Mijn zoektocht naar spullen t.b.v. satellietontvangst heeft wat meer tijd gevraagd; was ook de eerste keer. Opvallend pluspunt was dat Electro Sat werkelijk alles op voorraad had. Na korte tijd werd d... Ver más
Ik schrijf bijna nooit beoordelingen maar de kwaliteit van de service van deze zaak is wel heel bijzonder. Probleem voorgelegd, oplossing gevonden, materiaal besteld. Twee dagen later in huis in oos... Ver más
HALLO TEAM, EEN TOP, TOP TOP SERVICE IN VERKOOP VAN MIJN SCHOTEL ANTENNE, ALS ER VRAGEN WAREN OF MOEILIJKHEDEN, IK WERD GELIJK PERFEKT TE WOORD GESTAAN EN ONMIDDELIJKE HULP, GEEN GEZEUR STUUR HE... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Electro-sat is een elektronica winkel en bestaat al 17 jaar met een vestiging in Amsterdam. Ook hebben wij een online webshop waar particulieren terecht kunnen.
Burgemeester de Vlugtlaan 158, 1063BS, Amsterdam, Holanda
- 0685129410
- info@electro-sat.nl
- electro-sat.nl
Top Service & support ! NICE 🙏🏼
Top Service & support ! Thanks
De site werkt weer als vanouds.
Door een foutje in een app was het afleveren op een PostNL locatie niet meer mogelijk.
Dit nu aangepast en alles werkt weer naar behoren.

Respuesta de Electro Sat Amsterdam
Voeger zei ik tegen mensen die ik…
Voeger zei ik tegen mensen die ik hielp:
Hebt u klachten, vertel het mij
Bent u tevreden .... vertel het anderen!
BIJ DEZE !
Vandaag bij filiaal Almere geweest met een Can. Dig. "kastje" wat na de laatste upgrade totaal van slag was.
De medewerker van de technische dienst heeft dit keurig voor me opgelost en uitgelegd wat ik thuis met het kastje, eigen LNB en schotel moest doen om de software weer compatibel te krijgen.
En dit alles voor 0,00 .. nee hoor meneer, graag gedaan en suc6 er mee!

Toppertje wat service
Toppertje wat service, betrouwbaarheid en klanten gerichtheid betreft. Bestellen ging gemakkelijk en snel, de volgende dag in huis. Moest mijn bestelde module retourneren en had na versturen ervan binnen de vier dagen mijn geld retour.
Grote klasse. Je hoort en ondervindt wel eens anders.

Specialisten
Inderdaad 5 sterren,aangezien het met dit soort artikelen toch wel noodzakelijk is dat je een duidelijk advies krijgt.
Deze mensen weten waar ze over praten en zijn echte specialisten op hun vakgebied.
echte aanrader dus!!!!!

Respuesta de Electro Sat Amsterdam
slechte service box aangeschaft die…
slechte service box aangeschaft die niet meer update continue vastloopt.
Na telefonisch contact werd er verteld dat ik kon langskomen ( effe 400km rijden voor langs te brengen) of opsturen waarbij ik zelf voor de kosten moet opdraaien.
mensen nemen op met goedemiddag terwijl het ochtend is.
goede verkopers zijn het alleen service is ver te zoeken helaas Ashok

Respuesta de Electro Sat Amsterdam
Op 9/9/2018 aankoop CI+ module…
Op 9/9/2018 heb ik een CI+ module besteld. Volgens de website is die zelfs op 16/9 beschikbaar. Het bedrag werd op 9/9 overgeschreven. Tot op heden is er nog geen melding van verzending. Deze morgen om 8:30 een mail gestuurd naar info at electro-sat.nl . Om 16u nog steeds geen reactie gekregen.
Update: 18/9 uiteindelijk een reactie op 17/9, waarbij gemeld werd dat de betaling ontvangen was (???) en ze (de bestelling? de betaling?) vandaag '17/9) zou verzonden worden. Resultaat 18/8 om 11u: geen track and trace link gezien. Slechte vervoerder of gewoon niet verstuurd? Een voorradig artikel, onmiddellijke betaling, mail met belofte die weer niet nageleefd wordt, artikel na 9 dagen nog niet afgeleverd ... deze namiddag rond 1u nogmaals een mail gestuurd. Rond 16:30 heb ik uiteindelijk de mail met verzendingsbevestiging en track and trace link ontvangen. de bestelling zal dus afgeleverd worden 10 dagen na de bestelling. Bij post-Nl stond voorziene levering 10/9.
retour van mijn iptv
Ik kocht een cobra V5 iptv. Toen ik deze eenmaal terug stuurde me alle gegevens erbij heb ik niks meer van hun gehoord. Het duurt nu al 2 weken en ze nemen geen contact met me op nadat ik al meerdere mails heb gestuurd. Ik vind het maar schandalig. Zegt de klantenservice nog dat het geld binnen 7 dagen op me rekening staat, nou mooi niet hoor. Dit kan je toch geen service noemen.

