Jeg tilslutter mig andres kommentarer. Har aldrig lavet aftale med dem og således heller ikke i overgang fra konkursramte da jeg skiftede til OK forinden. Modtager igen opkrævning, som jeg naturligvi... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det! HOLD JER VÆK!! Min svigermor var kunde hos Vedvarende, men skiftede LÆNGE for Vedvarende gik konkurs og har haft EnergiFyn. Lige pludselig tr... Ver más
Jeg har aldrig været kunde hos dem, men fik pludselig en regning på en ubestilt ”Sikkerhedspakke”. Da jeg kontaktede kundeservice og bad dem afmelde det med det samme, påstod de, at aftalen var fu... Ver más
ED har oprette en betalingsserviceaftale uden min viden og hævet penge – var kunde i 23 dage, og regningen er betalt – ED sender opkrævninger både bagud og fremad til 31. okt. - ED lyver om at jeg har... Ver más
Información sobre la empresa
- Compañía de servicios públicos de electricidad
- también en la categoría
- Fábrica de material eléctrico
- Proveedor de energía
- Proveedor de energía renovable
- Servicios de la vivienda
Sobre Energidrift A/S
Escrito por la empresa
Strøm leveres gennem det fælles elnet og har samme fysiske kvalitet uanset leverandør. Forskellen ligger derfor i priser, vilkår og kundeservice – og det er her, vi ønsker at gøre en forskel.
Vi tilbyder gennemsigtige elaftaler, hvor priser og eventuelle gebyrer fremgår tydeligt af aftalegrundlag og prisblad. Som kunde skal du have et klart og enkelt overblik over din elaftale.
Vi tilbyder også elaftaler med grøn oprindelse.
Vores fokus er at opbygge langvarige kunderelationer gennem ordentlighed, klare vilkår og tilgængelig kundeservice.
Du kan kontakte os på hverdage: Mail: kundeservice@energidrift.dk Telefon: 44 45 44 34
Åbningstider:
Mandag–torsdag: 10.00–15.00
Fredag: 10.00–14.00
Strøm der passer til dig
Escrito por la empresa

- Fast eller variabel pris – du vælger
- Uanset om du vil have forudsigelighed eller følge markedet, har vi en aftale til dig. Nemt at skifte, ingen binding.
- Skift elselskab på 2 minutter
- Vi håndterer hele skiftet for dig. Du skal bare sige ja.
- Flytter du? Vi klarer det hurtigt
- Meld din flytning til os – vi sørger for at strømmen er klar fra dag ét.
Información de contacto
Kirke Værløsevej 38, 1. tv, 3500, Værløse, Dinamarca
- kundeservice@energidrift.dk
- energidrift.dk

Flytter du? Vi ordner dit el-abonnement
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg har aldrig lavet en aftale med…
Jeg har aldrig lavet en aftale med Energidrift og får faktura alligevel.
Sendt mail - uden svar
Ringe flere gange - telefonen bliver ikke taget, selv efter 5min ventetid.
Alt i alt: ville heller give ½ stjerne eller mindre

Respuesta de Energidrift A/S
Sendte os faktura for et produkt, vi aldrig har bestilt
Vi modtog uden varsel en faktura fra Energidrift på 194,81 kr. for en "Sikkerhedspakke+" – både via mail og som fysisk brev med indbetalingskort. Vi har aldrig været kunder hos Energidrift, aldrig bestilt produktet, og har slet ikke haft kontakt med selskabet før denne faktura. Vi er kunder hos et helt andet energiselskab og har ikke indgået nogen aftale med Energidrift.
Fakturaen fremstod professionel med fakturanummer, kundenummer og forfaldsdato – præcis som et gyldigt krav, man skal betale. Det viste sig, at vi tilsyneladende var "overtaget" i forbindelse med, at vores tidligere elselskab (Velkommen) gik konkurs.
Efter skriftlig indsigelse annullerede Energidrift kravet og bekræftede, at pakken var opsagt. Men det er bekymrende, at sådan en opkrævning overhovedet blev sendt ud til en kunde, der aldrig har haft noget aftaleforhold med selskabet. Vær opmærksom, hvis I tidligere var kunder hos Velkommen, Vedvarende, Nettopower eller B.energy – tjek jeres post grundigt.

