Fantastisk forløb igen med salg og køb… Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand. Altid k... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet være... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det... Ver más
La empresa ha respondido
Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming. Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling... Ver más
Información sobre la empresa
- ejendroem.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Har endnu ikke mødt nogen…
Har endnu ikke mødt nogen ejendomsmælger der er så useriøse som Ejendrøm. To gange er vi blevet brugt som "lokkemad" for en anden køber. De vi meget gerne lave en købsaftale, men egentlig kun for at presse den anden køber til at beslutte sig. En gang kunne jeg se bort fra - men to gange. Det er ganske enkelt usmageligt.
Desuden er det helt almindeligt høflighed at man overholder en telefon aftale, også selvom huset ikke er til salg længere.
Useriøst og usmageligt.

Total useriøse
Vi var med i bud på et hus, bliver ringet op af Lasse at sælger vil sælge til os hvis vi gik med til hurtig overtagelse, vi siger ja og sætter alt muligt igang.
En time efter bliver vi så ringet op igen at huset er solgt til anden side.
Det er total useriøst og ikke ok behandling.

Super dygtige
Super dygtige, kompetente og energiske ejendomsmæglere. selvom det tog længere tid end normalt at få solgt huset, så gav de aldrig op. Altid glade og samarbejdsvillige. Gode til at komme med ideer til at fremme salget. Meget professionelle, selv i de trælse situationer.

Total useriøse
Total useriøse, Givet mundtlig tilsagn om køb af hus. I ferien blev huset solgt uden de gad ringe tilbage, så det videre arbejde i banken var spildt

Respuesta de ejendrøm
Rigtig god kommunikation og hurtig…
Rigtig god kommunikation og hurtig handel ,
Vi er meget tilfredse med Ejendrøm kan varmt anbefales 👍😊

Respuesta de ejendrøm
Ejendrøm gør rigtig meget for at sælge
Ejendrøm gør rigtig meget for at sælge. Rigtig gode medarbejdere.

Super godt salgsforløb
Dygtige, kompetente, fleksible og godt humør😊

Respuesta de ejendrøm
I samarbejdet med Ejendrøm har vi…
I samarbejdet med Ejendrøm har vi oplevet hele teamet meget kompetente. Alle aftaler overholdes. Et højt informationsniveau gennem hele salgsprocessen. Gode billeder og grafik i salgsopstilling. God evne for at finde reelt interesserede i vores landejendom medførende et markant hurtigt salg.
Vi anbefaler på enhver måde Ejendrøm til de som har brug for kompetent ejendomsmæglerhjælp.
Jette og Boe

Respuesta de ejendrøm
Vi er meget positive over vores forløb…
Vi er meget positive over vores forløb med Jakob og Mikkel, gode billeder, god kommunikation og et hurtigt salg 👏🏼

En super oplevelse
Vi valgte at Ejendrøm skulle sælge vores hus pga en god “kemi” mellem Ejendrøm og os. Salget gik superhurtigt og smidigt for os, da der var bingo ved første fremvisning.
Ejendrøms “Move” med lån af gratis depotrum, flyttekasser samt stor og lukket trailer, er en fantastisk bonus.
Vi vil til enhver tid anbefale andre at benytte sig af Ejendrøm.

Respuesta de ejendrøm
Vi oplevede et ungt team med handlekompetance
Vi mødtes i starten med Nanna og Lasse. Efterfølgende oplevede vi et ungt team, som udviste meget kort tid fra handling til fornyet opfølgning samt opdatering til os som sælger. Vi har hele vejen igennem følt os i trygge hænder. Solgt efter godt 1 uge! Flot arbejde!

Respuesta de ejendrøm
Super professionel og tryg proces
Vi har solgt vores sommerhus gennem Ejendrøm og haft en virkelig god oplevelse. De var meget professionelle og gode til at give løbende feedback efter hver fremvisning. Vi følte os trygge og godt informeret hele vejen. Kan varmt anbefales
Vi var trygge hele vejen igennem…
Vi var trygge hele vejen igennem processen..4 fremvisninger på første uge, og mere skulle der ikke til, og solgt til prisen.
Vi vil til hver en tid, give den bedste anbefaling, En kompetent, imødekomme og positiv Kristine fra Ejendrøm Vejen.
Samt tak til teamet Ejendrøm bagved.

Varm anbefaling!
Jeg kan varmt anbefale Charlotte Tobiasen fra Ejendrøm i Bramming som køberrådgiver!
Da jeg havde afgivet et bud på et hus, viste det sig, at der var tale om et dødsbo – og derfor ønskede jeg at få en køberådgiver med på sidelinjen, som kunne hjælpe med de juridiske og forhandlingsmæssige aspekter. Jeg fik Charlotte anbefalet af min bank, og at jeg valgte netop hende, viste sig at være en rigtig god beslutning.
Hun er utrolig dygtig, skarp og samtidig meget menneskelig i sin tilgang. Hun tog teten i forhandlingerne, fik prisen ned med 100.000 kr., gennemgik alle dokumenter grundigt og formidlede det hele i øjenhøjde. Hun har stået fast over for den sælgende ejendomsmægler og har været tydelig i sin kommunikation – altid med mit bedste for øje.
Charlotte gjorde aldrig noget uden først at tjekke med mig, og hendes proaktivitet har været imponerende. Når vi havde talt sammen, gik der sjældent mange minutter, før hun var i gang med at eksekvere næste skridt. Det har givet mig stor ro i maven og tillid til processen.
I dag står jeg som glad og tilfreds husejer – og det skyldes i høj grad Charlottes hjælp. Tusind tak!

Kompetent ejendomsmæglerarbejde.
Da vi kontaktede ejendrøm, var det Lasse der blev vores mægler. Han kendte lokalområdet særdeles godt, og i løbet af godt 2 måneder var huset solgt. Det har været en fin oplevelse, og Lasse har med sin meget imødekommende tilgang gjort processen fin og overskuelig. Så kun roser herfra.

Respuesta de ejendrøm
Trygt, nemt og hurtigt – solgt til prisen på rekordtid!
Teamet hos ejendrøm er superdygtige og kompetente, og de hjalp os trygt igennem hele salgsprocessen. Allerede inden for de første to uger havde vi mange fremvisninger, hvilket resulterede i et hurtigt salg til prisen. Alt var langt nemmere end forventet, da vi blev guidet professionelt og sikkert gennem forløbet. Tusinde tak!

VUPTI-SÅ VAR DER HUS…
Stort tak til Ejendrøm for en hurtig hjælpende hånd til at få ny bolig skaffet på kort tid. Stor ros til Esbjerg afdeling herfra og ikke mindst Vinh som var været en god mægler hele vejen! Meget hjælpsom! Vh Karina

Respuesta de ejendrøm
På familiens vegne vil vi gerne takke…
På familiens vegne vil vi gerne takke Jakob Klinge Ejendrøm Varde, for samarbejdet og salget af vores sommerhus på Horsfold i Bork.
Jakob har været yderst professionel og gennem hele forløbet holdt os orienteret efter fremvisninger med status m.m.
Der blev også lavet en god præsentationsvideo, samt billeder og beskrivelse.
Alt i alt kan vi varmt anbefale Jakob - Ejendrøm Varde.

Sikke en oplevelse
Sikke en oplevelse. 5 stjerner fra start til slut. Klar anbefaling herfra 😊

Salg af sommerhus
Salg af vores sommerhus gik over al forventning. Det blev solgt til prisen på kun 13 dage. Rigtig god kommunikation mellem os og Palle fra Ejendrøm Blåvand. Kun ros herfra :-)

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.