Jag har handlat av dem 2 ggr tidigare och då funkade allt bra. Den här gången skickade de fel vara och jag har försökt kontakta kundtjänst men får ej några svar.
La empresa ha respondido
Jag köpte en EX9 PRO Max av Elkicken. Supernöjd med den. Kört massor med mil, med enbart lite småstrul. MEN det finns ju noll reservdelar till denna modell!! Bromsarna helt slut & däcken likaså. Så a... Ver más
La empresa ha respondido
Mycket nöjd med X8:an, har pendlat till arbetet hela veckan. (22km dagligen) Vem behöver kollektivtrafik för 1850kr i månaden.. Har överpumpat däcken till 5kg, då det är fina asfaltsvägar. Går fint... Ver más
Escrito por la empresa
Hos Elkicken kan du köpa innovativa elsparkcyklar och hoverboards som är tillverkade med prestanda och elegans i fokus. De designar och tillverkar framtidens transportlösningar av hög kvalitet och god design. Vill du veta mer om vårt arbete eller hur våra produkter tagits fram? Besök vår webshop för att se alla våra produkter, eller läs vår blogg om du vill veta mer om vårt arbete. Behöver du hjälp eller vill på komma i kontakt med oss? Du är alltid välkommen att kontakta någon från vårt team direkt!
Mediavägen 4, 43891, Landvetter, Suecia
- 0729637141
- support@elkicken.se
- elkicken.se
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 20% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
La gente también ha visto
Inga svar från kundtjänst
Snabb leverans, väl paketerat och bra pris
Beställde en EX6, en otroligt kompakt, portabel och rolig elsparkcykel (man kan ha med sig den i en väska). Snabb leverans och väl paketerat till ett bra pris. Rekommenderas
Svarar ej
Svarar ej - varken mail eller telefon. Kan ej ange leveransdatum. Har försökt nå dem i en vecka.
Det här är mitt absolut sista försök…
Det här är mitt absolut sista försök att lösa detta på ett smidigt sätt innan jag går vidare juridiskt. Ert beteende är under all kritik och jag är extremt frustrerad över hur ni ignorerar mig.
Jag köpte en elsparkcykel (EX9 Pro Max) från er. Först drog ni ut på tiden i veckor och ljög om leveransen. Nu är sparkcykeln helt död. En reparatör har bekräftat att det är fel på batteriet. Dessutom har laddaren brunnit upp av sig själv – vilket är en direkt livsfara!
Jag har ett års garanti, och enligt Konsumentköplagen har jag rätten att få felet åtgärdat eller häva köpet. Att ni vägrar svara på mina meddelanden är ett grovt avtalsbrott! Nu står produkten bara och skräpar hemma.
Mitt ordernummer är: E310-21713
För att göra saken ännu värre, blev jag bemött på ett extremt oförskämt sätt av en arabisktalande person på er kundtjänst (tror han heter Mohamed eller Ahmed). Han hånade mig och sa ordagrant: "Anmäl mig om du vill, jag tänker inte hjälpa dig." Är det så här ni utbildar er personal att behandla kunder?
Mitt krav är enkelt: Jag vill ha ett svar och en lösning på detta OMEDELBART. Om ni inte kontaktar mig inom 48 timmar kommer jag att:
1 Göra en officiell anmälan till ARN (Allmänna reklamationsnämnden).
2 Anmäla laddaren till Elsäkerhetsverket eftersom den brann upp och utgör en brandrisk.
3 Lägga upp denna varning på Trustpilot, Google Reviews och alla relevanta forum för att varna andra.
Kontakta mig nu, eller så ses vi i ARN
Varken telefon eller mail fungerar
Varken telefon eller mail fungerar
Pratat en gång sedan tystnad.
Är det konkurs eller vad är det?
Beställde en sadel till pågens elkick…
Beställde en sadel till pågens elkick men den har inte kommit och dem vägrar svara. Jäkla bluff företag. Kommer göra en anmälan

Respuesta de Elkicken.se
En vecka efter en beställning…
En vecka efter en beställning kontaktade jag elkicken. De skyllde på Postnord att jag inte hade fått min leverans. Dagen efter får jag ett mail där de säger att min vara är restad och att de ska återbetala. För ett däck!
Beställde ett lås för 1 månad sen
Beställde ett lås för 1 månad sen.
Svarar inte på mail! Varan har ej kommit.....
Köpte deras EX9 och känner mig lurad
Köpte deras EX9 och är känner mig lurad, står på hemsidan att räckvidden går 100km men går bara 20. Har hittat den på andra hemsidor och där står det nåt helt annat om pris och räckvidd osv. Kommer göra en anmälan på det här företaget.
Rekommenderar inte den här hemsidan!!

