Elan Products | WLSvital Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich bin umgestiegen von einem anderen Hersteller auf Elan Compass. Super fand ich die Probepakete, die rasant schnell ankamen und mir zeigten: die Tabletten mit rapid Release Technologie sind für mich... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Versand und Kundenkontakt supergut. Leider waren die Calciumsoftchews so gar nicht nach meinem Geschmack, aber da ich auch ein Probierpaket dazu bestellt hatte und die beiden Packungen noch Original v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich nehme Elan calcium mit vitamin D3 und Elan Multivitamine seit dem Magenbypass. Direkt nach der OP das Calcium als Kaubonbon Zitone und Erdbeer. Da das Trinken anfangs noch schwer ist, sind Kau... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Die Verträglichkeit ist sehr gut. Habe einen Schlauchmagen seit 09.2025 . Nehme seitdem alle empfohlenen Produkte! Trotzdem sind meine Blutwerte nicht so hoch, wie es sein sollte. ( immer noch im ni... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Elan levert een breed assortiment aan voedingssupplementen die u in staat stellen om een slanke en gezonde levensstijl na te streven. Uw gezondheid is namelijk het allerbelangrijkst en staat centraal bij Elan. Elan is een jong en dynamisch bedrijf dat zich dagelijks inzet voor de kwaliteit van de producten en de perfecte individuele afstemming. Voor een verantwoorde keuze en met elan naar een nieuwe start met de producten van Elan!

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

650 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

279 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De supplementen goed verdraagbaar

De supplementen zijn zeer goed te verdragen door de maag , gemakkelijk in gebruik.
Prijs/kwaliteit is zeer gunstig!

17 de junio de 2026

Beste consumer,

Bedankt voor de mooie woorden! Super dat u dit zo heeft ervaren, want we hebben enorm ons best gedaan om goed verdraagbare producten te maken die gemakkelijk zijn in te nemen. Daarnaast hebben we de hele bedrijfsvoering zo ingericht om geen onnodige kosten en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitsverhouding te bieden aan onze klanten, super dat u dit ook zo heeft ervaren. We hopen dat u nog lang een tevreden klant van Elan zult blijven, u kunt op ons rekenen dat we ons daarvoor in blijven zetten! Fijne dag nog!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veel kauwtabletten beschikbaar, fijne smaak, snelle verzending

De Elan producten zijn fijn omdat pilletjes slikken bij mij na de Gastric Bypass moeilijk gaat. Elan heeft veel kauw tabletten beschikbaar die ook nog een fijne structuur en smaak hebben. Snelle verzending bij elke bestelling. Ik zou niet anders meer willen!

16 de junio de 2026

Beste Melissa,

Bedankt voor uw positieve review. Bij Elan hechten we veel waarde aan een ruime keuze aan gespecialiseerde supplementen, zeker omdat de producten levenslang ingenomen moeten worden is het heel belangrijk dat deze goed worden verdragen en gemakkelijk ingenomen kunnen worden. Verzenden doen we altijd zo snel mogelijk, maar voor de bezorging blijven we natuurlijk wel afhankelijk van de vervoerders. Super om te horen dat u niet anders meer wilt hebben. Wij willen u op onze beurt ook nog heel lang behouden als tevreden klant, we blijven daar ons best voor doen!

Fijne dag nog!

Te veel ijzertabletjes

De vitamine pil is prettig om in te nemen,alleen jammer dat er in het bijgeleverde flesje met de ijzer tabletjes 2x zoveel zit,waardoor je er veel te veel hebt.

10 de junio de 2026

Beste Ineke van Meurs,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u de inname van de kauwtabletten als heel prettig ervaart.

De Ferro Vital taletten zitten inderdaad per 180 tabletten verpakt en de kauwtabletten per 90 kauwtabletten. Bij een bestelling van 6 of 12 maanden komt dat precies uit, wanneer u altijd per 3 maanden besteld, dan krijgt u dus in feite een 'dubbele' hoeveelheid Ferro Vital tabletten. U kunt er ook altijd voor kiezen om een opmerking bij uw bestelling te plaatsen 'Geen Ferro Vital', in dat geval zullen we het potje Ferro Vital tabletten niet mee sturen en achterwege laten.

