Banner for Energidrift A/S

Energidrift A/S Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg tilslutter mig andres kommentarer. Har aldrig lavet aftale med dem og således heller ikke i overgang fra konkursramte da jeg skiftede til OK forinden. Modtager igen opkrævning, som jeg naturligvi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! HOLD JER VÆK!! Min svigermor var kunde hos Vedvarende, men skiftede LÆNGE for Vedvarende gik konkurs og har haft EnergiFyn. Lige pludselig tr... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har aldrig været kunde hos dem, men fik pludselig en regning på en ubestilt ”Sikkerhedspakke”. Da jeg kontaktede kundeservice og bad dem afmelde det med det samme, påstod de, at aftalen var fu... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ED har oprette en betalingsserviceaftale uden min viden og hævet penge – var kunde i 23 dage, og regningen er betalt – ED sender opkrævninger både bagud og fremad til 31. okt. - ED lyver om at jeg har... Ver más

Información sobre la empresa

5. Proveedor de energía renovable
  6. Servicios de la vivienda

Sobre Energidrift A/S

Escrito por la empresa

Hos Energidrift leverer vi el til private og erhverv i hele Danmark.

Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.

Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.

Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.

Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.

Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34

Åbningstider:
Mandag–torsdag: 10.00–15.00
Fredag: 10.00–14.00

Strøm der passer til dig

Escrito por la empresa

Fast eller variabel pris – du vælger
Uanset om du vil have forudsigelighed eller følge markedet, har vi en aftale til dig. Nemt at skifte, ingen binding.
Skift elselskab på 2 minutter
Vi håndterer hele skiftet for dig. Du skal bare sige ja.
Flytter du? Vi klarer det hurtigt
Meld din flytning til os – vi sørger for at strømmen er klar fra dag ét.

Información de contacto

Promotion box for Energidrift A/S

Flytter du? Vi ordner dit el-abonnement

Vælg selv fast eller variabel pris. Nemt, hurtigt og uden besvær.

Muy malo

TrustScore: 1.5 sobre 5

617 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 85% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

396 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har fået svar fra dig Anne

Jeg har fået svar fra dig Anne, herpå trustpilot - men jeg har endnu ikke modtaget svar på mail fra jer, hverken på den ene tilbagesvar eller på min anden henvendelse til jer.
Men jeg har fået tilbudt et års gratis el forbrug, hvis jeg rykker tilbage til jer.

21 de septiembre de 2026

Hej Sarah,

Jeg sender dig lige en anmodning om flere informationer, når du retur på den, så kan jeg rykke kundeservice for svar. Beklager den lange ventetid.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det var så en uge uden telefon

Det var så en uge uden telefon. Når jeg går ind på Min side står regningen som betalt, så det er ikke det der er galt, men simkort står som spærret. Når jeg så forsøger at ringe til kundeservice, kommer der en telefonsvarer som siger at jeg ikke har flere penge på min konto, og at jeg skal ringe til kundeservice… og så bider det sig selv lidt i halen. Nu har jeg så købt et taletidskort, og har bestilt Norlys til at flytte mit nummer så hurtigt som muligt, så farvel til Energidrift, og tak for ingenting.

21 de septiembre de 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse igen.

Det er jeg godt nok ked af at høre, at der ikke er kommet styr på det endnu. Jeg prøver lige at rykke kundeservice for at få kigget på din sag. Det andet der, holder simpelthen ikke.

SVINDEL

SVINDEL Har modtaget en regning selvom jeg ikke er kunde

27 de agosto de 2026

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har modtaget en opkrævning herinde fra, men ikke kan genkende den, vil jeg anbefale dig at kontakte mine kollegaer i kundeservice, så skal de nok få styr på det hele. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I don't understand why you only reply…

I don't understand why you only reply here, Energidrift. I have called you repeatedly, but no one answers—neither at your headquarters nor on the numbers you use to call me. Why do you hide and deceive people? Look at your rating and have the integrity to provide a proper response. Thank you.

1 de agosto de 2026

Hi Plamen,

Thank you for your review.

I’m very sorry to hear that you’ve had trouble getting through to my colleagues. They’re extremely busy at the moment, which has made the wait longer than we’d like. If you’ve sent an email, I know they’re working hard to get back to you as soon as possible.

