Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos Helle i mange år, og jeg bliver altid lige glad for resultatet. Mine extensions ser super naturlige ud og holder virkelig godt. – kan varmt anbefales 🫶🏼

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse. Hun gjor et godt stykke arbejde , jeg er en meget tilfreds ny kunde som ville komme igen og er virkelig glad for resultatet 🤩 mvh Nadia

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ok levering . Men selve produktet shampoo med silikone , som skulle udfylde hårstrå , så det ikke er så flyvsk , er ikke bedre end andre produkter til billigere pris .

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har i dag fået påsat nyt hår, som altid flot arbejde , og altid meget professionel hvis man ønsker yderligere vejledning 😉 mit hår holder virkelig længe, god kvalitet , denne gang 11 mdr siden... Ver más

Información sobre la empresa

1. Peluquería
  2. Salón de belleza

Escrito por la empresa

Professionel hårpåsætning af hair extensions i Aalborg. Få desuden lavet lash lidt eller tandblegning hos Extend Your Beauty. Hos mig er du som kunde i centrum og jeg sikrer mig, at du går ud af døren med et flot resultat som du er tilfreds med. Jeg tilbyder de fleste metoder i Nørresundby

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god salon

Jeg har fået lavet både Micro weft, og Easy weft, flere gange hos Helle. Både kvaliteten af håret, og opsætningen, er altid helt i top hos hende. Virkelig dygtigt flot arbejde, som jeg kun varmt kan anbefale.

26 de julio de 2020

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for din fine anmeldelse :)

Kommer gerne igen

Helle er så sød, og virkelig professionel. Jeg har en lidt speciel hårfarve og var til en konsultation hvor vi skulle se om Helle havde den rette farve til mig. Det lykkedes at finde et match og jeg fik håret sat i samme dag. Da det meste at håret var sat i, var Helle ikke helt tilfreds med resultatet og hun lavede det om, det var helt perfekt.
Jeg kommer hvertfald gerne igen 😊👌

4 de marzo de 2020

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for din søde anmeldelse. Det blev rigtig godt til dit hår og perfektionist er man vel altid når det er egen forretning :) Håber at se dig igen, snart

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik lavet tandblegning med super…

Fik lavet tandblegning med super resultat.
Høflig og venlig værtinde, følte mig godt taget imod og behandlet.

30 de enero de 2020

Respuesta de Extend Your Beauty

Tak for den fine anmeldelse. Håber at se dig igen i klinikken

Dejlige omgivelser

Dejlige omgivelser. Behagelig behandling og viden om hvad der skal foregå, både før og under behandlingen. Yderst professionelt.

3 de enero de 2020

Tak for din fine anmeldelse, sætter jeg stor pris på <3
MVH Helle, Extend Your Beauty

Klar anbefaling

Så behagelig oplevelse, hver gang👌🏼 Virkelig et besøg værd😊 Vi ses igen (og igen og igen og igen) 😊 Helle er super skøn, og altid klar med råd og vejledning, også selvom jeg nok kan være udfordrende😂

22 de noviembre de 2019

Respuesta de Extend Your Beauty

Jeg glæder mig til, at se dig igen og igen og igen :) Mange tak for den fine anmeldelse, udfordringer tager jeg gerne med :D

Helle kan varmt anbefales

Helle kan varmt anbefales, hvis du vil have extensions i.
Hun er rigtig dygtig, tager sig tid til at finde den rette metode til dit hår, og resultatet er virkelig naturligt og flot.
Man får god vejledning i at pleje håret korrekt, og hun er rigtig sød til at svare hurtigt på sms eller opkald, hvis man skulle have spørgsmål, både før og efter påsætning.

23 de octubre de 2019

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for den fine anmeldelse Ann- Katrine. Det er altid dejligt at læse når mine kunder er tilfredse med deres resultat + de andre roser <3

Et besøg værd❤️

Har endnu engang fået lavet det fineste hår hos Helle. 🙏
Hvis nogen kan redde ens hår, når man er god til at "ødelægge" sit eget 🙈 Så er det Helle.❤️
Har været kunde hos Helle i flere år 👌
God kvalitet af hår, har i dag skiftet mit hår ud pga ny metode. Det tidligere har været brugt siden august måned.☝️
Helle er imødekommende og smilende. Og giver altid gerne et råd eller 2 med på vejen.
Hun er helt bestemt et besøg værd ❤️

1 de julio de 2019

1000 tak for din anmeldelse, det varmer at læse <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel, hyggelig og god service

Helle er super dygtig til det hun laver! Hun Er super god til at rådgive og hjælpe med af finde den bedste løsning til netop dit hår. Derudover er hun super hurtig til at få købt hår hjem og finde en tid der passer så man hurtigt kan få drømmehåret på. Jeg vil klart anbefale Helle til alle der ønsker længere og/eller mere fyldigt hår med et naturligt look hvor extensions ikke kan skelnes fra ens eget hår.

