Varen er som lovet og kom til tiden, men at få en sms fra postnord at pakken er leveret fredag eftermiddag på ens adresse og så opdage at den er leveret forkert og postnord er en robot og I er lukke... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Købte et stort tv (65 tommer)) og ville selvfølgelig meget gerne være hjemme ved leveringen, men skulle være væk fra huset i en times tid i løbet af dagen. Kontaktede elsalg - der fik kontakt med le... Ver más
Fantastisk service, skrev og forspurgte om en samlet pris på en bestemt opvaskemaskine og kombineret induktion/emhætte. Fik tilbud på to nyere modeller til samme pris, super service🤩 Takkede ja t... Ver más
Jeg købte en bredt tilgængelig vare, som også kan fås i bunker af andre webshops. Hos elsalg var den 50 kroner billigere end de andre, så naturligt valgte jeg elsalg. Efter nogle dage skrev de den var... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Acerca de elsalg.dk
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Kæden er ejet af A/S El-Salg, der er et aktieselskab grundlagt i 1968 med i dag 170 butikker fordelt over hele landet – ofte ude i lokalområderne.
Bag elsalg.dk står således nogle af Danmarks førende fagfolk inden for salg af hårde hvidevarer og el-artikler. Vi ved, hvad vi taler om og har fokus på den moderne forbrugers behov for skræddersyede løsninger, men tilbyder samtidig også totalløsninger – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Til forskel fra mange andre forhandlere af hårde hvidevarer er vores butiksejere rigtige fagfolk med en solid ekspertviden i bagagen.
Med elsalg.dk har vi skabt et helt nyt univers, der forener e-handel med butikssalg. Vi ønsker at give vores kunder den samme gode oplevelse, uanset om du handler på elsalg.dk eller i en af vores butikker. Hos os kan du ikke blot købe hårde hvidevarer og elapparater af højeste kvalitet, du kan også få dem leveret, tilsluttet, vedligeholdt og repareret. Vi hjælper dig med at vælge, gør købsprocessen let og overskuelig, og vi passer godt på dig gennem hele forløbet - og også efter købet.
Información de contacto
Niels Bohrs vej 33B, Stilling, 8660, Skanderborg
- 70 20 11 22
- info@elsalg.dk
- elsalg.dk
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Eminent service
Eminent service, desværre var der ved købet en fejllevering, som dog blev løst på allerbedste bedste vis.
Varen står til levering efter 2-3…
Varen står til levering efter 2-3 hverdage ved bestilling.
Da varen er bestilt kommer der en besked om at varen kan leveres 4 uger senere.
Dette skulle have været oplyst ved bestilling
Dårligt

Respuesta de elsalg.dk
kan ikke anbefalede deres monterings…
kan ikke anbefalede deres monterings service.
2 skader på kable.
ikke aflastet i membrandåse.
ikke monteret efter fabrikanten anvisninger i samle muffer .
= brand fare. skade på hvidevare
2 måneder om at håndtere en reklamation sag..
Super kundeservice
Super kundeservice
Fik en defekt vare . Fik tilsendt en ny og skulle ikke bøvle med at sende retur.
Meget positiv
Jeg er tilfreds med min købe oplevelse…
Jeg er tilfreds med min købe oplevelse og vil stærk anbefale dem
Good service and they deliver fast
Good service and they deliver fast . I recommend.
Venlig rådgivning og hurtig levering
Venlig og relevant rådgivning i butik efterfulgt af hurtig levering af ny mikrobølgeovn ved brug af Click and Collect til butikken
Elsalg for ever......👍😁
Hej Elsalg 😀
I yder en super fin hjælpelig service. Især rodede jeg helt vildt rundt i en masse vaskemaskiner og fik også bestilt et par stykker for så så at måtte fortryde men alligevel ende op med at finde en fin maskine. Nu mangler jeg blot en vvsmand der kan installere den rigtigt. Ha en god dag. Vh Anja Dreyer
Købt en telefon den 10/10 2025 der stod…
Købt en telefon den 10/10 2025 der stod 2 arbejdsdage til levering in til varen var købt så var den i restordre , varen er stadig ikke kommen ingen opdateringer fra firma men skal selv ring og kan ikke få at vide hvor når den kommer

Mangler svar
Bestilt vare 1/10, forventet på lager 8/10.
Skriver til dem 21/10, for at høre status, men ingen reaktion fra dem endnu (24/10)

Venter stadig
Bestilte en wake-up lampe som, så vidt jeg husker, var på lager da jeg bestilte den. Det er efterhånden tre uger siden. Den står nu som "ikke på lager" og jeg har ikke modtaget min bestilling
Først ville den være på lager igen i midten af oktober, så slutningen af oktober. Nu er det først starten af november. Prisen var billigere end de andre butikker, men hvis jeg først modtager lampen efter vinteren er forbi, så er vi jo lige vidt
Selvom jeg lampeløs, så ville elsalg alligvel lige høre om jeg er tilfreds. Svaret er, måske en smule overraskende, at jeg tænker der er plads til forbedring

Respuesta de elsalg.dk
Løbende opdatering og varen kom før tid.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.