Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más
La empresa ha respondido
Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .
La empresa ha respondido
In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más
La empresa ha respondido
Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más
La empresa ha respondido
EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.
Solvayweg 4-A, 6049 CP, Herten, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
De service was uitstekend
Goede uitleg over het product en het product is super
Ook was de medewerkster wat ons geholpen heeft meer dan vriendelijk
Erg prettig

Respuesta de EP:Tummers
ben goed geholpen eerlijk advies
goede service dat is heel belangrijk
en klantvriendelijk geholpen door lokactie maneger

Respuesta de EP:Tummers
In de winkel zijn we fijn en deskundig geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe koelkast. De levering aan huis verliep vlot en netjes. Er bleek een hele kleine beschadiging op de zijkant van de koelkast te zitten. Hiervoor is snel een passende oplossing gevonden.

Respuesta de EP:Tummers
klantvriendelijk, kundig. Top van advies tot en met levering.

Respuesta de EP:Tummers
Goede informatie over het beoogde product. Van de vriendelijk verkoper.
Product was even duur als ergens anders.maar de doorslag om het te kopen was,de uitleg,de vriendijkheid, en de behulpzaamheid.goed uitziende winkel..

Respuesta de EP:Tummers
Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Probleem dat was ontstaan zeer kundig en professioneel opgelost.

Respuesta de EP:Tummers
Goede uitleg van de verkoper en goede bezorging en plaatsing.

Beste Team EP:Tummers,
Want naar mijn mening is de service in de winkel in Panningen altijd superprofessioneel. Als ik iets wil kopen op de afdeling huishoudelijke apparaten, vindt een medewerker het voor me of geeft me advies.
MVG,
Dorota Chełminiak

Volgens afspraak geleverd.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.

Respuesta de EP:Tummers
Breng service!!! Bv. Ze komen 4 juni.
Krijg je 3 juni om 21 uur / 21.30 uur een mail hoelaat ze komen. Maar het kan zijn tussen 8 uur en 18 uur.
Dus met andere woorden ik moet me de hele dag verlof pakken. Of ik moet mijn baas mailen naar 21.30 uur de dag erna ben ik er niet omdat ze iets komen bezorgen. Dit is een planning van -10 man man man dramatisch. Ja meneer uw kunt ook een tijd zeggen maar dan moeten wel wel een x bedrag in rekening brengen. Uhhh heb al 40 euro meer betaald voor levering inclusief bezorgen op de juiste plek. Daaaaag bestel nooit meer iets daar.