Mycket nöjd med min 67:a som levererades snabbt och som hittills efter ett tiotal mil motsvarat mina förväntningar till fullo. Skulle ha blivit fem stjärnor om kundtjänsten kunnat besvara min fråga om... Ver más
Hej! Ni är mycket trevligt i butiken och ni har bra leverans tider. Men jag som köpre eltra premium med detta pengar jag förväntar mig bästa kvalitet, Men tyvärr det glapp överallt, bromsar passar in... Ver más
Köpte en grön Eltra Premium, går riktigt bra på alla hastighetslägen och är bekväm att åka på. Bred fotplatta att stå på vilket känns stabilt. Känns som att det är bra kvalité på grejerna jämfört med... Ver más
Så otroligt bra kundservice! Tillgänglig så fort man behöver något! Sammanfattningsvis, supersnabb leverans, tillmötesgående personal och riktigt bra varor! Köpte en Eltra 67 och är otroligt nöjd med... Ver más
- Concesionario de motocicletas Scooter
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de bicicletas
- Taller de reparación de scooters
Sobre Eltra Store
Escrito por la empresa
Vi vill göra staden mer tillgänglig för folket
Eltra Store samlar dom bästa varumärkena inom elcyklar, elscootrar, lådcyklar och e-boards och hjälper dig hitta det bästa elfordonet för dig genom kunnig support både i fysisk butik och online. Hitta fordon från varumärken som Super73, Mate Bikes, OneWheel och Butchers&Bicycles. Vi säljer också elscootrar från vårt eget varumärke: Eltra Scooters. Vi på Eltra har också sett ett stort behov av service och underhåll av elfordon. I vårt butik och servicecenter på Folkungagatan 98 i Stockholm hittar kan du träffa kunniga servicetekniker som hjälper till med allt ifrån däckbyten till stora elfel. Vi underlättar ägandet av små elektriska elfordon genom att vara med våra kunder på hela resan - från att välja till att använda. Hitta ditt elfordon eller boka service på:Información de contacto
Folkungagatan 98, 11630, STOCKHOLM, Suecia
- 08-152220
- kundsupport@eltrastore.com
- eltrastore.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Snabb leverans och rätt produkt
Långt över förväntningarna!
Min Eltra 67 var långt över förväntningarna. Gedigen kvalité och rolig att använda. Rent spontant känner jag att jag skulle ha köpt Ultra modellen istället! Det får bli en sådan nästa gång!

Respuesta de Eltra Store
You have a good business with scooters…
You have a good business with scooters and equipments you sale but what about service. I don’t think you planned this part so we’ll. But I quite happy anyhow because I am very handy.

Respuesta de Eltra Store
Har bara varit ute ett par gånger men…
Har bara varit ute ett par gånger men är väldigt nöjd och då jag väger nästan 100 kg så klarar sparken ändå att hålla bra fart i rejäla uppförsbackar. Bromsarna funkar också mycket bra. Supernöjd än så länge😎//Stefan
Detta är en elscooter som håller högsta…
Detta är en elscooter som håller högsta klass. Eltra 67 har fått höga betyg på testerna och man förstår varför.
Robust, bekväm, stark, snabb, snygg, inga onödiga grejer utan enkel. Som ni förstår så är jag nöjd!
Otillgängliga för service ärenden
Jag är nöjd med min scooter som köptes 2021 men har upplevt en bedrövlig erfarenhet när jag nu kämpar för att få till en service.
Ni har inte återkommit när jag använt ert elektroniska formulär på webben där jag önskat service. Det första fyllde jag i för drygt två månader sedan.
Jag har varit inne i butiken vid två tillfällen, men då ni haft för mycket att göra för att ta en bokning har ni fått mina kontaktuppgifter och lovat återkomma. Det har inte hänt och månaderna går.
Samma sak har hänt när jag väl kommit fram på er telefon.

Respuesta de Eltra Store
Jag hatar att dom använder så dåliga…
Jag hatar att dom använder så dåliga material i skoterns delar att det går sönder hela tiden. Jag är kund i 4 år och deras skotrar är bara snabbt och inte bra i material. Seriöst om ni vill ha bra skotrar köp från andra hemsidor. Det finns skotrar med två motor som inte går sönder hela tiden!!!!
Trevlig personal och hjälpsamma
Trevliga grabbar!
bästa el sparkcyklarna i Sverige om inte världen
Eltra store är en fantastiskt butik för dig som vara hands on med produkterna och personalen. Alla som jobbar där är ytterst kunniga och sammansatta som en mom and pop shop som man brukar säga i USA. har enbart haft positiv upplevelse med butiken och deras reklameringstjänst var enklare än enkel att ha att göra med! Det är alltid viktigt att ha en pålitlig och professionell personal som kan sin grej, och det finner du just det i denna butik.
allt har gått smidigt för dig och att du är nöjd med elsparkcykeln som är extrem resistent och har klarat min tunga vikt utan att gå sönder under två års intensivt användande .
Slutligen är det också ett stort plus att de kan erbjuda högkvalitativa produkter som passar allas behov. Skulle inte köpt en el sparkcykel någon annanstans än av dem här herrarna då dem verkligen har lyckats på alla plan från service till produkt kvalitet rekommenderas ytter starkt !!!!
trevlig personal och bra service och en…
trevlig personal och bra service och en riktigt bra elsparkcykel!
Extremt bra service!
Prompt Delivery
Only place I could find the Super 73 tires. Shipping was very quick.
Snabb leverans av min eltra 67
Snabb leverans av min eltra 67. Stabil o stark och det bästa är att man kan köra i regn med den. Perfekt att pendla till jobbet med. Är kanon nöjd med den.
Oseriöst bemötande.
Skicka in min produkt på lagning och blev bortglömd i över 3 månader.
Reklamerade 3 olika produkter som jag fick påminna företaget att skicka tillbaka pengarna. Fick mer eller mindre tjata till sig det vid tre olika tillfällen.
Eltra Urban Gen. 4
Jag köpte en Eltra Urban Gen. 4 Cremévit för åtta månader sedan och den är redan på serviceverkstad i Malmö på grund av motorproblem. Jag vill varna andra kunder om den dåliga kvaliteten på motorn. Det visar sig vara vanligt förekommande med motorfel på denna modell, där motorn tyvärr rostar sönder mycket snabbt. Även om Eltra hävdar att garantin eventuellt inte täcker detta typ av vattenproblem, anser jag att garantin bör täcka detta vanliga fel, som tyvärr är en brist på denna modell. Motorproblemen kan uppstå oavsett om fordonet förvaras inomhus eller utomhus under tak, och den tål inte ens lättare regnväder. Jag hoppas att Eltra tar ansvar för detta och åtgärdar problemet så att andra kunder slipper uppleva samma problem i framtiden.