Warm regards
Energidrift A/S

Trustpilot está evaluando esta opinión de acuerdo con nuestro protocolo de denuncia.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uigennemsigtigt abonnement og dårlig service

Kundeservice svarer ikke på henvendelser. Bliver opkrævet sikkerhedspakke i abonnement som jeg ikke har bekræftet. Kan ikke anbefale Energidrift. Fik så svar på Trustpilot efter 1 dag fra energidrift men ved henvendelse til kundeservice ingen svar - jeg er oppe på 3 henvendelser og flere ugers manglende respons - altså mere vigtigt at svare på trustpilot efter 1 dag og de har travlt - hmmm en kundeservice som man kan betvivle eksisterer når man læser andre kunders anmeldelser - giver minus en stjerne

18 de septiembre de 2026

Hej Brian,

Hvis du bliver opkrævet for en sikkerhedspakke, du ikke mener du har bekræftet, så skal vi helt sikkert have kundeservice indover. Hvis du har sendt dem en mail, så vender de tilbage hurtigst muligt. De har dog rigtig travlt i øjeblikket, hvilket gør at deres svartid er forlænget. :-/

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Energi drift sender flere falske…

Energi drift sender flere falske regninger over sms og når man prøver at kontakte dem på kundeservice tager de ikke telefonen, hold jer langt væk

6 de septiembre de 2026

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har nogle generelle regningsspørgsmål, så er det bestemt kundeservice du skal have fat i. Jeg ved de har rigtig travlt for tiden, hvilket nok i dit tilfælde har gjort at du har følt de ikke besvarer telefonen. Jeg ved de knokler på højtryk med at håndtere alle henvendelser så hurtigt som muligt. Jeg håber i får styr på det hele sammen. :-)

Svindelfirma

Energidrift har sendt mig en uberettiget faktura som ovenikøbet er fejlbehæftet efter min tid hos Nettopower. De har tilmed sendt opkrævning for en alt for lang periode.

1 de septiembre de 2026

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har modtaget en opkrævning herfra, som du ikke er enig i - så vil jeg helt bestemt anbefale dig at kontakte mine søde kollegaer i kundeservice. Så skal de nok sikre at alting er som det skal være. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De gør det umuligt at betale ens…

De gør det umuligt at betale ens abonnement og spærre derefter mit simkort. Uanset hvor mange mails man forsøger at sende og bede om at få det åbnet igen får man intet svar.

Hej Andreas,

Tak for at dele din oplevelse herinde.

Jeg er godt nok ærgerlig over at du har haft svært ved at komme igennem til kundeservice. Jeg ved at de modtager mange henvendelser i øjeblikket og det er nok det der har gjort at svartiden på mail i dit tilfælde er forlænget. Jeg sender dig lige en anmodning herigennem, du gerne må vende retur på - så skal jeg nok se om jeg ikke kan speede processen op.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Energidrift sender mig en slutopgørelse…

Energidrift sender mig en slutopgørelse den, 12/8 -2026
som jeg betaler på betalingsdato 1/9-2026.
Jeg var tvunget over til Energidrift fra 28/7-2026 til 11/8-2026. Har ikke hørt fra Energidrift at jeg var flyttet over til Dem. Jeg finder ud af det ved at de sender mig en aconto regning, hvorfor jeg kontakter dem og siger jeg ikke er kunde hos dem.
Nu har jeg så igen modtaget en regning fra dem, hvor beløbet jeg betalte den 1/9-2026 er med igen.
Ydermere vil de have yderligere 606,00 kr fra 2/7-til 27/7 - 2026 de oplyser, via telefonsamtale, det er et engangsbeløb , vedkommende jeg taler med kan ikke oplyse hvad det er. Energidrift må tjene mange penge når de snyder alle kunder og tidligere kunder på den måde.
Hvis det skal være lovligt hører alt op.
Hold Jer langt fra Energidrift , da De åbenbart dobbelt fakturerer når de sender regninger ud.

17 de septiembre de 2026

Hej Vera,

Tak for din anmeldelse herinde.

Hvis du har konkrete spørgsmål til en opkrævning, vil jeg bestemt anbefale dig om at kontakte mine kollegaer skriftligt, så de kan forklare hvad der er op og ned. Jeg er helt overbevist om at der er en god forklaring på det hele. :-)

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har en lader opsat af Power Fuel…

Jeg har en lader opsat af Power Fuel som er holdt op med at virke og jeg har skrevet og ringet til Energidrift uden at kunne komme igennem så jeg kan få frigivet min lader - dette er mit sidste håb om at få et svar på mine henvendelse

9 de septiembre de 2026

Hej Flemming,

Hvis du allerede har skrevet til kundeservice, så skulle der gerne være et konkret svar lige på trapperne. Jeg ved de har rigtig travlt for tiden, så svartiden er desværre lidt forlænget. Jeg mener også at der er noget med at du via zaptec kan få den frigivet. Det må du dog ikke hænge mig op på. :-)

Ellers krydser jeg fingre for at du hurtigt får respons fra mine kollegaer, der sidder med det tekniske.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I skriver at i ringer tilbage

I skriver at i ringer tilbage. Nu har jeg ventet mere en et døgn. Så i skal nok lige have fjernet 57 sekunders ventetid. Som der står på jeres hjemmesidde. Et firma man ikke kan kontakte. Kan jeg ikke bruge til noget. Så i fik ikke en ny kunde.

