Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Helle i mange år, og jeg bliver altid lige glad for resultatet. Mine extensions ser super naturlige ud og holder virkelig godt. – kan varmt anbefales 🫶🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse. Hun gjor et godt stykke arbejde , jeg er en meget tilfreds ny kunde som ville komme igen og er virkelig glad for resultatet 🤩 mvh Nadia

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok levering . Men selve produktet shampoo med silikone , som skulle udfylde hårstrå , så det ikke er så flyvsk , er ikke bedre end andre produkter til billigere pris .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag fået påsat nyt hår, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man ønsker yderligere vejledning 😉 mit hår holder virkelig længe, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden... Ver más

Información sobre la empresa

1. Peluquería
  2. Salón de belleza

Escrito por la empresa

Professionel hårpåsætning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af døren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i Nørresundby

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

100% god service og kvalitet

Jeg har været kunde hos Extend Your Beauty i flere år og er altid 100% tilfreds med Helles behandlinger. Jeg kører gerne den time frem og tilbage, som jeg har i transport dertil, for netop at få god service og kvalitet.

22 de enero de 2024

1000 tak for dine søde ord, de varmer <3
MVh Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helt igennem fantastisk arbejde hun…

Helt igennem fantastisk arbejde hun udfører, tiden fløj afsted med god snak og hygge. Tak for en god oplevelse, og ikke mindst god vejledning og en tilfredshed af at gå derfra med totalt lækkert nyt hår.. Vi ses igen snart..

20 de diciembre de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for den lækre anmeldelse, hygge og snak skal der til :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sim altid en dejlig oplevelse

Som altid en dejlig oplevelse. Helle er dygtig, grundig og professionel . Kommer helt sikkert igen

12 de diciembre de 2023

Tak Gitte for din anmeldelse, det varmer <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega flotte extentions og fantastisk service

Hos Helle fik jeg lavet 200g micro weft extentions, og resultatet var perfekt! Helle er super god til at matche ens hårfarve med extentions, så resultatet ser helt naturligt ud. Helles extentions og hårprodukter er top kvalitet, og det samme kan siges for hendes service☺️

30 de noviembre de 2023

1000 tak for de varme og rosende ord <3

Utroligt flot resultat

Utroligt glad for mit resultat af extensions med micro weft metoden. Utroligt effektivt og godt arbejde.
Helle ramte spot on i forhold til farverne som passede til mit hår.

Helt klart et besøg værd!

9 de noviembre de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak christina, det kan sommetider være en udfordring med de farver, men jeg elsker en udfordring :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet mindre end 5 ⭐️ herfra!

Intet mindre end 5 ⭐️ herfra!
Helle er professionel hele vejen igennem, og det er tydeligt at hun har en del erfaring. Hun er super sød og behagelig at være sammen med. God til at rådgive og vejlede. Jeg har fået lavet extensions med tape en del gange hos hende og med fuld tilfredshed. Denne gang fik jeg det syet på og endnu en fantastisk oplevelse med det smukkeste hår i flere nuancer, så det får et naturligt look, og passer perfekt til mit eget hår - jeg er bare vild med det!!
Kan varmt anbefale Extend Your Beauty 🌸

17 de octubre de 2023

Tak for de dejlige ord, de varmer helt ind i hjertet <3

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har fået en ansigtsbehandling

Jeg har fået en ansigtsbehandling. Jeg var overordnet set tilfreds med behandlingen, men jeg synes der er ærgerligt at omgivelserne var rodede (der lå pakker på gulvet) og der var ikke rolig musik men alene almindelig radio.

Jeg fik desværre forkert vejledning ift produkter. Jeg blev anbefalet en aha syre fra sanzi som jeg nu har købt (dog ikke på jeres webside men i Matas). Jeg er meget ked af at have brugt penge på noget, som ikke matcher min hud. Efter at jeg har været hos en kosmetolog har jeg lært at den syre der er god til uren hud er bha syre da den kan trænge ned i huden, hvilket AHA ikke kan. Jeg fik netop afvide at aha syren (en frugtsyre) går mere i dybden og renser urenheder.

