De er veldig vanskelig å komme i kontakt med når jeg prøver å avbestille reisen min kort tid etter bestilling. We have received your message Får denne mailen flere ganger uten at noe skjer. "Our c... Ver más
La empresa ha respondido
Bestillte biletter for 4 stk med innsjekke bagasje og fikk en elektronisk bilett med bekreftelse på bagasje,tur og alt. Etter noen dager ser jeg at jeg får refundert penger fra esky. Når jeg får k... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg advarer mot selskapet. Jeg har bestilt to billetter, fått oppgitt kode og billettnummer, og dette ble fulgt av beskjed om at bekreftelse sendes eposten min. Så langt har det ikke vært mulig å finn... Ver más
La empresa ha respondido
Selskapet har endra flybilletten min til eit tidspunkt då eg ikkje kan reise. Heilt umogleg å få endra til eit anna tidspunkt, får berre krav om å betale 2000 kr ekstra for avbestillingsforsikring so... Ver más
La empresa ha respondido
Alle vanlige og lavprisflyselskaper på ett sted. Sertifisert IATA-medlem. Oppdag uoppdagete steder med oss!
Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
ALDRI BESTILL REISE GJENNOM ESKYTRAVEL!
Jeg bestilte ett år i forveien, og de endret reisen min til en veldig dårlig reisevei med lang venting mellom flyreisene. Skulle ha 1 time mellomlanding, men måtte godta 8 timer mellomlanding.

Respuesta de Eskytravel
Flyselskabet tager ikke imod klager. Fortalte en indisk/engelsktalende fyr. Jeg ringer til den forsikring jeg betalte for i hele pakken og vil klage til dem, men de har sendt mig en e-formular som er umulig at svare på, da flere af ja/nej spørgsmål ikke kan aktiveres. Øv øv mistede 1700kr. På en indenrigsbillet!!!

Respuesta de Eskytravel
Er det noen hær som har reist med disse å vet om det er scam? Jeg betalte 710 kr ekstra for avbestillingsrett på 2 flybiletter til tyrkia.. og betalt 8600kr for bilettene og de betaler bare 1000kr i retur om jeg avbestiller… burde jeg riske å bruke min bilett eller bestille nye fra noen andre å se pengene tapt?

Respuesta de Eskytravel
Upraktisk og komplisert innsjekk. Dårlig service ved utsatt reise.

Respuesta de Eskytravel
SVINDEL! Denne siden er et forferdelig sleipt triks for å få deg som forbruker til å bestille billetter gjennom en plattform som ligner på f.eks Ryan airs egen. Så etter at du har bestilt billettene legger de TIL et gebyr på betalingen. Vanvittig sleipt opplegg og burde vært forbudt. Som de andre skriver her: STYR UNNA!!!!!!

Respuesta de Eskytravel
Skulle bestille gjennom RyanAir, og skrev dette inn. Var litt rask, og kom automatisk inn på deres side. Det kom opp Ryanair når man trykket, og ikke esky.
I tillegg har de dyrt servicegebyr, som gir ingen mening. Du får dårlig service, og mindre sikkerhet enn du gjør ved å bestille direkte med flyselskapet.
Du må bekrefte turen ved å legge inn pass informasjon, noe jeg ikke har gjort da dette selskapet virker ekstremt useriøst.
Spent på om jeg i det hele tatt kommer meg på tur.
Veldig vanskelig å komme i kontakt med de, og de svarer i kommentarfeltet her generelle tilbakemeldinger og får de til å virke som om det er kjøper som har gjort noe galt. Til tross for at de er umulig å komme i kontakt med.

Respuesta de Eskytravel
Det burde ikke være lov med plattformer som denne. Skulle skynde meg å booke en billett gjennom Ryanair, men kom inn på denne siden i tro om at det var Ryanair, siden navnet deres stod som en del av overskriften. Kan ikke huske å ha sett noe om totalprisen som inkluderte service gebyr før etter transaksjonen ble gjennomført.
Hos Ryanair kan du velge blant noen seter på flyet uten kostnad, men det kan du ikke via Eskytravel. Ønsket dette da jeg skulle velge sete ved kjæresten min som booket billett gjennom Ryanair samtidig.
Forlangte å få tilbake service gebyret, da jeg føler meg lurt. Det burde ikke være noe problem for de å utføre dette, men selvsagt henviser de kun til at jeg har godtatt policy. Måten de får det til å virke som du er direkte hos flyselskapet er idiotisk, og ingenting av det de tilbyr gir meg noen som helst fordeler i forhold til hva Ryanair gir, så jeg lurer på hva service gebyret deres egentlig er for. Kun dårlig service! Skal ha mindre hastverk neste gang jeg bestiller flybillett og sikre at jeg er på rett nettside! Styr unna!

