Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Do not register for this crap service unless you really have to, and if you need it for an occassional trip, set a reminder to unregister as soon as possible, I registered a couple of years back si... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nachtrag zu meiner ersten Bewertung . Nachdem ich telefonisch so negativ behandelt wurde , habe ich nun per E.Mail ( Support Michaela ) perfekte Informationen bekommen ( Doppel Überweisung ) . Inne... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der Kundenservice ist nicht vorhanden, die telefonische erreichbarkeit ist schon weit über eine Stunde vor Geschäftsschluss ausgeschaltet, die e-mails werden nicht gelesen oder falsch beantwortet. We... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meille lähetettiin lasku lauttamaksusta Norjan puolelta ja automme ei todellakaan ollut ko ajankohtana sielläpäin eikä tule olemaankaan. Useita sähköposteja ja puheluita jouduimme käymään asiaa selvit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Software para la declaración de impuestos
  2. también en la categoría
  3. Estudio contable

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Pay Swedish Congestion Taxes online at EPASS24

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,5

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Am Ende war alles gut

Das es zahlreiche negative Einträge zu Epass24 gab, waren wir skeptisch, welches Mautsystem für Skandinavien das optimale ist. Wir waren im Mai und Juni mit dem Wohnmobil in DK, SE und NO unterwegs. Da wir mit dem Wohnmobil selten Autobahn fahren, haben wir uns für Epass24 entschieden und eine Kreditkarte hinterlegt.
Immer wieder haben wir die App gecheckt um zu sehen, ob eine Rechnung vorliegt = nichts….
Rechnungsstellung ist immer Ende des Monats. Also haben wir im Juni eine Rechnung für Mai erwartet - nichts. Erst am 25. Juli, als wir schon nicht mehr mit einer Buchung gerechnet haben, und ich einfach mal so in die App geschaut habe, waren 2 Rechnungen für Mai und Juni vorhanden. Beide waren nicht, wie erwartet, automatisch von der Kreditkarte abgebucht worden. Die Zahlung konnte ich aber einfach in der App vornehmen, und die Rechnung war dann auch sofort als „Bezahlt“ markiert,
Insgesamt sind wir mit der App zufrieden und würden sie auch wieder nutzen.
Einen Stern ziehe ich ab, weil die Kommunikation nicht gut ist. Da meine E-Mail-Adresse hinterlegt ist, hätte ich erwartet, dass ich eine Mail bekomme, sobald die Rechnung vorliegt.
Außerdem fehlt die Info, für welche Strecken Maut berechnet wurde. Die Beträge passen aber zu dem, was wir erwartet hatten, darum ist es soweit ok.

25 de julio de 2025

Täysin uskomatonta kus...a

Täysin uskomatonta kus...a. Sain ruuhkamaksun Tukholmasta kesäkuulta, olen myynyt auton huhtikuussa ja Trafilta kyllä löysin oikean omistajan. Soittaessani asiakaspalveluun kohtelu täysin ala-arvoista, palveluneuvojat on opetettu kiistämään kaikki soittajan tiedot. Miten tällainen toiminta voi olla laillista ?

21 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zuverlässig und unkompliziert

Letzten Sommer war ich über einen längeren Zeitraum in Norwegen unterwegs. Dabei hat Epass24 sowohl bei den mautpflichtigen Straßen als auch bei den zahlreichen genutzten Fähren einwandfrei, zuverlässig und unkompliziert funktioniert.
Auch für meine diesjährige Reise nach Schweden werde ich erneut auf Epass24 zurückgreifen.

7 de julio de 2025

Hvorfor?

Hvorfor f...... får man ikke at vide, at man skal betale vejafgift for at være et par timer i Oslo i bil den 30 januar? Vi aner ikke hvorfor vi lige har fået et brev med et girokort tilsendt.

Måske har det stået med små bogstaver på et skilt på Dronning Biancas vej (hvad det så end er), at man skal betale vejafgifter et eller andet sted, vi har kørt, men det har ingen af os i bilen set.

Det er rent bondefangeri, at nordmændene ikke oplyser udlændinge om dette. Vi opkræver jo ikke nordmændene for vejafgift - og på Storebæltbroen står helt klart med kæmpe bogstaver at det er en betalingsvej og der er mulighed for at betale med det samme.

Latterligt, at opkrævningsbrevet kommer 4 (fire!) måneder efter vi besøgte Oslo i et par timer.

Og hvordan får nordmændene oplyst vores hemmelige adresse her i Danmark? Det er ikke særligt betryggende, at en fremmed magts stat kan få oplyst en dansk borgers beskyttede adresse (så er der ikke meget hemmeligt længere i det).

Det er vigtigt, at Norge tager ansvar for at turister er oplyst om vejafgifterne og hvordan de betales på stedet (in situ) i det mindste skilter, - eller på anden måde INFORMERER os turister om det.

30 de enero de 2025

Motalabroen, Sverige

Sidst i august 2024 passerede vi Motalabroen i forbindelse med familiebesøg i Sverige. Vi modtog en faktura på 3.30 DKR sidst i oktober med betalingsfrist den 20. oktober ! Den blev betalt den 1. november.
Efterfølgende har jeg under protest betalt et strafgebyr på 300 SKR for for sen indbetaling og samtidig anket sagen til flere svenske instanser - hidtil uden held.
D.d. er sagen anket til Kammarrätten.

