Jeg tilslutter mig andres kommentarer. Har aldrig lavet aftale med dem og således heller ikke i overgang fra konkursramte da jeg skiftede til OK forinden. Modtager igen opkrævning, som jeg naturligvi... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! HOLD JER VÆK!! Min svigermor var kunde hos Vedvarende, men skiftede LÆNGE for Vedvarende gik konkurs og har haft EnergiFyn. Lige pludselig tr... Ver más
Jeg har aldrig været kunde hos dem, men fik pludselig en regning på en ubestilt ”Sikkerhedspakke”. Da jeg kontaktede kundeservice og bad dem afmelde det med det samme, påstod de, at aftalen var fu... Ver más
ED har oprette en betalingsserviceaftale uden min viden og hævet penge – var kunde i 23 dage, og regningen er betalt – ED sender opkrævninger både bagud og fremad til 31. okt. - ED lyver om at jeg har... Ver más
Información sobre la empresa
- Compañía de servicios públicos de electricidad
- también en la categoría
- Fábrica de material eléctrico
- Proveedor de energía
- Proveedor de energía renovable
- Servicios de la vivienda
Sobre Energidrift A/S
Escrito por la empresa
Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.
Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.
Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.
Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.
Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34
Åbningstider:
Mandag–torsdag: 10.00–15.00
Fredag: 10.00–14.00
Strøm der passer til dig
Escrito por la empresa

- Fast eller variabel pris – du vælger
- Uanset om du vil have forudsigelighed eller følge markedet, har vi en aftale til dig. Nemt at skifte, ingen binding.
- Skift elselskab på 2 minutter
- Vi håndterer hele skiftet for dig. Du skal bare sige ja.
- Flytter du? Vi klarer det hurtigt
- Meld din flytning til os – vi sørger for at strømmen er klar fra dag ét.
Información de contacto
Kirke Værløsevej 38, 1. tv, 3500, Værløse, Dinamarca
- kundeservice@energidrift.dk
- energidrift.dk

Flytter du? Vi ordner dit el-abonnement
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har fået svar fra dig Anne
Jeg har fået svar fra dig Anne, herpå trustpilot - men jeg har endnu ikke modtaget svar på mail fra jer, hverken på den ene tilbagesvar eller på min anden henvendelse til jer.
Men jeg har fået tilbudt et års gratis el forbrug, hvis jeg rykker tilbage til jer.

Respuesta de Energidrift A/S
Det var så en uge uden telefon
Det var så en uge uden telefon. Når jeg går ind på Min side står regningen som betalt, så det er ikke det der er galt, men simkort står som spærret. Når jeg så forsøger at ringe til kundeservice, kommer der en telefonsvarer som siger at jeg ikke har flere penge på min konto, og at jeg skal ringe til kundeservice… og så bider det sig selv lidt i halen. Nu har jeg så købt et taletidskort, og har bestilt Norlys til at flytte mit nummer så hurtigt som muligt, så farvel til Energidrift, og tak for ingenting.

SVINDEL
SVINDEL Har modtaget en regning selvom jeg ikke er kunde

Respuesta de Energidrift A/S
I don't understand why you only reply…
I don't understand why you only reply here, Energidrift. I have called you repeatedly, but no one answers—neither at your headquarters nor on the numbers you use to call me. Why do you hide and deceive people? Look at your rating and have the integrity to provide a proper response. Thank you.

Respuesta de Energidrift A/S
Uigennemsigtigt abonnement og dårlig service
Kundeservice svarer ikke på henvendelser. Bliver opkrævet sikkerhedspakke i abonnement som jeg ikke har bekræftet. Kan ikke anbefale Energidrift. Fik så svar på Trustpilot efter 1 dag fra energidrift men ved henvendelse til kundeservice ingen svar - jeg er oppe på 3 henvendelser og flere ugers manglende respons - altså mere vigtigt at svare på trustpilot efter 1 dag og de har travlt - hmmm en kundeservice som man kan betvivle eksisterer når man læser andre kunders anmeldelser - giver minus en stjerne

Respuesta de Energidrift A/S
Energi drift sender flere falske…
Energi drift sender flere falske regninger over sms og når man prøver at kontakte dem på kundeservice tager de ikke telefonen, hold jer langt væk

Svindelfirma
Energidrift har sendt mig en uberettiget faktura som ovenikøbet er fejlbehæftet efter min tid hos Nettopower. De har tilmed sendt opkrævning for en alt for lang periode.

Respuesta de Energidrift A/S
De gør det umuligt at betale ens…
De gør det umuligt at betale ens abonnement og spærre derefter mit simkort. Uanset hvor mange mails man forsøger at sende og bede om at få det åbnet igen får man intet svar.

Respuesta de Energidrift A/S
Energidrift sender mig en slutopgørelse…
Energidrift sender mig en slutopgørelse den, 12/8 -2026
som jeg betaler på betalingsdato 1/9-2026.
Jeg var tvunget over til Energidrift fra 28/7-2026 til 11/8-2026. Har ikke hørt fra Energidrift at jeg var flyttet over til Dem. Jeg finder ud af det ved at de sender mig en aconto regning, hvorfor jeg kontakter dem og siger jeg ikke er kunde hos dem.
Nu har jeg så igen modtaget en regning fra dem, hvor beløbet jeg betalte den 1/9-2026 er med igen.
Ydermere vil de have yderligere 606,00 kr fra 2/7-til 27/7 - 2026 de oplyser, via telefonsamtale, det er et engangsbeløb , vedkommende jeg taler med kan ikke oplyse hvad det er. Energidrift må tjene mange penge når de snyder alle kunder og tidligere kunder på den måde.
Hvis det skal være lovligt hører alt op.
Hold Jer langt fra Energidrift , da De åbenbart dobbelt fakturerer når de sender regninger ud.

