La empresa ha respondido
Handlet der flere ganger, og hatt noen situasjoner som ikke skyltes Farmasiet selv, men som de ryddet veldig godt opp i. Bra priser, hyggelig og løsningsorientert kundeservice, godt utvalg. Dessv... Ver más
La empresa ha respondido
Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.
Toveien 49, 1540 , Vestby, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Rask tilbakemelding..Men at kunden skal betale returkostnadene når Instaboxen ikke fungerer? Det er ikke greit!!!
Alltid superrask levering! Handler mye hos Farmasiet, og hver gang så kommer pakken dagen etter! Mye raskere enn jeg forventer, og det er superimponerende. Får alltid riktig produkter, og selve bestillingsprosessen er superenkel. ELSKER å handle her.
God virksomhet å ordnet respons. Godt jobba

Respuesta de Farmasiet
Fantastic quick delivery. Ordered in the morning and received in the afternoon same day.

Respuesta de Farmasiet
Godt utvalgt av varer, med gode priser! Enkel og oversiktlig nettside, som også tilbyr kjøp av varer man har resept på. Alltid effektiv levering, og kundeservice er flinke.

Respuesta de Farmasiet
Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon på deres produkt uten noe som helst erstatning. I kommentarfeltet rundt produktet hadde cirka 70-80% samme reaksjon. Hele min familie reagerte likt og vi har 3 små barn yngste 1 år.

Respuesta de Farmasiet
Måtte be om nytt produkt da pumpen som sto i min Actinica krem ikke fungerte, en hyggelig samtale med kundeservice var dette problemet løst på et par minutter med at jeg får tilsendt nytt produkt.

Respuesta de Farmasiet
Jeg bestilte varer hos Farmasiet 22.5. Torsdag 4.6 var jeg i kontakt med kundeservice i og med at jeg ikke hadde mottatt noen informasjon om at varene var på vei. De lovet å komme tilbake til meg etter å ha kontaktet transportør. Hørte ikke mer fra de før jeg selv måtte ta kontakt mandag 8.6. Da viser det seg at Post Nord aldri har mottatt pakken. Dette kunne Farmasiet ha ordnet opp i for lenge siden. Dårlige rutiner i firmaet og meget slett kundeservice.

Respuesta de Farmasiet
Jeg får alltid raskt svar på mail/chat. Alltid en vennlig tone og uslåelige priser ift.andre apotek! Rask levering.

Respuesta de Farmasiet
Dessverre bruker de PostNord, så man kan ikke forvente at totalopplevelsen blir god. Begynner å handle der igjen så fort de får avtaler med noen seriøse selskap på fraktbiten.

Respuesta de Farmasiet
Fikk rakst svar på kundservice og fikk endret leveringstidspunkt på kort varsel. Veldig imøtekommende personal.

Respuesta de Farmasiet
Pakken skulle leveres med instabox innen 1-2 dager. Nå har det gått 4….

Respuesta de Farmasiet
Har bestilt varer en del ganger nå, og har vært godt fornøyd med hver forsendelse, både med pakking og levering. Har kontaktet kundeservice én gang på check out-siden, på kvelden, og fikk svar dagen etter.

Respuesta de Farmasiet
Min bestilling var reseptbelagt medisin og ble sendt til feil adresse. Jeg fikk beskjed om at den skulle sendes på nytt, men jeg har ikke hørt noe siden.

Respuesta de Farmasiet
Pakken min ble borte,men dere klarte på en veldig fint måte å fikse det.
Mariana

Respuesta de Farmasiet
Helthjem leverte pakken min utenfor postkassen ved en hovedvei midt på natten, og pakken forsvant før jeg rakk å hente den. Jeg var bekymret for at jeg hadde mistet pengene mine, men Farmasiet håndterte saken veldig bra.
Kundeservice svarte raskt, sendte uten problemer en erstatningspakke til et tryggere hentested, og ga meg også en rabattkode som kompensasjon for ulempen. Ekstra takk til Bente for hyggelig og hjelpsom kundeservice 😊

Respuesta de Farmasiet
Kundeservice leverer profesjonelt, da Porterbuddy ikke greier å levere som avtalt. Ryddig løsning på kreditering og retur uten noe grums. Porterbuddy derimot kan gå og ta seg ei bolle...

Respuesta de Farmasiet
Min pakke ble " borte" i posten . Stjålet av Helt hjem. Jeg fikk med en gang beskjed om at ny pakke er sendt meg uten omkostninger, men henter heretter selv på posten .
Fantastisk service,tusen takk.

Respuesta de Farmasiet
Más información sobre otros tipos de reseñas.