Valorada con 5 estrellas sobre 5

De producten zijn in goede orde ontvangen. Niet supersuper snel maar echt snel genoeg. We hebben vertrouwen in de werking (maar moet nog blijken natuurlijk).

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben super blij dat ik Eco-Brands ontdekt hebt! Eén plek om al je ecologische huis-, tuin- en keukenproducten aan te schaffen aangevuld met andere fijne producten. Zo kunnen we stelselmatig ons hu... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

20 oktober gezichtsverf besteld voor Halloween. Een week later nog niets vernomen. Een whatsapp bericht gestuurd naar de eigenaar op 28 oktober, mail op 29, heb tot op heden op geen van beiden antwo... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een onderneming naar ons groene hart! Een (h)eerlijke, vriendelijke jongedame die haar onuitputbare kennis en passie deelt en je bij alle vragen en aankopen advies geeft. Het is DE perfecte toeging a... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda para la reforma del hogar

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Duurzaam en ecologisch leven dankzij de producten van Eco-Brands.

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jammer dat een van de zonnecremes was…

Jammer dat een van de zonnecremes was uitgelopen in de doos.

28 de marzo de 2023
Logotipo de Eco Brands

Respuesta de Eco Brands

Hoi Marijke! Jammer om te lezen dit! Weet dat ik altijd je zal helpen bij zulke problemen. Moest dit in de toekomst nog eens gebeuren, trek dan zeker foto's en stuur ze mij. Dan kan ik dit aankaarten bij de levermaatschappij. Ik hoop dat het niet te veel uitgelopen is :(. Veel plezier met je bestelling. Hopelijk was dit niet een te grote domper. Groetjes Karen

Topadvies

Karen staat je altijd bij met topadvies, maar vooral ook met zeer persoonlijk gerichte communicatie.
Topmadam,tout court!

15 de marzo de 2023
Logotipo de Eco Brands

Respuesta de Eco Brands

Hartverwarmend dit! Dankjewel!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mij werkt het product erg goed

Voor mij werkt het product erg goed!
Ik stond er eerst wat sceptisch tegenover, maar na een filmpje van Karen met haar verhaal, dacht ik dit moet ik gewoon proberen! En het werkt voor mij!

5 de febrero de 2023

Green deal Zao

Ik was enorm geïnteresseerd in de producten van Zao maar vond het moeilijk om online kleuren te kiezen.
Ik ben bij Karen op bezoek geweest en kreeg niet alleen de kleuren te zien, maar mocht ze ook uitproberen.
Eenmaal thuis bedacht ik me nog en stuurde ik een watsappje om iets te wijzigen. Dit was geen probleem.
Super service!
Dankjewel Karen!

3 de febrero de 2023

Top advies

Top advies, de tijd om al je vragen te beantwoorden en meer. De service die je hier krijgt krijg je sowieso nergens anders. Je mag gerust zijn dat het onderzoek voor jou gedaan is dus kan je je kostbare tijd in andere zaken steken.

29 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fijn contact met de eigenaresse

Fijn contact met de eigenaresse. Ze denkt met je mee en geeft haar eigen ervaringen. Ze reageert snel en nuttige info. Verder was de bestelling goed ingepakt en vlot in huis!

28 de enero de 2023

Goede service!

Goede begeleiding gekregen bij zoeken naar juiste shampoo. Karen stelde gericht vragen en gaf persoonlijk advies

28 de diciembre de 2022

Een aanrader

Goede producten, makkelijke site om alles op terug te vinden. Indien je vragen hebt kan je Karen van Eco Brands makkelijk bereiken.
Eco Brands is een aanrader en in de toekomst ga ik zeker nog eens een bestelling plaatsen.

29 de diciembre de 2022

Alles top!

De nodige informatie op de site, snelle respons bij vragen, snelle verwerking van de bestelling en topproducten!

15 de diciembre de 2022

Vriendelijk topadvies

Karen adviseert bij vragen, op een authentieke manier en aangepast aan de klant. Ze reageert erg snel, communicatie over bestelling is prima en verzending was snel bij ons. Een absolute aanrader!

30 de noviembre de 2022

Top!!

Leuke babbels, vriendelijk, behulpzaam. Zeer te vreden over de producten, ook de Alwero is goed gekeurd, zo warm en mooi. groetjes Sonja

8 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb besteld met de greendeal van Alwero

Ik heb dus besteld met de greendeal van Alwero bij Eco Brands. Karen is super vriendelijk, makkelijk bereikbaar en reageert snel op vragen. De bodywarmer is qua look en feel wat ik ervan verwacht/gehoopt had. Hij heeft enkel een schaapachtig geurtje, maar dat heb je dan met echte wol hé :D Ik raad het iedereen aan hier te kopen!

26 de octubre de 2022

Green deal

Deelnemen aan de green deal was echt makkelijk! Het wees zichzelf uit en als ik een vraag had antwoordde Karen hier meteen op. Ook het feit dat je kan kiezen om het op te sturen of bij haar thuis te komen ophalen vond ik makkelijk. Bedankt voor het zalige wolletje 🥰

19 de octubre de 2022

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.