Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Helle i mange år, og jeg bliver altid lige glad for resultatet. Mine extensions ser super naturlige ud og holder virkelig godt. – kan varmt anbefales 🫶🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse. Hun gjor et godt stykke arbejde , jeg er en meget tilfreds ny kunde som ville komme igen og er virkelig glad for resultatet 🤩 mvh Nadia

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok levering . Men selve produktet shampoo med silikone , som skulle udfylde hårstrå , så det ikke er så flyvsk , er ikke bedre end andre produkter til billigere pris .

Información sobre la empresa

1. Peluquería
  2. Salón de belleza

Escrito por la empresa

Professionel hårpåsætning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af døren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i Nørresundby

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Service i top! 🫶🏻

Jeg kan klart
anbefale at få lavet hår hos Helle.
Hun er super dygtig, imødekommende og altid i snakke humør ☺️
Hun kommer altid med et smil til en god oplevelse.
- Pernille 😍

5 de noviembre de 2025

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse. Sætter jeg meget pris på ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid en virkelig god service! 😍 dejligt sted at komme, der altid godt humør og god stemning 🫶🏼

6 de noviembre de 2025

Hej Line
Tak for sin anmeldelse, betyder meget for mig ❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag fået påsat nyt hår

Har i dag fået påsat nyt hår, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man ønsker yderligere vejledning 😉 mit hår holder virkelig længe, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden jeg sidst fik nyt .
Kan varmt anbefale Helle , hendes faglighed , og altid skønne humør . Kunde igennem flere år
5 ⭐️ herfra

7 de noviembre de 2025

Hej Helle
Mange tak for din anmeldelse, det varmer helt inde i hjertet ❤️

Jeg kan varmt anbefale Helle

Jeg kan varmt anbefale Helle. Hun er utrolig sød, professionel og får én til at føle sig helt tryg fra start til slut. Servicen er i top, og resultatet bliver altid super flot og naturligt. Jeg går altid derfra glad og tilfreds – man kan virkelig mærke, at Helle går op i både kvalitet og sine kunder ❤️

6 de noviembre de 2025

Hej Mathilde

Tak for din fine anmeldelse, der sætter jeg utrolig meget pris på ❤️

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse

Jeg besøgte Extend Your Beauty for at få lavet cold fusion hair extensions, og desværre var det den værste oplevelse, jeg har haft i de over 10 år, jeg har fået denne metode lavet.

Allerede ved første besøg insisterede frisøren kraftigt på, at jeg skulle købe en silikonebaseret conditioner til brug sammen med extensions. Jeg ved, hvor skadeligt silikone er for både naturligt hår og extensions, men hun pressede så meget på, at jeg til sidst købte produktet bare for at få fred. Senere bekræftede MY EXTENSIONS, min faste hårleverandør, at man aldrig bør bruge silikoneprodukter, da de kan skade både håret og fæstningerne alvorligt.

Selve extensions blev sat alt for tæt på hovedbunden, hvilket gav mig hovedpine i flere dage. Allerede efter tre uger var flere totter faldet ud, og andre var gledet langt ned i håret. Da jeg vendte tilbage, tog frisøren et billede af mit hoved uden at spørge om lov, hvilket jeg fandt meget uprofessionelt.

Under hele behandlingen blev jeg konstant irettesat og fik skylden for problemer, der tydeligt skyldtes hendes eget arbejde. Hun talte til mig i en nedladende tone, som gjorde oplevelsen meget ubehagelig. Det var uden tvivl den mest forfærdelige kundeservice, jeg nogensinde har oplevet.

Til sidst bad jeg hende tage alle extensions ud — ikke kun fordi arbejdet var dårligt udført, men også fordi jeg indså, at jeg ikke kunne fortsætte hos en frisør, der talte til mig på den måde.

Efter at have brugt mange penge på både håret og behandlingen stod jeg tilbage med ingenting andet end frustration og skuffelse. Hele oplevelsen manglede både omsorg, kundeservice og professionalisme. Jeg kan på ingen måde anbefale denne salon til cold fusion extensions.

