Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har haft en aflysning i 2024. Emirats har give mig en hotel, og skulle betale for taxi og mad. Jeg har skrevet mange gange for at få min penge tilbage, jeg har slet ikke hørt fra dem. Emirates s... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Onvoldoende stoelruimte, op elkaar gepakt. Eten beneden de standaard. Veel te veel aandacht voor frist class, economy class wordt schaamteloos behandeld. Bah klasseverschil is 19e eeuws. Te weinig to... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sidste gang jeg rejser med dette Mafia…

Sidste gang jeg rejser med dette Mafia selskab. Service er en by i Rusland nu om dage, virkelig uvidende og arrogant kundeservice. De vil ikke engang leve optil EU sikrede passagererrettigheder, såsom skatter tilbage, hvis du ikke når dit fly. Det værste er at de har slettet min returbillet, trods dette er dømt ulovligt af de danske myndigheder. Jeg klager til Forbrugerombudsmanden. Vil langt hellere flyve Turkish Airlines, som altid.

2 de junio de 2024

Kredit kort svindel

Jeg bestilte billetter via telefon Den 09.6.2024. Vi var 15 i en gruppe så jeg kunne ikke bestille på hjemmeside. Blev bedt om at give mit kreditkort nr. og sikkerheds kode via telefon. Det fandt jeg mærkeligt men gjorde det. Dagen efter blev mit kreditkort misbrugt. Jeg havde ikke benyttet mit kreditkort 6 uger før eller efter denne bestilling. Det er meget mistænkeligt

9 de junio de 2024

Fly cph-dubai-Johannesbur

Efter afgang fra københavn varede det næsten 2 timer før vi drikkevarer også kom den sammen med maden hvor kun var valg tilbage. Som jeg læser det er det meget normalt. Morgenmad ringe
Sæder var meget slidte og ingen polstring tilbage
Efter CPH-Dubai-Johannesburg har du ondt i bagdelen så du ikke kan finde. Samme oplevelse på retur rejsen

10 de mayo de 2024

Øv øv øv

Øv øv øv - jeg er MEGA skuffet !!!!
I forbindelse med uvejr i Dubai d.15- 16 april 2024, blev vores fly fra Bali til Dubai aflyst d 19 april. Det var helt umuligt at komme i kontakt med Emirates og efter at have prøvet e-mail , diverse telefon numre og deres chat måtte vi selv prøve at finde returbilletter. Hvis vi ville flyve tilbage med Emirates kunne vi på Economy class få billetter en uge senere - det gik altså ikke da vi begge havde vores forpligtelser herhjemme spøom vi SKULLE hjem til. Vi fandt derfor billetter med Qatar Airlines og måtte hoste op med DKK 11,000, som vi selfølgelig håbede ville blive dækket helt eller delvist af Emirates. Vi havde desuden 2 overnatninger og en chauffør i Dubai, som vi ligeledes endte med at skulle betale.
Vi har nu endelig efter utallige emails og svar om at behandlingstiden kunne vare op til 60 dage fået en standard besked, som lyder på at de intet dækker men som plaster på såret kan vi få 30,000 skywards point.
Jeg har været kæmpe fan af Emirates og det har altid stået for mig som et professionelt og anstændigt flyselskab, som jeg har benyttet flere gange årligt siden de startede med at operere ud af CPH. Nu kan jeg bare sige ALDRIG igen og de kan beholde deres point for jeg vil ikke få dem benyttet!!!!!
Tænk engang at de kan være så frække at de ikke engang dækker den billet som jeg har købt og betalt for hos dem. Hvis dette er gældende for alle deres aflyste fly har de scoret kassen på kunde betalte aflyste fly og så kan jeg jeg godt forstå at jeg tidligere på ugen læste at de gav deres medarbejdere en bonus svaredende til 20 mdr’s løn - FØJ FØJ FØJ!!!!!!!
Forøvrigt forstår jeg ikke hvordan man kan dække sig ind under Force majeure, når man stadig har kunne flyve ( har en veninde der fløj ud d 17 på samme strækning kun med få forsinkelser) - er Force majeure ikke kun gældende hvis samtlige fly står på jorden og det er farligt at flyve????
Tænk jer godt om, hvis I overvejer at booke hos Emirates - det er ikke alle de bekymringer og en masse besvær værd at føle sig bedraget, trådt og skidt på!!!!!

