Farmasiet Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte en blodtrykksmåler, som måler idiotisk høye verdier, langt over riktig. Jeg har forsøkt det på flere enn meg selv. Sånne feil målinger gir jo bare stress og høyt blodtrykk. Får ikke lever... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Målene oppgitt på knestøtter er ikke riktige, og man kan ikke returnere medisinsk utstyr. Dette burde stått tydeligere på siden når man bestiller. Penger ut av vinduet! Så gå heller i en fysisk butikk... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er super fornøyd med vareutvalg og priser!, samt at det veldig rask levering!. Sist jeg kontaktet kundeservice for å kansellere et kjøp, hvor jeg fikk umiddelbart svar! Jeg kan på det varmeste... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Farmacia online
  2. Droguería
  3. Farmacia
  4. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 97% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

291 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gode priser, rask levering, billig frakt

Bra UX og god nettside.

Litt irriterende med innloggingsbiten når man kjøper ordre.

22 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei David. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Fint å høre at du liker nettsiden vår. Har du forsøkt å logge inn med Vipps, det gjør det enklere. På grunn av regulatoriske krav kan vi ikke ha kjøp uten å være innlogget. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Veldig bra kundeservice

Veldig bra kundeservice

22 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Inger Lise. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag og riktig god sommer, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Om Rabattkoder

Brukte en rabatt kode som jeg etterpå forstår bare kan brukes ved kjøp av varer til fullpris.
Rabatt koder kan ikke brukes på tilbudsvarer eller varer på fast lav pris.
Vil bare be alle være oppmerksom på dette. Det står sikkert skrevet ett sted med mikroskopisk skrift. Jeg har desverre ikke til yil å lese alt. Ser jeg 15% rabatt tror jeg dette gjelder. Regner med Farmasiet gjør det bra på tullinger som meg.

20 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Olav. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Rabattkoder fra Farmasiet gjelder på varer til ordinær pris. De gjelder ikke på varer som allerede er satt ned, merket med "superpris" eller "fast lavpris", og heller ikke på legemidler (det er ikke lov å gi rabatt på legemidler).
Det betyr at en kode på for eksempel 15 % ikke nødvendigvis gjelder alt i handlekurven, selv om den ser ut til å gjøre det.
Grunnen er at mange av produktene våre allerede er kraftig rabattert fra ordinær pris. Du vil likevel finne et stort utvalg varer du kan bruke koden på.
Vilkårene for hver kode finner du i e-posten eller kommunikasjonen du mottok koden i. Håper dette var oppklarende. Vi ønsker deg en fin dag og riktig god sommer, hilsen oss på Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kunde service og hurtig svar på…

God kunde service og hurtig svar på mitt spørsmål

20 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Helge. Takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en riktig fin dag og god sommer, hilsen oss på Farmasiet

10/10

Rask levering og utrolig god og effektiv kundeservice.

18 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Ane. Takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss videre! Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Forferdelig returløsning

Veldig tungvint returløsning og tok lang tid før man fikk svar. Kundeservice hadde dog en hyggelig tone og var vennlige.

16 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei. Takk for din tilbakemelding, vi tar med oss ditt innspill og ser på hva vi kan gjøre for å forbedre svartiden. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Svært førnøyd

Svært førnøyd

16 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Mahmoud. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De forholder seg ikke til norsk kjøpslov og angrerett

De forholder seg ikke til norsk kjøpslov og angrerett. Viktig informasjon, som kunden bør få før kjøpet, er gjemt på hjemmesiden, slik at det er veldig vanskelig å finne. Lurer kundene. Elendig kundeservice. Anbefaler å handle hos mer seriøse aktører, i stedet for å kaste bort penger her.

7 de mayo de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Camilla. Takk for din tilbakemelding, den tar vi med oss videre. All informasjon om Angrerett og Reklamasjon finnes her https://www.farmasiet.no/kundesenter Vi er lei oss for opplevelsen du har hatt! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Jeg er svært misfornøyd

Jeg er svært misfornøyd. Jeg bestilte seks pakker med klorheksidin, men mottok bare én. Jeg har verken fått pengene tilbake eller fått tilsendt de manglende varene.
Jeg kommer ikke til å bestille noe mer fra dette firmaet, og jeg vil heller ikke anbefale dem til andre.

