Augustus 2025 heb ik de Regendoucheset Tyler 30 CM Rond met Thermostaatkraan - Zwart geïnstalleerd twv €275. Na 7 maanden begon de zwarte kleur af te bladeren en de thermostaatkraan werkt niet me... Ver más
Really good quality shower head with a super relaxing, spa-like feel. I had an issue, but it was replaced quickly and without any hassle. Customer service was excellent.
Onze douchekop begon te lekken, maar EcoRain heeft dat heel vlot opgelost. Na een paar e-mails ontvingen wij een gloednieuwe douchekop in de bus. De medewerkers zijn super vriendelijk en reageren snel... Ver más
Topservice met hoofdletters ik had een doucheset gekocht die niet paste. Nadat ik deze had teruggestuurd en een nieuwe had besteld (in losse onderdelen), kreeg ik het verschil in kosten plus de retou... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
50% minder waterverbruik en 2x zoveel comfort tijdens het douchen. Met onze duurzame douches kun je zorgeloos genieten van jouw moment.
Nobelstraat 19, 7131PZ , Lichtenvoorde, Holanda
- info@ecorain.nl
- ecorain.nl
Ha contestado el 13% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Snel afgehandeld en ook de retourzending
Snel afgehandeld en ook de retourzending
Prima douchekop.
Prima douchekop.. een echte ‘Spa Douche’. Heerlijk.. geeft wel wat meer waterstromingsgeluid in de douchekop…. Verder prima!
Zeer tevreden met mijn aankoop
Douchekop Charlie met doucheslang
Op zoek naar een waterbesparende douchekop met doucheslang. Goede beschrijving op de webshop en mooie prijs. Snelle levering en het plaatsen is zo gebeurd. Alles past goed op mijn bestaande constructie. Heerlijke straal water komt eruit. En je kunt makkelijk afwisselen met de andere standen. Zeer tevreden over dit product.
Het is lekker onder deze regen douche
Het is lekker onder deze regen douche
Kan iedereen aan bevelen
Ik heb alles goed bekeken alles goed in…
Ik heb alles goed bekeken alles goed in elkaar gezet en hij lekt

Respuesta de EcoRain
Uitstekende hulp klantenservice en…
Uitstekende hulp klantenservice en begeleiding installatie regendoucheset. Financiële afwikkeling heel coulant.
Zo wat een genot.
Zo wat een genot.
In combinatie met een warmtepomp / boiler vat 180 ltr kunnen we met gemak met 4 personen na elkaar douchen.
Fijne van de Chalry is dat er genoeg druk opstaat om je haren fatsoenlijk te kunnen wassen dit in tegenstelling tot andere merken die zuinig beweren te zijn, maar inleveren op waterdruk.
Goed product voor een hele nette eerlijke prijs
Webshop niet up to date
Artikel was niet meer op voorraad maar stond toch nog in de webshop.
Wel meteen een mail gekregen en het geld is terug gestort.

Respuesta de EcoRain
Prima werkende regen douchekop voor redelijke prijs.
Prima werkende regen douchekop voor lage waterdruk.
Uitstekende prijs vergeleken met andere bekendere merken. Makkelijk op bestaande (standaard) leiding aan te sluiten.
Regendouche
Artikel Melvin xl 30cm chroom
Is perfect, maar zoals beloofd geen nadruppelen klopt niet !
Top product, snel levering
Goed product. Precies vervangen mijn oude douche knop. Snel levering.
Mooi ding voor een goede prijs.
Niet echt waterbesparend
Onze oude regendouche verbruikt 15 liter per minuut, hoog tijd voor een andere regendouchekop.. dacht ik.. maar dan wel een waar wat minder weer doorheen stroomt.. deze nieuwe kop ziet er mooi uit en de installetie was een fluitje van een cent. Nu de test... hoeveel weer gaan we besparen... helaas, ook door deze kop stroomt 15 liter per minuut.. we hebben nu een mooie nieuwe douchekop maar helaas komt hij de beloofde 30% waterbesparing niet na. Beetje teleurgesteld ben ik wel.

Respuesta de EcoRain
Fijne partij om mee te dealen
Heldere communicatie, snelle levering, prima verpakt, leuk product
Heel klantvriendelijk
product was niet helemaal naar wens en ze waren zeer behulpzaam met ruilen naar een ander product! Nu zijn we zeer tevreden.
Goede klantenservice
Goede klantenservice. Ik had de charly douchekop besteld bij ecorain die is niet aangekomen ondanks dat het wel verzonden was. Nadat ik het had gemeld, heeft ecorain me direct een nieuwe gestuurd die wel is aangekomen. Ze hebben hier helemaal niet moeilijk over gedaan, dus ik kan ze zeker aanraden. Over de douchekop zelf ben ik content, ik kan er mijn lange haren goed met uit spoelen.
Más información sobre otros tipos de reseñas.