EP:Tummers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Goed

.........gied

30 de julio de 2026

Beste Sally,

Bedankt voor je beoordeling. Kort maar krachtig: fijn om te horen dat je tevreden bent!

Goed geholpen

5 de agosto de 2026

Beste Helga,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen. Dat horen we graag!

Goed advies

Goed advies
Zeer goede communicatie omtrent aanlevering en vooraanmelding
Nette /vlotte werknemers

6 de agosto de 2026

Beste Jos,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies, de communicatie rondom de levering en de nette en vlotte service van onze collega's. Daar doen we het graag voor.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, super geholpen, prima service.👍

Opinión espontánea

Beste Ben,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je zo goed bent geholpen. Dat waarderen we enorm!

Alles prima

Beste Truus,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat alles prima is verlopen. Daar worden we blij van!

Een leuker leven kan EP Tummers je geven

Snelle afhandeling etc.

Beste Piet,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle afhandeling. Dat waarderen we enorm.

Goede uitleg van het product

Goede uitleg van het product
En prima installeren

Beste meneer of mevrouw Dukers,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de uitleg van het product en de installatie. Daar doen we het graag voor.

Goed en deskundig geholpen

Goed en deskundig geholpen. Zoals altijd.

Beste Wil,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je, zoals altijd, goed en deskundig bent geholpen. Dat waarderen we enorm en we hopen je ook de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geholpen daar een jongen die daar net…

Geholpen daar een jongen die daar net werkt, top in alle opzichten. Sociaal wist waar hij het over had, totdat de eigenaar, asociaal was en zei dat het voor groot bedrag was, wij risico vormden wegens groot bedrag. Dat zei hij zo dat wij het hoorden, klant bij de kassa omkeek en ons aankeek. Als je bedrag van bijna 15.000 uitgeeft is het commentaar echt asociaal . Raad niemand aan om daar te kopen, ga naar de Boxxer te Echt, goede service en prijs kwaliteit super bij Tummers in Echt vergeleken.

Opinión espontánea

Beste Marianne,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden was over de hulp van onze nieuwe collega. Tegelijk vinden we het erg jammer dat je een vervelend gevoel hebt overgehouden aan wat er daarna is gezegd. Dat is uiteraard niet de indruk die we willen achterlaten.

We hebben dit intern nagevraagd. Volgens onze collega was het de bedoeling om de nieuwe medewerker aan te geven dat hij bij een grote order graag even mee zou helpen, zodat alles samen goed gecontroleerd kon worden en de bestelling correct zou worden afgehandeld. Het was absoluut niet de bedoeling om jou als klant als een risico te bestempelen. We begrijpen echter dat dit, als het anders is overgekomen, een vervelende ervaring is geweest en dat betreuren we.

We nodigen je graag uit om hierover met ons in gesprek te gaan. Je bent van harte welkom in onze winkel in Echt of in een van onze andere vestigingen. We hopen je te kunnen laten zien dat dit niet past bij de service die wij onze klanten willen bieden.

Goed geholpen en eerlijk

Goed geholpen en eerlijk

1 de agosto de 2026

Beste Margot,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en ons eerlijke advies hebt gewaardeerd. Dat vinden we erg belangrijk.

Beste Jeu,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent over de aflevering.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bestelling mobiele airco

Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief van het product aan te bieden.

20 de julio de 2026

Beste John,

Bedankt voor je beoordeling en je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen bij het plaatsen van de bestelling. Jammer dat het product uiteindelijk niet meer leverbaar bleek. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Je aanbetaling hebben we direct terugbetaald. We begrijpen dat je graag een alternatief had gezien, maar helaas was er op dat moment ook geen passend alternatief beschikbaar. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede uitleg bij aankoop van diepvries

Goede uitleg bij aankoop van diepvries.
Stipte levering.
Klantvriendelijk personeel.

Beste Lei,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de uitleg bij de aankoop van je diepvries, de stipte levering en de klantvriendelijkheid van onze collega's.

Beste A. van Lieshout,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke uitleg en de snelle levering. Dat horen we graag!

Omgeruild

Mijn steel stofzuiger hielt er naar 14 dagen mee op. Naar winkel gegaan en werd meteen om geruild voor een nieuwe.

31 de julio de 2026

Beste Wiel,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Jammer dat je zo snel een probleem had met je steelstofzuiger, maar fijn om te horen dat we je direct hebben kunnen helpen met een omruiling. We wensen je veel plezier met je nieuwe apparaat.

Goede ervaringen.

E.P. Tummers levert een goede service. Het personeel staat je keurig te woord en heeft verstand van zaken. Wij hebben al onze apparatuur bij Tummers gekocht.

30 de julio de 2026

Beste meneer of mevrouw Klementowski,

Hartelijk dank voor je prachtige beoordeling en het vertrouwen dat je al jarenlang in ons stelt. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de deskundigheid van onze medewerkers. Dat je al je apparatuur bij ons hebt gekocht, waarderen we enorm.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestelling afgehaald in de winkel

Bestelling afgehaald in de winkel, prettig en snel geholpen.

1 de agosto de 2026

Beste Hay,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je jouw bestelling prettig en snel hebt kunnen afhalen. We zien je graag weer terug in onze winkel of webwinkel.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

28 de julio de 2026

Beste Jac,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid zo hebt ervaren. Dat waarderen we enorm.

Goede adviezen

Goede adviezen, en behulpzaam met het inladen etc.

31 de julio de 2026

Beste Smits,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de adviezen en de hulp met inladen.

Danique van EP:Tummers

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helemaal tevreden met m'n miene…

Helemaal tevreden met m'n miene wasmachine.

29 de julio de 2026

Beste Jenny,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe wasmachine. Ik wens je veel gebruiksgemak en wasplezier.

Danique van EP:Tummers

8 consejos para escribir buenas reseñas.