Dårlig kundeservice
Energidrift har sendt mig en faktura for en sikkerhedspakke, jeg aldrig har lavet en aftale med dem om. Den har de heldigvis trukket tilbage.
Det er meget svært at komme igennem til kundeservice. Jeg har skrevet flere mails uden at få svar og siddet i lange telefonkøer, den ene dag i 2 timer og 20 min. uden at komme igennem.
Nu har de så faktureret mig for hele juli måned, hvilket jeg allerede har betalt Nettopower for.
På fakturaen kan de ikke gøre rede for mit forbrug inden d. 26/7, hvor de overtog kunderne fra Nettopower, men de mener stadig, at de har ret til at opkræve for hele juli måned, hvilket jeg har valgt at gøre indsigelse imod.
Derudover var der én dags frist til at betale fakturaen i! I dagene hvor jeg forsøgte at kontakte kundeservice både skrifligt og telefonisk, sendte de mig påmindelser og en rykker.

Respuesta de Energidrift A/S
Jeg fik en faktura ud af det blå
Jeg fik en faktura ud af det blå. Havde ikke lave noget form for aftale. Jeg bekræftede med mit ægte el-selskab om at min aftale var stadigvæk gældende.
Stort set ulovligt.

Respuesta de Energidrift A/S
Jeg har klaget til ombudsmanden
Ligesom mange andre fortæller, har vi oplevet, at vi to dage efter et skifte fra Velkommen til OK, blev flyttet til Energidrift. Der gik to dage før vi opdagede det. Det betyder at Energidrift sender os en faktura på to dage (85 kr) + måneden før - i alt 1008,3 kr. måneden før var vi hos Velkommen, som tog 7000 af vores kroner med i konkursen. Energidrift sender sms’er og mails med opkrævningen. Jeg ringede til dem og sagde, at vi ikke kommer til at betale, da de ikke er vores elselskab. Det bad jeg dem notere på vores sag. Jeg har lige modtaget en ny sms.
Det er så ærgerligt, at svindelfirmaet skal ødelægge det for resten af branchen. Jeg har klaget til Forbrugerombudsmanden og vil opfordre alle til at gøre det samme, så vi kan få lukket Energidrift!

Respuesta de Energidrift A/S
Vi modtog opgørelse og faktura fra for…
Vi modtog opgørelse og faktura fra for hele juli på trods af vi aldrig var kunde hos Energidrift. Vi blev tvangsflyttet fra B Energy da gik konkurs. Flyttede med det samme til OK. Kontakt på mail til Energidrift, de skriver ganske uforståeligt tilbage og fastholder kravet. Det er simpelthen utroligt at sådan noget kan foregå i DK. Hvor i alverden er det offentlige system og vagthund??
Hold jer langt væk fra dette svindelfirma!!

Respuesta de Energidrift A/S
Hold jer langt væk fra Energidrift!!!
Hold jer langt væk fra Energidrift!!!
Energidrift flytter kunder over fra konkursramte b.energy uden nogen form for samtykke fra kunderne og uden at informere kunderne om flytningen. De opkræver derefter for samme periode som der allerede er betalt for ved b.energy. Regningen de sender kommer desuden med så kort betalingsfrist på få dage at man ikke kan nå at undersøge sagen inden fristen er udløbet. Når man kontakter deres kundeservice får man en elendig service uden forsøg på at hjælpe eller forklare.

