Vi var nogle veninder, der var på tur med Totally i påskeferien. Det har uden tvivl været en helt igennem fantastisk uge. Vi havde Frida som guide, og det var helt perfekt. Selv i pressede situationer... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de fo... Ver más
Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og... Ver más
Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen! Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den... Ver más
Información sobre la empresa
- ecart.dk
Ha contestado el 14% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Skiferie med Totally
Jeg har haft en fed skiferie med min guide Luna :) Lejlighederne kunne godt have været lidt bedre, men afterski og klubberne i byen var rigtig fed og super nemt når man har armbånd til at komme ind.
Luna var en stjerne
Turen var mega fed og Luna var den bedste guide
Jeg har haft den fedeste tur i val t…
Jeg har haft den fedeste tur i val t med Totally, det har været super nemt at booke og hotellet lå skide godt.
På bus turen havde en guiden Luna med, som hjalp os med alverdens spørgsmål, og skabte en god stemning. Ville helt klar anbefale at købe din skirejse gennem Totally.
Mega fed tur!
Mega fed tur! Med en god guide Luna, der holdte humøret oppe i bussen og var åben for alle spørgsmål! Styr på tingene og fede arrangementer! God med at app hvor alle informationer også stod!
Havde en god ferie i val t planlagt af…
Havde en god ferie i val t planlagt af totally og vi havde en mega god guide Luna
Mega fed skiferie med totally
Mega fed skiferie med totally, og søde guider. Især Luna
Jeg havde en super god tur til Val…
Jeg havde en super god tur til Val Thorens i påskeferien 2025.
Guiderne var super søde, specielt Luna
Jeg vil helt sikkert med næste år igen
10/10 anbefaling
Den bedste skiferie nogensinde – takket være Luna!
Jeg har lige været på skiferie i Val Thorens, og det var intet mindre end fuldstændig fantastisk! Selve området er selvfølgelig utroligt – perfekte pister, smuk natur og masser af liv. Men det, der virkelig gjorde hele forskellen, var vores guide Luna.
Hun var simpelthen helt fantastisk fra start til slut. Med hendes gode humør, store viden om området og evne til at samle gruppen, blev ferien 1000 gange bedre. Hun var altid klar til at hjælpe, komme med tips til de bedste pister og sørgede for, at alle følte sig trygge og godt tilpas – uanset niveau.
Det er sjældent, man møder en guide, der er så passioneret og engageret. Jeg kan ærligt sige, at Luna gjorde vores tur uforglemmelig. Hvis du overvejer en skitur til Val Thorens, så håber jeg virkelig, du får hende som guide – det gør hele forskellen!
5 stjerner herfra – og ville give flere, hvis jeg kunne!
Tak for en meget fed tur på ski og tak…
Tak for en meget fed tur på ski og tak til vores gode guide Frida som var en meget venlig person
God tur til Val t
Rigtig god tur til Val T. Frida har været en meget god guide gennem hele turen. Tak for en fed tur. Mvh Julius
God tur, men forbedring af hjem og afrejse
Det var en god tur, Frida var en god guide. Men tiderne kunne godt havde været bedre planlagt. Lidt meningsløst at køre 9:30. Samt busserne kommer for sent ikke for godt, men det er mindre detaljer.
Det der gjorde min tur ekstra god var…frida
Det der gjorde min tur ekstra god var især guiderne, deres energi og lyst til at hjælpe og gøre det sjovt for os var fantastisk. Især Frida var venlig og imødekommende, hun er sku en keeper!!!
Jeg har haft en rigtig god tur på ski
Jeg har haft en rigtig god tur på ski, hvor der har været styr på tingene. Frida var en rigtig god guide som var meget god til at hjælpe når man havde brug for det.
Vi havde en mega fed tur
Vi havde en mega fed tur. Frida hun gjorde det ti gange bedre. Vi lavede konkurrencer hvor vi spillede om øl, hun valgte at tabe med vilje, for at være ekstra gavmild. Klasse guide
Frida fra totally har været en virkelig…
Frida fra totally har været en virkelig god guide, da vi i starten af vores rejse holde pause med med bussen da den gik i stykker. Vi havde efterfølgende en grineren pause med fuld underholding og godt humor.
Frida har været en god guide
Frida har været en god guide, hun har hjulpet mig igennem min ferie
Vores guide Frida var mega god
Guiden Frida hjalp mig
Guiden Frida hjalp mig, da jeg kom til skade med benet
Kunne aldrig anbefale
Guiderne havde ikke styr på noget som helst, andet end hvor mange shots de skulle nå at drikke.
Vores gruppe blev bonnet for en brandslukker der har stået på en ulåst gang i stueetagen.. alle og enhver kunne have taget den.
Derudover var værelserne meget beskidte, der var ikke nok puder og dyner, dem der var, var fyldt med pletter, servicet var klistret og snavset og jeg kunne fortsætte.
Så ja, totally tilbyder en utrolig billig ferie, lige indtil du bliver rippet for en forsvunden brandslukker og spiser af beskidte tallerkener
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.