Vi var nogle veninder, der var på tur med Totally i påskeferien. Det har uden tvivl været en helt igennem fantastisk uge. Vi havde Frida som guide, og det var helt perfekt. Selv i pressede situationer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de fo... Ver más
Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen! Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den... Ver más
Información sobre la empresa
- ecart.dk
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Sindssssygt fed skirejse i La Plagne…
Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og lign. er måske ikke hvad man kunne forvente hvis man bookede alene. Dog går Totally's engagement op for i det i form af at være afsted mine sit gym/uni og have ordnede forhold takket være guidesne.
La Plagne
Jeg var afsted med gymnasiet til La Plagne med totally , hvilket var en virkelig fed tur. Uden guiderne havde det ikke været det samme. Kan klart anbefale Jenkins, Jonas og Gustave!
Fantastisk rejse til La Plagne i uge 7s
Fantastisk rejse til La Plagne i uge 7
Vi rejste med vores guides Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. De var de varmeste gutters hele vejen i gennem og skabt en vild stemning hele ugen, og var sindsyg til at stå på ski og afterski. De var sindsyg til at sætte en fest i gang til afterski.
Fed oplevelse
Vi havde en mega god guide ved navn Kasper. Han var sød og hjælpsom igennem hele turen med totally.
Deres transport er så ringe
Deres transport er så ringe! Busserne er propfyldte og sæderne helt oppe i hovedet på hinanden. Der er ikke mulighed for at lægge håndbagagen, så man skal sidde sammenklemt med bagagen under fødderne. Man får udelukkende to pauser på en 24-26 timers tur, og pausen, der var beregnet til aftensmad, var så kort, at de færreste nåede at få aftensmad. Meget utilfredsstillende. Buschaufførerne kører fint, men virker uforstående. HUSK SELV AT TAGE MAD MED TIL TUREN!

Respuesta de Totally powered by écart ski tours
Min anmeldelse handler udelukkende om…
Min anmeldelse handler udelukkende om busturen. På vejen hjem (24-26 timer) holdte vi ind 2 gange. 2 gang var beregnet til aftensmad. Vi holdte der i så kort tid at kun få af os fik mad, og mad-mulighederne var meget ringe.
Info omkring pauser og mad på busturen har generelt været uklare.

Respuesta de Totally powered by écart ski tours
Vildeste skiferie
Vildeste skiferie. helt genialt!
Lukas Drachmann var min fantastiske guide. 10/10 stjerner herfra
Fornøjelse Kasper
Jeg rejste med Totally hvor vi fik fornøjelsen af vores søde guide Kasper. Kasper gjorde et fantastisk arbejde under hele turen, både under busturen og på pisterne. Alt i alt en super god oplevelse med Totally og guiderne!
Kasper er en fremragende guide
Kasper er en fremragende guide!
Det har været en kæmpe fornøjelse at rejse med totally og ikke mindst vores søde rejseguide Kasper. Kæmpe anbefaling herfra!
Mega fed tur
Mega fed tur, hvor der har været styr på alt.
Mega fede omgivelser og faciliteter.
Et kæmpe skud ud til Lucas, vores guide for mega godt selskab og altid klar til at hjælpe hvis det skulle være:)
Over alle forventninger!
Over alle forventninger!
Turen til val t har været hel kanon, og vores guide Lucas var simpelthen verdensklasse!!🍾
Oliver er en fremragende guide
Oliver er en fremragende guide! Han er vidende, engageret og formidler information på en spændende og letforståelig måde. Hans entusiasme smitter af, og han formår at skabe en god stemning under hele turen. Derudover er han opmærksom på gruppens behov og tager sig tid til at besvare spørgsmål. En guide, der virkelig gør oplevelsen bedre – kan varmt anbefales!
Bedste tur EVER!
Bedste tur EVER!
Jeg rejste med mit gym til Val T i uge 7 via. Totally - og det var nok den bedste ide nogensinde😁 Særligt vores Guide Ida gjorde oplevelsen 10/10🌟 Hun sørgede for sjove lege og godt humør hele vejen.
Det var en såååå sjov tur
Det var en såååå sjov tur. Alle hyggede sig, og der var god stemning overalt. Ida var en mega god guide🔥🔥
Verdens bedste Guide, Ida!!
Verdens bedste Guide, Ida!!
Jeg rejste med Totally til Val T i uge 7, og min guide var Ida. Ida var fantastisk gennem hele turen, og særligt i bussen sørgede hun for god underholdning og sjove historier så køreturen ikke føltes så lang 🍾🍾
Virkelig fed tur!!! Vi havde Ida som guide, som ka det hele! Højt humør og jokes der sir spar to!
Den fedeste uge
Den fedeste uge! Især vores guide Ida Rios har gjort ugen fantastisk🙌
10/10 tur
Vi var afsted med vores gymansie til Val-T og havde en fantastisk tur takket været vores gode guide Ida Rios. Kan helt klart anbefales!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.