30 de agosto de 2024

Elendig dårlig

Elendig dårlig. Vil betale regning som egentlig skulle gått på min konto som epass24 ikke klarte å få fikset. Får regning som på deres nettside sier er ugyldig. Det finnes ikke iban og swift på regningen slik at jeg kan betale

9 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hade frågor angående betalning av…

Hade frågor angående betalning av trängselskatt av en utländsk bil. Företag har fel adress och skickar faktura där samtidigt vill inte ändra adressen pga att det var telefonsamtal. Det är det värsta bemötande som jag hade. Personalen behöver charmkurs

8 de mayo de 2025

Deres faktureringer sejler.

Deres faktureringer sejler.
De smider inkasso firmaet Collectia efter dig
Uden at have sendt 1 faktura
Det er ikke første gang sidst blev jeg smidt til inkasso med regeringer der var betalt 1 år forinden. Nu melder jeg dem til Erhvervsstyrelsen og tænk.
Måske kontakt også skulle på sagen
Der kommer jo mange renter og gebyrer i Svindel.

9 de abril de 2025

De dubbel fakturerade mig

De dubbel fakturerade mig, jag märkte det och krävde återbetalning! Har gått nästan ett år och har efter 10 tal mejl så har jag inte fått tillbaka mina pengar. Alexia Papadopoulou är företagets kontackt. Som lovat återbetalning vid två tillfällen. Uselt.

4 de abril de 2025

Epass24-APP installiert

Epass24-APP installiert - einzige Zahlungsmethode sind Kreditkarten - falls keine Kreditkarte vorhanden ist, werden in der APP Rechnungen erstellt, können aber nicht beglichen werden. Alle Registrierungsdaten werden unabhängig davon zur Rechnungsstellung (in der APP) verwendet. Es droht unweigerlich das Mahnverfahren. Die schriftliche Rechnung (nach einigen Wochen zugestellt) erhielt ich per Post 5 Wochen nach Ausstellungsdatum - die Zahlungsfrist war schon abgelaufen und in der folgenden Rechnung ein Säumniszuschlag des 20fachen Mautbetrages wegen "verspäteter Zahlung" erhoben. Kann nur abraten, diesen "Service" zu installieren

30 de junio de 2024

Absoluter Saftladen

Absoluter Saftladen. Schmeißen einen einfach aus der Leitung. Online stimmt nie ein Betrag mit der Rechnung überein. Man soll immer mehr zahlen.
Keiner erklärt es einem.
Frechheit.

27 de febrero de 2025

O stjerner! - MAFIAMETODER

O stjerner!

Det er noget svineri, kort sagt!

Vi var på ferie i Gøteborg i efterårsferien (oktober) 2024. I december 2024, 2 måneder efter, modtager vi et brev med en opkrævning på 10 kr. for at køre ind i Gøteborg.
Vi betaler denne regning, ganske vist 14 dage for sent (fordi vi ikke var hjemme i december og ikke ser brevet før 14 dage for sent!).

Epass sender os en opkrævning med et rykkergebyr på 500 kroner. Læs lige - oprindelige faktura på 10 kroner... rykkergebyr på 500 kroner!!! Og vi HAR BETALT de 10 kroner!

Nu ligger vi i dialog og kampzone med epass, som fralægger sig ethvert ansvar, fordi de blot er faktureringsenhed for Skatteverket i Sverige. Det er noget svineri, rent ud sagt.

Personalet opfordrer os til blot at betale regningen og tage dialogen med svenske Skatteverket, men vi vil ikke betale et strafgebyr for en regning vi har betalt. Slut prut!

LÆS TYDELIGT - EN FAKTURA PÅ 10 KRONER!!!!!!!!!

Epass bærer det fulde ansvar for at få lukket vores sag, så vi ikke længere har noget mellemværende med det svenske Skatteverket.

27 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meget besværligt at betale sine…

Meget besværligt at betale sine regninger
Når det lykkes får man alligevel en rykker, og når man fortæller man har betalt siger de man skal bevise det, så sender man en kvittering for betaling, men det er ikke godt nok

Man skal få det firma hvor man har betalt regningen til at kontakte epass

Og derfra bliver man bare sendt i ring

Dette er nu sket 2 år i træk

Besøger ALDRIG norge igen!!!!

14 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

! ACHTUNG ! Bloß nicht nutzen ! ! !

! ACHTUNG ! Bloß nicht registrieren. Wir haben unser Fahrzeug vor der Reise mit Hybrid in der App registriert. Die Anschließende Rechnung über 122 EURO war deutlich zu hoch. Über den Kundenservice haben wir eine Prüfung eingeleitet. Es wird immer nur mit Copy Paste Nachrichten geantwortet, dass wir uns nicht registiert haben. Ich habe sogar die Bestätigung mit hingeschickt. FINGER WEG !

1 de enero de 2025

Kein Kundenservice

Den Kundenservice hat es nicht interessiert, dass unbegründete Mahnungen verschickt werden. Die Verantwortung wird abgeschoben, obwohl auf den Schreiben fett das Epass24 Logo prangt.

10 de enero de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.