SCAM
1 ud af 5 Elendig kundeservice og en regning, vi aldrig burde have modtaget
Vi har aldrig indgået en aftale eller et abonnement med Energidrift, og vi har heller ikke noget ønske om at blive kunder hos dem. Vi har allerede en aftale med et andet selskab og har aldrig bedt om eller foretaget et selskabsskifte.
Alligevel modtager vi pludselig en regning fra Energidrift. Da vi kontakter dem, får vi at vide, at vi skulle være blevet flyttet fra vores tidligere selskab. Det passer simpelthen ikke. Vi er fortsat kunde hos vores nuværende selskab og har aldrig bedt om at blive flyttet.
Vi har forsøgt at få fat i Energidrift telefonisk, men efter flere timers ventetid i kø uden at komme igennem, måtte vi give op. Det er mildest talt imponerende, når de på deres hjemmeside lover, at man kan forvente svar 'inden for ét minut'.
Vi har derfor skrevet en mail. Her lover de svar inden for 24 timer, men vi fik først svar efter omkring en uge. Og endnu værre: Svaret forholder slet ikke til det, vi faktisk skrevet. Det føles nærmest som at kommunikere med en virksomhed, der lever i sin helt egen verden.
Hele forløbet har været ekstremt frustrerende og uprofessionelt. At modtage en regning fra en virksomhed, man ikke har indgået en aftale med, og derefter ikke kunne få ordentlig hjælp til at få sagen afklaret, er fuldstændig uacceptabelt.
Sagen er nu meldt til politiet, og vi kan på ingen måde anbefale Energidrift til andre.
Hvis man vil have dårlig kommunikation, lange ventetider og regninger for noget, man aldrig har bestilt, så er Energidrift åbenbart stedet.

Hold jer væk
Hold jer væk. Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det. Jeg er blevet flyttet over til dem uden at have snakket med dem og sagt ja til det og har fået regninger fra dem som ikke giver mening. De er svindlere og jeg er i fuld gang med at skifte væk fra dem og nægter at betale dem en krone mere.

Respuesta de Energidrift A/S
Har lige fået en opkrævning på 194 kr…
Har lige fået en opkrævning på 194 kr for en eller anden ukendt sikkerhedspakke jeg aldrig har bestilt eller givet samtykke til.......fup fup fup

Ingen sammentykke til overflytning
Ingen sammentykke til overflytning.
Blev ringet op om manglende betaling og jeg skulle give mine oplysninger til dem, ellers kom der yderligere rykker på. Jeg spurgte ind til hvorfor de mente jeg var kunde hos dem, hvorfor de kunne opkræve gebyrer uden sammentykke til at blive overdraget til dem. Samt ønskede jeg ikke bare at tilmelde mig en betalingsordning. Jeg blev mødt af en meget ubehøvlet medarbejder, som svarede nedladende “det jo bare at tidligere firma ikke har betalt deres regninger” “du skal give dine oplysninger ellers bliver du opkrævet gebyrer” “informationerne er jo ikke følsomme, den giver du også din chef for at få løn” jeg var ærligt mundlam. Manglende information om hvad der forgik, og meget “truende” måde at blive talt til. Jeg lagde på og ringede dem op igen (han ville ikke stille mig om til en anden medarbejder) efter lang ventetid fik jeg dog en mere forstående medarbejder som fjernede mine gebyrer beklagede opførelsen (hvad gør det godt?) jeg endte med at give ham mine oplysninger blev informeret om at jeg nu var tilmeldt en betalingsordning. 10 dage senere ca. tikker der en sms ind om manglede betaling hvis jeg ikke betaler kommer der gebyr på. Jeg har prøvet at skrive direkte til dem og uden svar, og kan ikke komme igennem til deres kundeservice. Det er jo desværre ikke et engangs tilfælde. Jeg vil fraråde alle at vælge dette firma, de har fået 1 stjerne fordi jeg ikke kan give mindre. Da jeg spurgte ind til at jeg jo kan se deres anmeldelser her inde ligner min oplevelse, jeg fik svaret “ nej vi har rigtige gode anmeldelser, meget få er negative” jeg er som sagt mundlam over behandlingen, tiltalen, truslen om at oplys eller du for flere gebyrer. Og sidst men ikke mindst de her regninger… ender med at melde jer til forbrugerrådet. Dette er under alt kritik.

