Eclipsbrillen Opiniones

TrustScore: 3 sobre 5

3,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inderdaad in navolging van de vorige schrijvers niets meer gehoord sinds bestelling en betaling ! Ik hoef ze niet meer maar het is schandalig dat dit bedrijf via BOL.com zaken kan doen. Graag mij beta... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Brillen een maand geleden besteld, maar nog steeds niks ontvangen. Bij DHL blijft de melding "levering vertraagd met 1 à 2 dagen" staan. Op 17 augustus een mail naar jullie gestuurd, maar tot op heden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd. We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen. We zaten ook op een mooie locatie 1e rang. Strandtent Habana Beach.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ook ik had op tijd brillen besteld en mijn bestelling bleef ook hangen bij DHL. Ook steeds gemaild naar website en geen reactie, waardoor ik wantrouwen kreeg, mede door alle ervaringen hier beschreven... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 93% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

290 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Fantastische eclipsbrillen

Fantastische eclipsbrillen én héél snel geleverd.
We hebben de verduistering heel goed kunnen ervaren, dankzij de eclipsbrillen.
We zaten ook op een mooie locatie 1e rang.
Strandtent Habana Beach. Had ik een tafel bedproken omdat Astrid en ik die dag ook 43 jaar getrouwd waren en als toegift de eclips.
Was een mooie ervaring net als in 1999, toen waren we in de Efteling en uiterssrd ook met eclipsbrillen.

Snelle levering per post

Snelle levering per post. Drie weken voor de zonsverduistering al besteld. Eclipsbrillen zijn van uitstekende kwaliteit. Ik heb genoten ben de zonsverduistering.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het bestellen en ontvangen verliep…

Het bestellen en ontvangen verliep zoals verwacht. Ik heb de zonsverduistering met vrienden bekeken die een andere, goedkopere bril hadden gekocht, dus ik heb kunnen vergelijken. Door hun bril was de kleur van de zon geler en had het een aura. Het beeld door mijn bril was scherper en minder geel. De investering waard wat mij betreft.

Perfect!

De eclipsbril lag twee dagen later in de brievenbus. Hij deed het perfect. Heb ook met de eclipsbril voor de lens een foto genomen. Ik was er erg blij mee.

26 de agosto de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het is erg jammer dat ik de bestelde…

Het is erg jammer dat ik de bestelde eclipsbrillen nooit heb ontvangen. Er was beloofd dat ik ze ruim voor de zonsverduistering binnen zou krijgen.
Maar toen ik het bedrijf meldde dat ze ruim na de zonsverduistering nog steeds niet binnen waren, kreeg ik binnen twee dagen het geld terug gestort. Dus netjes opgelost.

24 de agosto de 2026
Logotipo de Eclipsbrillen

Respuesta de Eclipsbrillen

Gelukkig is het opgelost Ria. Onze excuses voor het ongemak!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Besteld ruim paar weken voor de…

Besteld ruim paar weken voor de eclipse.
Kreeg ineens een mail met terugbetaling reden:gelul

Contact gezocht via whatsapp. Excuses aangeboden voor de omschrijving en zou de brillen ontvangen.

Nooit meer iets gehoord of gezien

1 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionele en vriendelijke afhandeling na uitzonderlijke eclipsdrukte

Tijdens de enorme drukte rondom de eclips heb ik bij Eclipsbrillen.nl een bestelling geplaatst. Door de uitzonderlijk grote vraag zijn de brillen uiteindelijk niet aangekomen, maar ik wil graag benadrukken hoe positief ik ben over de manier waarop dit is opgelost.

Het volledige bedrag is keurig en snel teruggestort, wat ik enorm waardeer. De website werd regelmatig bijgewerkt met nieuwe informatie over de leveringen, en dat vond ik heel prettig — het liet duidelijk zien dat ze actief bezig waren om iedereen zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Door die updates ging mijn vertrouwen soms een beetje op en neer en kreeg ik zelfs momenten van wantrouwen

Zodra de hectiek voorbij was, merkte ik meteen hoe professioneel, vriendelijk en zorgvuldig Eclipsbrillen.nl te werk ging. De afhandeling was echt heel netjes: klantgericht, eerlijk en met aandacht voor de situatie. Ze namen hun verantwoordelijkheid en kwamen met een correcte oplossing, en dat geeft mij veel vertrouwen in hun service.

Hoewel de brillen nooit zijn aangekomen, houd ik dankzij hun warme en nette aanpak tóch een zeer positieve indruk over aan deze ervaring. Een bedrijf dat ook in moeilijke omstandigheden zo vriendelijk en correct blijft handelen, verdient wat mij betreft een dikke pluim.

17 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extra brillen naar de camping

De brillen waren op tijd besteld, maar met de vertraging van DHL was het duidelijk dat ze niet op tijd binnen zouden zijn voor onze vakantie.
Gelukkig werd dit snel opgepakt en opgelost door nog een set naar de camping te sturen.

Hele fijne service. En precies op tijd.

Al zou ik als ik hen was niet meer samenwerken met DHL. Die hebben er echt een potje van gemaakt.

11 de agosto de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.