Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Do not register for this crap service unless you really have to, and if you need it for an occassional trip, set a reminder to unregister as soon as possible, I registered a couple of years back si... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nachtrag zu meiner ersten Bewertung . Nachdem ich telefonisch so negativ behandelt wurde , habe ich nun per E.Mail ( Support Michaela ) perfekte Informationen bekommen ( Doppel Überweisung ) . Inne... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Der Kundenservice ist nicht vorhanden, die telefonische erreichbarkeit ist schon weit über eine Stunde vor Geschäftsschluss ausgeschaltet, die e-mails werden nicht gelesen oder falsch beantwortet. We... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Meille lähetettiin lasku lauttamaksusta Norjan puolelta ja automme ei todellakaan ollut ko ajankohtana sielläpäin eikä tule olemaankaan. Useita sähköposteja ja puheluita jouduimme käymään asiaa selvit... Ver más

Información sobre la empresa

1. Software para la declaración de impuestos
  2. también en la categoría
  3. Estudio contable

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Pay Swedish Congestion Taxes online at EPASS24

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,5

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Arrogant drittselskap

Arrogant drittselskap. Har betalt både regningen på kr 9,- mottatt etter forfall, samt purring på kr 520,-. Kundeservice kan legges ned, for det eksisterer ikke. Ser at mange opplever det samme. Regner med at det kommer en ny regning snart. God jul.

23 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalte opprinnelig regning i god tid

Betalte opprinnelig regning i god tid. Fikk så tilleggsavgift 40 dagere senere. Når jeg oppgir ref nr på regningen, er det første de sier at de har systemfeil, og når jeg sier den er betalt, sier de frekt, den ble ikke betalt for sent da, uten å sjekke noen ting.Ren svindel dette her.

19 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Why didn't I read the reviews first

Why didn't I read the reviews first? Horrible company. It does not cover all the toll operators in Norway (so I got another bill from a toll operator for not paying). The invoice they issued doesn't provide any details about the charges. Support is slow, unfriendly and unhelpful.

1 de diciembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betalt faktura, men mottatt purregebyr uansett

Etter kjøring i Sverige fikk jeg faktura på kroner 5,20.
Betalte via Epass24.no, men mottok faktura + purregebyr på 300,- kr ca en mnd etterpå. Selv om jeg kan bevise at faktura er betalt må jeg sende inn skriftlig klage for å slippe purregebyret. Hårreisende praksis og elendig kundeservice. Kundebehandler la på telefonen.
Få det bort ! ! !

14 de noviembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk aldri en faktura før en kom med…

Fikk aldri en faktura før en kom med tilleggsavgift på 500,-. Dette er rett og slett svindel. Legger bevisbyrden på bileier. Brev er visstnok sendt med Postnord som er viden kjent for å være en upålitelig postleverandør.

21 de noviembre de 2024

Allerletzter Saftladen

Allerletzter Saftladen, Säumnisgebühren wofür man nichts kann weil die Rechnung erst nach Fristablauf zur Zahlung ankam (theoretisch war ein Monat Zeit ab Rechnungsdatum).

Anrufen sinnlos, zumindest die ersten 25 mal, beim 26. mal ging jemand ran und sagte mir dass ich den Säumniszuschlag trotzdem Zahlen muss obwohl ich die Mautgebühren sofort gezahlt habe bei erhalten des Briefes.

Achja und zahlt nicht über deren Website mit Karte… funktioniert nämlich nicht… und ja auch dafür durfte ich nochmal mehr Säumniszuschlag drauflegen.

Epass24 ist für mich eine Bande von Intriganten und Spielverderbern welche absichtlich die Briefe später losschicken um mehr Geld zu kassieren. Absolute Frechheit. statt ein paar Cent muss man dann hunderte Euros bezahlen.

So sieht ein urlauberfreundliches Land aus. Nichts als Verbrecher.

Sehr sehr schade aber für mich ist Schweden gestorben.

6 de junio de 2024

Site a fuir !

Suite à un voyage en Norvège cet été, j’ai été débité pour des factures de 2022 alors que j’ai acheté mon fourgon en 2023. En fait il s’agissait de factures de l’ancien propriétaire. J’ai donc envoyé un mail de réclamation. Epass24 m’a répondu assez rapidement en me demandant d’envoyer toutes les pièces prouvant que je n’étais pas propriétaire du véhicule. Ils se sont engagés à me rembourser et depuis… plus aucune nouvelle. Ils ne répondent plus aux mails et je me retrouve avec plus de 500€ payés de ma poche pour une dette qui n’est pas la mienne. Aucun contact par téléphone possible non plus, sachant que personne ne décroche. A éviter absolument. Il vaut mieux ne pas se déclarer finalement. C’est ce qu’a fait l’ancien propriétaire. Et lui n’a rien payé.

14 de octubre de 2024

Epass24 invoice scheme

Epass24 has employed Collectia which is a dept-collecting office to collect toll at its customers. Unfortunately, Collectia has a suspicious reputation and exploit their position to cash in by pushing the payment conditions to what feels to be to the limit of fraud. Not a company one should hire to obtain a good customer relationship. Recommend to at least make agreement with Collectia of giving more than 14 days credit and demand that notice is given before adding fine in dunning letters, as Collectia is splitting up the original invoice into one letter for each Operator - each added a fine of 100 dkr. Collectia is a debt recovery firm and not trained as an invoice service bureau. I have appointed Epass24 only one star based on how they treat their customers when driving in payment.

