Earstore Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick ett beställningskort av audionomen, men slipper gå till en brevlåda och det var enklare att beställa på internet, då jag hade artikelnummer. Hoppas jag får "rätt". Edit: Jag fick rätt prod... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag gillar hur webbsidan var upplagd. Jag har Oticon och klickade då på namnet som sedan tog mig till varorna som hör till den apparaten. Vidare så var det enkelt att checka ut och betalning via Kla... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt snabb leverans. Har beställt från er förut och det gick lika fort då. Dessutom är era batterier av eget märke superbra, bättre än andra märken. Jag är en mycket nöjd kund!!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Skulle få ett mail när varan skickats. Fick inget. En söndagsmorgon fick jag ett SMS från Accessory line AB att jag hade ett paket att hämta, endast 4 dagars liggetid. Trodde att det var ett bluff-sm... Ver más

1. Salud y medicina

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vår verksamhet ligger inom hörapparater, hörselskydd, öronproppar,hörapparatsbatterier och hörseltekniska hjälpmedel. Personalen består av erfarna audionomer, hörselingenjörer och ototekniker. Ni är hjärtligt välkomna att besöka oss på Brännkyrka...

• Brännkyrkagatan 80, 118 23, Stockholm, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

97 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Läs texten

Denna gång var det hyfsat lätt att orientera sig på er hemsida (efter några tidigare försök, jag har då telefonerat). Dock "fastnade" inte en av produkterna i beställningen, men efter lite krånglande ordnade det upp sig. Man måste vara extra vaksam att produktnummer stämmer, det är stundtals besvärligt eftersom hemsidans följsamhet är seg.

10 de enero de 2026

Hej Johan,
Tack beställningen och din feedback, vi håller just nu på att utveckla en ny hemsida men den ligger någon månad framåt i tiden. Men vi gör vårt bästa för att underlätta din upplevelse framåt.

Önskar dig en fin helg,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Man klarar inte av att leverera ut…

Man klarar inte av att leverera ut varan enligt de tider msn anger. Nu hsr jsg vslt en vara för att den var judt en lsgervsra med kort lev.tid.idag har det gått 3 dagar och ni har fortfarande inte fått ut den ifrån lagret, och det kommer heller inte att ske idag enl er kundtjänst

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Earstore

Vi ber verkligen om ursäkt för leveransförseningen, vi har haft en hel del sjukdom samtidigt som det varit julhandel vilket kraftigt påverkat vår leveranskapacitet.

Ber återigen om ursäkt,

*FUSK FÖRETAG*

Beställde 60 batterier, några få varade i kanske 10 minuter. Fick tag på ett voltmeter och kollade de. Samtliga batterier är dåliga. Riktig fuskföretag å hålla sig undan . Fy skam.

24 de agosto de 2025

Hej Kjell,
Vi har nyligen köpt Earstore från tidigare ägare och har arbetat konsekvent under hösten med att förbättra interna processer. Earstore Sweden AB har aldrig haft som avsikt att leverera produkter av låg kvalité men eftersom batterier är färskvaror så kan det förekomma dåliga batcher.

Jag hoppas att vi får möjligheten att ge dig bättre service i framtiden och skulle det vara några problem framöver så kontakta oss på: info@earstore.se så hjälper vi dig.

Önskar en god jul och gott nytt år,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig kvalitet på batterier till…

Dålig kvalitet på batterier till hörapparater köpte storpack men får byta nästan varje dag och ibland 2 gånger om dagen då anser jag att det är dynga ska bli en anmälan till allmäna reklamationsnämnden och jag fick även vänta länge på leverans hoppas earstore hår i konkurs

1 de junio de 2025

Hej Stefan,
Jag förstår din frustation och vill informera att vi nyligen köpt Earstore från dess tidigare ägare. Vi har arbetat konsekvent under hösten med att förbättra interna processer men vill framhäva att Earstore Sweden AB aldrig haft som avsikt att sälja produkter med låg kvalité.

Jag hoppas att vi får möjligheten att ge dig bättre service i framtiden.

Önskar en god jul och gott nytt år,

Tveksam kvalitet!

Beställde batterier i storpack som företaget säljer under eget namn. De uppger att batteriet är "Tillverkade av samma leverantör som Rayovac Extra".
Möjligt att det är så men det är definitivt inte samma kvalitet som Rayovac. Batteriet har betydligt kortare livslängd så det blir dyrare med detta batteri än att köpa riktiga kvalitets batterier.
Det var också lång leveranstid.

Skrev omdömen omdömet i juli månad fick svar idag 251216. Snabba ryck?
Upprepar det jag skrev vid första tillfället. Möjligt att batterierna är tillverkade i samma fabrik som Rayova men det är definitivt inte samma kvalitet.
Finns många exempel på B- sortering. Detta är ytterligare ett tydligt exempel på detta.

10 de julio de 2025

Hej Göran,
Vi har nyligen köpt Earstore från dess tidigare ägare och har under hösten lagt mycket tid på interna processer. Earstore Sweden AB har aldrig haft som avsikt att leverera produkter med låg kvalité och vi kan bekräfta att batterierna är tillverkade i samma fabrik som Rayovac.

Önskar dig en god jul och gott nytt år,
Earstore

8 consejos para escribir buenas reseñas.