Alt hvad der blev lovet i forudbestillingsmailen blev overholdt. Tidlig adgang, nem bestilling og super hurtig levering. Desværre var skoene for små, men så var der bare det nemmeste ombytningsproces... Ver más
La empresa ha respondido
Errant laver gode produkter til fornuftige priser. Har købt flere par sko og er meget tilfreds med service, produkt, pris osv!
La empresa ha respondido
Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌 Perfekt pasform og naturligvis en god pris
La empresa ha respondido
Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost �... Ver más
La empresa ha respondido
ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.
Østerågade 4c, 9000, Aalborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig betjening hurtig levering. Hurtigt svar på skriftligt spørgsmål.

Respuesta de ERRANT
Jeg havde købt et par sko 5 måneder tilbage. Havde desværre oplevet gnaven flere steder på foden flere gange.
Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forbrug.
Efter jeg skrev en knap så positiv anmeldelse her på trustpilot, opfordret Errant at jeg sku tag kontakt til kundeservice.
Jeg tog kontakt, og straks blev jeg mødt med en forstående og hjælpsom Christian:)
sendte billed af hullet, og fik tilbudt et nyt par, trods min negative tilgang fra start. Jeg ville ønske jeg tog fat i dem direkte fra start :) service er i top.

Respuesta de ERRANT
Otroligt snabb leverans och väldigt snygga skor som dessutom var mjuka och bekväma att ha på sig.

Respuesta de ERRANT
Super god service fra disse gutter. Og skoene er i en liga for sig selv

Respuesta de ERRANT
Jeg havde en henvendelse til Errant i forbindelse med et tidligere køb, og jeg må bare sige, at jeg er imponeret over serviceniveauet.
Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærlig og løsningsorienteret dialog. Christian var hurtig til at vende tilbage, tog sig tid til at undersøge sagen ordentligt og fulgte op hele vejen igennem.
Det er tydeligt, at de går op i deres kunder og gerne vil finde en fair og ordentlig løsning. Tonen var personlig og professionel, og det gør bare hele forskellen.
Rigtig god oplevelse. Jeg handler gerne hos jer igen.

Respuesta de ERRANT
Ejer tre par Errant sko, og er meget tilfreds med kvalitet, kundeoplevelsen og historien bag brandet.
Jeg er ærgerlig over nogen laver dårlige anmeldelser, som måtte give et andet indtryk.
Jeg støtter meget gerne et dansk (og nordjysk) brand som Errant, og derfor er der også som minimum et par sko på min ønskeseddel hvert år.

Fem store stjerner. Super god
og hurtig service fra Christian, da jeg have en reklamation på et par sko.

Respuesta de ERRANT
Hurtig afsendelse og så er det nogle
meget lækre sneakers.

Respuesta de ERRANT
Super god kundeservice da jeg fik leveret de forkerte sko.
Stor ros til Christian🙌🏼

Respuesta de ERRANT
Hurtig levering og nogle fantastiske støvler. Det er 3. ordre indenfor det sidste. Kan absolut anbefales

Respuesta de ERRANT
De bedste sneakers jeg har haft.
Kan holde til at gå i dem hele dagen uden at jeg får ondt i ryggen

Respuesta de ERRANT
Jeg fik i julegave de nye Chelsea Boots, de var blevet købt i forkert str. - Vi fik registreret tilbagesending og
kort efter fik vi besked om at den nye str. var på vej.
Det fungerer bare og en anden ting som jeg synes er super god stil er at de var købt da der var tilbud (forudbestilt) og da jeg fik dem var der ikke samme tilbud mere, men vi skulle ikke betale differencen der var kommet som jeg har oplevet mange andre steder gør, for at få byttet til anden str.
Tak for det altid er en fornøjelse at handle og være kunde hos jer Errant <3

Respuesta de ERRANT
Jeg skulle returnere en vare da str./modellen ikke passede. Tiden var faktisk udløbet før jeg fik skrevet til dem, men der var ingen tvivl fra deres side. De prioriterer glade kunder, så jeg fik lov til at returnere. Der var en masse bøvl med refundering, da jeg havde skiftet bank i perioden, men Christian fulgte den helt til dørs. Virkelig god service!
Kæmpe anbefaling de har også nogle flotte sko.

Respuesta de ERRANT
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Skoen er helt fantastisk og da der opstod et problem, så tog Christian straks affære, og løste sagen meget professionelt. Jeg har fundet min fremtidige leverandør af sneaks.

Respuesta de ERRANT
Super hurtig og god kundeservice og gode produkter.

Respuesta de ERRANT
Fremragende service. Søde, venlige og med et glimt i øjet. Kan varmt anbefales!

Respuesta de ERRANT
Det var en god og fantastisk service, det var næsten som at gå ned i en fysisk butik, jeg handler det gerne igen. God jul og godt nytår. Hilsen Jesper

Respuesta de ERRANT
Fantastiske sko og fantastisk betjening i den fysiske butik. Fandt mærket ved et tilfælde, men det bliver mit nye go to mærke. Kæmpe anbefaling herfra!!!

Respuesta de ERRANT
Super oplevelse og virkelig fede sko!
De sidder godt og er behagelige at have på, også efter en hel dag. Man kan mærke, at kvaliteten er i orden, og at der er lagt tanke i detaljerne.
Kan varmt anbefale at prøve et par :)

Respuesta de ERRANT
Más información sobre otros tipos de reseñas.