Hej Per,

Tak fordi du deler din oplevelse herinde med mig.

Jeg vil gerne beklage at du ikke har hørt fra os, hvis du havde bestilt et tilbagekald. Jeg ved de har haft utrolig travlt, så måske kaldet er på vej. Det er ganske rigtigt at vores normale gennemsnitslige ventetid har været under et minut, men grundet opkøbet fra de konkursramte selskaber, så har vi fået en hel del henvendelser. Det beklager jeg.

Hvis der er noget jeg kan gøre herfra, er du hjertelig velkommen retur.

Ellers vil jeg blot ønske dig en dejlig aften.

Reklamerne lød gode

Reklamerne lød gode, men virkeligheden var det modsatte. Prisen virkede rimelig den første måned, men i den anden måned blev den mere end fordoblet. Det føltes som et fupnummer. Jeg råder alle til at være forsigtige med disse virksomheder.

16 de septiembre de 2026

Hej Minh,

Tak for at dele din oplevelse herinde.

Hvis du har oplevet at priserne er steget på dine opkrævninger, så er der faktisk en god forklaring. August måned var markant dyrere end forventet - hvilket jo betyder at den rå kWh pris desværre er steget og det påvirker de opkrævninger der kommer. Vi synes bestemt heller ikke det er rart at priserne stiger. :-/

dårligt betjening

vis man ringer til dem skal man have god tid, det tager 1-2 timer inden man kommer igennem
sku ha en opgørsel fra dem da jeg osse var blevet presset over til dem
så var der 14 dage og fik en regning som de osse vil have for den måned jeg var ved konkurs ramt vedvarene
de ville regenerere regning men skete ingen ting slev om man ringede til dem 2 gange og man fik bare rykker fra dem

7 de septiembre de 2026

Hej Morten,

Jeg er ked af at høre at du ikke har været tilfreds med din oplevelse med kundeservice. Det er desværre korrekt at der kan være utrolig lang ventetid - de knokler dog på højtryk for at få håndteret alle henvendelser så godt og så hurtigt som muligt.

Jeg håber at der nu er kommet styr på det hele, ellers er du velkommen til at vende retur. :-)

Rigtig god weekend.

Dette firma fusker

Dette firma fusker. Der sendes regninger uden indgået aftale. Kundeservice eksisterer ikke, så de er ikke til at kontakte.

Hej Deniz,

Hvis du har været en del af en af de konkursramte selskaber, så kan det være derfor du har modtaget opkrævning herfra, da vi har overtaget deres kundeforhold. Jeg kan skam også forsikre dig om at kundeservice skam eksisterer - de har dog utrolig travlt for tiden, hvilket gør at svartid er længere end normalt. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min svoger har uden forudgående aftale…

Min svoger har uden forudgående aftale modtaget en opkrævning på aconto sikkerhedspakke på 195 kr.
Jeg kørte hen til den anførte adresse i Værløse, hvor døren var låst og ingen reaktion på telefonen. Energidrift A/S virker som et skuffeselskab, der forsøger at der er uden egentlig aktivitet ud over at snyde borgerne.

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse om din svogers sag.

Hvis din svoger har været ved en af de konkursramte selskaber, så kan det være at de har haft en aftale med ham angående sikkerhedspakken og da vi så opkøbte deres kundeforhold, har overtaget aftalen. Hvis han ikke ønsker sådan en løsning, så skal han blot få fat i kundeservice og forklare det hele, så er jeg sikker på de nok skal få styr på det hele. :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Energidrift er ikke et rigtigt elselskab

Energidrift er ikke et rigtigt elselskab. Det er svindel. Selv efter de har bekræftet, at jeg ikke er kunde hos dem, sender de alligevel fakturaer på acontobetalinger, endda langt ud i fremtiden.