19 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lever ikke op til deres juridiske ansvar

Pga vejret blev vi (7 personer) tvunget til at overnatte i Dubai på en tur fra Bangkok til København med skift i Dubai. Vi kom til København med 20 timers forsinkelse.
Emirates afviser kompensation eller andet uden begrundelse. Dette på trods af, at de (som krævet af EU) henviser til de relevante erstatningsregler på deres egen hjemmeside.
.... og alligevel ignorerer Emirates, at de er ansvarlig for forsinkelse.
Så useriøst!!

5 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ringe service med arrogant og forvirret…

Ringe service med arrogant og forvirret personale.

Ud af 6 1/2 timers flyvetur fra Dubai til København fik vi tilbudt drikkevare 3 gange i små glas, dertil skal det siges at temperaturen var alt for varm hvilket gjorde det endnu mere slemt ikke at blive tilbudt mere, trods man også selv efterspurgte det.

14 de abril de 2024

Fly aflyst

Fly aflyst, og først mulighed for at få et nyt 2 dage senere!
Dårlig afgang, ingen sæder sammen og de vil ikke dække nogle af de omkostninger vi får heraf.

4 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg var på et fly i 2015 hvor at mig og…

jeg var på et fly i 2015 hvor at mig og min mor bestilte cup noodles de ankom men stewardessen kom og kom til at hælde kogende vand over min fod huden brændte af og alle stewardesserne var idioter og sagde ikke engang undskyld vi kontaktede også Emirates men de gad ikke at give os kompensation og vi skulle finde en læge i dubai lufthavn og det ødelage vores ferie jeg overvejer at sagsøge dem når jeg bliver 18 fordi det skete da jeg var 5

1 de febrero de 2023

SEAT RESERVATION SCAM

We should fly from Bangkok to Dubai 27 February 2024.
We bought twinseats. But few days after we paid for the seat reservation, Emirates sent a mail and told us our seat reservation was cancelled and we will be seated on standard seats. The PAYMENT was NOT refunded - they steal money from customers with these seat scam
WE WILL NOT USE EMIRATES AGAIN.

26 de enero de 2024

ASSISTENZA DA DENUNCIA E SI RIFIUTANO DI EMETTERE LA FATTURA

SICURAMENTE LA PEGGIORE ASSISTENZA CLIENTI CHE ABBIA MAI RICEVUTO IN TUTTA LA MIA VITA. SI RIFIUTANO DI EMETTERE LA FATTURA E NEGANO CHE SUL SITO WEB CI SIA CHIARAMENTE SCRITTO CHE PER RICEVERE LA FATTURA IN ITALIA SU ACQUISTI EFFETTUATI ONLINE BASTA CONTATTARE LA LORO ASSISTENZA. "You will need to contact the local Emirates office in the country you selected to request a tax invoice." MAI AVUTO ESPERIENZE COSÌ PESSIME CON NESSUNA COMPAGNIA AEREA, PER NON PARLARE DELL'ASSISTENZA TELEFONICA FORNITA DA UNA CERTA "MICHELA" CHE HA RISPOSTO AL TELEFONO COME SE L'AVESSI SVEGLIATA DA UN RIPOSINO E MI STESSE FACENDO UN FAVORE, CON TOTALE MANCANZA DI PROFESSIONALITÀ E DI VOGLIA DI LAVORARE. VERAMENTE UNA PESSIMA ESPERIENZA.

2 de noviembre de 2023

Arabisk Norwegian

Arabisk Norwegian?

Udtur fra København til Dubai var ok, dog med forsinkelse pga en teknisk fejl og tabt slot tid. Det er hvad der sker en gang i mellem.

Men da vi skal tjekke dagen før til hjemturen er der kun 4 forskellige pladser langt væk fra hinanden til vores familie. Vi skriver med deres support der skriver at vi kan få det ændret i check in skranken, hvorfor vi så tager 1 time tidligere afsted fra hotellet altså kl 4.30 om morgenen for at kunne stå i kø til check in i stedet for at anvende drop off. Efter 45 minutters ventetid får vi at vide af en meget arrogant dame at det kunne hun ikke gøre noget ved og vi kan henvende os ved gaten. Spildt en time, samt dårligt humør over dårlig service. I gaten blev vi også bare afvist.

