Mycket nöjd med min 67:a som levererades snabbt och som hittills efter ett tiotal mil motsvarat mina förväntningar till fullo. Skulle ha blivit fem stjärnor om kundtjänsten kunnat besvara min fråga om... Ver más
Hej! Ni är mycket trevligt i butiken och ni har bra leverans tider. Men jag som köpre eltra premium med detta pengar jag förväntar mig bästa kvalitet, Men tyvärr det glapp överallt, bromsar passar in... Ver más
Köpte en grön Eltra Premium, går riktigt bra på alla hastighetslägen och är bekväm att åka på. Bred fotplatta att stå på vilket känns stabilt. Känns som att det är bra kvalité på grejerna jämfört med... Ver más
Så otroligt bra kundservice! Tillgänglig så fort man behöver något! Sammanfattningsvis, supersnabb leverans, tillmötesgående personal och riktigt bra varor! Köpte en Eltra 67 och är otroligt nöjd med... Ver más
- Concesionario de motocicletas Scooter
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de bicicletas
- Taller de reparación de scooters
Sobre Eltra Store
Escrito por la empresa
Vi vill göra staden mer tillgänglig för folket
Eltra Store samlar dom bästa varumärkena inom elcyklar, elscootrar, lådcyklar och e-boards och hjälper dig hitta det bästa elfordonet för dig genom kunnig support både i fysisk butik och online. Hitta fordon från varumärken som Super73, Mate Bikes, OneWheel och Butchers&Bicycles. Vi säljer också elscootrar från vårt eget varumärke: Eltra Scooters. Vi på Eltra har också sett ett stort behov av service och underhåll av elfordon. I vårt butik och servicecenter på Folkungagatan 98 i Stockholm hittar kan du träffa kunniga servicetekniker som hjälper till med allt ifrån däckbyten till stora elfel. Vi underlättar ägandet av små elektriska elfordon genom att vara med våra kunder på hela resan - från att välja till att använda. Hitta ditt elfordon eller boka service på:Información de contacto
Folkungagatan 98, 11630, STOCKHOLM, Suecia
- 08-152220
- kundsupport@eltrastore.com
- eltrastore.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Väldigt fin Ebike
Väldigt fin Ebike. Dock ej bra paketerad, öppen på nåt ställe, skruvar låg lösa och ren tur att de ej trillat ur. Samt framljulet ej helt funktionellt och ena muttern snett fastskruvad, så det rullar ej så bra. Får antagligen byta framljul. Längre leveranstid än väntat. Men annars annars nöjd med produkten.

Mycket bra!
Mycket bra!
Är hel nöjd med mitt köp av Eltra 67, köpte med punkteringsfria däck vilket jag trodde skulle bli lite stöttigt men det var det inte, går jätte bra och kan starkt rekommendera en sån elscooter om man har råd.
hade ett fel på scootern samma dag den vart levererad men det löste Eltra Store på ett jätte smidigt sätt, felet var att blinkers inte riktigt funkade till 100% och jag behövde byte ut den lilla brytaren som bestämmer om man blinkar höger eller vänster, verkar inte vara speciellt vanligt men som vanlig tur så får man ju såklart en som har det :)
Fick släppa på hantaget och sen några skruv, dra ur kontaktfattning och plocka bort brytaren, i med de nya och skruva ihop igen, tog 20 min.
Stor + för att ni skickade den så snabbt, det blir att handla här fler gånger utan tvekan.
Mycket snabb leverans
Är supernöjd med min Eltra67!!
Eltra 67 har ju bra balans
Eltra 67 har ju bra balans , vattentätt , NFC , men den saknar dämpad bak .
Finns servie .