We hopen dat u nog lang een tevreden klant zult blijven van Elan. Daar blijven we ons voor inzetten en daar kunt u dus op rekenen! Fijne dag nog!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima producten en snelle en correcte…

Prima producten en snelle en correcte levering

5 de junio de 2026

Beste Bart Hamerslag,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Super om te horen dat u zo tevreden bent over zowel onze producten als onze dienstverlening. Fijne dag nog!

Bin sehr zufrieden

Ich vertrage die Produkte sehr gut und bin zufrieden. Auch die Bestellung und Lieferung ist problemlos und schnell.

13 de junio de 2026

Sehr geehrter Herr B.H.,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Ihnen unsere Produkte so gut gefallen und die Lieferung so schnell und reibungslos verlaufen ist; wir geben stets unser Bestes, um dies zu gewährleisten. Wir hoffen, dass Sie uns noch lange als zufriedener Elan-Kunde erhalten bleiben. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling is makkelijk in te vullen

Bestelling is makkelijk in te vullen, je betaalt de bestelling en binnen 3 werkdagen had ik de bestelling al binnen. Ik bestel elk jaar rond eind mei (vakantiegeld is dan binnen) en ik bestel meestal voor 1 jaar lang. Snelle adequate levering, en heb je vragen dan kun je er altijd terecht. Ik ben er blij mee.

Beste mevrouw Fladderak,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u het bestelproces gemakkelijk vindt, daar hechten we veel waarde aan. Fijn dat u telkens van een extra korting kunt profiteren in de mei actie bovenop de vaste lage prijzen van Elan. Super om te horen dat u ook echt het idee heeft dat u altijd bij ons terecht kunt bij vragen, we proberen altijd klaar te staan voor onze klanten, dus we zijn erg trots op dit compliment :)

We hopen dat u nog lang een tevreden klant van Elan zult blijven, u kunt er op rekenen dat we daarvoor ons best blijven doen! Fijne dag nog!

Prima en betrouwbaar bedrijf

Bestel hier mijn producten al bijna 5 jaar. Altijd op tijd bezorgd, goede producten en prima advies.

30 de mayo de 2026

Beste Eleonora,

Bedankt voor uw positieve review en wat fantastisch om te horen dat u al 5 jaar lang zo tevreden bent over onze producten, het advies en de bezorging. We hopen dat u nog lang een tevreden klant zult blijven van Elan, u kunt er op rekenen dat wij daar ons best voor blijven doen. Fijne dag nog!

Fijne firma

Snelle en fijne klantenservice. En het zijn fijne capsules. Ik heb andere merken uitgeprobeerd maar daar kreeg ik het zuur van. Bij de capsules van Elan niet
Wat ook erg fijn is: Vandaag besteld morgen in huis

20 de mayo de 2026

Beste Maria Janssen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling, wat super om te lezen dat onze capsules uitkomst hebben geboden nadat u problemen heeft ervaren met de capsules van andere merken. Bij Elan zijn we erg trots op dat we er in geslaagd zijn om een kleinere maat capsules te kunnen gebruiken, hierdoor zijn ze gemakkelijker in te nemen en geven minder kans op buik- en maagklachten. Precies zoals u ook ervaren heeft! Bedankt ook voor het compliment voor onze klantenservice, we proberen altijd mee te denken met onze klanten en klaar te staan voor advies, super om te lezen dat dit zo wordt gewaardeerd. Fjine dag nog!

Kommunikation und Lieferung top

Kommunikation und Lieferung top! Mein Mann und ich sind beide bariatrisch Operiert .
Er nutzt Compass, ich nutze Supreme Multivitamine.
Besonders lieben wir die Calcium soft Chews, weil sie angenehmer zu kauen sind, als andere bariatrische Marken. Wir hätten zwar gerne noch mehr Geschmacksauswahl, aber das ändert ja nichts an der wunderbaren Qualität der Produkte . Toll auch die Rabatte bei Combibestellung oder auf Vorrat.