Hold jer langt væk
Har aldrig fået en skriftlig indmeldelse i ENERGIDRIFT.
Har forsøgt at ringe, ingen ta'r telefonen.
Derefter skrevet til dem via mails, intet svar.
Fakturaen de har sendt, vil de ha' ca. 4000 kr. i kommende forbrug 😡
Hold jer langt væk fra dette fup firma.
Efter svar på Trustpilot svarer man ikke på mit spørgsmål.
Jeg ønsker en opgørelse pr. 1. september og ikke noget om den kolde tid.
Orker ikke ar ringe, så skriv til mig.

Respuesta de Energidrift A/S
Jeg har aldrig været tilknyttet
Jeg har aldrig været tilknyttet dette selskab og får alligevel igen igen igen faktura , da jeg åbenbart er automatisk registreret hos dem, selvom jeg har Vindstød efter Velkommen gik ned…Har aldrig givet samtykke til dette. Hvad jeg kunne give nul stjerner havde de sørme fået det,,, for jeg har selvfølgelig skrevet en mail ,,,også fået svar at jeg er slettet men det er åbenbart ikke sket…

Respuesta de Energidrift A/S
Hold jer væk fra dette firma!
Hold jer væk fra dette firma!

Uhæderlig virksomhedsadfærd.
Uhæderlig virksomhedsadfærd.
Har med interesse læst på tv2 nyheder om denne "virksomhed", som vi også selv igen og igen modtager en regning for et udokumenteret tilgodehavende fra. Kan kun opfordre til at læse den - under "business" -sektionen - findes i sidens top.
Her får Energidrift (herefter ED) heller ikke en venlig bedømmelse af hverken forbrugråd, forbrugerombudsmanden, en politikker eller en professor i selskabsret. Sidstnævnte mener ikke, at det er lovligt, men er (overraskende) ikke
sikker på det, da der ikke er en domspraksis på området.
Dette skyldes alene , som jeg selv har påpeget over for ED, at ingen før har været frække nok til at prøve dette. I markedsføringsloven er der imidlertid en betegnelse - uhæderlig virksomhedsadfærd, der bredt dækker uetisk adfærd uden at være specifik på alle tænkelige og utænkelige forhold. Så fordi noget ikke står som ulovligt, gør det det ikke automatisk lovligt. Visse ting skal man heldigvis selv kunne regne ud - vi er ikke i USA - og her har vi et oplagt eksempel herpå.
Det kan aldrig betegnes som hæderligt, at 2 selskaber indgår en aftale om, at ved salg af det ene selskab til det andet, skal kunderne i det sælgende selskab betale uden at give samtykke hertil betale for den købende virksomheds udgifter og omkostninger ved købet - det er nemlig ED´s nye ide, efter at jeg skød deres "bagudrettede faktureringsret" ned. For selvfølgelig kan to selskaber ikke i god tro indgå en aftale om, at købende selskab har ret til at kræve betaling for en periode, hvor de ved, at sælgende selskab har leveret strømmen. Oplagt ond tro og uhæderlig handling.
Hvis dette var muligt, kunne man i teorien aldrig købe noget uden risiko for at blive afkravet betaling igen eller varen/ydelsen retur. Og her taler vi ikke kun om tvivlsomme køb på den lokale bodega, men alle køb!!!
Indsigelsen/svaret fra enrgidrift herunder fra hvad der her på siden virker som den utroligt venlige chatbot "anne" er øjensynligt et lidt desperat forsøg på at slippe af med denne for ED ubehagelige kommentar, da den modsat andre giver tilstrækkeligt juridisk grundlag for at afvise deres absurde forsøg på at scame folk.
Hvis "Trustpilot" ville sende mig noget andet end den "no-reply"mail som I har brugt, skal jeg med fornøjelse videresende ugers pingpong mellem undertegnede og "Tristan" fra ED´s kundeservice - en kommunikation der er foregået på min kones mail, da det er den, hvor først growenergi, så energi+ og siden b-energi - før ED - kontaktede os på. Jeg har imidlertid skrevet under på denne kommunikation fra første færd, og den er meeeget lang, så at "anne" ikke kan finde mig giver jeg ikke noget for. Men er det ikke besynderligt, at "hun" ikke havde samme problem, sålænge hun kunne finde et positivt svar og se det gode i, at vi var kommet godt videre. Men så var det, at Ed vendte tilbage med samme krav, som mange her har mødt - et udokumenteret og uspecificeret krav for før de overtog leverance af noget som helst - et krav ingen i øvrigt stadig ikke er - og aldrig bliver - forpligtigede til at efterkomme.
Ingen bør gøre noget, der glæder dette "firma", da man kun kan få bestyrket opfattelsen i det rigtige i min overskrift, når man læser indlæggene fra de sidste måneder her på siden - gennemført uhæderligt.
Vores fupfaktura hedder F180503.
hilsen
henrik andersen

