Etan Trampolines Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,4

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekter Support am Telefon und über WhatsApp. Schnelle und sichere Lieferung. Die Qualität meiner bestellten Ersatzteile überzeugt auf ganzer Linie. Habe ein 12 Jahre altes ETAN Trampolin und di... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben ein Sprungtuch für geübte Springer nachgekauft,da unsere Kids täglich das Trampolin benutzen und mehr Höhe gefordert war. Die Lieferung war schnell und gut,das Sprungtuch ist genauso wie das... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Enorme slechte kwaliteit matten! Na 3 maanden gebruik is de mat stuk. Personeel komt niet tegemoet en geeft aan dat dit geen garantie is. Nooit kopen! Dit bedoel ik met communicatie! Zie reactie v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wir haben seit über zwei Jahren einen Riesenspaß mit dem rechteckigen Trampolin. Ich habe es eben erdig im Garten versenkt, somit ist es sehr unscheinbar und entfaltet sein volles Potenzial. Die Kinde... Ver más

Información sobre la empresa

5. Tienda de artículos para deportes al aire libre
  6. Tienda de deportes
  7. Tienda de juguetes para niños

Escrito por la empresa

Al meer dan 30 jaar jouw specialist in trampolines.

Etan Trampolines BV - Fun you can trust

Escrito por la empresa

Binnen Etan Trampolines streven ernaar elk kind buiten te laten spelen op een actieve en veilige manier.
Wist je dat 10 minuten trampolinespringen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen? Zo gezond is springen. Behalve de sportiviteit van trampolinespringen wil je natuurlijk ook dat dit veilig gebeurt. Daarom zijn onze Etan Premium trampoline uitgerust met vele veiligheidsaspecten. Zo hebben de trampoline beschermranden een innersleeve en de trampoline springmatten een extra flap die over de veren ligt. Op die manier kunnen jouw kinderen tijdens het springen met geen mogelijkheid bij de veren!
Nederlands bedrijf, trampolines made in Europe
Bij Etan streven we ernaar om kwaliteit door te voeren in elk productaspect van het trampoline frame tot het laatste schroefje. Om die reden wordt onze Etan Premium trampoline geproduceerd in onze eigen fabriek in Bosnië en Herzegovina. Hier worden enkel Europese materialen gebruikt en geproduceerd volgens Europese productiestandaarden. Zo kunnen jij en je kinderen jarenlang de grootste sprongen maken!

Voor 13:00 besteld, is dezelfde dag verzonden!

Maar liefst 30 dagen retourtermijn en gratis verzending boven de €199

Bij Etan geloven we in de kwaliteit van onze trampolines. Door middel van constante productontwikkelingen en productie in onze eigen productiefaciliteit in Europa streven we naar de hoogste kwaliteit trampolines, gemaakt van Europese materialen en tegen Europese productiestandaarden. Om die reden bieden we garantietermijnen tot wel 15 jaar aan.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good quality and fast delivery.

Very good quality and fast delivery.

17 de febrero de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Thank you for the review. Glad to read that you are satisfied with the quality. With this Etan Premium safety pad, your trampoline will last for years!

Top!

Achtentwintig jaar geleden onze eerste trampoline voor onze eigen kids gekocht,die zelfs een tweede bestemming heeft gekregen. Nu wilden we er graag eentje voor de kleinkinderen. S’ochtends gebeld en we konden direct komen om in de showroom te komen kijken. Goede uitleg, geduldig en dit alles onder het genot van een kopje koffie.
Trampoline werd diezelfde week netjes thuisbezorgd, kortom wij zijn wederom zeer tevreden.

20 de febrero de 2025

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Leuk jullie in de showroom te hebben gehad. Fijn dat we jullie konden helpen aan de juiste trampoline. Alvast veel springplezier gewenst!

Deskundig

Deskundig, geduldig en goede prihs-kwaliteit

18 de noviembre de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Enorm bedankt voor de 5-sterrenreview. Met deze beschermhoes zullen jullie zeker nòg langer kunnen genieten van de UltraFlat trampoline.