30 de mayo de 2026

Liebe Jessi,

vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie mit unseren Produkten, der Kommunikation und den Lieferungen so zufrieden sind. Wir verstehen, dass Sie sich eine größere Auswahl an Geschmacksrichtungen unserer Calcium Soft Chews wünschen würden. Um unsere Produkte jedoch weiterhin erschwinglich zu halten, gehen wir diesbezüglich sehr behutsam vor. Bei Elan haben wir uns strategisch dafür entschieden, unsere Abläufe so zu strukturieren, dass wir die Effizienz optimieren und die mit dem Wachstum verbundenen Skaleneffekte nutzen, um die Preise konstant niedrig zu halten. Sollte es möglich sein, eine weitere Geschmacksrichtung der Calcium Soft Chews ohne Preiserhöhung (aufgrund höherer Absatzmengen) einzuführen, werden wir dies selbstverständlich umgehend tun.

Wir hoffen, dass Sie und Ihr Mann uns noch lange als zufriedene Kunden von Elan treu bleiben. Sie können sich darauf verlassen, dass wir uns jeden Tag dafür einsetzen werden! Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Super Produkte

Super Produkte! Ich liebe die Calcium Soft Chews!

24 de mayo de 2026

Liebe Tina Bennasse,

vielen Dank für Ihre hervorragende Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen die Calcium Soft Chews so gut gefallen. Auch wir sind sehr froh, die Soft-Chew-Technologie in unser Sortiment aufgenommen zu haben. Und es gibt noch weitere tolle Neuerungen! ;)

Wir hoffen, dass Sie Elan noch lange treu bleiben und setzen alles daran, dies zu erreichen! Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

De zachte kauw tabletten

Als je veel calcium moet nemen zijn deze kauwtabletten ideaal

24 de mayo de 2026

Beste Saskia Dekkers,

Bedankt voor uw positieve review, we zijn er inderdaad heel blij mee dat we een jaar geleden de Calcium Soft Chews aan ons productportfolio hebben weten toe te voegen. Daarmee is een stuk prettiger geworden om dagelijks een hoge dosering calcium in te nemen. We hopen dat u nog lang een tevreden klant van Elan zult blijven. Fijne dag nog!

Goede vitamines voor en Gastrick bypass

Goede vitamines voor en Gastrick bypass

13 de mayo de 2026

Beste Liesbeth Schildermans,

Bedankt voor uw positieve review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten. Prettige dag nog!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik bestel al jaren mijn Believe…

Ik bestel al jaren mijn Believe capsules en altijd tot volle tevredenheid. Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en snel en goed geleverd. Wat wil je nog meer. Ga zo door Elan en je hebt een klant voor het leven.

Beste John Matera,

Bedankt voor uw lovende review en woorden. We zijn super blij met u als klant voor het leven :) U kunt er op rekenen dat wij bij Elan onze uiterste best blijven doen om dit (service-)niveau vast te houden. We zijn er trots op dat we u tot onze vaste klanten mogen beschouwen. Fijne dag nog!

Prima product

Prima product, eenvoudig te bestellen en netjes ontvangen. En kan er op vertrouwen dat ze voldoen aan de eisen m.b.t. een juiste dosering vitamine "Gastic bypass."

1 de mayo de 2026

Beste Theo,

Bedankt voor uw positieve review, super om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten de levering en het eenvoudig is om een bestelling te plaatsen in onze webshop. Bedankt voor uw vertrouwen in onze producten en bedrijf, dat waarderen we enorm. U kunt er op rekenen dat we er alles aan blijven doen om het in ons gestelde vertrouwen waar te blijven maken. Fijne dag nog!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ich finde die Produkte sehr gut und…

Ich finde die Produkte sehr gut und vertrage sie auch sehr gut.

Lg jozy

16 de mayo de 2026

Liebe Jozy,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie mit unseren Produkten so zufrieden sind und sie so gut vertragen. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Al 7jaar mijn trouwe bondgenoot in het…

Al 7jaar mijn trouwe bondgenoot in het behouden van stabiele gezondheid na gastric bypass ingreep. Jammer dat ik als trouwe klant niet geniet van kortingen, behalve de bulkkorting die voor elkeen wordt voorzien.