3 de noviembre de 2025

Hej Nikola
Jeg er ked af at høre, at du ikke var tilfreds med dit besøg – det er naturligvis aldrig mit ønske, at nogen går herfra med en dårlig oplevelse.

Jeg vil dog gerne præcisere et par ting, da der desværre er nogle misforståelser i din anmeldelse.
Silikonebaserede produkter er ikke skadelige for extensions – tværtimod er de vigtige for at lukke hårstråets skællag og beskytte håret. Det er standard praksis ved professionel extension-pleje til et standard extensions hår.

Du nævner, at en anden klinik har sagt, at silikone skulle være skadeligt for extensions. Den serie, de selv anbefaler (Maria Nila Soft), indeholder dog også silikone, som er almindeligt anvendt og sikkert til professionel pleje.

Jeg ved mine produkter virker og enhver frisør eller salon vil anbefale de produkter de ved fungerer . Men presse til køb har jeg aldrig gjort og du fik endda gratis prøver med hjem til din konsultation inden din behandling og det klagede du ikke over .
En hårkur eller conditioner skal desuden aldrig helt op i hovedbunden, og påvirker derfor ikke fæstningerne eller gør dem porøse.

Da du kontaktede mig, forlangte du over tlf en gratis oprykning efter ca. en måned, men fæstningerne var kun rykket omkring 1 cm ned, hvilket er helt normalt efter den tid.
Billedet, jeg tog, var udelukkende for at kunne vise dig tydeligt, hvordan håret så ud – ikke til brug andre steder.
Hvis du havde oplevet ubehag, ville jeg meget gerne have hjulpet men du kontaktede mig først 1 måned efter .
Derudover udtog eg alle dine extensions uden beregning 🙂

Jeg ønsker dig alt det bedste fremover. 🙏

Helle Hansen
Extend Your Beauty

Meget skuffende oplevelse hos Extend Your Beauty

Jeg fik lavet hair extensions hos Extend Your Beauty, og oplevelsen var desværre rigtig dårlig fra start til slut.

Under behandlingen kommenterede hun flere gange nedladende på, at jeg havde tyndt hår, og forsøgte at overtale mig til at købe ekstra 50 g hår, selvom jeg sagde, at jeg hverken havde brug for det eller råd til det. Da jeg takkede nej, blev stemningen ubehagelig, og jeg følte mig presset.

Efter nogle dage vaskede jeg mit hår – med hendes egne anbefalede produkter – men resultatet blev slet ikke som forventet. Håret blev kruset og så slidt ud. Jeg kontaktede hende for at få hjælp og fulgte nøje de instruktioner, hun sendte, men problemet blev ikke bedre.
Hun skrev derefter, at jeg skulle komme med det samme, men det havde jeg desværre ikke mulighed for. Jeg foreslog i stedet, at vi kunne finde en ordentlig tid, hvor jeg kunne låne en bil og komme forbi – men hun reagerede spydigt og lagde skylden over på mig.

Jeg mindede hende om, at der er garanti på hendes produkter, og bad om at få mine penge tilbage, da resultatet tydeligvis ikke levede op til forventningerne. Siden da har hun ignoreret mine beskeder.

Jeg har tidligere prøvet hendes hår hos en anden frisør, og oplevede præcis det samme – håret faldt hurtigt af, blev tyndt og slidt allerede efter 2-3 uger. Det bekræfter for mig, at problemet ikke ligger hos frisøren, men ved selve hårets kvalitet.

Kvaliteten af håret matcher desværre ikke prisen – jeg har tidligere fået lavet extensions hos MyExtension, hvor både service og hårkvalitet var langt bedre og holdt meget længere.

Alt i alt en virkelig uprofessionel oplevelse, som jeg ikke kan anbefale videre.