Respuesta de Eltra Store
Min beställnnng blev lite försenad av…
Min beställnnng blev lite försenad av några orsaker men efter påminnelse fjck mitt ärende hög prioritet och trevligt bemötande så jag är jättenöjd både med produkt och företaget :)

Respuesta de Eltra Store
Bra köp! Rekommenderar detta.
Jag vill börja med att beskriva föraren! 184cm och 100kg. Eltra klarar bra även på 15-20% uppförsbacken (men kan inte så klart gå 30km/hr). Den är stabil och bromsar är bra. Den är mellantungt (22kg) så den är inte så svårt att bära denna om det behövs. Ljuset är också bra. Jag använder ganska sällan signaler (vä och hö) eftersom det finns bara på baksidan och det hjälper inte så mycket. För att sammanfatta ganska nöjd med mitt köp och jag skulle absolut föreslå Eltra 67 till andra pendlaren som använder tåget eller bus. Den är också snygg. Appen funkar bra och är nödig för att låsa Sport mode och ändra inställningarna. Jag vet inte om det är på riktigt vattentät (har inte testat detta) men det är viktigt i Sverige!
Vad har jag inte tyckte om: det finns ingen fjäder (eller de är inte bra). Så i fall väg är gropig eller ojämn då kan det vara tråkigt och jobbigt att köra på. Det skulle vara bra om det kom på andra färger också istället för bara grön.

Respuesta de Eltra Store
Snabba svar och bra support
Snabba svar och bra support. Eltra vill att kunden ska vara nöjd.
Snabb och smidig leverans
Snabb och smidig leverans.
Scootern är rejäl och stabil.
Den är överförväntan och värd vartenda öre!
Bra tillmötesgående personal vid…
Bra tillmötesgående personal vid returnering av fraktskadad kick och leverans av en ny :)
Snabb och smidig leverans
Superbra och snabb service i butik vid…
Superbra och snabb service i butik vid köp. Trevlig personal. Eltra 67, pigg och alert. Toppen!
Snabb leverans, en bra scooter. Men lådan var för liten för scootern så lådan var trasig dock inga märken på scootern. Sen var också ventilen till framdäcket inte en vinklad ventil vilket gjorde den väldigt svårt att pumpa. Men överlag väldigt nöjd
Bra produkt och snabb leverans
Älskar min eltra premium den e sååå…
Älskar min eltra premium den e sååå snygg och väldigt enkelt att byta slang på back o fram :)
Bra service när jag hämtade i butiken.
Bra service när jag hämtade i butiken.
Tycker om räckvid och mjukvaran. Den har det jag ville ha.
Enda minuset är att den känns lite ”okänslig” att köra. Där får den stryk av min förra Segway G30 Max
Superservice, snabbt, informativt
Kom in en lördag och fick min scooter ihopplockad, samt all info jag behövde om scootern, samt svar på mina funderingar och frågor, Har kört scooter i 2 år, Om du är nybörjare så får du hjälp med de enklaste av frågor utan att du behöver känna dig "dum" han jag fick hjälp av var superproffsig och trevlig.
Don't hesitate! Get one!
After my 40km/h (Hx-X9) scooter got stolen in Kungsträdgården a few weeks back I decided to visit the store on Folkungagatan and I ended up getting the Ultra in racing green.
Firstly it is a beast. I managed to get it up to 60km/h-ish which is more than enough. I ride it mostly within the city limits and I feel there is some “kick” missing. Acceleration could be better since that is more important for my daily use. However riding in 60km/h for longer distances is quite nice. I sort of wish it had more punch to it. Could be a setting.
The good:
+ Speed
+ Strength
+ Comfort
+ Quality
The bad:
- The light is too weak and aimed too close to the ground. You look way further than the reach of the light
- I miss a “hook” where you can hang your backpack or a suit jacket on
- Rear view mirrors lacking
- Sometimes the suspension hits the bottom when driving in more off-road environments
I have the luxury of living near the store in Södermalm and the service is always very good. The guys are super friendly and they would gladly help you with minor tweaking. Next I will be in for studded tires when it gets more icy outside.
So should you get one? Yes! You could find the same scooter but cheaper from China but you are missing the service.
Highly Recommended!
Robin