Respuesta de Electro Sat Amsterdam
Electro-Sat doet wat het belooft
Maand geleden VU UNO 4K SE besteld. Apparaat werkte op een bepaald onderdeel niet naar verwachting. De fout was door de technische dienst niet te creeren. Na telefonisch overleg een tevreden stellend vervolg overeengekomen wat door Electro-Sat 100% is nagekomen. Prima bedrijf!
Top service weer als altijd !
Ben net door klantenservice vriendelijk, op afstand en snel (binnen 5 minuten) geholpen i.v.m. een softwareprobleem van mijn satellietontvanger.
Ik bestel al jaren mijn spullen bij electrosat. Altijd scherpe prijzen en oplossingsgericht !
Dankjulliewel !
Badr
Uitstekend, supersnel en onvoorstelbaar voordelig.
Uitstekend, supersnel en onvoorstelbaar voordelig! Om 17.35 uur schotelantenne(kwaliteit voor een prikkie) bestelt, om 17.50 uur mail dat het pakket is verzonden, de volgende ochtend om 9.15 uur prima verpakt in huis. Geweldig.
Extreem slechte ervaring
Extreem slechte ervaring, ontvanger is binnen 3 maand defect, ze sturen het door naar de fabrikant in het buitenland, nemen zelf geen enkele verantwoording, geen leentoestel, geen tv de afgelopen weken, geen uitzicht op een oplossing, wat een extreem vervelende situatie.
Volgens nederlands recht mag je de koop ontbinden, dat willen ze niet horen.
Wat een slecht bedrijf.
Zojuist plaatst een medewerker een reactie en doet voorkomen alsof in de algemene voorwaarden staat dat een klant genoegen moet nemen met een reparatietijd van 6 weken.
Nou lees in alle rust de algemene voorwaarden maar even door, dit staat nergens !
Uit de voorwaarden;
ARTIKEL 10 - CONFORMITEIT EN GARANTIE
1. De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid ende op de datum vande totstandkomingvan de overeenkomstbestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften. Indien overeengekomen staat de ondernemer er tevens voor in dat het product geschikt is voor ander dan normaal gebruik.
2. Een door de ondernemer, fabrikant of importeur verstrekte garantie doet niets af aan de wettelijke rechten en vorderingen die de consument op grondvan de overeenkomsttegenover de ondernemer kan doen gelden.
Bah, wat een naar bedrijf
Update 03-01-19: Bedrijf heeft deze review gerapporteerd als zijnde kwetsend voor sommige gebruikers... jemig.. wat een @!@$#!#~$@ bedrijf.

Respuesta de Electro Sat Amsterdam
Top electro-sat produit de qualité .
Top electro-sat produit de qualité , livraison trés rapide en belgique Bravo les gas .
jamais de probléme comme toujours
Op en Top
Op en Top !
Supersnel geleverd , net zoals beloofd !
Geweldige zaak met zéér goede service…
Geweldige zaak met zéér goede service en snelle levering.
Echt een aanrader !!
snelle verzending nette doos en je…uitstekend
snelle verzending nette doos en je lrijgt ook wat je hebt besteld tegenwoordig ook moeilijk te vinden natuurlijk dat je opeens iets anders krijgt dan wat je hebt besteld prima bedrijf

Eerste bestelling
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij electro-sat. Alles volgens afspraak nagekomen zowel de installatie als de snelle levering!
Zeer aan te bevelen.
Mij hebben ze er in ieder geval als klant bij.
Geen gratis verzending ondanks dat dit zo zou zijn
Op de website staat: "Bij bestellingen boven de €50 euro in Nederland zijn de verzendkosten geheel gratis."
Ik bestelde voor 51 euro, maar toch worden verzendkosten in rekening gebracht.
Bij navraag via e-mail krijg ik het antwoord: "De actie voor de gratis zending geld helaas niet meer. Dit was een tijdelijke actie."
Hoezo? Uit niets blijkt dat dit een tijdelijke actie zou zijn.
Ik heb ze maar geantwoord dat ik ze, hoewel het naar mijn mening wettelijk verplicht is om je aan de tekst op de website te houden, ze er toch maar niet aan ga houden, en elders wel ga bestellen. Ik heb ze ook geadviseerd de tekst op hun website aan te passen. Maar de teksts op de website is dus niet aangepast, ze claimen nog steeds dat ze bovend e 50 euro gratis verzenden wat ze dus niet doen.
Daarmee is wel helder dat dit bedrijf liever geen tevreden klanten heeft. Misschien liever helemaal geen klanten. Ik zou hier in ieder geval niet meer kopen. Bij een bedrijf met zo'n instelling weet je eigenlijk al wat er gaat gebeuren als er wat met een geleverd product zou zijn.
FAKE NON GENUINE DEVICES
the prices are in the average but BE AWARE THEY SELL FAKE CLONE
DEVICES like DREAMBOX they tell me that all the devices are 100% genuine and original so i bought a couple of boxes for some customers
after some months we discover that they have a sim-card inside so after searching the web we found out that dreamboxes with a sim-card inside are clone now two of my customer box are dead beacause dreambox original company ( in Germany) they send out some software update to block all the non original dreambox. and there is no way to fix it.
so for me i lost 2 customers beacouse of this shop SELLING FAKE DREAMBOX. so now i will sue them and rapport them to dreambox.de and to the local authority.
Más información sobre otros tipos de reseñas.