Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,6

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kom ind på klinikken med min elskede hund med mistanke om for lavt stofskifte. En utrolig dygtig dyrlæge lyttede til min forklaring, undersøgte min hund grundigt og foreslog de undersøgelser, der... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mehrsprachigkeit bei der Termin Absprache, macht es enorm leicht d.h. neben DK, auch noch EN + DE, schnelle Diagnose, nach Labor Ergebnis, genaue Erklaerungen und zeigen, wie die Behandlung fortgeset... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har fornyelig måtte bruge jer, da vores 7 mdr. gamle hvalp på vores ferie havde fået en alvorlig forgiftning. Jeres dyrelægen Peter var super hurtig og god til både at behandle vores hund, men og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlige og hjælpsomme over for dyr og ejer, om det så er kat, marsvin, kanin eller andre dyr. I har god service, man er tryg og I er dygtige❤️👍 det er også rigtig praktisk med vetplanordningen.... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Hospital veterinario
  2. Servicio veterinario de emergencia
  3. Veterinario/a

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Moderne dyrehospital i Sønderjylland, hvor omsorg, hygiejne og patientsikkerhed er i fokus. Vi tilbyder såvel mere komplicerede operationer, medicinske udredninger, men også god, omsorgsfuld og grundig behandling ved sundhedstjek og vaccinationer af såvel hvalpe, killinger som voksne dyr.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Tryghed og kvalitet

Altid venligt og imødekommende personale. Meget omsorgsfulde og proffesionelle.
Dyret er i de bedste hænder her.

5 de agosto de 2024

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Mange tak for de fem stjerner og ros til personalet på dyrehospitalet, det betyder meget for os.
Mvh Dyrlæge Karina

Søde og rare

Søde og rare medarbejder der ved hvad de laver og altid med et smil og tydeligt at mærke at de elsker dyr

26 de julio de 2024

Hej Randi,
Mange tak for din tilbagemelding og ros.
Vi blev så glade da vi læste den, og for at det skinner igennem, at vi er her for dyrene .

God og kompetent service

9 de julio de 2024

Hej Hugo,
Mange tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os.
Vi er meget glade for din ros og de fem stjerner .
Vh Karina

Allergisk reaktion - hurtig hjælp

Vores hund blev stukket af et eller andet, og udviklede straks en kraftig allergisk reaktion. Vi ringede til dyrehospitalet og måtte komme med det samme. Vi kom ind direkte til dyrlægen, og vovsen har det igen godt. TAK.

8 de julio de 2024

Kære Marianne,
Vi takker mange gange for de fem stjerner.
Vi er glade for at søde P har det godt igen.

Respektere mine dyr

Er bare tilfreds. I tænker altid på vores dyr, og sætter jer i hundens sted (har b.la. En der ikke kan lide dyrlægebesøg, derfor sker det på hendes præmisser)
I respektere hendes grænse, og tager jer god tid til os og hende, så vi er trygge.
Det føles at det er dyret frem for pengene der tæller😍

4 de junio de 2024

Kære Monica,
Tak for den meget flotte anmeldelse af vores team. Vi er så glade for, at både i og jeres hunde er trygge ved os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig og professionel personale…

Super venlig og professionel personale fra ankomst. Kan kun varmt anbefales 👍

13 de mayo de 2024

Hej Henny,
Tusind tak for de fem stjerner og den dejlige anmeldelse af mine kollegaer, det lader jeg straks gå videre.
Mvh Karina

Dygtige og professionelle folk

Dygtige og professionelle folk, som har virkelig godt tag på dyrene. Ingen tvivl om at de holder oprigtigt af dyr.

14 de mayo de 2024

Hej Ingolf,
Tusind tak for fem stjerner, og en dejlig tilbagemelding, der gør os rigtig glade.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wauu sikke en fin og professionel…

Wauu sikke en fin og professionel behandling vi fik ved vagtdyrlægen. Tak for uvurderlig akut behandling.

15 de mayo de 2024

Hej Lotte,
Tak for ros til vagtdyrlægen, den bringer jeg videre.
Mvh Karina

Ræjti fin da

13 de mayo de 2024

Tak for de 5 stjerner :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

god personale men deres vetplat er jo…

god personale men deres vetplat er jo bare ren SNYD

2 de mayo de 2024

Hej Thomas,
Tak for ros til personalet.
Vi har rigtig mange dyreejere, som er glade og tilfredse med deres Vetplan, fordi de sparer penge på bl.a. loppe flåt midler, konsultationer , blodprøver, negleklip, vaccination og tandrensning.
Vetplan er et tilbud, som man kan vælge at bruge eller ej, og jeg håber du fortsat vil bruge os som dit dyrehospital.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Min hund skulle til Sundheds tjek

Min hund skulle til Sundheds tjek. Han er altid glad og tryg. Alt foregår stille og roligt så han kan følge med. Og så giver det god bidder. Altid behageligt personale.

15 de abril de 2024

Hej Anne,
Det betyder meget for os, at din hund er glad og tryg, når han besøger os, og at du værdsætter personalet.

Positivt dyrehospital .

Venligt personale - føler at de tar den nødvendige tid til modtagelse og konsultation uagtet der var flere kunder på stedet . Føler at de er fagligt dygtige og at de kun vil det bedste for ens hund . Absolut intet at klage over.

9 de abril de 2024

Hej Leif,
Mange tak for din gode anmeldelse. Det betyder så meget for os, at du oplever, vi vil det bedste for din hund.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Får altid en første klasses behandling

Får altid en første klasses behandling. Min hund er altid tryg ved, at komme der🐾🐾🐾🐾

1 de febrero de 2024

Hej Jill,
Mange tak for din anmeldelse, og for mere end snart 25 års godt samarbejde med dig og dine hunde 🙏❤️🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Både dyr og ejer får altid en

Både dyr og ejer får altid en fantastisk god og tryg behandling . Derfor har vi brugt dyrehospitalet de sidste 24 år .

13 de marzo de 2024

Respuesta de Dyrehospitalet Gråsten og Sønderborg

Wow Alice, tusind tak, vi elsker trofaste klienter og deres dyr.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.