24 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Firmaet forsøger at opkræve penge…

Firmaet forsøger at opkræve penge uretmæssigt på kreditkort. Pas på med at registrere kreditkort hos dem.

Og når de ikke kan det, så sender de en række af trusselsbreve og inkasso, også selv om man klart skriver, at man er uenig. Det er klart ulovligt i Danmark.

20 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vil gerne have givet minus stjerne.

Vil gerne have givet minus stjerne.
Stort fup firma.
Får rykker, men når man ringer til dem kender de ikke til de faktura man bliver rykket for. Har ringet til dem utallige gange for at jeg selv vil rykke for faktura for ture til Norge, men får at vide at der kan gå op til 2 år før de er behandlet. Burde gå videre til Ekstra Bladet.

8 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bluff! En överkryssad stjärna.

En överkryssad stjärna hade varit mer korrekt, men tyvärr går det inte att ge mindre än en stjärna.
Pass upp på deta företag!
Vi bytte bil för två år sedan och får märkliga fakturor. Det visar sig att man är själv skyldig att hålla reda på att man måste avanmäla sin bil vid ägarbyte. De hämtar inte uppgifter från Transportstyrelsen som man kan förvänta sig att göra, så som t.ex. parkeringsbolag gör.
Dessutom drar de pengar från vårt kort, men giltihetstiden på kortet har gått ut. Mycket märkligt!
Efter mycket mejlande och ifrågasättande valde de ändå att betala tillbaka för de passager som den nya ägaren borde betalt.

9 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sender ikke faktura, kun rykkere

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, gjorde jeg det.
Vi har modtaget to inkassostævninger for en enkelt tur til Norge i Marts 2024. Vi har ALDRIG modtaget en faktura, men Epass24 kan mærkelig nok godt fremsende inkasso rykkere. En anden gang går turen nok ikke til Norge, det er dyrt nok i forvejen.......

25 de septiembre de 2024

Achtung!!!

Obwohl ich im Vorfeld!!! Meiner Reise das e Auto Kennzeichen registriert habe soll ich jetzt den vollen Preis zahlen....urlauberabzocke!

11 de septiembre de 2024

Fup og svindel

Fup og svindel
De har ikke styr på noget som helst og betaler ikke det de skylder. Opkræver helt forkert og snyder så meget de kan.

14 de agosto de 2024

Fakturasvindel

Mottar en faktura på 16.30kr for passering i Gøteborg . Betaler denne 5 dager før forfall. Så dukker det opp en ny purrefaktura med en økning på 500kr fordi jeg ikke betalte første faktura før forfall! Ringer og sender Mail med klage og kvittering fra banken men får beskjed om å betale purrefaktura og at jeg eventuelt vil få igjen penger hvis det er feil. Gir ikke disse en krone til, så nå går jeg til politiet og anmelder de for fakturasvindel.

29 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Muuten hyvä systeemi mutta velottaa…

Muuten hyvä systeemi mutta velottaa pieniä summia, vaikka auto olisi kotona. Tämä systeemi tuottaa omistajalleen perusteetonta rahaa. Suomessa sitä sanottaisiin petokseksi mutta kun kyseessä on Ruotsi, täytynee kyseessä olla kehitysapu...

18 de agosto de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Umuligt at betale og kundeservice fatter nada

Jeg var en tur i Norge i marts og modtog regning i april. Samtidig stod jeg midt i et bankskifte og det var der problemerne startede. Da mit tidligere kort blev annuleret ifb. bankskiftet blev regningen ikke betalt via automatisk træk. Jeg har forsøgt at opdatere kortet, men af uransagelige årsager sker der intet på siden. Dette er forsøgt i Chome og Edge på 2 forskellige PC'ere, samt safari på en ipad og iphone.
Ved forsøg på at betale med GIRO linjen, er der tale om en overførsel til udlandet, hvilket Nordea ikke kan godkende (da der er tale om en DK giro linje), så betalingen strander og kan ikke godkendes.

Nu har jeg siden starten af juni forsøgt dialog med kundeservice omkring, at modtage gyldige betalings oplysninger, så jeg kan få lov til at betale. Men modtaget blot standard svar om, at jeg skal betale via informationerne på faktura.

FAT NU AT DE IKKE ER GYLDIGE !

Sender snart beløvet i en konvolut, så må i sku selv finde ud af at få pengene i banken !

13 de agosto de 2024

Svindel

Svindel - sender rykkere på trods af, at beløb OG tidligere rykker er betalt.
Ved opringning til kundeservice og efterfølg. mailkorrespondance oplyser de, at der ikke jeg ikke skylder noget.
Kan i øvrigt ikke forstå at det er tilladt at sende rykker af den størrelse (1500%) og ingen steder på fakturaen kan man se momsbeløbet af rykkergebyret. Måske er lovgivningen anderledes for Epass24 end den er for private virksomheder i Danmark, hvor rykkergebyrer er momspligtige når de overstiger 100 kr.
Det er virkelig en sag for kontant, som en tidligere anmelder siger…

17 de julio de 2024

Almost paid twice

I got a reminder to pay my bill even tough I paid. Seems very suspicious to me, as if they want go get the money twice! With the payment with the QR-Code I can not imagine how they can not bill it correctly.

21 de julio de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.