Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Helle i mange år, og jeg bliver altid lige glad for resultatet. Mine extensions ser super naturlige ud og holder virkelig godt. – kan varmt anbefales 🫶🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse. Hun gjor et godt stykke arbejde , jeg er en meget tilfreds ny kunde som ville komme igen og er virkelig glad for resultatet 🤩 mvh Nadia

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok levering . Men selve produktet shampoo med silikone , som skulle udfylde hårstrå , så det ikke er så flyvsk , er ikke bedre end andre produkter til billigere pris .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag fået påsat nyt hår, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man ønsker yderligere vejledning 😉 mit hår holder virkelig længe, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden... Ver más

Información sobre la empresa

1. Peluquería
  2. Salón de belleza

Escrito por la empresa

Professionel hårpåsætning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af døren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i Nørresundby

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Helle i…

12 de mayo de 2026

Hej Michala
Mange tak for den fine anmeldelse, sætter jeg stor pris på ❤️

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok levering

1 de mayo de 2026

​Hej Tina,
​Mange tak for din anmeldelse og din feedback omkring leveringen.
​Det ærgrer mig naturligvis, at du ikke føler, at shampooen lever op til dine forventninger sammenlignet med billigere alternativer. Når det kommer til pleje af flyvsk hår og det at give håret mere fylde/tyngde, så er shampooens primære opgave at rense håret og åbne hårstrået, så det er klar til pleje, særligt velegnet til extensions. MIn erfaring er, at en shampoo sjældent kan stå alene, hvis man ønsker en mærkbar forandring af hårstrukturen. For at opnå den fulde effekt af silikonen og de plejende ingredienser – så de rigtigt kan "udfylde" og forsegle hårstrået – kræver det ofte en efterfølgende balsam eller hårkur i samme serie. Det er her, man for alvor får tæmmet de flyvske hårstrå.
​Du er meget velkommen til at kontakte mig direkte, så jeg kan vejlede dig i, hvordan du får det bedste ud af produktet.
​De bedste hilsner,
Helle Hansen, extendyourbeauty.dk"

Fantastisk oplevelse

7 de mayo de 2026

Hej Nadia
000 tak for din fine anmeldelse , den sætter jeg stor pris på.
Håber at se dig igen i klinikken 🥰

Perfekt

Hold da op noget lækkert hår! Og hurtig levering, trods det har været påske. Ikke nok med det, så har jeg modtaget nogle prøver på noget hår treatment, hvor er det bare god stil 😍🤌🏼 og som om det ikke var nok, så fik jeg endda en mega kær tegning fra Emily med i prisen, hvor blev man glad. Jeg glæder mig til, at få håret i! 🥰

9 de abril de 2026

Hej Amalie
1000 tak for din fine anmeldelse af både levering og produkt ♥️
Ja Emily , min datter synes lige du skulle have en tegning med på pakken 🤭

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kan på ingen måde anbefales

Kan på ingen måde anbefales. Jeg var så uheldig natten til min aftalte tid, at blive indlagt på sygehuset og fik ikke min tlf med på sygehuset, så fik skrevet fra facebook om at rykke tiden. Helle prøvede selv dagen før og rygge tidspunkt, og alligevel var der ingen forståelse, ingen ny tid men flere sms med advarsler om inkasso og en mobileanmodning fra helle om jeg skylder 1600. Så hvis sygdom eller andet livsvigtifr så glem alt om empatu og forståelse

20 de febrero de 2026

Hej Mille.
​Tak for din feedback. Jeg er ked af din oplevelse, men jeg må korrigere de faktuelle fejl i din anmeldelse.
​Du er ikke blevet sendt til inkasso. Jeg har blot fremsendt en opkrævning på det gebyr, der altid opstår ved udeblivelse uden afbud. Selvom du ikke overholdt min afbudspolitik (som kræver besked via mail eller SMS i god tid og en bekræftelse herpå), har jeg valgt ikke at gå videre med sagen eller rykke for beløbet efterfølgende.
​jeg stod med en tom tid i 3 timer, og jeg modtog først din forklaring på sms længe efter jeg havde sendt en opkrævning. Som enhver anden forretning er jeg nødt til at fakturere for den tid, jeg har afsat og ikke har kunnet give til andre kunder. Jeg tabte en stor omsætning på de afsatte 3 timer.
​Jeg har udvist stor forståelse ved netop ikke at lade sagen overgå til inkasso, på trods af de manglende overholdte aftaler.
​Jeg ønsker dig fortsat god bedring.
​De bedste hilsner
Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig kompetent og god oplevelse

Jeg syntes det var en virkelig god oplevelse. Jeg har ikke tidligere fået lavet extension, men Helle tog sig god tid og var super god til at forklare om muligheder, farvevalg og vedligehold. Vil virkelig anbefale hende også som nybegynder inden for dette emne.