SVAR PÅ KOMMENTENTAREN
Tak for dit svar.
Jeg vil dog gerne præcisere et par ting, da der er flere misforståelser i det, du skriver.

Du nævner, at du kun sælger dit hår i jylland – men det stemmer ikke overens med, hvad du selv tidligere har fortalt mig. Du nævnte selv, at du tidligere have solgt hår til min frisør i Jylland, som er over 2 år siden, så det passer ikke helt

Derudover skrev jeg ikke, at jeg ikke ville komme forbi, men blot at jeg ikke kunne komme med det samme. Jeg tilbød at finde et tidspunkt, hvor jeg kunne låne en bil og komme til dig, hvilket jeg synes er en helt rimelig løsning.

Jeg synes desuden, det rejser et vigtigt spørgsmål: Hvis du har kunder, der bor langt væk – fx Sjælland eller Fyn – forventer du så, at de bare skal smide alt, hvad de har, for at køre til Aalborg med det samme, hvis der opstår et problem, med det hår eller de produkter de har købt på din hjemmeside. Det virker urealistisk og ikke særlig kundevenligt.

Jeg fulgte dine instruktioner nøje, brugte de produkter, du anbefalede, og problemet blev kun værre. Derfor står jeg stadig ved, at kvaliteten ikke lever op til prisen.

Mit ønske var blot at få en ordentlig behandling og et produkt, der holdt, men desværre var oplevelsen langt fra tilfredsstillende.

Jeg skrev desuden at du bare kunne svare når du havde tid, så du valgte selv at tage tiden fra din tid sammen med din datter, til at svare

13 de octubre de 2025

Hej Caroline
Jeg er ked af at høre, at du ikke er tilfreds med dit resultat. Jeg vil gerne præcisere nogle ting her ds vi har haft en lang korrespondance på Instagram

Jeg anbefaler altid løsninger ud fra det bedste resultat og det er altid kundens valg, men jeg pådutter aldrig mine kunder noget unødvendigt.
Jeg har gentagne gange tilbudt, at du kunne komme ind, så vi kunne finde en løsning, hvilket jeg tænkte du også var interesseret i, og mit tilbud stod hele tiden åbent, men det passede dig aldrig . Så svær at hjælpe yderligere over en Chat korrespondance, da det er hår og jeg er nødt til at se det i virkeligheden.

Når det gælder korrespondance, kan det tage tid at besvare mange beskeder og brugte meget tid på dine beskeder som gik fra min tid fra min datter, da det både var sent aften, weekend og efter lukketid du skrev . Derfor måtte jeg afslutte chatten og nævnte du kunne ringe til mig i min åbningstid, så ignorerer, gør jeg aldrig.

Sammenligning med andre brands som MyExtensions giver ikke et retvisende
billede, da priserne der er dobbelt og produktet ikke er sammenlignelige.

Jeg noterer mig, at du nævner du har prøvet mit hår før og været utilfreds og alligevel prøver igen ? Jeg har ingen frisører tilknyttet i Jylland som køber mit hår, men kun på Sjælland , så kan ikke få det til at hænge sammen

Mit mål er altid at hjælpe kunderne til det bedste resultat, og jeg står fortsat til rådighed, hvis du ønsker at få dit hår gennemgået.

Helle – Extend Your Beauty

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er altid styr på tingene …

Der er altid styr på tingene hos extend your beauty ❤️
Ikke mindst får man kyndig vejledning til hvad der bedst til dig og dine behov. Men du får også fantastisk service og kvalitet til få penge. Jeg har i snart et år fået sat ekstensions på hos Helle og det er først nu jeg begynder at overveje at købe nyt hår. Det er holdbart når man følger Helles anvisninger. Opstår der problemer hjælper Helle også altid hurtigt. Fantastisk sted ☺️

24 de septiembre de 2025

Hej Kristina

Tak for din anmeldelse og din trofaste tilbagevenden.

