I guess it's always good to read the reviews before you purchase. My raincoat took a month to get here. I ordered an extra small and it's huge and it's not like I'm super tiny or anything. After the 4... Ver más
Terrible sizing. Nothing fits and I ordered up from my normal size. Took 5 weeks to arrive and now no information available for returns or refunds. I will be sure to warn others when this company come... Ver más
Ik heb nog nooit zo een goede service meegemaakt. Ik kreeg gelijk reactie op mijn mail, hele vriendelijke mensen en mijn probleem met de verkeerde maat werd gelijk opgelost Ik mocht de kleine maat hou... Ver más
Communicatie over mijn bestelling en het gehele verzendproces is prima. De track&trace pagina van Elvesa zelf, laat duidelijk de voortgang zien. Hierdoor wist ik wanneer mijn bestelling bezorgd zal... Ver más
La empresa ha respondido
No ha contestado las opiniones negativas
Niets bestellen bij Elvesa!!
Dure huis pakken twv 100 euro besteld. Na 3 weken contact opgenomen waar mijn bestelling bleef. Na een dag kreeg ik een bericht terug dat mijn bestelling binnen een week binnen bezorgd zou moeten zijn. Dit was niet het geval. Ik heb daarna op meerdere dagen contact geprobeerd te zoeken met Elvesa, maar zij laten niets meer van zich horen. Hele slechte zaak. Zou het niet aanraden om er iets te kopen.

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Bestel hier niks, want je krijgt het nooit binnen. Oplichters
Wat een poep site is dit
Wat een poep site is dit, heb ook dik een maand geleden wat besteld en heb het nog steeds niet binnen wegens (overstappen leverancier) had ze gemaild en het zou binnen 6-9 werkdagen binnen zijn, heb nog steeds niks binnen gekregen
Probably a reseller of temu
This was a total scam. First my package took 2 months to arrive so I of course asked for my money back. They kept dodging the question. Today I got them and I could not be more disappointed: I ordered a 3XL and it looks like an S that stretches, no tags and the product is definitely not the same as in the pictures of their Website. Do not recommend.

Respuesta de Elvesa
Inmiddels alweer een maand op mijn geld…
Inmiddels alweer een maand op mijn geld aan het wachten! Ze beloven van alles maar komen niets na! Het zijn echte prutsers! Wees verstandig en koop er niets, het is echt nepper dan nep!!!
Oplichters !
Leveren niet , betalen niet terug , reageren niet ..... Oplichters !!!!!!

een ster is nog te veel
een ster is nog te veel , je kan de zelfde spullen beter bij temu bestellen dan heb je het sneller in huis!!!
DE ONDERSTAANDE TEXT HEB IK KOPIERT VAN CO HEB OMDAT IK HETZELFDE ERVAREN HEB MET DE MAILS VAN ENE IRIS !!
Al ruim een maand aan het wachten op mijn pakket. Telkens een anders smoes, en zogenaamd over gestapt naar een andere leverancier. Ieder mailcontact wat ik met ze heb (hier reageren ze opzich netjes op), komen er telkens weer een paar bezorgdagen bij. Weinig vertrouwen dat het goed komt. Ik eis mijn geld terug, maar daar kunnen ze niet in mee gaan omdat het pakket “onderweg” is.
Zeer slechte gang van zaken.
Al ruim een maand aan het wachten op…
Zeer slechte gang van zaken.
Oplichters
Oplichters. Joggingpakken bestels met de actie 1+1 en nu bijna 1,5 verder en nog niks ontvangen.
Alles ging mis, niks binnen gekregen
Alles ging mis. Na 8x mailen eindelijk een normaal antwoord. Ze konden niet vinden waar mijn bestelling was (waarschijnlijk niet opgestuurd) en gaven de postbezorger de schuld. Track en trace was nep. Slechte service, je krijgt niks binnen. Gewoon oplichting dus bestel hier niks.