Jeg vil ikke anbefale klinikken grundet den forkerte vejledning.

18 de agosto de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Hej PP. Jeg måtte lige i min kalender og se hvem du var som kunde for, at kunne svare på din anmeldelse :)
Jeg er ked af din oplevelse men du kom med et hudproblem ift uren hud, store porer og ujævn hudtone. Jeg mener at have vejledt dig korrekt, da AHA peeler huden skånsomt, så urenheder kan komme op til overfladen og rense i dybden og derved forsvinde. Derudover udjævner AHA også hudtonen, så man får en mere ensartet hud og tone, Derudover har AHA også andre fordele. AHA frugtsyren indgår i vores plejekit til uren hud netop af denne årsag. BHA syren er en anden og den har vi ikke i klinikken, derfor jeg ikke vejleder dig i denne.

Du nævner en kasse der står på gulvet, hvilket muligvis har været varer jeg lige har fået hjem men ikke haft tid til at pakke ud. Denne kasse har stået helt inde ved væggen for ikke være til gene for nogen. Musikken som du nævner er et aktivt valg i klinikken og vi hører altid Radio Soft så musikken ikke er for voldsom, men rolig gammel musik som de fleste kan lide, at høre.

MVH Helle, Extend Your Beauty

Super sød og dygtig

Super sød og dygtig
What's not to love ❤️❤️❤️❤️❤️

31 de agosto de 2023

Tak Liza for din søde anmeldelse <3

5 stjerner herfra😊

Helle er sød og nem at snakke med og er dygtig til sit fag. Jeg er meget tilfreds med de behandling jeg fik idag og kan varmt anbefale Helle😊og er overrasket over de meget rimelige og gode priser osse👍👍😊

11 de agosto de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

mange tak for den fine anmeldelse :) Jeg mener alle skal have råd til skønhed <3

Mine varmeste anbefalinger

Jeg kører fra Århus-området, og op til Helle fordi hun kan sit håndværk, og sætter kunden og oplevelsen først! Den hjemlige klinik er fantastisk, og hendes rumlighed og faglighed værdsætter jeg utrolig meget. Absolut køreturen værd!

1 de agosto de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for den fine anmeldelse, sætter stor pris på din tillid til mig og min kunnen i forhold til hår extensions. Vi ses igen <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er virkelig så glad og tilfreds med…

Er virkelig så glad og tilfreds med påsætning af exstensions Helle er sød og omhyggelig med hendes arbejde, kan kun anbefale hende, det er ihvertfald ikke sidste gang jeg skal have ordnet hår her 😍

8 de mayo de 2023

Mange tak for din anmeldelse, den sætter jeg stor pris på <3

Super service ❤️

Virkelig lækkert hår, og super service. Jeg fik min pakke lidt for sent, i forhold til påske. Jeg kører i stedet til Nørre Sundby for at hente den, og finder så ud af at jeg har bestilt forkert farve. Jeg kontakter ExtendYourBeauty, som til trods for, at hun afholder påskefrokost, tager mig ind og lader mig bytte håret. Virkelig god oplevelse!! Kan kun anbefale 🤍

5 de abril de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din anmeldelse af min service. Mine kunder betyder alt for mig, så jeg strækker mig også langt for at gøre jer glade :) <3

Helle er helt klart 5 stjerne værd

Helle er helt klart 5 stjerne værd! Kan virkelig anbefale at få lavet Extensions ved Helle. Hun er super professionel og kommer altid derfra med det bedste resultat. Har fået lavet forskellige metoder på Extensions og det er altid til UG.
Man føler sig velkommen og hun tager sig tid og interesse i sine kunder. Kun de varmeste anbefalinger herfra ♥️♥️🤩

2 de marzo de 2023

1000 tak for din anmeldelse Xenia, den sætter jeg stor pris på. <3

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Har modtaget extensions som jeg havde…