Respuesta de Eskytravel
Selger videre billetter med dyrt mellomlegg fordi de etterligner adressen til det egentlige flyselskapet. Lureri!
Esky har svart på anmeldelsen som at de gir noe ekstra for prisen. De tar altså 1/3 av hva flybilletten ellers hadde kostet og gir dårligere service enn jeg ellers ville fått hos flyselskapet - bare les de andre anmeldelsene.

Respuesta de Eskytravel
Kjøpte flybilett hos esky ,viste seg jeg hadde bestilt på feil dato . Prøvde å forandre dato , esky forlangte like mye som biletten kostet for å gjøre dette . Går ikke å kanselere biletten . Måtte kjøpe ny bilett en annen plass. Dette er svindelfirma styr unna

Respuesta de Eskytravel
Bestilte billett med ekstra innsjekket bagasje hos Eskytravel hvor jeg betalte 1136,- kr ekstra i tillegg til billetten. Fikk beskjed etterpå at jeg bare kunne ha med håndbagasje. Ingen tlf å ringe til for hjelp. Scam-selskap! Hold deg lagt unna!

Respuesta de Eskytravel
ESKY. Lørdag 14 september gjorde jeg en bestilling Bergen -Oslo T/R. 18. Oktober til Oslo. Retur 20. Oktober.
Bestillingsnr. 74.....
Fikk beskjed om at bestillingen var i prosess og jeg ville få beskjed når prosessen var ferdig. Dere skulle sende billett innen 8 timer. Pengene er trekt fra konto og jeg har ikke fått bilettene. Svindel? Finner ikke billett på app. Får ikke mail. Ingen telefonnr å henvende seg. Eller email. Best.nr 74...295. I det minste burde jeg få pengene tilbake! 2820,27 kr. Fikk bil. 2 uker etter bestilling og etter å ha sendt klageskjema. Da hadde jeg alt kjøpt nye.
23.09.2024. Nå kan jeg ikke vente stort lenger. Jeg må kjøpe ny billett. Vennligst returner pengene til min konti. Og Magda har ikke svart

Respuesta de Eskytravel
Vi fikk ingen beskjed om at flyvningen vår var flyttet 3 timer, og ikke mulig å kontakte de.

Respuesta de Eskytravel
De er svindel jeg har kjøpt nå flybliter på 21000kr, men de berøvd å ta 33221kr fra min Konto

Respuesta de Eskytravel
Prøver å avbestille betalte billetter da en i familien har havnet på sykehus. Eskytravel har greid å hjemme telefonnummer og epostadresse for meg. Selv ikke logget inn finner jeg en åpning. Jeg tegnet forsikring, vedkommende som tok telefonen fant ikke min forsikring. I tillegg hadde vi store språkproblemer. Dette er en traumatiske opplevelse.
Bestillingsnummer 8360568742
Og så skjedde underet. Jeg fikk en veldig hyggelig og imøtekommende telefon. Jeg gleder meg til det som skjer videre. 17.mai-hilsen fra esky.☺️

Respuesta de Eskytravel
Etter noen dager ser jeg at jeg får refundert penger fra esky.
Når jeg får kontakt på Mail,får jeg beskjed om at pga teknisk feil må vi selv sjekke inn bagasjen på flyplassen.
Elendig service
Gjelder bestillingsnummer 4784469597,som dere etter spør i svar,link til kontaktskjema fungerer ikke.

Respuesta de Eskytravel
Jeg har nå fått kontakt med Esky og saken med flybilletter har ordnet seg. Men det var mye bryderi så jeg kommer ikke til å bruke det selskapet senere.

Respuesta de Eskytravel
Jeg bestilte og betalte for en flyreise i dag, til Hurghada. Rett etter at betalingen var utført, fikk jeg en e-post om at reisen var kansellert pga. et teknisk problem. Det gjenstår å se om jeg får tilbake pengene. Jeg betalte 16.900,- nok for tre billetter. Det betyr at jeg ikke kan bestille en ny reise før jeg får tilbake pengene, veldig skuffende!

Respuesta de Eskytravel
Prøvd en gang- ALDRI MER.!! Sååå mye tull,og selvom de faktisk tar kontakt etter å ha skrevet på kontakt-skjema- så snakker de jo knapt engelsk.!!!! 😡😡 STYR UNNA.!!!!

Respuesta de Eskytravel
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.