Jeg vil opfordre alle til aldrig at betale regninger fra Energidrift - heller ikke med tanken om, bare at betale for endelig at blive fri fra deres henvendelser, for så vil de opdigte endnu et påskud for at opkræve flere penge.

2 de agosto de 2026

Hej Niklas,

Tak for din anmeldelse - til trods for jeg ikke helt forstår den.

Hvis du har modtaget en aconto opkrævning, så dækker de typisk et kvartal, som mange andre selskaber også gør. :-)
Hvis du har spørgsmål til en specifik opkrævning, så vil jeg bestemt anbefale dig at kontakte kundeservice - for hvis der er noget du ikke er enig i, så skal der selvfølgelig kigges på det.

God weekend.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Virkelig dårlig og frustrerende kundeservice.

Efter Velkommen gik konkurs, blev jeg automatisk flyttet over til Energidrift. Valgte at flytte selskabet (heldigvis)
Dog manglede jeg blot en returlabel/QR-kode til at sende min router retur.

På over en uge forsøgte jeg flere gange at ringe til dem og ventede op til 40 minutter, før forbindelsen blev afbrudt uden at jeg kom igennem til en medarbejder. Jeg havde også skrevet til dem flere gange uden at få svar.

Endelig kom jeg igennem efter 1 time og 15 minutters ventetid. Jeg blev lovet en mail inden for en time, men et døgn senere havde jeg stadig ikke modtaget den.

Det er uacceptabelt, at det skal være så svært at få hjælp til noget så simpelt.

Hej Tea,

Tak fordi du deler din oplevelse herinde med os.

Jeg er virkelig ærgerlig over at høre at min kollega ikke formåede at få sendt en mail med den hastighed som du blev lovet. Ligeså at du skulle vente så længe i røret. Jeg ved de har haft utrolig travlt og samtidig knokler på højtryk for at håndtere alle henvendelser så hurtigt som muligt. Jeg krydser dog fingre for at du nu har fået mailen og at der er kommet styr på det hele. :-)

Du ønskes en dejlig weekend trods alt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Politiet er i gang med at efterforske…

Politiet er i gang med at efterforske virksomheden….

Hej Bodil,

Hvis der er noget jeg kan hjælpe dig med, må du meget gerne sige til. Jeg har sendt dig en anmodning herigennem, du meget gerne må vende retur på.

Energidrift A/S anvender beskidte metoder

Energidrift har købt kunderne fra de konkursramte el-selskaber i Velkommen koncernen. Herved er flere tusinde kunder (uden deres samtykke og uden at ville det) blevet tvangsoverflyttet til Energidrift.

Jeg er en af de kunder, der desværre endte i kløerne på Energidrift. Selvom jeg hurtigt kom videre til en anden el-leverandør, så har det meget korte bekendtskab med Energidrift været fyldt med fusk og beskidte metoder fra deres side.

Energidrift har sendt en faktura til mig, hvor de kræver betaling for el for en periode i juli, som jeg allerede har betalt for til Nettopower (som gik konkurs). Så ikke nok med at Nettopower skylder mig 2000 kr, og jeg har betalt til dem for el i juli måned, så kræver Energidrift betaling for samme periode i juli måned.

I fakturaen fra Energidrift kræver de også betaling for august måned, selvom jeg ikke har været kunde hos dem i august.

Jeg har aldrig været kunde hos dem. Men blev tvunget til at have med dem at gøre i et par dage. Og i de få dage har de forsøgt at presse flest muligt penge ud af mig.

Jeg har gjort skriftlig indsigelse vedr. fakturaen for en uge siden, men jeg har ikke fået svar endnu.

Sagen er sendt til Forbrugerombudsmanden og Forsyningstilsynet. Alt efter hvilket svar jeg får fra Energidrift på min indsigelse, oprettes en sag i Ankenævnet på Energiområdet.

Hold jer endeligt væk fra Energidrift. De anvender beskidte metoder og er et fuskerfirma.

Hej Kamilla,

Tak fordi du deler din oplevelse med os herinde.

Jeg er ked af at læse at du ikke har været tilfreds med din oplevelse med os. Jeg tænker dog at mine kollegaer i kundeservice, kan redegøre for de opkrævninger du måtte have fået. Du skal dog selvfølgelig ikke være et sted, du ikke ønsker.

Jeg kan se det er lidt tid siden du lavede denne anmeldelse, så jeg krydser fingre for at du har fået svar retur på din indsigelse til kundeservice. Ellers må du gerne lige vende retur.

Under alle omstændigheder, vil jeg ønske dig en god weekend.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.