Elsker Eyda! Der er fokus på komfort og kvalitet, altid 💗. De er size inclusive og står altid klar med vejledning. Deres kundeservice er nemme at få fat på og svartiden er super, uanset om man skri... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig en super kundeservice på deres livechat. De hjalp hurtigt og venligt med at opspore en ombyttet pakke, så denne kunne returneres til mig samt fremsende en ny QR kode til returnering den anden... Ver más
Altid høj kvalitet og uden tvivl det bedste træningstøj, som jeg også bruger til hverdag. Dog må jeg også erkende at jeg op til flere gange har lagt lagt en ordre og så fået besked om flere dage efter... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
EYDA delivers high-quality activewear with a focus on the perfect fit in order for our customers to feel safe and comfortable.
Información de contacto
Dinamarca
- eyda.dk
Ha contestado el 86% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Utroligt gode sportsbh’er
Utroligt gode sportsbh’er.
De er helt sikkert alle pengene værd og holder hvad de lover når de siger high support.
Hurtig forsendelse.
Jeg bestilte min ordre for over 1 uge…
Jeg bestilte min ordre for over 1 uge siden, hvor den var helt ny på lager. Har intet hørt fra min bestilling. Jeg kontaktet dem fordi jeg ikke kan forstå ventetiden. Der er intet undskyld eller gennemgået svar på min mail. Dertil får jeg blot et svar på at varen nu er i perorder, og siger at jeg nu må vente 3 uger før jeg kan modtage min ordre…
Syntes det er virkelig ærgelig service

Respuesta de EYDA
Hurtig levering og det bedste…
Hurtig levering og det bedste træningstøj jeg har haft. God service
Elsker mærket!
Har bestilt fra dem mange gange, og de skuffer aldrig. Super god kvalitet, måske en smule dyrt, men kvaliteten er klart derefter. Også har de bare så mange fine farver!
Fantastiske tights og virkelig god…
Fantastiske tights og virkelig god oplevelse med kundeservice.
Fineste køb
Varen lever totalt op til forventningerne. Hurtig afsendelse.
Havde det bedste oplevelse da jeg…
Havde det bedste oplevelse da jeg kontaktede EYDA kundeservice. Fik hurtigt svar og fik tilsendt det jeg ønskede
Kan klart anbefale EYDA produkter og deres kundeservice
Det eneste træningstøj i mit skab 😉…
Det eneste træningstøj i mit skab 😉 altid super service ! Eneste “klage” er at jeg bliver fristet alt for meget til nyt træningstøj, efter der er åbnet en fysisk butik i Arhus 😇 ( hvor der desuden også altid er en super service og søde piger 🫶🏼)
Utrolig positiv oplevelse i jeres butik…
Utrolig positiv oplevelse i jeres butik i Århus. Sikke en god service! Jeg ville gerne prøve et par tights som jeg ikke umiddelbart kunne se. Den søde ekspedient løb straks i kælderen og kom tilbage med det par som jeg endte med at købe. Smilende, venlig, hjælpsom - og ikke påtrængende.
30 minutter i en såkaldt "kø" På telefon
Først: min kæreste har bestilt et par tights i emerald green med lange ben.
Da pakken ankommer indeholder den et par GRÅ TIGHTS UDEN BEN. Ringer til butikken i Århus, de kan ikke hjælpe men får dog et nummer, jeg så har ringet til idag 😒 der har jeg så siddet som nummer 2 i en "kø" i 30 minutter uden at der skete en skidt 🤬
Godt nok den mest elendige kundeservice jeg har oplevet.
Mistænker at Eyda slet ikke er interesseret i kommunikation med folk over telefonen. Eller at der sidder en eller anden person og snakker privat på deres kundeservice telefon.
Godt nok elendigt!!! STRAM OP!!

Respuesta de EYDA
Super service☺️
Det bedste påklædning ever 🫶🏼
Det bedste påklædning ever 🫶🏼
Hurtig levering, god service og hurtig håndtering af retur ❤️ 10/5 stjerner!
God service og lækre produkter!
Jeg elsker Eydas produkter, og fik et par tights i fødselsdagsgave. Desværre var der en fejl på en syning så den var løbet/gået op. Jeg skrev til dem og der var lynhurtig kommunikation og jeg har nu fået et nyt lækkert par uden fejl😍 Tak for god service!
Lækker kvalitet og virkelig hurtig…
Lækker kvalitet og virkelig hurtig levering 👍🏻
træningstøj der bare sidder fantastisk…
træningstøj der bare sidder fantastisk i den bedste kvalitet
Super kvalitet og service
Sindssygt hurtig svar og service 👌🏼
Skrev den 25 dec. Om morgen da jeg havde fået et par tights i julegave, som der var et hul i. Ret hurtig fik jeg svar tilbage og et par nye tights var på vej med posten.
Alt mit træningstøj er fra Eyda, og må bare sige at kvaliteten er i top. Har ikke slidt noget op endnu, og har fuldt med siden starten. Og træner 3-5 gange om ugen. Bedste træningstøj jeg har ejet 💪🏼
Lækker pasform og kvalitet
Hurtig levering, virkelig lækkert træningstøj og sidder helt perfekt trods aldrig prøvet før. Fulgte de gode guidelines på hjemmesiden og blev positivt overrasket over både pasform, kvalitet og udtryk. Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det!
Vores pakke var bortkommet undervejs - super service
Vores pakke var bortkommet undervejs
Fik en fantastisk service fra jeres kundeservice - ny pakke sendt til os.
Ny har GLS så fundet pakken - så en skal returneres - men det kan EYDA jo ikke gøre for.
Tak for indsatsen
Super god service
Super god service. Hurtig forsendelse. Alt godt.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.