Beste I uit Gent,

Bedankt voor uw positieve review. Wij kiezen er bij Elan bewust voor om te werken met vaste lage prijzen en duidelijke volumekortingen. Deze aanpak stelt ons in staat om hoogwaardige producten toegankelijk te maken voor een brede groep mensen. De populariteit van onze producten is dan ook mede te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Na een maagverkleining is het essentieel om levenslang gespecialiseerde supplementen te gebruiken, om tekorten aan belangrijke vitaminen en mineralen te voorkomen. Juist daarom vinden wij het belangrijk om een eerlijke en betaalbare prijs aan te bieden voor producten die langdurig gebruikt moeten worden.

Onze bedrijfsvoering is erop gericht om efficiënt te werken en onnodige kosten te vermijden. Hierdoor kunnen wij onze producten zo voordelig mogelijk aanbieden. Dit betekent echter ook dat er beperkte ruimte is voor extra kortingen. Wij staan volledig achter deze transparante en eerlijke strategie.

Af en toe bieden wij wel een tijdelijke actie op een specifiek product aan. Wij adviseren u om onze nieuwsbrief en sociale media goed in de gaten te houden om hiervan op de hoogte te blijven.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. We hopen dat u nog lang een tevreden klant blijft van Elan en dat u bij een volgende actie ook weet te profiteren van extra korting als vast klant. Fijne dag nog!

wie immer super schnelle Lieferung

wie immer super schnelle Lieferung, direkt am Folgetag der Bestellung. Produkte sind super, meine Blutwerte beweisen es.

8 de mayo de 2026

Liebe Daniela Dussau,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass Ihre Blutwerte die Qualität unserer Produkte bestätigen! Genau das ist unser Ziel. :)

Wir geben immer unser Bestes für eine schnelle Lieferung. Natürlich sind wir dabei von den Versanddienstleistern abhängig, aber zum Glück verläuft alles in der Regel reibungslos und zügig.

Wir hoffen, dass Sie noch lange eine zufriedene Kundin von Elan bleiben. Sollte es einmal zu unerwarteten Problemen kommen, lassen Sie es uns bitte wissen. Wir finden bestimmt eine passende Lösung. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Qualitative sehr gute Produkte!

Qualitative sehr gute Produkte!

24 de abril de 2026

Sehr geehrte Hexilein G.,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr, dass Sie mit der Qualität unserer Produkte so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Herzliche Grüße,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Die Produkte sind gut aber zu teuer.

Die Produkte sind gut aber zu teuer.

19 de mayo de 2026

Sehr geehrter Herr Strehlow,

vielen Dank für Ihre Bewertung. Es tut uns leid zu hören, dass Ihnen die Preise zu hoch erscheinen. Elan bietet hochwertige Produkte an, und wir sind stets bemüht, unsere Produkte so günstig wie möglich anzubieten. Wir haben in Ihrer Bestellung gesehen, dass Sie unsere Supreme- und Calciumprodukte verwenden, diese jedoch separat bestellt haben. Sie können dennoch von einem zusätzlichen Rabatt profitieren, indem Sie ein Vorteilspaket bestellen. Hier ist der Link:

Damit erhalten Sie zusätzlich zum Mengenrabatt auf die Einzelprodukte einen weiteren Paketrabatt. Wir hoffen, dass Ihnen der Preis dadurch zusagt. Wir würden uns freuen, Sie als Elan-Kunde begrüßen zu dürfen. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Top Preis-Leistung

Ich nehme Calcium Soft Chews von Anfang an, und meine Blutwerte passen. Sehr gutes Preis-Leistung Verhältnis. Auch prohair ist ein tolles Produkt. Bin voll und ganz zufrieden.
Einfacher Bestellvorgang und schnelle unkomplizierte und zuverlässige Lieferung

28 de abril de 2026

Liebe E.C.,

vielen Dank für Ihre positive Bewertung. Es freut uns sehr zu hören, dass Ihre Blutwerte in Ordnung sind; genau das ist schließlich unser Ziel! Schön ist auch, dass Sie mit der Wirksamkeit der Prohair-Tabletten so zufrieden sind. Sie sind eine hervorragende Ergänzung für die Pflege Ihrer Haare und Haut und beugen Haarausfall vor.

Bei Elan legen wir großen Wert auf ein gutes Preis-Leistungs-Verhältnis, um uns von der Konkurrenz abzuheben. Daher freut es uns sehr, dass Sie auch damit so zufrieden sind. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag!

Team Elan

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.