Rigtig dygtig exstentionist

Rigtig dygtig exstentionist, super venlig og efterlader altid et flot resultat

18 de agosto de 2025

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din anmeldelse. Flæser mig til at se dig igen

Dårlig kruset hår og ingen service

Dårlig kruset hår og ingen service

Hold jer langt væk fra at købe Extensions ved “Extend your Beauty”, aldrig har jeg oplevet så tørt og kedeligt hår. Jeg har brugt Extensions i over 15 år og har aldrig oplevet så dårlig kvalitet. Jeg har pleje produkter, men fordi det ikke er deres, er der ingen garanti. Jeg kan sende det retur, for måske at få det retur igen eller få noget nyt dårligt hår, ellers tak. Har nu haft det i, i start 6 uger og der er snart ikke mere hår tilbage. Jeg har forsøgt dialog og sendt billeder af hår der falder af hver gang jeg reder det, men der bliver skrevet tilbage at det er meget normalt, de ved åbenbart bedst.
Der skulle desværre gives stjerne for at kunne skrive, vil give kvalitet og service MINUS, hold jer langt væk. Håber flere står frem

18 de julio de 2025

Hej Janie,
Vi er ærgerlige over at læse, at du har haft en dårlig oplevelse med håret. Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade.

Vi har haft dialog med dig pr. mail, hvor vi har forsøgt at vejlede dig og forklare, at det er helt normalt med lidt fældning – særligt hvis håret ikke plejes med de produkter, vi anbefaler. Det er vigtigt, fordi forkert pleje kan påvirke både holdbarhed og struktur, især ved ægte hår.

Vi har tilbudt at se håret og vurdere sagen, men du har takket nej til en løsning. Det respekterer vi selvfølgelig, men vi ønsker at understrege, at vi altid gerne vil hjælpe – også når noget ikke lever op til forventningen.

Vi beklager, at du ikke er tilfreds og håber, du finder en løsning, der fungerer bedre for dig fremover.

De bedste hilsner
Extend Your Beauty

Bedste salon

Hyggelige snakke under din behandling samt ærlig rådgivning.
Helt klart et besøg (og flere) værd

22 de mayo de 2025

Respuesta de Extend Your Beauty

1000 tak for din anmeldelse :)
MVH Helle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og fantastisk…

Super god service og fantastisk vejledning i forhold til hvilke extensions som passer bedst. Samt rigtigt god hårkvalitet.

14 de febrero de 2025

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din anmeldelse Solveig, det betyder meget for en lille virksomhed som min <3
MVh Helle

Kan ikke leve uden nu♥️

Jeg kom ind til extendyourbeauty, med en lidt blandet hårfarve og udgroning. Men hold da op, man kan slet ikke se nogen forskel, virkelig imponerende farvematch, jeg er selv en person der rigtig godt kan lide at putte varme på mit hår, altså krølle, glatte, og derfor kan jeg anbefale den heatpotecter hun har, og også silikonemix det gør mine extensions såå bløde og flotte, jeg kan også virkelig godt lide hendes shine spray, så vis du overvejer at få extensions så tag over til Helle♥️♥️♥️

13 de diciembre de 2024

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din anmeldelse Olympia, det betyder meget, at du tager dig tid til, at skrive en anmeldelse af din oplevelse hos mig <3

MVH Helle

Kæmpe anbefal her fra.

Kæmpe anbefal her fra.

Hår af god kvalitet, mit hår har klaret 3 gange i svømmehallen uden farve forskel.
Samt min påsætningen holdte 2 mdr, før det var nødvendigt at få rykket op.

28 de enero de 2025

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for din anmeldelse, Annie. Det betyder meget for mig med glade og tilfredse kunder
MVH Helle <3

Uprofessionel virksomhed

Jeg har brugt hot fusion extensions i 10 år, men valgte denne gang og købe håret fra Extend Your Beauty, grunden de gode priser og gode anmeldelser.
Jeg bestilte 200 gram hot fusion i 52 cm.

