine dyrs velfærd er vigtig.

Jeg synes det er dejligt, når jeg bliver ringet op, af dyrlægen som opfølgning på en svær behandling, eller en råd og vejledning, dagen før.
På den måde føler jeg mig set og vigtig som bruger hos jer.

18 de febrero de 2024

Kære Hanne,
Tak for din til tilbagemelding og stjernerne.
Hvor er vi glade for at høre, at vores opringning gør en forskel.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Meget dyrt

Jeg har besøgt dyrehospitalet 2 gange og begge gange er jeg blevet mødt af dygtige og venlige dyrlæger, som har givet mine dyr den bedste behandling.
Men jeg synes det er voldsomt dyrt.
Første gang jeg besøgte dyrehospitalet var i forbindelse med aflivning af min 19 år gamle kat. Den skulle ikke på nogen måde undersøges, blot aflives. Det var en søndag formiddag og kostede over 3000 kr.
Anden gang jeg besøgte dyrehospitalet var min nye kat blevet kørt ned. Det var en fredag kl.18. Han blev undersøgt, røntgenfotograferet og aflivet. Det kostede 7800 kr.
Jeg er udmærket klar over, at det koster ekstra at besøge en dyrlæge efter lukketid og i weekender, men jeg synes stadigvæk, at disse to besøg var ekstremt dyre.

26 de julio de 2024

Hej Britta,
Mange tak for ros til mine dyrlæge kollegaer, og tak for at du har givet dig tid til at give en grundig tilbagemelding.
Prisen i vagten afspejler, at det er meget omkostningstungt at holde et helt dyrehospital åbent, samt afholde løn til dyrlæger, som sidder klar ved telefonen aften, nat, i weekender og på helligdage.
Da det både er omkostningstungt og også svært personalemæssigt at døgnbemande udenfor de normale åbningstider, kaster flere og flere dyrlæger idag håndklædet i ringen og indgår i vagtsamarbejder eller lukker helt i vagttiden, vi passer således også vagten for flere af vores kollegaer i området.
Selvom vagten ikke er en overskudsforretning for os, har vi valgt at bevare den, da vi ligger i et yderområde, og dyreejerne ellers skal køre alt for langt med tilskadekomne og syge dyr for at få hjælp udenfor åbningstiden.
Vi bestræber os på at oplyse nøje om prisen inden vi booker og tager imod patienter.
Jeg håber at ovenstående giver en forklaring på den noget højere pris udenfor åbningstiden, og ellers er du meget velkommen til at kontakte mig.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.