Hurtig levering. Fin kvalitet. God hjemmeside med værktøj tiæ selv at lave layoutet hvis man vil. God og venlig kundeservice, da jeg selv havde lavet en fejl. Ikke sidste gang vi har fået banner... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vi är en förening som beställde 6 stycken magnetskyltar. Skyltarna superfina, men den person som tog emot dom räknade bara ihop det till 5 skyltar. Jag frågade och Elefantprint skickade utan några öv... Ver más
Jeg skriver aldrig anmeldelser, men de her folk skal have min aller varmeste anbefaling. De hjalp mig i den mest pressede situation, fordi jeg intet styr har på rigtige opløsninger og i forvejen... Ver más
Gir inntrykk av å være norsk selskap, (elefantprint.no ) med kun ett telefonnummer i Norge med norsktalene telefon representanter. Alt produseres i Danmark og sendes fra Danmark. 2-4 dager levering, m... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de grabados y letreros
- también en la categoría
- Diseñador gráfico
- Servicio de impresión fotográfica
- Tienda de artículos promocionales
Escrito por la empresa
Storformatprint til urimeligt små priser.
Información de contacto
Elefantprint.dk, Sverigesvej 11, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- 69 13 45 00
- post@elefantprint.dk
- elefantprint.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De smukkeste visitkort
Bestilte kvadratiske flyers med afrundede hjørner, da jeg gerne ville have nogle visitkort, som skiller sig ud fra mængden. Og kortene lever fuldt ud op til mine forventninger. De er perfekte! Meget smukt tryk og en god papirkvalitet (jeg valgte den kraftigste).
Jeg vil helt klart bestille her igen!
Fantastisk kundeservice og produkter.
Efter at have fået en mail om at billede kvaliteten på den indsendte fil var for dårlig, ringede jeg til kundeservice hvor jeg
1. Fik et menneske i røret og ikke en langtrukkent besked om at trykke 1 for ... 2 for.. I sig selv en sjælden men fantastisk kundeoplevelse. Tak for det.
2. Hans, som var manden i telefonen var utrolig hjælpsom og hjalp med at jeg fik et rigtig godt resultat til tiden. Tak for hjælpen Hans.
Mine bedste anbefalinger til denne virksomhed.
Mvh sten

Respuesta de Elefantprint.dk
God service og hjælp til redigering af…
God service og hjælp til redigering af fil til højere opløsning til brug i roll-up. Tidligere bestillinger (visitkort og folie til bil) har også fungeret perfekt.

Respuesta de Elefantprint.dk
Hvis bare alle danske danske…
Hvis bare alle danske danske forretninger arbejdede så hurtigt og effektiv som Elefantprint.

Respuesta de Elefantprint.dk
fik min varer og er super glad
efter en snak med kundeservice fik vi styr på tingene jeg modtog min varer og er nu tilfreds jeg blev lovet et layout fil som jeg dog ikke kan finde men ros for at man tager en klage alvorligt

