La empresa ha respondido
Bardzo sprawna usługa. Co mnie ujęło, to dobry kontakt wyjaśniający moje wątpliwości już po fakcie, a to właśnie wtedy kiedy sprawy się komplikują poznajemy wartość firmy.
La empresa ha respondido
Świetna i szybka reakcja na potrzeby pacjęta oraz jasne i przejrzyste zalecenia co do kuracji. L4 od razu wpłyneło do ZUS bez zbędnych komplikacji 5/5
W porządku był przebieg
La empresa ha respondido
el4online.pl – telekonsultacje i zwolnienie lekarskie online el4online.pl to nowoczesna platforma telemedyczna, która umożliwia szybkie i wygodne uzyskanie pomocy lekarskiej bez wychodzenia z domu. Oferujemy profesjonalne konsultacje medyczne online, dzięki którym możesz otrzymać zwolnienie lekarskie online (e-ZLA) nawet w kilkanaście minut. Nasze usługi skierowane są do osób, które potrzebują szybkiej diagnozy, kontynuacji leczenia lub wsparcia w przypadku nagłych dolegliwości. Proces jest prosty i intuicyjny – wystarczy wypełnić formularz medyczny, a lekarz przeanalizuje zgłoszenie i podejmie decyzję zgodnie z aktualną wiedzą medyczną oraz obowiązującymi przepisami. Dzięki el4online.pl możesz uzyskać L4 online bez kolejek i stresu. Zwolnienie lekarskie online trafia bezpośrednio do ZUS w formie elektronicznej (e-ZLA), co pozwala szybko i wygodnie załatwić wszystkie formalności. Dlaczego warto wybrać el4online.pl? szybkie konsultacje lekarskie online możliwość uzyskania L4 online nawet tego samego dnia prosty i przejrzysty proces zgłoszenia bezpieczna i wygodna forma kontaktu doświadczony personel medyczny Jeśli potrzebujesz zwolnienia lekarskiego online lub szybkiej konsultacji, el4online.pl to wygodne i sprawdzone rozwiązanie.
Polonia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Strona z formularzem do wypełnienia czytelna, zwłaszcza jeśli ma się tylko przeziębienie z dość typowymi aczkolwiek męczącymi objawami. Odpowiedzi przez SMS przychodzą szybko. Po kilku minutach również info na SMS, że zwolnienie oraz zalecenia już zostały wysłane do ZUS na e-ZLA, co łatwo sprawdzić w aplikacji mobilnej ZUS. Polecam.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Pani doktor wszystko ładnie wytłumaczyła i powiedziala zalecenia

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Szybko i sprawnie wystawione zwolnienie

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Polecam, konsultacja w przeciągu 30 minut, miła Pani doktor.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Szybko sprawnie miła atmosfera polecam bardzo 10minut i zwolnienie miałem gotowe

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Sprawna oraz trafna diagnoza, profesjonalne podejście do pacjenta oraz pełne zrozumienie sytuacji w jakiej się znajduje. Polecam !

Szybki kontakt z lekarzam który mnie wysłuchał wystawił diagnozę i l4

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Fachowa pomoc, szybki kontakt z lekarzem, dziekuje za pomoc i polecam.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Polecam, obsluga bardzo dobra, szybki kontakt lekarza, strona czytelna

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Bardzo szybka realizacja. Dobry kontakt z lekarzem.

Respuesta de el4online.pl - zwolnienie lekarskie przez Internet
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.