De er veldig vanskelig å komme i kontakt med når jeg prøver å avbestille reisen min kort tid etter bestilling. We have received your message Får denne mailen flere ganger uten at noe skjer. "Our c... Ver más
La empresa ha respondido
Bestillte biletter for 4 stk med innsjekke bagasje og fikk en elektronisk bilett med bekreftelse på bagasje,tur og alt. Etter noen dager ser jeg at jeg får refundert penger fra esky. Når jeg får k... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg advarer mot selskapet. Jeg har bestilt to billetter, fått oppgitt kode og billettnummer, og dette ble fulgt av beskjed om at bekreftelse sendes eposten min. Så langt har det ikke vært mulig å finn... Ver más
La empresa ha respondido
Selskapet har endra flybilletten min til eit tidspunkt då eg ikkje kan reise. Heilt umogleg å få endra til eit anna tidspunkt, får berre krav om å betale 2000 kr ekstra for avbestillingsforsikring so... Ver más
La empresa ha respondido
Alle vanlige og lavprisflyselskaper på ett sted. Sertifisert IATA-medlem. Oppdag uoppdagete steder med oss!
Noruega
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Mamma rotet seg inn på siden deres. Bestilte billett med Norwegian. Billett kom aldri. Feil med mailadresser. Når billetten endelig kom, så visste det seg at eskytravel har tatt penger fra mamma, bestilt billett hos Norwegian,sendt mamma reisedokumenter. For så å kansellere billetten hos Norwegian. Sluttet å svare etter jeg konfronterte de med dette. 100 % svindel, og les alle dårlige anmeldelser. Sett heller fyr på pengene, istedenfor å bestille hos de. Da blir det i det minste noen sekunder varme

Respuesta de Eskytravel
Svindel svindel svindel! Kjøpte billett for et par dager siden med avreise i morgen. De har tatt betalt for billetten, men har ikke klart å bekrefte den. Det er heller ikke mulig å komme i kontakt med dem på tlf og de svarer ikke på henvendelser via Mail.
To esky travel; I have sent you many mails, but you do not answer

Respuesta de Eskytravel
Vanskelig side å forstå seg på og helst sikkert ikke riktig tidspunkt midt i pandemi å bruke reisebyrå sider. Booket flytur mellom Bergen og Oslo. Bestillingen gikk gjennom, men fikk ikke opp hvordan betale. Ordre bekreftelsen kom i et 24 siders dokument, på engelsk. Fikk også en forsikring for reisen på kjøpet. Ringte nummeret for å kontakte kundeservice. Nummeret var blitt stengt. Ser på hovedsiden til selskapet at de har hatt korona problemer. Sendte epost til kundeservice. Dagen etter tok de kontakt, på epost og tlf, på engelsk. Forstod ingenting av det hun sa. Men setter pris på at de tok kontakt.
Enden på visen var at jeg da hadde sperret kortet og bestilte flyreisen et annet sted.
For folk som er godt i engelsk og erfarne reisende har sikkert en bedre opplevelse.

Respuesta de Eskytravel
De ga ett svar på en tidligere anmeldelse. Flytidene ble forandret. Hadde avbestillingsforsikring, men det hjalp ikke i det hele tatt. Svindel fra ende til annen😡Så styr unna, mine penger er tapt😡🥺fordi jeg rotet meg borti eSky Travel uten å være klar over det. Svindel, svindel😡😡😡😡😡 Pass opp for dette firmaet, bare SVINDEL😡😡😡

Respuesta de Eskytravel
Styr unna! Om du gjør en feil og vil rette opp kan du regne pengene som tapt! Selv ett minutt etter booking. Ikke fingerer telefonnummer -ingen svarer. Og det tok 3 uker på mail, og der røyk den andre muligheten.. Kontakt flyselskapet direkte i stedet. NOT RECOMMENDED! No service. Lost my money...

Respuesta de Eskytravel
De sendte ikke billett etter betaling. Bestilte reise med Norwegian via eSky. Norwegian kunne ikke hjelpe med å finne den betalte billetten fordi de ikke har noe samarbeid med eSky. Jeg anbefaler ingen å bruke denne nettsiden. Det er svindel. Leit å måtte kjøpe en ny billett i siste liten til en annen dato grunnet kriminelle på nett. Aldri benytt dere av tjenestene deres.

Respuesta de Eskytravel
Ikke bli lurt av dem. Med andre ord ikke bruk dem. Du får ikke kontakt med dem og du risikerer at billetten blir kanselert etter at kortet ditt er belastet. De "glemmer" å legge inn bagasje. Dette kostet oss 270euro. Sjekk komentarer på FB og Trustpilot om selskapet. De svarer kanskje på FB og trustpilot at det er bare å ta kontakt, vel det er også det eneste svaret man får.

Respuesta de Eskytravel
Pass på å ikke komme inn på denne om du skal bestille fra Widerøe! Jeg bestilte billett kl. 16, oppdaget at jeg hadde valgt feil tilbakereise med det samme. Trodde jeg var inne på WIDERØES BOOKING, men jeg var sluset inn til Esky av en google-annonse, og hadde ikke sett det. De har kopiert Widerøes side, så den ser helt lik ut. Holdt på i 3 timer for å få endret det. Uendelige ventetider, og ble også kastet ut av linjen et par ganger. Muligens en del av deres strategi. De endret fra 16 til 13 for en god slump penger. Widerøe ville gjort det gratis. Dette er et svindel-selskap! Ligg unna!

Respuesta de Eskytravel
Anbefaler IKKE. Har et veldig useriøst inntrykk av dem. Jeg har kansellert en business-billett, men får ikke pengene tilbake tross telefon og flere mailer.

Respuesta de Eskytravel
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.