Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming. Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling... Ver más
Información sobre la empresa
- ejendroem.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Et eksempel på en god behandling
Vi følte fra første øjeblik at vi blev taget godt om. Vi var trygge hele vejen igennem og der var styr på hele forløbet. Det var helt familiært på den gode måde. Vi kan klart anbefale Ejendrøm hvis du står og skal sælge eller købe.

Respuesta de ejendrøm
Super behagelige fra start til slut
Super behagelige fra start til slut. Meget kompetente med god rådgivning, lige fra ejendomsmægleren der solgte vores sommerhus, til medarbejderne på kontoret. Vi blev altid mødt med overskud og smil. Hele vejen igennem har vi været i trygge hænder

Respuesta de ejendrøm
Kompetente mæglere med stort engagement…
Kompetente mæglere med stort engagement og behagelig kommunikation.
Jeg har været svært tilfreds med både salg og køb af bolig igennem ejendrøm.
En kæmpe bonus er den service der bliver stillet til rådighed ifbm flytning, med både opbevaring, gratis flyttekasser og mulighed for trailer.
5/5, de skal sælge for mig næste gang også.

100% tilfredshed med samarbejdet
Vi har fra starten af vores rejse mod et hussalg haft et godt samarbejde med de ansatte ved Ejendrøm. God vejledning og rådgivning samt forståelse for, at selvom vi har valgt at sælge vores hus, så var det en svær beslutning.
Vi var meget begejstrede for udarbejdelsen af salgsopstillingen med flotte professionelle billeder og en flot beskrivende tekst. Generelt godt salgsarbejde.
På blot godt 14 dage havde Lasse fundet en køber. Vi oplevede god kommunikation og vejledning fra Lasse i forbindelse med salget og vi har følt os helt trygge i Lasses hænder.
Derudover er det et stort plus, at der er mulighed for opbevaring af flyttekasser i lagerhal i forbindelse med flytningen.
Vi er 100% tilfredse og kan varmt anbefale at handle bolig gennem Ejendrøm.

Respuesta de ejendrøm
Vi havde en rigtig god oplevelse med…
Vi havde en rigtig god oplevelse med salg af hus i Bramming.
De viste godt lokal kendskab, og stor forståelse for vores ønsker i forbindelse med salg.
Vi havde et særligt fokus på et hurtigt salg, hvilket i den grad blev indfriet - til en pris der levede op til vores forventning.
Vores oplevelse var et effektivt setup, med et motiveret og meget positivt team.

Respuesta de ejendrøm
Rigtig fin og positiv kommunikation og…
Rigtig fin og positiv kommunikation og super gode tilbagemeldinger efter hver fremvisning.
Nærvær og personlig kontakt
Super proces både med salg af ejendom og køb af ny "skuffeejendom" - der blev lyttet til vores tanker både i forbindelse med salg og køb!

Ærlig og seriøs ejendomsmægler
Så er det sikkert og vist at vores andelsbolig er solgt 👏❤️🤩 Tusind tak til Kristine fra ejendrøm, Vejen 🤩❤️ Hun lovede at det ville gå hurtigt og vi må sige at hun har holdt hvad hun lovede - 5 dage og så var den solgt, endda til prisen 😅 Hele vejen igennem har hun holdt alle aftaler, været ærlig, seriøs og hun har styr på tingene, i samarbejde med resten af teamet i Ejendrøm. Vi har hele vejen igennem følt at hun var på “vores hold” og at hun var til for os. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.

Respuesta de ejendrøm
Et godt samarbejde - fra start til salg
Vi havde et godt samarbejde med Palle omkring salget af vores sommerhus - vil klar anbefale andre at bruge Ejendrøm Blåvand ifm. salg af bolig

Fantastisk!
Jeg solgte mit sommerhus gennem Ejendrøm Blåvand, og det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut. De var professionelle, engagerede og holdt mig løbende opdateret hele vejen. Alt blev håndteret effektivt og med stor respekt for mine ønsker. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der vil have et trygt og professionelt salg!

Procesforløb
Kontakten til Louise var meget tilfredsstillende. Vi fik den hjælp og støtte i processen som vi ønskede samtidig var Louise godt til at give løbene informationer i salgsprocessen

Respuesta de ejendrøm
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Palle. Fra første møde følte vi os trygge og godt rådgivet. Han var altid tilgængelig, svarede hurtigt på spørgsmål og gav os løbende opdateringer, så vi hele tiden vidste, hvor vi stod. Salget blev håndteret professionelt, og processen var både smidig og overskuelig. Palle var både ærlig, realistisk og dygtig til at fremhæve vores boligs kvaliteter. Vi kan kun anbefale Ejendrøm Blåvand til andre, der ønsker en engageret og kompetent mægler.

Respuesta de ejendrøm
Lasse Abildgaard fra ejendrøm solgte…
Lasse Abildgaard fra ejendrøm solgte vores hus på bare 4 uger.
Teamet rykkede hurtigt og fik lavet teasere af huset til some. Lasse sørgede for hele tiden at holde os opdateret og var god at spare med da vi nåede en forhandlingsproces.
Lasse var optimistisk og realistisk og klar til at hjælpe med råd og vejledning.
Vi var i virkelig trygge hænder ved ejendrøm og kunne ikke have drømt om en bedre mægler!
Ejendrøm sørgede for alt lige fra at fremsøge gamle dokumenter om huset til flyttekasser og depotrum, da huset var solgt. Vi vil til hver en tid anbefale Ejendrøm og det søde, smilende og hjælpsomme team!