1 de mayo de 2019

Respuesta de Extend Your Beauty

Åh 1000 tak for din anmeldelse Bella, Dit hår blev også bare super fint, håber at se dig igen
MVH Helle :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er super lækkert kvalitet af hår og…

Det er super lækkert kvalitet af hår og virkelig god kundeservice.
Man føler sig velkommen ved Helle og kan få de råd og vejledning man har behov for.
Kan helt klart anbefales 😃

28 de abril de 2019

Respuesta de Extend Your Beauty

1000 tak for den fine anmeldelse, håber at se dig igen til påsætning :)

super dygtig hår påsætter

Jeg har fået hår sat på i 6 år.. men Helle er den første hvor det ser helt naturligt ud og hvir det har holdt bedst, mit er nu 3 mdr og ikke tabt 1 tit og ser stadig flot ud. Hun er super sød og det er hyggeligt at være ved hende😀 hun er også god til at sige hvor meget hun mener man kan bære. Alt i alt kan hun bestemt kun anbefales 😀

25 de marzo de 2019

Respuesta de Extend Your Beauty

1000 tak for den fine anmeldelse, jeg sætter stor pris på de udtalelser mine kunder kommer med om mit arbejde :)
MVH Helle :)

Kan klart anbefale HH extention

Kan klart anbefale HH extention. Håret er ordenlig kvalitet, og føles som ens eget hår. Første gang jeg havde på, holdet de næsten 5 mdr, og har for anden gang fået sat på hos Helle. Hun yder så fantastisk en service og er ærlig omkring, hvad hun synes passer bedst til én. Jeg har kun gode ting at sige, og jeg bruger kun HH extentions fremadrettet.

12 de diciembre de 2018

Respuesta de Extend Your Beauty

mange tak for den fine anmeldelse. Jeg glæder mig til at se dig igen og fremover :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helle er super sød og dygtig

Helle er super sød og dygtig. Fik mega god vejledning om hvilken påsætning der passede bedst til mit hår, samt god vejledning til korrekt pleje. Helt sikkert køreturen fra Østjylland af værd!

23 de noviembre de 2018

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi ses jo snart igen :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk resultat og super god…

Fantastisk resultat og super god behandling. Det er tydeligt at mærke, at Helle går op i sit fag og har styr på hvad hun laver. Jeg vil helt klart anbefale HH Hair Extensions til andre :-)

12 de noviembre de 2018

Respuesta de Extend Your Beauty

Mange tak for din fine anmeldelse Josefine, den betyder meget for mig :). Jeg håber at se dig igen i fremtiden

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helle er super sød og behagelig at være…

Helle er super sød og behagelig at være sammen med. Hele vejen igennem professionel, og god til at rådgive og vejlede. Jeg har fået lavet extensions med tape, og indtil videre er der ikke noget at sætte en finger på.
Så intet mindre end 5 ☆☆☆☆☆ og de varmeste anbefalinger herfra ❤

23 de octubre de 2018

Respuesta de Extend Your Beauty

1000 tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad, for vi har fundet en holdbar løsning for dig, som er til, at betale. Håber vi ses igen <3

Bedste sted

Jeg har været hos Helle og få sæt extension i det ee et super sted. Hun tager god tid til og lave det godt! Hun er super dygtig til sit arbjede!
Det er ikke sidste gange jeg kommer :)

21 de agosto de 2018

Mange tak for dine rosende ord, du er altid velkommen hos mig i Aalborg <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et helt igennem fantastisk sted

Et helt igennem fantastisk sted!
Jeg har flere gange oplevet utrolig dårlig service og trælse påsætninger - men her?
Jeg trådte ud af døren med det lækreste hår og en helt vidunderlig service og guide til at pleje håret bedst muligt. 🌸

Jeg kan helt sikkert kun anbefale Helle til andre!
Og jeg kommer bestemt igen ❤️

11 de julio de 2018

Respuesta de Extend Your Beauty

1000 tak for den fine anmeldelse, det sætter jeg stor pris på og du er altid velkommen <3

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God behandling og godt resultat!

Helle er SÅ dygtig til hendes arbejde! Jeg har aldrig haft extentions før nu, da jeg har været rigtig kritisk omkring det. Men efter råd og vejledning fra Helle, er jeg blevet så glad for mit resultat. Det ser helt naturligt ud, og der er slet ikke noget at sætte en finger på 😍

14 de mayo de 2018

Respuesta de Extend Your Beauty

1000 tak for den fine anmeldelse Naja, den sætter jeg stor pris på. Håber at se dig igen på adressen om et par måneder til oprykning :)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.