Jeg modtager så pakken og der står så på extensions pakken at det kun er 50 cm.
Hår bundterne har alle køkken elastikker til at holde gram bundterne sammen (alle ved at køkken elastikker aldrig må bruges til hår, det smadrer håret).
Bundterne er heller ikke sat sammen med fx 10 gram eller 20 gram i hvert bundt.
I nogle af bundterne er der 27 gram, andre 25 gram og nogle 24 gram.
Det vil så sige, at jeg heller ikke har modtaget de 200 gram, som jeg har købt og betalt for.

Det er dybt uprofessionelt efter min mening og jeg går selvfølgelig tilbage til at købe mit hår fra myextensions.dk igen, dem kan man regne med og de behandler håret korrekt.
ØV!

(For og svare på jeres svar til min anmeldelse: hold da op et arrogant svar og kæmpe fralægger. Jeg har IKKE modtaget 100 gram i hver pakke, der mangler 8 gram, jeg har talt 3 gange og jeg har kun modtaget 192 gram, altså ikke fået hvad jeg har betalt for.
Hvorfor skriver I på pakken at det er 50 cm, hvis håret så er 52? Top amatøre altså, hav dog styr på jeres varer.
At I bruger køkken elastikker til håret og endda forsvarer brugen af dem, viser bare jeres uvidenhed.
At andre ikke har klaget gØR da ikke, at det betyder at de ikke ødelægger håret?
De smadrer håret og det kan ikke diskuteres, det er bare facts.
Hvor mange frisøre tror I sætter hår med køkkenelastikker?
Jeres resterende kunder er åbenbart lige så uvidende som jer selv.
Bare fordi man har mange gode anmeldelser, gør det ikke at I har ret 🙂
Hos myextensions ville de ALDRIG behandle håret på den måde, og I kan være helt sikre på, at jeg aldrig vil anbefale jer eller bruge jer igen. )

7 de enero de 2025

Hej Cecilie
For det første har vi solgt det hår i 6 år og aldrig fået klager på inddeling.
Om det er 24, 25, 27 totter i et bundt så giver det 100 g pr pakke uanset. Hvordan de deler op på fabrikken har vi ikke indflydelse i da vi og vores kunder er fuldt ud tilfredse.
Derudover er håret 52. Men ja det står 50 cm så du får 2 cm gratis for prisen .
At der bliver brugt elastikker har ingen indflydelse på håret tilstand hvis du klipper dem op. Nu har vi trods alt brugt og solgt det i 6 år og aldrig har nogen kommenteret på dette og ville det skade håret brugte vi det selvfølgelig ikke i salonen selv.
Vi beklager din øv oplevelse men lige her synes vi ikke den er berettiget . Du nævner selv de gode anmeldelser, det er der selvfølgelig en grund til 🙂

God kvalitet!

Jeg har nu bestilt tape extensions af to omgange og det bliver jeg ved med fremadrettet. Virkelig lækker kvalitet, som bliver ved med at være lækkert efter flere måneders brug.
Jeg har bestilt hår stort set alle steder online og det her er klart mit favorit sted. Og især til en super pris!

Forsendelse er lynhurtig 👌🏼

17 de diciembre de 2024

1000 tak for den dejlige anmeldelse af vores hår extensions ❤️

Ha en dejlig dag 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er simpelthen så begejstret for…

Jeg er simpelthen så begejstret for håret, det holder bare . Det bedste sted hvor jeg har bestilt hår, kundeservice m.m er også i top. Så helt bestemt mit favorit sted at handle. Jeg har købt hår stort set alle steder i DK , hvor det her bare spiller hver gang.

18 de julio de 2024

1000 tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg stor pris på <3
MVh Helle, extendyourbeauty

Flotte extensions

Har kun positivt at fortælle, flotte farver på extensions. Farve matcher foto i webshop, skønt med hurtig levering. Tusind tak 🙏☀️

6 de julio de 2024

Mange tak, fordi du deler din oplevelse med mig og andre <3

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.