Alt hvad der blev lovet i forudbestillingsmailen blev overholdt. Tidlig adgang, nem bestilling og super hurtig levering. Desværre var skoene for små, men så var der bare det nemmeste ombytningsproces... Ver más
La empresa ha respondido
Errant laver gode produkter til fornuftige priser. Har købt flere par sko og er meget tilfreds med service, produkt, pris osv!
La empresa ha respondido
Bestilte mine sprit nye sneakers torsdag middag, fredag kunne jeg tage dem på👌👌 Perfekt pasform og naturligvis en god pris
La empresa ha respondido
Hvis man ligesom mig har det lidt stramt med at hoppe i jakkesæt, så hjælper det på humøret at hoppe i de fedeste Sneakers fra ERRANT. Dog holder snørebånd ikke til styrt på cykel efter julefrokost �... Ver más
La empresa ha respondido
ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.
Østerågade 4c, 9000, Aalborg, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super god oplevelse, lækre varer, rigtig god service - jeg kommer helt sikkert igen.
Alle der søger fede sneaks bør aflægge Errant et besøg - det vil du ikke fortryde.
De bedste anbefalinger herfra.

Super service minded
Frem for alt - super service minded, god dialog - varen på lager.

Utrolig dårlig kvalitet
Fik et par brune ruskinds sko fra Errant i julegave og har primære brugt dem til arbejde. (kontorjob) - hver dag jeg kommer hjem, er mine strømper farvet, fordi den brune farve smitter af. Selv efter 10 måneder smitter de stadig af. nu er sålen begyndt at slippe i limen og bobler op.. er stoppet med at bruge dem.
Jeg har prøvet en del sko igennem i tiden, men Errant topper listen med dårligste kvalitet.. de får 1 stjerne for et pænt design...

Respuesta de ERRANT
Nem og hurtig levering. Skoene er rigtig fine og af god kvalitet.
Jeg har gået Dublin tynd og stadig pæne og sidder godt.

Respuesta de ERRANT
Errant leverer ikke bare fantastiske produkter med en pasform bedre end kebab i durum og kvalitet på mål med Vince Gilligans produktion af serien Breaking Bad. De formår også at yde en kundeservice i øjenhøjde med de fleste, og som strækker sig langt udover en gængs opfattelse af hvad man kan forvente sig i et ellers forvandt land som Danmark. 10/10 oplevelse både af produkt og kundeservice. Mange tak

Respuesta de ERRANT
Jeg havde lidt udfordringer med mine sko, men Christian og resten af holdet i butikken var meget hjælpsomme. Derudover er skoene enkle, men meget flotte, og de er produceret i Europa, hvilket er et stort plus i min bog.

Respuesta de ERRANT
Great service and will definitely be back for more. Thanks again

Respuesta de ERRANT
Jeg havde fået et par sko i fødselsdagsgave af min søster tilbage i marts. Den ene sko er desværre revnet lidt, så skrev jeg til Errants kundeservice og kom i dialog med Christian, som har givet mig en enorm god service og han var hurtig til at gå med til at bytte dem til et par nye, hvilket jeg er rigtig glad for. Og synes det er super god service.
Har flere sko fra Errant og jeg kan virkelig anbefale alle at købe et par. Jeg har aldrig haft bedre fodtøj, og man går virkelig godt i dem, og så er de rigtig fede samtidig med.
Højeste anbefaling herfra både til skoene og til deres kundeservice.

Respuesta de ERRANT
Jeg købte et par errant sko til brug i arbejdssammenhæng, fordi jeg synes de var flotte og simple. Jeg brugte dem ikke så meget i starten, men tog dem mere i brug, fordi de var behagelige, når man skulle op og gå rundt på kontoret. Desværre gik der ikke længe før skoen bare var i stykker i bunden, hvilket har gjort jeg ikke kan bruge dem mere.
Jeg synes det er ærgerligt, at skoen ikke har en holdbarhed, som man ellers ville kunne forvente fra lignende produkter, når man ellers har lavet en sko, som kan bruges til det meste i hverdagen og sågar selskabet. En ærgelig oplevelse, men jeg vil klart købe skoen i fremtiden, hvis de gør holdbarheden længere.

Holder hvad de lover . De sidder bare perfekt fra dag 1

Respuesta de ERRANT
Nemt at handle og rigtig god og hurtig kundeservice ved spørgsmål.
Skoene er i øvrigt super gode 👏🏼

Respuesta de ERRANT
Havde en uheldig oplevelse med et par sko.
Det klarede de rigtig godt og gav mig en god oplevelse på trods af jeg var uheldig med skoene.
Skal sikkert have et par sko fra Errant igen.

Første køb hos Errant …
Bestilte et par Sneakers i sort ruskind, desværre var de sluppet igennem deres kvalitetskontrol og havde derfor sorte mærker på den hvide sål hvilket ikke var tilfredsstillende.
Jeg kontaktede derfor kundeservice og fik hurtigt fat i Christian, selv udenfor åbningstiden.
Der kom hurtigt en løsning på problemet, fra en forstående og meget service minded medarbejder. Enten kunne jeg få tilsendt et par nye eller få 200 kr. i refusion.
I dette tilfælde valgte jeg de 200 kr.
Så service, hurtig levering er helt i top.
Så til selve skoen…. Jeg har ikke oplevet at jeg før har modtaget en så ergonomisk sko som ikke engang skulle gåes til, den er så behagelig at gå i fra start også er kvaliteten i top, helt sikkert ikke det sidste par jeg køber der igen. Skoene er størrelsestilsvarende, så gå efter din normale størrelse.
Alt i alt en super oplevelse fra et firma der vægter på kvalitet og god service.
Kan varmt anbefales.

Respuesta de ERRANT
Super hurtig levering. Perfekt størrelse ud fra deres guide og fantastisk kvalitet som lever op til havde de lover

Respuesta de ERRANT
Más información sobre otros tipos de reseñas.