23 de marzo de 2026

Hej Lena
Mange tak for din fine anmeldelse ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid havde jeg igen en skøn…

Som altid havde jeg igen en skøn oplevelse hos Helle.
Jeg kommer altid derfra med det flotteste hår og har haft en hyggelig stund. Jeg er fuldt ud tilfreds

11 de marzo de 2026

Tak for din anmeldelse ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en rigtig god oplevelse

Det var en rigtig god oplevelse, fordi jeg fra starten følte mig tryg og det var en meget professionel behandling. Jeg fik forklaret løbende, hvad der skulle ske og hvilke produkter der blev brugt til behandlingen.
De bedste anbefalinger til Extend your beauty. 😊

9 de marzo de 2026

Hej Annemette
Mange tak fordi du deler din oplevelse hos mig , det sætter jeg stor pris på ❤️

Meget dygtig og sød,

Meget dygtig og sød,

4 de febrero de 2026

Tak Heidi 🥰

Jeg sætter stor pris på din anmeldelse

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helle det søde menneske💗får min bedste…

Helle det søde menneske💗får min bedste anbefaling.
Er kommet hos Helle et par år og jeg går altid glad og super tilfreds derfra .
Man møder altid hendes behagelige væsen og der gives kyndig råd og vejledning💗✂️

22 de enero de 2026

Hej Tanja
Mange tak for din søde anmeldelse, den betyder meget for mig ❤️

Virkelig dygtig

Super hyggelig klinik, har kommet ved Helle i lidt over et år nu, og får lavet genius weft. Får altid det pæneste hår, super dygtig og har helt styr på tingene. Kan klart anbefales ♥️

15 de enero de 2026

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din fine anmeldelse, sætter jeg stor pris på ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bare god stemning i klinikken

Bare god stemning i klinikken, og elsker resultatet hver gang.
Helt klart mit stamsted fra nu af og fremover ❤️

29 de diciembre de 2025

Tak Klara, for din fine anmeldelse ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg synes fra hjertet af, at Helle er dygtig. Jeg har fået lavet hår ved hende et års tid nu, og jeg synes kvaliteten er meget god, og sidst men ikke mindst, så er Helle dygtig til hendes arbejde! Der er altid god service på, og Jeg elsker mit hår, og det påsat korrekt. Jeg kan klart anbefale!!

1 de diciembre de 2025

Fantastisk service

Er kommet hos Helle i nogle år nu, og har altid fået top service 🙂. Håret er virkelig god kvalitet, har været på badeferie to gange, flader og føntørrer daglig mit lyse hår og trods det stadig lækkert og holder længe.

13 de noviembre de 2025

Hej Jeanette
Mange tak for din anmeldelse, det sætter jeg stor pris på ❤️

Imødekommende og sød 💕

Jeg var hos Helle i dag og som altid sød og imødekommende 👌👌 Jeg har gået hos hende i ca 3 1/5 år og vil klart anbefale hende,hun er dygtig og siger sin mening Har fået lavet hot fusion og har altid været tilfreds så 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️herfra Vh Poula

18 de noviembre de 2025

Hej Poula
1000 tak for din anmeldelse, det betyder meget for mig ❤️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har været fast kunde hos Helle i mange år, og jeg kunne ikke forestille mig at gå andre steder 🤩Jeg startede med hot extensions og har nu Genius weft – og uanset metode har jeg altid følt mig i de bedste hænder. Helle er utrolig dygtig, professionel og ærlig i sine råd om valg, pleje og vedligeholdelse af hårextensions. Hun går virkelig op i, at resultatet bliver både smukt og naturligt.
Servicen er altid i top, priserne er meget rimelige, og hendes bookingsystem fungerer nemt og effektivt. Man går altid derfra med lækkert hår og en rigtig god oplevelse – Helle får min varmeste anbefaling! 💕

9 de noviembre de 2025

Hej Mia
Mange tak for sin anmeldelse. Det betyder meget for mig ❤️

Mvh Helle extend your beauty

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.