Respuesta de Energidrift A/S
Jeg har en lader opsat af Power Fuel…
Jeg har en lader opsat af Power Fuel som er holdt op med at virke og jeg har skrevet og ringet til Energidrift uden at kunne komme igennem så jeg kan få frigivet min lader - dette er mit sidste håb om at få et svar på mine henvendelse

Respuesta de Energidrift A/S
I skriver at i ringer tilbage
I skriver at i ringer tilbage. Nu har jeg ventet mere en et døgn. Så i skal nok lige have fjernet 57 sekunders ventetid. Som der står på jeres hjemmesidde. Et firma man ikke kan kontakte. Kan jeg ikke bruge til noget. Så i fik ikke en ny kunde.

Reklamerne lød gode
Reklamerne lød gode, men virkeligheden var det modsatte. Prisen virkede rimelig den første måned, men i den anden måned blev den mere end fordoblet. Det føltes som et fupnummer. Jeg råder alle til at være forsigtige med disse virksomheder.

dårligt betjening
vis man ringer til dem skal man have god tid, det tager 1-2 timer inden man kommer igennem
sku ha en opgørsel fra dem da jeg osse var blevet presset over til dem
så var der 14 dage og fik en regning som de osse vil have for den måned jeg var ved konkurs ramt vedvarene
de ville regenerere regning men skete ingen ting slev om man ringede til dem 2 gange og man fik bare rykker fra dem

Dette firma fusker
Dette firma fusker. Der sendes regninger uden indgået aftale. Kundeservice eksisterer ikke, så de er ikke til at kontakte.

Respuesta de Energidrift A/S
Min svoger har uden forudgående aftale…
Min svoger har uden forudgående aftale modtaget en opkrævning på aconto sikkerhedspakke på 195 kr.
Jeg kørte hen til den anførte adresse i Værløse, hvor døren var låst og ingen reaktion på telefonen. Energidrift A/S virker som et skuffeselskab, der forsøger at der er uden egentlig aktivitet ud over at snyde borgerne.

Respuesta de Energidrift A/S
Energidrift er ikke et rigtigt elselskab
Energidrift er ikke et rigtigt elselskab. Det er svindel. Selv efter de har bekræftet, at jeg ikke er kunde hos dem, sender de alligevel fakturaer på acontobetalinger, endda langt ud i fremtiden.
Jeg vil opfordre alle til aldrig at betale regninger fra Energidrift - heller ikke med tanken om, bare at betale for endelig at blive fri fra deres henvendelser, for så vil de opdigte endnu et påskud for at opkræve flere penge.

Respuesta de Energidrift A/S
Virkelig dårlig og frustrerende kundeservice.
Efter Velkommen gik konkurs, blev jeg automatisk flyttet over til Energidrift. Valgte at flytte selskabet (heldigvis)
Dog manglede jeg blot en returlabel/QR-kode til at sende min router retur.
På over en uge forsøgte jeg flere gange at ringe til dem og ventede op til 40 minutter, før forbindelsen blev afbrudt uden at jeg kom igennem til en medarbejder. Jeg havde også skrevet til dem flere gange uden at få svar.
Endelig kom jeg igennem efter 1 time og 15 minutters ventetid. Jeg blev lovet en mail inden for en time, men et døgn senere havde jeg stadig ikke modtaget den.
Det er uacceptabelt, at det skal være så svært at få hjælp til noget så simpelt.

Respuesta de Energidrift A/S
Politiet er i gang med at efterforske…
Politiet er i gang med at efterforske virksomheden….

Energidrift A/S anvender beskidte metoder
Energidrift har købt kunderne fra de konkursramte el-selskaber i Velkommen koncernen. Herved er flere tusinde kunder (uden deres samtykke og uden at ville det) blevet tvangsoverflyttet til Energidrift.
Jeg er en af de kunder, der desværre endte i kløerne på Energidrift. Selvom jeg hurtigt kom videre til en anden el-leverandør, så har det meget korte bekendtskab med Energidrift været fyldt med fusk og beskidte metoder fra deres side.
Energidrift har sendt en faktura til mig, hvor de kræver betaling for el for en periode i juli, som jeg allerede har betalt for til Nettopower (som gik konkurs). Så ikke nok med at Nettopower skylder mig 2000 kr, og jeg har betalt til dem for el i juli måned, så kræver Energidrift betaling for samme periode i juli måned.
I fakturaen fra Energidrift kræver de også betaling for august måned, selvom jeg ikke har været kunde hos dem i august.
Jeg har aldrig været kunde hos dem. Men blev tvunget til at have med dem at gøre i et par dage. Og i de få dage har de forsøgt at presse flest muligt penge ud af mig.
Jeg har gjort skriftlig indsigelse vedr. fakturaen for en uge siden, men jeg har ikke fået svar endnu.
Sagen er sendt til Forbrugerombudsmanden og Forsyningstilsynet. Alt efter hvilket svar jeg får fra Energidrift på min indsigelse, oprettes en sag i Ankenævnet på Energiområdet.
Hold jer endeligt væk fra Energidrift. De anvender beskidte metoder og er et fuskerfirma.

La experiencia Trustpilot