Stor tak til eCykelhjelm.dk herfra, som sikrede, at min julegavebestilling d. 22/12 af to cykelhjelme til mine børn, nåede frem før jul - en stor lettelse for mig, efter at jeg d. 21/12 fandt ud af, a... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Enormt hurtig levering! Købte 3 cykelhjelme, hvoraf den ene (BABY NUTTY BOHO DREAMS) ikke lignede billedet på hjemmesiden, skrev en mail og forklarede dette og sendte den retur, fik hurtigt pengene t... Ver más
Kanon oplevelse. Min bror havde købt en hjelm der var for stor til min fødselsdag. Fødselsdagen blev holdt 14 dage efter han havde købt den. Hvor til jeg opdagede at Ecykelhjelm, kun havde retur... Ver más
Bestilte 2 cyklehjelm, begge var på lager i følge hjemmesiden. Får så besked på at den ikke er på lager og de kun sender den ene hjelm. Så nu har jeg en datter som er ked af at hun ikke får en ny cyk... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre eCykelhjelm.dk
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Velkommen til vores Trustpilotside. Du er sikkert landet her fordi du vil give os stjerner for den service vi har ydet.
Hvis du ikke er, men gerne vil se hvem vi er, så får du lige lidt flere informationer om os her:
- Praktiske informationer:
eCykelhjelm.dk åbnede i 2014 med missionen om at gøre det lettere at købe en cykelhjelm via internettet. Vores fokus er på cykelhjelme, og det betyder at vi har rigtig meget viden om emnet. - Det finder du hos os:
Cykelhjelme og cykeltilbehør. - Vores målgruppe er:
Hele familien. Vi sælger nemlig cykelhjelme til både voksne og børn - Lidt af de mærker du kan finde i vores sortiment:
- Abus
- Nutcase
- Hövding
- Giro
- Bell - Fra os til jer:
Ved køb af flere hjelme får du familierabat. - Dette kan du forvente dig af os:
- Gratis fragt fra 300,-
- Hurtig levering!
- Personlig kundeservice - Vi er rigtig venlige:
Du er nemlig mere end velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi står altid klar med rådgivning.
De Bedste Hilsner
Team eCykelhjelm.dk
Información de contacto
Naverland 1C, 2600, Glostrup, Dinamarca
- support@ecykelhjelm.dk
- ecykelhjelm.dk
No consta que solicite reseñas
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig afsendelse og god information
Foreløbig er det gået hurtig og…
Foreløbig er det gået hurtig og smertefrit🥰
Nem bestilling og hurtig afsendelse
det var super nemt at finde det man…
det var super nemt at finde det man skulle købe på jeres hjemmeside
God service og respons på sin…
God service og respons på sin henvendelse
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside - god pris - hurtig ekspedition og så venter vi bare på postmand:-)
Helt klart en fake profil
Helt klart en fake profil
I burde politianmeldes
Hold jer langt væk fra denne webshop

Respuesta de eCykelhjelm.dk
Elendig opfølgning
Elendig opfølgning. Lagervare bliver ikke leveret. Efter kontakt fra mig sættes en ny leveringsdato. De bliver ved med at holde mig hen med, at produktet kan leveres om 2 uger og efter 3 uger skriver jeg efter en staus, hvorefter de beklager og siger den kan leveres om 2 uger.
Dette gentager sig 4 gange. Efter 2 måneder har jeg stadig ikke fået leveret min hjelm.
Gode priser
Gode priser, stort udvalg og hurtig levering. Kommunikationen undervejs var god :)
Nemt og hurtig levering
Gode priser og nem og hurtigt hjemmeside
Ny Side???
Fjern venligst vores ADR og navne på "jeres" nye hjemmeside stuff4bikes.dk
I oplyser falske oplysninger, butikken er lukket og slukket, så det er sku dårlig stil at bruge vores navne og adr. på siden.
Stuff4Bikes i Bjæverskov er lukket!
IT problemer med lagerføring.
De levede desværre ikke op til deres to dages levering, og jeg fik heller ikke besked indenfor de to dage. Jeg fik heller ikke en tilbage melding eller svar på mail på sidste leveringsdag, hvor jeg selv henvendte mig til dem. Ærgerligt med IT problemer, hvor der ikke er styr på lagerføring. Jeg kan endda se, at den vare som jeg ikke har modtaget og som jeg har fået besked om, ikke er på lager, stadigvæk er angivet som på lager i deres system.. Det er en ommer.
Handel aldrig her
Handel aldrig her.
Bestilte cykelhjelm for snart 2 mdr. siden. Efter 2 uger hvor den fortsat ikke er kommet, skriver de den er udgået, men de har en demomodel. Den kan vi få og så 10% rabat. Det takker vi ja til. I stedet for at føre de 10% tilbage, sender de gavekort, hvor vi skal bruge mindst 300 og i post nord app kan man se, cykelhjelmen fortsat er ved eCykelhjelm. Jeg ringer. De overfører de 10%, men påstår, pakken er væk ved postnord(på trods af, pakken kun er registreret af eCykelhjelm men endnu ikke afhentet ifølge postnord). Det vil eCykelhjelm undersøge. Efter 7 uger skriver vi, vi vil have pengene returneret. Det kan vi ikke. De vil tale med post nord og enten kan vi få pengene tilbage, når de en gang finder hjelmen hos PostNord (problemet er bare, den ifølge post nord aldrig er blevet leveret fra E-cykelhjelme til post nord) eller vi kan få den sendt igen “når Post Nord finder den”. Så de har modtaget penge, men intet sendt og forsøger bare at trække den i det uendelige, ser det ud til.
Lynhurtig levering
Hurtig fremsendelse og hurtig og venlig…
Hurtig fremsendelse og hurtig og venlig service, da den ellers flotte cykelhjelm desværre ikke passede og skulle returneres.
Total tilfredshed herfra 👍💯
Nemt og hurtigt!
Nem hjemmeside og søgemuligheder.
Gode priser :)
Varen var klar til afhentning 3 dage efter bestilling (bestilte en fredag)
Bestilte onsdag aften og modtog min…
Bestilte onsdag aften og modtog min pakke fredag formiddag det er da service 👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.