EP:Tummers Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ondersteuning bij bestelling in winkel was goed. Echter bleek (na 2 weken) bestelling niet meer leverbaar. Aanbetaling wel netjes terug gekregen, maar het zou netjes zijn om een eventueel alternatief... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij EP Tummers in Weert zijn we altijd goed geholpen. Wij komen hier al jaren en al verschillende apparaten gekocht . Deskundig en heel vriendelijk personeel . Mooie overzichtelijke winkel .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel werd ik op een voortreffelijke manier geholpen om een keuze van een veelheid van wasmachine te maken. Tijdens het bezorgen moest de oude wasmachine uit de kelder naar boven gebracht... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor een stofzuiger zijn we naar EP:Tummers Roermond gegaan, waar we supergoed en eerlijk advies kregen van Rik Stroeken. Hij benoemde niet alleen de pluspunten, maar ook de minpunten van de verschi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de electrónica

Escrito por la empresa

EP:Tummers is een familie bedrijf sinds 1923 met 9 winkels in Roermond - Weert - Panningen - Tegelen - Echt - Horst - Asten - Sittard-Geleen en Venlo. Het is de grootste vakspeciaalzaak van Zuidoost Nederland op het gebied van consumentenelektronica.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

2 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

529 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

De service was uitstekend

De service was uitstekend
Goede uitleg over het product en het product is super
Ook was de medewerkster wat ons geholpen heeft meer dan vriendelijk
Erg prettig

5 de junio de 2026

Beste Silvia,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over de service en de deskundigheid en vriendelijkheid van de collega.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Betrouwbaar

Betrouwbaar

10 de junio de 2026

Beste Henk,

Bedankt voor je review. Het is natuurlijk altijd een compliment om te horen dat we een betrouwbare organisatie zijn.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede en snelle service en goed advies.

Goede en snelle service en goed advies.

10 de junio de 2026

Beste Marian,

Bedankt voor je review. Fijn dat de service en het advies naar tevredenheid waren. We helpen jullie de volgende keer weer graag.

ben goed geholpen eerlijk advies

ben goed geholpen eerlijk advies
goede service dat is heel belangrijk
en klantvriendelijk geholpen door lokactie maneger

8 de junio de 2026

Beste Joosten,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat het advies van de collega en de service naar tevredenheid waren.

deskundig en vriendelijk

In de winkel zijn we fijn en deskundig geholpen bij het uitkiezen van een nieuwe koelkast. De levering aan huis verliep vlot en netjes. Er bleek een hele kleine beschadiging op de zijkant van de koelkast te zitten. Hiervoor is snel een passende oplossing gevonden.

9 de junio de 2026

Beste,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn om te horen dat mijn collega in de winkel jullie zo goed heeft kunnen adviseren en dat de levering ook naar wens is verlopen. Helaas is een krasje of beschadiging snel gemaakt, maar we kijken altijd graag mee hoe we dit netjes kunnen oplossen.

super personeel

Vriendelijk personeel Goede service

Beste Irma,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service en de collega's.

Goeie professionele service

Goeie professionele service

7 de junio de 2026

Beste Rene,

Bedankt voor je review. Goed om te lezen dat je onze service als professioneel hebt ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je voelt je al bij binnenkomst thuis.

klantvriendelijk, kundig. Top van advies tot en met levering.

2 de junio de 2026

Beste Bert,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je het warme thuisgevoel krijgt als je bij ons de winkel binnen loopt. We zien je graag de volgende keer terug in onze winkel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede informatie over het beoogde …

Goede informatie over het beoogde product. Van de vriendelijk verkoper.
Product was even duur als ergens anders.maar de doorslag om het te kopen was,de uitleg,de vriendijkheid, en de behulpzaamheid.goed uitziende winkel..

Beste Leo,

Bedankt voor je review. Altijd leuk dat je de keuze hebt gemaakt om bij ons te kopen door het advies en de vriendelijkheid van de collega's. We helpen je de volgende keer weer graag verder.

Kundig

Vriendelijk, behulpzaam en kundig personeel. Probleem dat was ontstaan zeer kundig en professioneel opgelost.

Beste Nellie,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Problemen kunnen natuurlijk altijd ontstaan, maar gelukkig hebben we het naar tevredenheid voor je op kunnen lossen.

Was prima zo

4 de junio de 2026

Beste Hai,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat alles prima is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede uitleg van de verkoper en goede…

Goede uitleg van de verkoper en goede bezorging en plaatsing.

Beste Braun,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de uitleg en bezorging naar wens is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Superleuke verkoper en professioneel.

Superleuke verkoper en professioneel.

Beste RC,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de collega's in de winkel.

Altijd top service

Altijd top service

3 de junio de 2026

Beste Ron,

Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je altijd zo tevreden bent over onze service.

Beste Team EP:Tummers,

Beste Team EP:Tummers,
Want naar mijn mening is de service in de winkel in Panningen altijd superprofessioneel. Als ik iets wil kopen op de afdeling huishoudelijke apparaten, vindt een medewerker het voor me of geeft me advies.
MVG,
Dorota Chełminiak

3 de junio de 2026

Beste Dorota,

Bedankt voor je uitgebreide review. Fijn dat je jouw ervaring met ons wil delen en dat je zo enthousiast bent over de hulp en het advies in de winkel.

Volgens afspraak geleverd.

Volgens afspraak geleverd.
Personeel vriendelijk en behulpzaam.

27 de mayo de 2026

Beste Ton,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is geleverd. Ik wens je veel plezier met je aankoop.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Breng service!!

Breng service!!! Bv. Ze komen 4 juni.

Krijg je 3 juni om 21 uur / 21.30 uur een mail hoelaat ze komen. Maar het kan zijn tussen 8 uur en 18 uur.

Dus met andere woorden ik moet me de hele dag verlof pakken. Of ik moet mijn baas mailen naar 21.30 uur de dag erna ben ik er niet omdat ze iets komen bezorgen. Dit is een planning van -10 man man man dramatisch. Ja meneer uw kunt ook een tijd zeggen maar dan moeten wel wel een x bedrag in rekening brengen. Uhhh heb al 40 euro meer betaald voor levering inclusief bezorgen op de juiste plek. Daaaaag bestel nooit meer iets daar.

1 de junio de 2026
Opinión espontánea

Beste Maurice,

Bedankt voor je feedback. Jammer om te horen dat je onze bezorgservice zo ervaart. Ik begrijp dat het vervelend is wanneer je niet ruim van tevoren weet hoe laat de levering plaatsvindt en dat dit gevolgen kan hebben voor je planning.

Wij bezorgen zes dagen per week, inclusief zaterdag. Daardoor is er vaak de mogelijkheid om een bezorgdag te kiezen waarop het niet nodig is om vrij te nemen van werk. De definitieve routes worden doorgaans pas de avond voor levering vastgesteld. Dit doen we bewust om onze ritten zo efficiënt en duurzaam mogelijk te plannen, zodat we onnodige kilometers voorkomen en het milieu zo min mogelijk belasten.

Voor klanten die liever een kleiner tijdsvenster hebben, bieden we de mogelijkheid om tegen een vergoeding een dagdeel te kiezen. Hiervoor rekenen we extra kosten, omdat dit meer impact heeft op onze routeplanning en daarmee minder duurzaam is dan een reguliere levering.

Desondanks vinden we het vervelend dat dit niet aansluit bij jouw verwachtingen en nemen je feedback mee.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Frank

Goed.Vriendelijk personeel

29 de mayo de 2026

Beste Janssen,

Bedankt voor je review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de collega's.

Danique van EP:Tummers

8 consejos para escribir buenas reseñas.