2 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei. Så leit å høre om din erfaring - det er jo ikke slik vi ønsker det skal være når du bestiller fra oss. Jeg ser at vi har vært i kontakt med transportør i flere omganger på din ordre, det kan se ut til at den siste pakken din er på avveie. Fint å se at vi er i kontakt med deg på Kundeservice også - da følger vi opp videre der. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss på Farmasiet

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rask tilbakemelding..Men at kunden skal…

Rask tilbakemelding..Men at kunden skal betale returkostnadene når Instaboxen ikke fungerer? Det er ikke greit!!!

11 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Nina. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, beklager så mye for din opplevelse. Vi har vært i kontakt med Instabox og fått en annen beskjed dessverre. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Superrask levering

Alltid superrask levering! Handler mye hos Farmasiet, og hver gang så kommer pakken dagen etter! Mye raskere enn jeg forventer, og det er superimponerende. Får alltid riktig produkter, og selve bestillingsprosessen er superenkel. ELSKER å handle her.

Respuesta de Farmasiet

Wow, Nora! Det er akkurat slik vi ønsker det skal være å handle hos oss! Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fikk god hjelp

11 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Så hyggelig å høre, Hadil! Takk for at du tok deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fantastic quick delivery

Fantastic quick delivery. Ordered in the morning and received in the afternoon same day.

Respuesta de Farmasiet

Thank you so much! We're thrilled to hear your order arrived the same day – that's exactly the experience we aim to deliver! 😊

Gode priser!

Godt utvalgt av varer, med gode priser! Enkel og oversiktlig nettside, som også tilbyr kjøp av varer man har resept på. Alltid effektiv levering, og kundeservice er flinke.

Respuesta de Farmasiet

Hei Andrea. Takk for din hyggelige tilbakemelding! Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon…

Jeg fikk en kraftig allergisk reaksjon på deres produkt uten noe som helst erstatning. I kommentarfeltet rundt produktet hadde cirka 70-80% samme reaksjon. Hele min familie reagerte likt og vi har 3 små barn yngste 1 år.

3 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Sara Linn. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Uansett hvor mildt et hudpleieprodukt er vil det innimellom være noen som får reaksjon. Vi tar med oss din tilbakemelding videre i vår vurdering av sortiment. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Måtte be om nytt produkt da pumpen som…

Måtte be om nytt produkt da pumpen som sto i min Actinica krem ikke fungerte, en hyggelig samtale med kundeservice var dette problemet løst på et par minutter med at jeg får tilsendt nytt produkt.

8 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Kjell. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen! Vi ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Meget dårlig kundeoppfølging

Jeg bestilte varer hos Farmasiet 22.5. Torsdag 4.6 var jeg i kontakt med kundeservice i og med at jeg ikke hadde mottatt noen informasjon om at varene var på vei. De lovet å komme tilbake til meg etter å ha kontaktet transportør. Hørte ikke mer fra de før jeg selv måtte ta kontakt mandag 8.6. Da viser det seg at Post Nord aldri har mottatt pakken. Dette kunne Farmasiet ha ordnet opp i for lenge siden. Dårlige rutiner i firmaet og meget slett kundeservice.

8 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Eva. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at du opplevde dette og du ikke fikk tilbakemelding fra oss like raskt som du ønsket. Noen ganger kan det ta tid før transportørene svarer oss dessverre, men vi burde ha oppdatert deg og gitt beskjed om at vi følger opp og følger med. Håper du gir oss en mulighet til å rette opp inntrykket ved en senere anledning. Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Topp service og priser!

Jeg får alltid raskt svar på mail/chat. Alltid en vennlig tone og uslåelige priser ift.andre apotek! Rask levering.

5 de junio de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Kari. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, den tar vi med oss videre. Ønsker deg en riktig fin dag, hilsen oss i Farmasiet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.