Har modtaget extensions som jeg havde bestilt online. Synes håret er ringe kvalitet, tynde spidser og de sidste 10cm af længden virker tynde og krusede, så har klippet en del af, da det jo først ses efter åbning af pakken

26 de febrero de 2023

Hej Tanja.
Jeg er ked af at høre du ikke er tilfreds med vores hair extensions. Du bestilte 100 g Clip on og hentede der i pakkepost i går. Har du prøvet at vaske håret ? Extensions bliver altid mere fyldigt efter vask men kruset skulle det ikke være. Jeg tjekker alle pakker inden afsendelse.
Du har ikke kontaktet mig så jeg har kunne hjælpe eller finde en løsning så er det svært at gøre noget ved problemet. Så lidt ærgerligt du smider en dårlig anmeldelse uden du har været i kontakt med os
Mvh Helle, extend your beauty

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extend your beauty får 5 stjerner…

Extend your beauty får 5 stjerner herfra! En virkelig god service og Helle er MEGA god til at rådgive og vejlede i forhold til de behandlinger hun laver! Er en kunde der har fået påsat extensions med medbragt hår og her var Helle super god til, at rådgive og vejlede i forhold til metode og plejning. Derudover har hun nogle virkelig gode produkter, har selv købt en hårkur som jeg er sindssygt glad for! Så alt i alt en rigtig god oplevelse og bestemt ikke sidste gang, jeg sætter mine ben hos extend your beauty🤩🌺👌🏽

12 de febrero de 2023

1000 tak for den fine anmeldelse, den sætter jeg stor pris på ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Extend your beauty er bestemt stedet at…

Extend your beauty er bestemt stedet at gå til hvis du vil have både service og kvaliteten i top.
Jeg fik sat extensions i og dette var en rigtig god oplevelse da Helle inkluderede mig i hendes valg og proces samt var venlig, åben og professionel.
5 stjerner fra mig, jeg kommer helt sikkert igen<3

1 de febrero de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for din anmeldelse af min klinik og jeg ❤️

Uden tvivl 5 stjerner herfra

Uden tvivl 5 stjerner herfra! Vil virkelig anbefale Helle. Har fået lavet sat hår i andre steder, men intet af håret har holdt så længe som det gøre ved Helle! Udover det, så er servicen i top. Hun ved 100% hvad hun gøre og lytter til dine behov, jeg er i hvertfald super glad for mit resultat 😍

26 de enero de 2023

Respuesta de Extend Your Beauty

Dejligt med glade kunder, håber at se dig igen snart ❤️

Godt, og god rådgivning

Giver super gode råd, kan få håret til at matche 110% selvom der er forskellige toner i mit naturlige. Ser helt naturligt ud.
Hammer sød og snakke med, super god service. Kan klart anbefaledes.

3 de agosto de 2022

Hej Marianne :)
Mange tak for din fine anmeldelse, glad for du er tilfreds med servicen og resultatet. Håber, at se dig igen når jeg åbner igen 5 september

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Første gang jeg har købt hos

Første gang jeg har købt hos , desværre var hårkur ikke pakket ordentligt ind , skruelåg var åben , så det hele var total smattet ind

10 de marzo de 2022

Hej Lene.
Det ville være dejligt hvis du havde taget kontakt til mig, så jeg kunne have sendt dig en ny. Fragtmændene er sommetider hårde ved pakkerne men jeg kan intet gøre når jeg ikke kontaktes. Så synes det er en lidt ærgerlig anmeldelse at få

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helle er min faste extensionist og har…

Helle er min faste extensionist og har været det igennem lang tid. Jeg elsker at komme ud derfra og håret bare spiller hver gang. Hun lytter på dine ønsker og kommer med gode råd og vejledning.

28 de octubre de 2021

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din anmeldelse, det varmer indeni at høre at du er tilfreds med, at komme hos mig. Jeg håber at se dig igen når jeg åbner efter barsel

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.