el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet  Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strona z formularzem do wypełnienia czytelna, zwłaszcza jeśli ma się tylko przeziębienie z dość typowymi aczkolwiek męczącymi objawami. Odpowiedzi przez SMS przychodzą szybko. Po kilku minutach równie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo sprawna usługa. Co mnie ujęło, to dobry kontakt wyjaśniający moje wątpliwości już po fakcie, a to właśnie wtedy kiedy sprawy się komplikują poznajemy wartość firmy.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna i szybka reakcja na potrzeby pacjęta oraz jasne i przejrzyste zalecenia co do kuracji. L4 od razu wpłyneło do ZUS bez zbędnych komplikacji 5/5

Información sobre la empresa

1. Clínica

Escrito por la empresa

el4online.pl – telekonsultacje i zwolnienie lekarskie online el4online.pl to nowoczesna platforma telemedyczna, która umożliwia szybkie i wygodne uzyskanie pomocy lekarskiej bez wychodzenia z domu. Oferujemy profesjonalne konsultacje medyczne online, dzięki którym możesz otrzymać zwolnienie lekarskie online (e-ZLA) nawet w kilkanaście minut. Nasze usługi skierowane są do osób, które potrzebują szybkiej diagnozy, kontynuacji leczenia lub wsparcia w przypadku nagłych dolegliwości. Proces jest prosty i intuicyjny – wystarczy wypełnić formularz medyczny, a lekarz przeanalizuje zgłoszenie i podejmie decyzję zgodnie z aktualną wiedzą medyczną oraz obowiązującymi przepisami. Dzięki el4online.pl możesz uzyskać L4 online bez kolejek i stresu. Zwolnienie lekarskie online trafia bezpośrednio do ZUS w formie elektronicznej (e-ZLA), co pozwala szybko i wygodnie załatwić wszystkie formalności. Dlaczego warto wybrać el4online.pl? szybkie konsultacje lekarskie online możliwość uzyskania L4 online nawet tego samego dnia prosty i przejrzysty proces zgłoszenia bezpieczna i wygodna forma kontaktu doświadczony personel medyczny Jeśli potrzebujesz zwolnienia lekarskiego online lub szybkiej konsultacji, el4online.pl to wygodne i sprawdzone rozwiązanie.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Wszystko sprawnie poszło

Wszystko sprawnie poszło
Bardzo dziękuję za Pomoc.

5 de julio de 2026

Dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam, zwolnienie i zalecenia zostały wystawione w sobotę po 30 minutach od opłacenia usługi.

27 de junio de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię i rekomendację. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie. 😊

polecam bardzo

27 de mayo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za polecenie i pozytywną opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Takie słowa są dla nas ogromną motywacją do dalszego działania.

Dziękujemy za zaufanie i serdecznie pozdrawiamy!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszytko poszło sprawnie i szybko…

Wszytko poszło sprawnie i szybko polecam serdecznie

11 de mayo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie naszych usług.

Pozdrawiamy serdecznie i życzymy dużo zdrowia!

Wszystko dobrze

Wszystko dobrze, bardzo dobrze konsultują.

10 de mayo de 2026

Dziękujemy za pozytywną opinię! 😊
Bardzo się cieszymy, że jest Pan zadowolony z konsultacji i jakości obsługi. Każda taka opinia jest dla nas ogromnie motywująca.

Dziękujemy za zaufanie i życzymy dużo zdrowia!

Bardzo sprawna usługa

1 de mayo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie — cieszymy się, że mogliśmy pomóc i pozostajemy do dyspozycji w przyszłości.

Bardzo szybka konsultacja/porada

Bardzo szybka konsultacja/porada. Łatwy i szybki kontakt ze specjalistą.

4 de mayo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię — cieszymy się, że szybkość konsultacji oraz łatwy kontakt ze specjalistą spełniły oczekiwania i polecamy się na przyszłość.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wszystko zostało załatwione szybko i…

Wszystko zostało załatwione szybko i bez problemów bez proszenia się oco kolwiek super dziękuję bardzo za pomoc

21 de abril de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za tak pozytywną opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. W razie potrzeby pozostajemy do dyspozycji.

Szybko i rzetelnie

Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo prosto składa się wniosek i odpowiedź również była bardzo szybka. Polecam.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że proces był prosty i szybki, a realizacja spełniła oczekiwania. Dziękujemy za polecenie.

Szybka konsultacja

Szybka konsultacja, korzystałam już drugi raz i polecam.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię i ponowne skorzystanie z naszych usług. Cieszymy się, że konsultacja przebiegła sprawnie. Dziękujemy za polecenie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jestem bardzo zadowolona z usługi

Jestem bardzo zadowolona z usługi, serdecznie polecam placówkę.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszych usług. Dziękujemy za polecenie.

Szybko i sprawnie

Szybko i sprawnie

22 de marzo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna i szybka reakcja na potrzeby…

16 de marzo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że konsultacja przebiegła sprawnie, a zalecenia były jasne i pomocne. Dziękujemy za zaufanie.

Bardzo szybka obsługa

Bardzo szybka obsługa, dokładnie podane zalecenia, które się sprawdzają i bardzo pomagają. Polecam!!!

11 de marzo de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się, że zalecenia okazały się pomocne, a obsługa spełniła oczekiwania. Dziękujemy za polecenie.

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm

25 de febrero de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasze usługi zostały ocenione jako profesjonalne.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Receznja

W porządku był przebieg

25 de febrero de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że przebieg usługi był w porządku. Jeśli jest coś, co mogliśmy zrobić lepiej, będziemy wdzięczni za dodatkową informację — pomoże nam to dalej podnosić jakość naszych usług.

Szybka odpowiedź

Szybka odpowiedź. Dziękuję

16 de febrero de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że odpowiedź była szybka i spełniła oczekiwania.

Dotrzymanie terminu konsultacji

Dotrzymanie terminu konsultacji
Przydatne rady,co do kontynuacji leczenia
Profesjonalizm

1 de febrero de 2026

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zalecenia okazały się przydatne, a konsultacja została oceniona jako profesjonalna.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.