Hej! Ni är mycket trevligt i butiken och ni har bra leverans tider. Men jag som köpre eltra premium med detta pengar jag förväntar mig bästa kvalitet, Men tyvärr det glapp överallt, bromsar passar in... Ver más
Köpte en grön Eltra Premium, går riktigt bra på alla hastighetslägen och är bekväm att åka på. Bred fotplatta att stå på vilket känns stabilt. Känns som att det är bra kvalité på grejerna jämfört med... Ver más
Så otroligt bra kundservice! Tillgänglig så fort man behöver något! Sammanfattningsvis, supersnabb leverans, tillmötesgående personal och riktigt bra varor! Köpte en Eltra 67 och är otroligt nöjd med... Ver más
- Concesionario de motocicletas Scooter
- Tienda de reparación de bicicletas
- Tienda de bicicletas
- Taller de reparación de scooters
Sobre Eltra Store
Escrito por la empresa
Vi vill göra staden mer tillgänglig för folket
Eltra Store samlar dom bästa varumärkena inom elcyklar, elscootrar, lådcyklar och e-boards och hjälper dig hitta det bästa elfordonet för dig genom kunnig support både i fysisk butik och online. Hitta fordon från varumärken som Super73, Mate Bikes, OneWheel och Butchers&Bicycles. Vi säljer också elscootrar från vårt eget varumärke: Eltra Scooters. Vi på Eltra har också sett ett stort behov av service och underhåll av elfordon. I vårt butik och servicecenter på Folkungagatan 98 i Stockholm hittar kan du träffa kunniga servicetekniker som hjälper till med allt ifrån däckbyten till stora elfel. Vi underlättar ägandet av små elektriska elfordon genom att vara med våra kunder på hela resan - från att välja till att använda. Hitta ditt elfordon eller boka service på:Información de contacto
Folkungagatan 98, 11630, STOCKHOLM, Suecia
- 08-152220
- kundsupport@eltrastore.com
- eltrastore.se
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Mycket nöjd med min 67:a
Mycket nöjd med min 67:a som levererades snabbt och som hittills efter ett tiotal mil motsvarat mina förväntningar till fullo. Skulle ha blivit fem stjärnor om kundtjänsten kunnat besvara min fråga om den har regenerering till batteriet vilket de skulle kolla med tillverkaren men där jag fortfarande väntar på svar. Detta bör tillverkaren kunna svara på tämligen omgående kan man tycka...
Bra produkt
Det är en fantastiskt känsla att fara iväg ljudlöst den är lite tung att konka om kring på*
Varför har man valt en sån stor motor det blir rörigt med försäkring
En sak till låset som man fick köpa till för 750 kr efter byte av kod gick det inte att låsa upp
Bromsarna slut väldigt snabbt
Bromsarna slut väldigt snabbt, tidigare elsparkcykel jag ägt av konkurrent har jag kört 2500km utan att behöva byta ut. Eltra Premium har jag under 7 mån bytt 3 gånger!
Kundtjänst har långa väntetider per mail, väntat ca 2-3 dagar ibland på svar.
Trist att butiken numera ligger på Söder, inte lättillgängligt ifall man behöver något akut.

Jag har hämtat min nya Eltra 67 idag
Jag har hämtat min nya Eltra 67 idag. Skruvat ihop styret, laddat den och kört lite mer än en mil för att testa den. Med på turen var min vuxne son på en av våga "gamla" elsparkcyklar och vi bytte hoj en liten stund typ halvvägs och vi är är nu båda överens om att Eltra äger skiten ur E-wheels e2s pro i alla fall 🤟
Jag är väldigt nöjd. Det känns att det är kvalitet jag åker på nu. Älskar att det finns blinkers för jag kör i en hel del trafik. Bromsarna tar jämnt och bra. Hon är pigg och glad till och med i uppförsbacke, men hon (ja, jag tror det är en tjej, vi börjar bli vänner redan och jag är helt övertygad om att mitt exemplar är en mycket intelligent kvinna med attityd och självförtroende och med mycket livserfarenhet) äter batteri ganska snabbt. Det är okej. Jag fattar att hon behöver käka för att hålla måttet. Vi kommer bli bästa vänner och jag kommer behöva laddsladden lite oftare än jag hoppades på. Men ändå. Såååå nöjd. Det här är ett av de bästa köpen jag gjort i modern tid!
Har precis inhandlat en Eltra 67…
Har precis inhandlat en Eltra 67 som ersättning för min gamla Xiaomi m365. I butiken mötes jag upp av en mycket trevlig och kunnig ung man. Jag landade i att en Eltra Urban skulle kunna vara rätt för mig, men de skulle komma in först till kvällen. Så jag kikade lite på begagnade och bad att få provköra en Eltra 67.
Jag blev imponerad direkt av hur stark o snabb den var (jämfört med min m365. Hittade en hyggligt brant backe - inga problem. Stannade mitt i backen, att starta från noll i uppförsbacke heller inga problem.
Kvaliteten är toppen och de levererar exakt som beskrivet på hemsidan. Det blev affär så klart.
Istället för att komma hem med en ny Eltra Urban kommer jag nu hem med en lätt begagnad Eltra 67 och känner mig supernöjd. Nu kan jag löpträna mina hundar även i lite backigare miljö.
Bra produkt bra service
Snabb leverans!
En elsparkcykel med bra kvalitet i.
Jätte snabb från lagt order till…
Jätte snabb från lagt order till leverans och bra kundservice.

Snabbt svar
Snabbt svar. Grym service. Vart kund i 2,5år nu och är fortsatt super nöjd

Respuesta de Eltra Store
Katastrof från början till slut
Katastrof från början till slut. Beställde en vara. fick fakturan direkt, men efter en vecka - fortfarande ingen vara. Sannolikt kan detta vara bedragare.

Respuesta de Eltra Store
Småstruligt med leveransen som delvis…
Småstruligt med leveransen som delvis berodde på Postnord. Har ännu inte testat scootern men den ser verkligen sjukt fint byggd ut.
Jätte snälla
Till en början tänkta jag jäklar va…
Till en början tänkta jag jäklar va elsparken kostade mycket etc. Men när jag väl fick hem den med supersnabba leverans insåg jag direkt varför den kostar vad den kostar.
Man får en rejäl spark som är stadig och bekväm att åka med, enkel att montera ihop och registrera till nyckel kortet.
Personalen var riktigt hjälpsama och trevliga över email.
Nu har jag rullat över 40 mil sedan jag fick den och den krigar på lika bra nu som från första början.
Första turen i regnet var man lite orolig för vattnet men även efter den turen fungera den felfritt.
En riktig prisvärd elspark som är värd varenda peng.
Därför jag ger denna 5 av 5 stjärnor.
Nöjd kund
Tycker det bra
Älskar min sparkcykel från er
Älskar min sparkcykel från er! Att saker går sönder sånt händer. Och att ni hjälpt mig med att få sparken skickad till er för service är riktigt bra. Och stort tack för att jag fick en månad längre gratis service så jag hann använda det 🙏