Excellent service and support

Easy to reach for information before buying.

Excellent service and support to ensure delivery of 1 carton missing from the initial delivery of 5 cartons total.

6 de diciembre de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Thank you for the 5-star review. Good to read that you are satisfied with our service. Fortunately, the lost parcel was delivered to you quickly. We wish you lots of jumping fun!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Makkelijk zoekweg voor de juiste veren…

Makkelijk zoekweg voor de juiste veren en snelle levering

4 de noviembre de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn blij om te lezen dat de juiste trampoline veren makkelijk gevonden konden worden en deze snel in huis waren. Veel springplezier gewenst!

Uitstekende service!

Uitstekende service!
Ik heb een paar jaar geleden een nieuwe springmat gekocht en nu zijn er een aantal triangels afgebroken. Na wat heen en weer gemaild te hebben, kwam Etan tot de conclusie dat dit niet had moeten gebeuren en boden me aan een nieuwe mat te sturen. Daarvoor moest ik een aankoopbewijs opsturen. Maar deze had ik p.o. een keer verwijderd. Ze konden zelf ook niet een afschrift o.i.d. terugvinden. In tegenstelling tot wat ik dacht, krijg ik toch een nieuwe mat toegestuurd! Bedankt voor de inzet Nicolette!

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Hans, geweldig om te horen dat je onze service als uitstekend ervaren hebt! We zien graag een keer een foto/video tegemoet van jullie op de trampoline. Veel springplezier!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en zeer goede service.

Snelle levering en zeer goede service.

23 de septiembre de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Hi Helma, bedankt voor je 5-sterren review en fijn dat jullie tevreden zijn. Geniet van de trampoline en veel springplezier! We zien graag een foto tegemoet :)

Uitzonderlijk goede service ervaren

Uitzonderlijk goede service ervaren. Snel nadat ik contact zocht werd de trampoline persoonlijk geïnspecteerd en werd de gebrekkige installatie (door derden uitgevoerd) hersteld, waardoor onze kinderen weer veilig gebruik kunnen maken van de fijne trampoline.

22 de septiembre de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Julie, uiteraard geen probleem en bedankt voor je 5-sterren review! Fijn dat de kinderen nu weer kunnen springen. Heel veel springplezier op jullie Etan trampoline!

Uitstekende geholpen

Onze ervaring met Etan is uitstekend. In de showroom werd uitgebreid de tijd genomen. Ook kregen we de tip om een week te wachten met de bestelling omdat de summer sale (25% korting) er aan zat te komen.
De gewenste trampoline was nog niet in voorraad, maar resreveren was geen probleem. Levering zou pas in de 2e week van september plaatsvinden, maar tot onze verrassing kwam er eerder een beschikbaar, en deze is 23 augustus geleverd.
Er is telkens snel gereageerd op vragen per telefoon en per whatsapp. Materiaal en levering allemaal in orde.

26 de agosto de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de uitgebreide 5-sterrenreview! We zijn blij om te lezen dat het showroom bezoek, de levering en de kwaliteit van de trampoline naar wens zijn.

Veel springplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meer dan dat ze hadden hoeven doen en…

Meer dan dat ze hadden hoeven doen en het belangrijkste is dat er een ouderwets menselijk contact was en dat je niet zoals bij de meeste bedrijven dat je door een robot behandeld wordt.

13 de agosto de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview, Ben! We zijn blij dat u onze persoonlijke service op prijs stelt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Auf Nachfrage hin,wurde ich freundlich…

Auf Nachfrage hin,wurde ich freundlich und sehr gut beraten!
Die Lieferung erfolgte zeitnah&Problemlos!

9 de agosto de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Vielen Dank für die 5-Sterne-Bewertung! Wir freuen uns zu lesen, dass Sie die Beratung und Lieferung als positiv empfunden haben. Viele weitere Jahre sicheren Springspaß mit diesen neuen Trampolin-Randabdeckung!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Geen naservice

Na het installeren van de trampoline, vonden we de afwerking van de kussens zeer slordig gedaan. We moesten wel vooraf alles al betalen, maar geen naservice om de doeken strak te komen trekken.