Obefintlig kundservice och leverans
Beställde en elsparkcykel för 9 dagar sedan. Fick ett orderbekräftelsemail direkt, men sedan har det varit helt tyst. Leveranstiden anges till 1–3 dagar på hemsidan.
Jag har försökt nå kundservice flera gånger via telefon, mejl och kontaktformulär utan att få något svar. Det känns mycket otryggt att handla från ett företag där kundservice helt saknas.
Jag har nu bett dem avbryta min order. Enligt Klarna är beställningen inte ens påbörjad, och jag måste vänta 10 dagar från första kontakt innan de kan gå vidare.
Sammanfattningsvis känner jag mig otrygg med detta företag. När jag köper en produkt vill jag veta att garanti och service finns att tillgå – vilket uppenbart inte är fallet här.

Respuesta de Elkicken.se
Jag köpte en EX9 och själva kicken är…
Jag köpte en EX9 och själva kicken är jag nöjd med
Men för 2 månader sen så slutade tumgasen på kicken att fungera och jag hörde av mig till företaget för att få köpa en ny tumgas
Och det går inte få tag i dom på tel utan direkt skicka SMS
Tänk på att när kicken går sönder så kommer du inte få hjälp det är helt sjukt
2 månader
Och kicken kostade 9995 kr
Ja nu har det snart gått en vecka efter att elkicken skulle lösa mina problem med min tumgasen jag ringde klarna och tog fram det dom ville ha men det är stendött med att få svar att dom ska lösa mina problem
Så som sagt köp inte den här kicken
När något går sönder så har du slängt 10000 kr i sjön 🤬

Respuesta de Elkicken.se
Aldrig varit med om sämre kundservice.
Behöver ersätta min laddare till min scooter. Ringer kundtjänst, de lägger på och ber mig smsa. Jag smsar och blir helt och hållet ignorerad. Har försökt få en ny laddare i flera månader nu. Scootern står bara och dammar. 6000kr rätt i sjön. Skämt-företag.
Rekommenderar att köpa en scooter från omtalade säljare om du går i tankarna.

Respuesta de Elkicken.se
En riktig Stjärna på företags himlen…
Oöverträffad servicekänsla, tillmötesgående och riktig garant för trygga köp… Har fått problem med en elsparkcykel efter ca 18 månaders problemfri användning. Mejlvägen har önskat ett byte till en annan modell, det var inga problem, har fått en returfraktsedel, skickade den trasiga modellen och efter några dagar dök den andra upp utanför dörren… Har sammanlagt tre elsparkcyklar från Elkicken och känner mig verkligen trygg med allsidig hjälp kring eventuella problem. Prissättningen är mer än korrekt och det finns knappt några konkurrenter på den svenska marknaden som kan matcha Elkickens relation mellan pris och kvalité…
Väldigt snabb leverans!
Snabb och bra
Tack för snabb leverans och jag är extremt nöjd med ex9 elscooter.
Allt fungerade som förväntat, och otroligt kunnig personal.
EX9 Elspark
Köpte en EX9 elspark som jag haft ca 1,5år. Nöjd med den men tänker berätta om min erfarenhet av den för andra som tänkt köpa. Den är robust och stabil, Ser bra ut och krånglar inte massa. 2 grejer som står vid försäljning stämmer inte. Räckvidden sommartid om man använder en hastighet av 25km/h timme är 5mil pp fullt batteri. Sen är däcken inte punkteringsfria och de går inte på garantin när man får punktering. Har hittat 4 hål i mitt bakdäck som jag lagat med vulkaniseringssträngar man kör genom däcket. Har ett nytt däck liggandes som jag själv fått bekosta som jag kommer montera när de gamla gjort sitt.
Detta med däcken är jag mycket besviken på då det står de är punkteringsfria så därför ger jag 3 stjärnor för resten med elsparkcykeln är bra eller ok

Respuesta de Elkicken.se
Snabb leverans plus bra kundservice när…
Snabb leverans plus bra kundservice när det uppkom lite problem.
Super bra och snabb service
Super bra och snabb service. Känns som bra kvalitet.
Smidigt och enkelt vid beställning.
Duger inte alla kunder?
Jag har beställt ett batteri från Elkicken som dom vägra leverera om jag inte går med på att inte kunna returnera om det skulle vara nåt fel på den.
På deras hemsida står det följande:
Du får alltid 2 års garanti på alla våra produkter (förutom batterier) och den gäller i 12 månader. Vi erbjuder 14 dagars öppet köp och 100 dagar ångerrätt.
Det dom gör är att väljer sina kunder och diskriminera. Jag har skickat vidare detta till ARN. Se upp gott folk. Finns bättre ställen att handla.
Ser från andra här att detta inte är första gången. Vill också nämna att dom inte svara när man ringer och har sökt som flera gånger på mail innan jag fick kort otrevligt bemötande. Kanske behöver dom en utb i hur man bemöter kunder?
Tillägg. Fick erbjudande på avdrag flera hundra på batteriet om jag väljer att ta bort min kommentar från trustpilot