Dem jeg sad ved siden af rejste alene og kunne have siddet hvor som helst i flyet.

Jeg ved godt at flyselskaberne gerne vil tjene penge på at folk betaler for at få pladser sammen, men havde ikke regnet med at Emirates på så dyr en tur med vilje satte familierne på forskellige pladser.
Ellers OK service, forstår dog ikke hvorfor medarbejderne ikke har et mere imødekommende udtryk.
PS morgenmad i Dubai lufthavn kostede 800 kr. for 4 personer og den var ganske ordinær :)

22 de octubre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt et fly direkte fra…

Jeg havde bestilt et fly direkte fra Dubai til sri lanka.
Men ender på Maldives i et low budget fly dubai.

Emirater og DFT travel nu kaldet sembo arbejder så intens sammen at når man bestiller direkte fly ender man med mellem landinger og det videste er at de skyder skylden på hinanden, så det bliver umuligt at få kompensation.

De skriver at vi har været på det fly vi havde booket ??
Og at emirates har sat flybillet som brugt .. Men vi fik et andet bording kort og endte på Maldives..
Ingen vil tage ansvar

Jeg er godt træt af frem og tilbage med begge selskaber

Og jeg anbefaler ikke at man bruger DFT sembo eller emirater, de er vist nogle være svindler og overholder ikke GDPR loven, da de har godkendt vi har været på et fly vi aldrig har set skyggen af og åbenbart var vi ikke på det andet fly ..
Bording kort som bevis er heller ikke godt nok for dem...

Og ingen af jer selskaber behøver at skrive at vi finder en løsning når vi nu har brugt over 3 uger på at få et svar med at det er de andres skyld. Vi ved godt at, i er fulde af fis.

9 de septiembre de 2023

Kom nu Emirates

Kom nu Emirates. Fløj economy retur mellem København og Dubai denne uge. Igen i de ældste B777 de kunne støve op. Ingen komfort, ringe mad og entertainment. Til enhver tid bedre at flyve med Qatar via Doha og så er det meget billigere. Tænker det bliver godt med konkurrence fra Etihad. Tag jer nu sammen.

29 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedste rejse på business

Bedste rejse på business!

Kan kun varmt anbefale at rejse med Emiraterne, der har været den bedste service, vi har fået toilet sager, et sæt afslappende tøj, lækker mad, hudpleje produkter osv.

Hele turen gik Suoer hurtigt, selv om vi fløj i sammenlagt 10 timer.

8 de septiembre de 2022

Zugang bewusst verhindert.

Wir,2 Personen,freuten uns auf den Urlaub auf Mauritius,den wir.kpl.für über 14000€ bei Emirates gebucht hatten.Wir flogen Business und versuchten nach dem Einchecken die Lounge zu nutzen.Ein Angestellter wies uns an,erst den Sicherheitscheck vorzunehmen,könnten dann erst in die Lounge.Aus dem Sicherheitsbereich hatten wir keine Möglichkeit in die Räumlichkeit zu gelangen,sehen hier eine vorsätzliche Behinderung durch den Angestellten.Es war der Anfang für eine absolut überteuerte Urlaubsreise die in einer großen Enttäuschung endete.

18 de mayo de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

We all experice good and bad in all…

We all experice good and bad moments in all airlines now and then, so it is unfair to say because I had a bad experience once so the airline is not good anymore .
in my experiences through years with emirates treading coach passengers has changed a little toward the not important passangers
We all know the airline makes money on business and first class passengers but those who fly coach are also know quality and service
I would have given emirates 5 stars 7 years ago but 3 today

7 de julio de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Emirates ground staff in heathrow…

Emirates ground staff in heathrow terminal 3 should be bit more polite to passengers. Some are still not Familiar with new self checkin system. Some of the staff is very rude. They need to understand happy passengers pay the wages. There was a guy trying to check his baggages through the system, but he was struggling . Staff didn't really help him. She said do this do that from the distance. Not very proffesional for an airline like Emirates .

8 de julio de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Emirates is a good airline

Emirates is a good airline, but a bit on the pricey side.

The best part of Emirates when compared to similar airlines has to be the selection of lounges in DXB.

When it comes to the onboard experience, Emirates are good but not necessarily better than their direct competition.

Frequent flyers to Dubai DXB will appreciate how easy it is to get in and out of the airport.

22 de febrero de 2023

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.