Respuesta de Elefantprint.dk
Havde bestil klistermærker og…
Havde bestil klistermærker og visitkort.
Ved modtagelse var klistermærkerne helt perfekte, men med visitkortene var der gået noget galt med udskæringen, så de var ikke skåret korrekt.
Jeg sendte en mail til dem, og fik hurtigt (De skriver selv, at de havde travlt, så der kunne gå nogle dage inden svar) at vide de havde sat en ny ordre i gang, med nye visit kort. Der kan jo altid gå noget galt i en produktion. 5 dage senere havde jeg nogle rigtig fine visitkort, så super service. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der
Fem stjerner værd!
Jeg må bare sige, at Elefantprint er alle fem stjerne værd! Står klar til at hjælpe i en kneben situation, og strækker sig længere end hvad vi kunne have forventet.
Hjalp os, da vi vi mest pressede.
Vi er i hvert fald fast kunde hos dem. Altid søde og imødekommende at snakke med og løsningsorienterede, når man har noget lidt 'skævt' at arbejde med.
Super Hjemmeside & Go Kundeservice
Super brugervenlig hjemmeside som gør det let og overskueligt at ligge en bestilling.
Der har været småfejl i tidligere trygsager jeg har lavet igennem tiden, men det er hurtigt blevet håndteret og rettet - Derudover har der været go kommunikation fra kundeservice, som gør det til en go oplevelse at handle her.
Jeg fik en fantastisk service hos Elefantprint…
Jeg fik en fantastisk service hos Elefantprint, og deres rådgiver, Anders, var utrolig hjælpsom. Jeg havde bestilt nogle skilte til tryk, men uden at opdage det havde jeg valgt en kategori, der ikke passede bedst til mit produkt og det antal, jeg skulle bruge. Det påvirkede prisen markant.
Kort tid efter min bestilling blev jeg kontaktet af Anders, som forklarede, at jeg kunne spare en betydelig sum penge ved at vælge en anden kategori – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det var virkelig god service!
Han tog sig endda tid til at kontakte deres bogholder, så min ordre blev justeret. I stedet for at betale omkring 7.000 kr. endte jeg med at betale cirka 1.500 kr. Det er sjældent at opleve en virksomhed, der aktivt hjælper sine kunder med at spare penge – og det sætter jeg virkelig pris på.
Stor tak til Anders for hans ærlighed og hjælpsomhed!
Bestilling af beachflag
Pernille var sød til at sørge for hurtig ekspedition og hjælp.
Stay away from this company.
Stay away from this company.
I have ordered a premium floormat with custom logo in the beginning if January, fully paid mid Jan, 5800kr. They advised it will take 3 weeks for the production which I wasn’t very happy with but I accepted. After 3 weeks there was no communication from the company regarding my order, so I wrote an email (due to my email address has changed in the meantime). After 2 emails and a week gone, there was no response. So I called them up, the said they should receive the item in the next few days then it will be sent out. Then no communication again, so I called them again. This was a Wednesday, they advised they will receive the item on that week by Friday so I should have it delivered on the following Monday. I didn’t. On Tuesday I called again - apparently it hadn’t been sent out yet, but they are sending out now so I should receive it shortly. Again - I didn’t. So on Friday I called again, they said it still hadn’t been sent out, but they are looking into it, do I need it on the same day (Friday) or is it ok on Saturday. I said it’s ok on Saturday. 2 hours later I received an email saying that as I was told on the phone they are looking for the item (that’s not wahat I was told) and they are chasing the supplier now and will get back to me, and “in case it hasn’t been produced would I want to start a refund process”. No apology or anything in the email.
At this point I had enough so I emailed back that this is very unprofessional, and I would like to know what is happening on the same day with my order as this is for a client for a studio build and he has been waiting for over 6 weeks for this so the build can be finished. Again - no response from the company. So I called today and asked for a full refund, this is a joke, that is a very expensive product which they allegedly sell, fully prepaid, and they just casually advice after 6 weeks that “oh it might not have been produced”.
No I have to somehow explain this to my client..
I am currently waiting for their confirmation email regarding my refund - and the actual refund now. Let’s see how that goes.
Poor communication, long waiting time which ended in no product which was prepaid at 5800kr.
I hope this will help someone to make a good decision and avoid this company.

Elendig service
Elendig service, levere ikke som aftalt, får ikke besked på forsinkelse, svarer ikke på e-mails.
Helt sikkert ikke et sted jeg køber fra igen!

Respuesta de Elefantprint.dk
Den absolutte værste service jeg…
Den absolutte værste service jeg nogensinde har været udsat for. Komplet inkompetance og ansvarsfralæggelse under en reklamationssag. Efter 3 måned frem og tilbage endte det med en kreditering på et uhyggelig simpel opgave som gik galt over flere gange. Jeg kan absolut ikke anbefale at bruge den virksomhed til jeres skilte eller folie

Respuesta de Elefantprint.dk
I har lavet en bil reklame til os
I har lavet en bil reklame til os, SUPER FLOT, god service, hurtigt arbejde OG GOD PRIS, TUSINDE TAK HERFRA
God og hurtig service!
Visitkort
Bestilte visitkort, som desværre var lavet i forkert størrelse. Dog tilbød Elefantprint at deres designer kunne ændre på størrelsen, således at det passede på et visitkort. Der blev dog lavet en mindre fejl, hvilket jeg selvfølgelig ikke var helt tilfreds med. Elefantprint klaret problemet og sendte nye visitkort U/B. Dette er service. Det er ikke sidste gang jeg bruger dem, når jeg skal have lavet visitkort eller andet.
Helt klart en anbefaling herfra
Top kvalitet og service
Vi er meget tilfredse med de kort og labels, vi har bestilt hos Elefantprint. Kvaliteten af varerne lever til fulde op til vores forventninger og er betydeligt bedre, end det vi har oplevet hos andre leverandører. Stor anbefaling herfra!
Jeg fik levet klistermærker på rulle
Jeg fik levet klistermærker på rulle, jeg synes dog kvaliteten var dårlig og pixeleret

Respuesta de Elefantprint.dk
Af to omgange bestilt Klistermærker og…
Af to omgange bestilt Klistermærker og senest skilte. Hurtig service og rigtig fine produkter. Tak!
Elefantprint gør det super godt!
Elefantprint gør det super godt. Jeg havde fået sendt en fil, med en sort firkant i baggrunden, som ikke skulle være der! (min fejl). Den var ikke synlig på det færdige billed, men lå bagved. De lavede nye bannere og sendte dem uden beregning. Tusind tak for den venlige og gode service. Næste gang jeg skal have trykt noget, kommer jeg tilbage til jer. Vh. Jan Dahl
La experiencia Trustpilot