Respuesta de ejendrøm
Handlede ikke til sælgers fordel
Min oplevelse med Lasse fra Bramming er negativ. Prisen sat til 595.000kr efter ca. 4 måneder 525.000kr som laveste pris. (indfrielse/Ejendrøm) Lasse kom med et bud 480.000kr det var et godt tilbud efter hans udtagelse mente dog jeg kunne få lidt mere. Problemet var bare at det ville give et tab på ca.+25.000kr samtidig gik Lasse bag min ryg skabte kaos splid ved at kontakte dele af familien i stedet for at kontakte mig først. Det var som om at denne handel bare skulle afvikles hurtigist muligst. Dele af familien og Lasse pressede mig næsten til at sælge huset til de 480.000kr efter nærmer efterregning blev Lasse informeret at prisen skulle være 500.000kr for ikke at tabe for meget. købeaftalen var mangelfuld i hensyn til løsøre (pumpe ved sø) problemet 5 pumper ved søen jeg kontakte Lasse/familien ingen respons. Da jeg afleverede nøglerne blev jeg anmodet om at gen installere pumpen eller advokat sag fra Lasse selv om jeg hade gjort opmærksom på fejlen i købsaftalen. Jeg snakked efterfølgende med køber og de var også meget skuffet over at der ikke var en fælges møde ved huset for gennemgang af løsøre. De oplyste at de også følte sig presset til at købet skulle afvikles hurtigst muligt. Lasse har ikke taget ansvar når han laver fejl og tid til sælger og køber er ikke hans prioritet. Derved fik jeg en ekstra udgift på ca. 3500kr

Respuesta de ejendrøm
Jeg er blevet mødt med en ærlig og…
Jeg er blevet mødt med en ærlig og engageret indsats fra deres side.
Der har været god komunikation hele vejen igennem. De har solgt mit hus på blot 2mdr.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Tusind tak til Emil, og resten af teamet hos ejendrøm herfra.

Rigtig god oplevelse
Vi var enormt glade for Lasse som vores ejendomsmægler. Han er professionel, engageret og rigtig god til at skabe tryghed i salgsprocessen. Vi fik solgt huset hurtigt til en god pris, og vi er sikre på, at en stor del af det var Lasses fortjeneste. Kæmpe anbefaling fra os.

Respuesta de ejendrøm
Det var en god oplevelse at bruge Ejendrømme
Det var en god oplevelse at bruge Ejendrømme til salg af vores sommerhus. Vi var i trygge hænde fra start til slut.

Respuesta de ejendrøm
Solgt på under en måned – super service!
Efter to år på markedet og tre andre ejendomsmæglere, som ikke kunne sælge mit hus, fik Ejendrøm det solgt på under en måned.
En tidligere mægler havde sat prisen helt forkert, så huset stod længe uden interesse - også efter et væsenligt prisnedslag og 3 forskellige mæglere. Ejendrøm satte det til salg til samme pris som den sidste mægler, men denne gang skete der endelig noget.
Jeg har købt og solgt flere ejendomme før, men jeg har aldrig oplevet, at det gik så nemt og uden problemer. Servicen har været i top, Ejendrøm var altid til at få fat på, og alle aftaler blev overholdt.
Efter salg er der desuden også mulighed for opbevaring og flyttekasser kan hentes gratis.
Jeg kan helt sikkert anbefale Ejendrøm til alle der vil sælge sit hus

En skøn oplevelse ved Kristine
Vi satte vores hus til salg ved Kristine i Vejen da hendes butik var helt ny. Selvom salget tog længere tid end nogen af os havde troet det ville gøre så har Kristine gennem hele processen været rigtig opsøgende, forstående, nytænkende og kreativ ift. hvordan boligen kunne præsenteres så det ramte de målgrupper, der viste sig at være interessede i vores hjem.
Hvis der havde været stille på fremvisningsfronten i bare kort tid var Kristine hurtig til at tage fat i os så vi hele tiden kunne følge med og være med til beslutte hvad næste træk skulle være.
Kristine har været yderst kompetent og hun har været både rolig og positiv omkring processen således vi som sælgere kunne være det samme.
Vi vil på det kraftigste anbefale andre at sætte deres bolig til salg gennem Ejendrøm og særligt hos Kristine - så kan det kun blive godt! :)

Bare de bedst
Vi havde vores hus til salg i 9 måneder ved en anden mægler, men vi fik ingen tilbagemeldinger eller nogen form for feed back.
Til en fremvisning vi havde bestilt hos Ejendrøm, mødte vi Kristine. Vi havde en god snak omkring vores hus og vores forventninger til en ejendomsmægler.
Kristine var forbi for at kigge lidt på vores hus og mente at det var en opgave hun kunne løses.
Jeg sagde til hende, at jeg forventede at det kunne sælges på 2 uger. Det kom så ikke til at ske, der gik 3 uger inden det blev solgt 😊
Kristine har være top professionel gennem hele forløbet og har hele tiden holdt os opdateret, både efter fremvisninger og omkring markedsføringen.
Selve annoncering af huset har været i verdensklasse, gode billeder, videoer og masser af opslag på sociale medier.
Jeg kan kun anbefale Ejendrøm

Respuesta de ejendrøm
Good service from start to finish ☺️..
Good service from start to finish ☺️... very helpful in all departments and fantastic employees..👍

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.