Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med min 67:a som levererades snabbt och som hittills efter ett tiotal mil motsvarat mina förväntningar till fullo. Skulle ha blivit fem stjärnor om kundtjänsten kunnat besvara min fråga om... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hej! Ni är mycket trevligt i butiken och ni har bra leverans tider. Men jag som köpre eltra premium med detta pengar jag förväntar mig bästa kvalitet, Men tyvärr det glapp överallt, bromsar passar in... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Köpte en grön Eltra Premium, går riktigt bra på alla hastighetslägen och är bekväm att åka på. Bred fotplatta att stå på vilket känns stabilt. Känns som att det är bra kvalité på grejerna jämfört med... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så otroligt bra kundservice! Tillgänglig så fort man behöver något! Sammanfattningsvis, supersnabb leverans, tillmötesgående personal och riktigt bra varor! Köpte en Eltra 67 och är otroligt nöjd med... Ver más

1. Concesionario de motocicletas Scooter
  2. Tienda de reparación de bicicletas
  3. Tienda de bicicletas
  4. Taller de reparación de scooters

Sobre Eltra Store

Escrito por la empresa

Vi vill göra staden mer tillgänglig för folket

Eltra Store samlar dom bästa varumärkena inom elcyklar, elscootrar, lådcyklar och e-boards och hjälper dig hitta det bästa elfordonet för dig genom kunnig support både i fysisk butik och online. Hitta fordon från varumärken som Super73, Mate Bikes, OneWheel och Butchers&Bicycles. Vi säljer också elscootrar från vårt eget varumärke: Eltra Scooters. Vi på Eltra har också sett ett stort behov av service och underhåll av elfordon. I vårt butik och servicecenter på Folkungagatan 98 i Stockholm hittar kan du träffa kunniga servicetekniker som hjälper till med allt ifrån däckbyten till stora elfel. Vi underlättar ägandet av små elektriska elfordon genom att vara med våra kunder på hela resan - från att välja till att använda. Hitta ditt elfordon eller boka service på:

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

4,0

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

alldeles för lång svarstid på…

alldeles för lång svarstid på support.nyckellås glappar alldeles för mycket.har skickat in video ,men support hävdar att det ska vara så.hävdar att lås ska hålla ip54 klassning.men väntar fortfarande svar på att få det bekräftat

2 de octubre de 2023

Eltra Ultra fenomenal.

Eltra Ultra fenomenal.
Elscootern uppfyller alla mina behov. Körupplevelsen är exakt så tillfredsställande som text och bilder ger sken av på Eltras hemsida. Jag har även en Eltra Premium Plus inköpt år 2020 som jag varit mycket nöjd med, Ultran är snarlik men med extra allt (kraft, räckvidd och komfort).

15 de octubre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Suspension rusted on water-proof scooter

I bought an Eltra 67 from Eltra that had been used lightly for a few weeks by a previous owner (about 6-7 battery cycles). I bought it in the autumn 2022 and by January 2023, the suspension had rusted. This happened despite storing it indoors in my apartment i.e. not outdoors. When asking them on the phone, they told me I'd need to pay for service for them to examine it.

I really like the scooter in general but as they brand it "water-proof", a rusted suspension just doesn't cut it...

2 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Elfel

Elfel i min Elsparkcykel gjorde att jag fick pengarna tillbaka.
Trevlig personal

20 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kunnig och trevlig personal.

Gedigen och snygg sparkcykel. Tog mig från stan ut till Ekerö på en snabb halvtimme. Kunnig och trevlig personal.

26 de julio de 2023
Logotipo de Eltra Store

Respuesta de Eltra Store

Underbart att hör Sergio. Varmt välkommen tillbaka!

Vänligen, Robert på Eltra

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Begagnade produkter måste var…

Begagnade produkter måste var renoverade när de lämnas ut.
Registret med begagnade varor måste vara uppgraderat.

25 de julio de 2023
Logotipo de Eltra Store

Respuesta de Eltra Store

Hej Bengt, stort tack för värdefull feedback. Vi tar med oss det och förbättras.

Vänligen, Robert på Eltra

8 consejos para escribir buenas reseñas.