29 de julio de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Hallo, we betreuren dat er enkele plooitjes in de beschermrand te zien waren. Echter, zoals in eerder contact al vermeld, is een plooiloze beschermrand vrijwel onmogelijk bij een rond model. We begrepen dat het ingraven en monteren van de trampoline in eerste instantie naar tevredenheid was. We wensen jullie veel springplezier toe!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel in antwoord en advies.

Snel in antwoord en advies.

25 de julio de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn blij om te lezen dat u tevreden bent met het verkregen advies. Hopelijk kan de trampoline weer jaren mee door deze nieuwe springmat. Veel springplezier gewenst!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service en goed artikel

Snelle service en goed artikel. Als het goed is staat de trampoline nu als een huis. Laat die storm maar komen.....

17 de julio de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Met deze verankeringsset staat de trampoline inderdaad stevig aan de grond. De kans op een video van de buren dat er een trampoline door hun achtertuin waait is nu een heel stuk kleiner!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sehr schnelle und zuverlässige…

Sehr schnelle und zuverlässige Lieferung! Top Qualität! Bitte aber die Aufbauanleitung verbessern, diese ist nicht konkret genug…

3 de julio de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Vielen Dank für die Rezension. Wir sind froh, zu liefern, dass die Lieferung schnell war. Wir werden unsere Handbücher auch weiterhin kritisch prüfen und dort, wo es nötig ist, Anpassungen vornehmen. Viel Spaß beim Springen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Verkeerde maat besteld, beter lezen Sjon.

Ik dacht te weten welke maat trampolie we hier hebben. loop naar de trampoline met de net geleverde trampoline mat, haalt de oude los, waarna ik erachter kom dat de mat te klein is, wat voelde ik me dom, zeker gezien het feit dat er in de beschrijving van het product voor werd gewaarschuwd. product wel gewoon kunnen retourneren en gelijk de goeie maat besteld, waarna ik wel even vriendelijk werd opgebeld of ik nu wel zeker wist of ik de goeie maat had. goede service, 2 dagen laten had ik de andere mat binnen en deze paste als gegoten.

25 de abril de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Erg bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn blij om te lezen dat u uiteindelijk de juiste springmat heeft kunnen bestellen. Op naar nog meer springplezier!

Goed telefonisch advies gekregen

Goed telefonisch advies gekregen, volgende dag direct in huis, bedankt!

27 de junio de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Hopelijk kan met deze springmat de trampoline nog jaren mee. Veel springplezier gewenst!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vlotte hulp per email en goed advies

Vlotte hulp per email en goed advies. Vijf sterren als trampoline maten gelijk bleven ipv 2x zo dure op maat gemaakte mat omdat het model niet meer beschikbaar is. Product is verder netjes en duurzaam.

27 de junio de 2024

Respuesta de Etan Trampolines

Hoi Arjen, bedankt voor de review. Fijn dat de op maat gemaakte springmat bevalt - zo kan de trampoline weer jaren mee!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deeply disappointed as I wanted to…

Deeply disappointed as I wanted to order a product made in Europe as described on ETAN website. Now it turned out to be made in china. This is fraud.

17 de junio de 2024

Hello Johannes,

For the trampoline you ordered, the Etan Hi-Flyer trampoline with net 366 cm, it is clearly stated in the product specifications that it is produced in Asia. The Etan Hi-Flyer line is our only line still manufactured in Asia, and will also go out of the collection when it is sold out. The fact that the Etan Hi-Flyer line is produced in Asia is also clearly stated, several times, on our website. For example, at the Trampoline Comparer page.

We regret that this has not been clear to you. In addition, we also regret the 1-star review - however, we believe that our information was accurate. In other words, no fraud.

8 consejos para escribir buenas reseñas.