Svindel
Efter velkommen gik ned blev jeg automatisk skiftet derover skiftede hurtigt væk fra dem og får stadig nu regninger fra en periode hvor jeg ikke har været kunde hos dem ringer du til kundeservice kan du side i kø i en time selvom der står en gennemsnitlig svar tid på under 1 minut.

Respuesta de Energidrift A/S
Jeg har ikke indgået en aftale med…
Jeg har ikke indgået en aftale med energidrift men har fået tilsendt en opkrævning på en sikkerhedspakke.
Jeg har skrevet til deres kundeservice at en aftale kræver at begge parter tilslutter sig. Jeg ringede også til selvsamme kundeservice men efter 30 minutter uden udsigt til betjening opgav jeg at få fat på dem telefonisk.
Dette firma skal man holde sig fra!!!!!

HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK!
De flytter kunder over til dem, uden at man har givet nogen som helst samtykke! De kommer med uforklarlige beløb!
De er umulige at komme i kontakt med både på telefon og mail! De siger de svare på mail på under 24timer - det er løgn. De siger gennemsnitligt ventetid på telefonen er 56sekunder - der er også løgn (jeg ventede i kø i en halv time og endte med at give op).

Respuesta de Energidrift A/S
Forleden fik jeg en regning på over…
Forleden fik jeg en regning på over 5000kr.
Men det fremgik ikke hvad pengene skulle dække! Der var heller ingen periode for hvilken beløbet dækkede!
Jeg var kunde hos b.energy, som nu er gået konkurs. b energy havde, uden mit samtykke, flyttet mig fra Radius til Energidrift! Dette protesterede jeg over til b.energy. intet svar!
Jeg har sendt 4 mails til Energidrift og aldrig fået svar på mine spørgsmål.
Sluttelig ringede jeg, inden for oplyst telefontid, for at få en forklaring!
Efter 10minutter & 40sekunder blev jeg afbrudt - ingen oplysninger om hvor jeg var i køen eller andre oplysninger - derimod nåede musikbåndet at auto reverse!!!
Jeg har givet én stjerne. Men det er KUN fordi man ikke kan give nul stjerner.
SMys.

Respuesta de Energidrift A/S
Jeg tror det er et fup-firma.
Jeg tror det er et fup-firma.
De sender regninger og rykkere på trods af, at jeg ikke har abonnement ved dem.
Jeg har telefonisk opsagt det abonnement, som jeg ikke har, 2 gange, men det er er endnu ikke lykkes mig.

La experiencia Trustpilot