Pleier alltid få varene raskt, men denne gangen var det en mix-up og jeg hadde ikke fått hentemelding fra Instabox og varene ble sendt tilbake. Fått raskt svar hver gang fra Farmasiet på dette, og... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk sted å handle, (og etter en bitte liten feil på et produkt fikk jeg omgående ny uten noen diskusjon, og veldig hyggelig og kjapp hjelp. Kan på det sterkeste ANBEFALE Farmasiet, og handler... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Ver más
La empresa ha respondido
Very bad experience I buy products on 20.07.2026 date I didn't receive my order, which I should have received in 5 days After eight days they tell me the money will be returned within seven days Waiti... Ver más
La empresa ha respondido
Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.
Toveien 49, 1540 , Vestby, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fikk feillevert et produkt og reklamerte på dette. Fikk kjapt svar fra kundeservice, ikke nok med at de fikset ny vare i full fart, men fikk også beholde det feilleverte produktet +rabattkupong og en stor beklagelse. Over all forventning.

Respuesta de Farmasiet
Dere bruker den mest useriøse transportør jeg noen gang har opplevd. Da tror jeg at dere heller ikke er så seriøse. Jeg finner meg en annen leverandør neste gang.

Respuesta de Farmasiet
Takk for svar.Håper på forslag til et alternativ til Moviren.

Respuesta de Farmasiet
Alltid fornøyd med farmasiet. Billige priser og rask levering! Kjøper aldri fra vanlig apotek lenger, da de er overpriset i forhold.

Respuesta de Farmasiet
Alltid god service, rask forsendelse, godt vareutvalg. Kundeservice veldig hjelpsom

Respuesta de Farmasiet
Hei! Jeg er meget fornøyd med bestillingen og vareutvalget/bekreftelsen. Inkl varer på resept.
Bestilte ekspress-levering på dør, og får bekreftet dette, at varen kommer dagen etter. Men leveringsbudet opererer med de rareste leveringstider! (Sporing) Hvordan er dette mulig?? Helt inn i 2026??
Hvis dette ikke løser seg som avtalt, blir det siste gang bestillingen skjer gjennom Farmasiet dessverre. Mvh Elin

Respuesta de Farmasiet
Full pott til Farmasiet, fordi dere var velvillige til å kontakte "helt hjem" men kun 1 stjerne til helt hjem for det fastlåste og umulige systemet som ikke godkjente endring fra nr 37 til min riktige bopel-nr.35. Men de ber om endring til rette, og når jeg endrer til rette nr.-så godtar de ikke endring??? Hva er meningen om å bestille meg endre til riktig når de ikke godtar endringen? Så de hadde kun fått 1 stjerne! Takk Farmasiet at dere hjalp "Helt hjem" når de selv lager så umulige systemer. Så til de: 1 stjerne! Takk Farmasiet 🤗

Respuesta de Farmasiet
Konkurranse dyktig på priser og hurtig levering.

Respuesta de Farmasiet
Veldig serviceinnstillt og hjelpsom dame som hjalp meg.med pakke som er borte. Nå er ny på vei og rekker frem i tide til det skal brukes. Tusen takk😊

Respuesta de Farmasiet
Enkelt og smidig kjøps prosess.

Respuesta de Farmasiet
Jeg fikk tilsendt feil farge på produktet jeg bestilte. Men fikk rask og profesjonell hjelp. Fikk refusjon i tillegg til at jeg fikk beholde varen som var sendt i feil farge.

Respuesta de Farmasiet
Fikk noe helt annet enn bestillt og dessuten tok det veldig lang tid fra bestillingsdato

Respuesta de Farmasiet
Prisene er konkurransedyktige, men det som virkelig imponerte meg var servicen. Kundebehandleren gikk faktisk ut på lageret, tok bilde av produktet og sendte det til meg for å sikre at jeg fikk riktig variant. Rask, presis og uvanlig grundig oppfølging. Veldig imponert.

Respuesta de Farmasiet
Har tatt 2 dager før jeg får medisinen så jeg vet ikke om jeg tør å bruke farmasiet pga leveringen da det ble sendt melding fra post nord om at pakken skulle komme mellom 08-16 og ikke noe mer........