Prutsers zijn het
Prutsers zijn het ! Niet leveren en maar smoesjes waarom ze niet leveren, heb ze aangemeld bij nietbezorgd.nl en raad iedereen met dezelfde klachten dit ook te doen, ze moeten gestopt worden ! Na deze review en het aanmelden bij nietbezorgd.nl het geld terug gekregen !

Respuesta de Elvesa
Nooit hier iets bestellen, het deugd niet
Slecht, mijn bestelling nooit ontvangen, betaling had ik achteraf met Klarna, nu moet ik betalen en heb niets 😩

Respuesta de Elvesa
Aangifte gedaan tegen dit eenmanszaakje…
Aangifte gedaan tegen dit eenmanszaakje met een postbus nummer. Raar dat een zaak een postbus heeft. Mailen:dan krijg je antwoorden waar je niks mee kan. Een tracé code waar 0.0 in staat behalve 19 Jan 2024.
Maand aan het wachten en dan zeggen ze eerst ow ja excuses naar verkeerd adres gestuurd. Dan wens je de bestelling te annuleren en dat weigeren ze.
Mensen koop hier niks!!!
Erg tevreden!
Goede klantenservice en duidelijke communicatie! Ik heb mijn product ontvangen en ben erg tevreden!
blij met mijn aankoop!
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop van de gebreide herentrui! De kwaliteit van de trui is uitstekend en hij past perfect. Ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinst:)
Ik geef 1 ster maar eigenlijk nog te…
Ik geef 1 ster maar eigenlijk nog te veel januari besteld nog niet ontvangen mail gestuurd
Ja verkeerd adres nog op tijd gezien gaan het terug sturen naar u februari en nog altijd niks
Oplichters noem ik dat
Er staat op de website voor 23:00 uur…
Er staat op de website voor 23:00 uur besteld is volgende dag verzonden. Iets besteld voor Valentijn maar nog helemaal geen reactie gehad en gister en vandaag per mail en Instagram contact proberen op te zoeken om te annuleren. Gelukkig via Klarna gedaan!
Blijft negeren en kreeg gister een mail met een hele andere naam erin en of ik deze review wil weghalen en dan krijg ik pas 100% vergoed. Negeert al 3x dat ik mijn bestelling wil annuleren. Als je het bedrijf en dan.nl op Google intypt krijg je bij de 4e link het echte adres met een algemeen telefoonnummer erbij, wellicht op die manier contact proberen te krijgen.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf. Wel elke keer een Antwoord/smoes van klantenservice over mijn bestelling. Van verkeerd adres tot aan heb geduld…. Etc. Mijn vertrouwen in dit bedrijf ben ik kwijt en ik raad het iedereen af om bij dit bedrijf te bestellen.
Ik wacht al 4 weken op mijn bestelling
UPDATE 23 FEBRUARI
Ik kon eindelijk mijn bestelling annuleren alsook de betaling via Klarna.
Na meerdere emails naar de klantenservice met vermelding van rapportering aan de autoriteiten, hebben ze toch alles geannuleerd.
Toppunt is dat ze hadden aan Trustpilot gevraagd mijn advies te verwijderen wegens zogezgd vals !
Nadien krijg ik een mail van Elvesa met voorstel van extra korting op mijn
bestelling!!!!!
Heb geweigerd en opnieuw gevraagd om alles te annuleren. Wat eindelijk gelukt is !
Dus zeker niet ingaan op hun voorstel en blijven vragen naar annuleren is de boodschap.
wacht al 4 weken op mijn bestelling. Geen antwoord van klantenservice. Blij dat ik Klarna heb gekozen als betaalmiddel, met 30 dagen betalinguitstel. Anders was ik mijn geld kwijt. Ik voelde wel dat er iets niet klopte maar heb toch besteld. Niet op de website bestellen is de boodschap.
Enorm trage levering
Enorm trage levering. Website geeft aan 7-14 dagen, inmiddels wacht ik al een maand. Klantenservice geeft geen duidelijk antwoord over de status van de levering en wanneer ik deze kan verwachten.
Más información sobre otros tipos de reseñas.