Farmasiet Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pleier alltid få varene raskt, men denne gangen var det en mix-up og jeg hadde ikke fått hentemelding fra Instabox og varene ble sendt tilbake. Fått raskt svar hver gang fra Farmasiet på dette, og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk sted å handle, (og etter en bitte liten feil på et produkt fikk jeg omgående ny uten noen diskusjon, og veldig hyggelig og kjapp hjelp. Kan på det sterkeste ANBEFALE Farmasiet, og handler... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very bad experience I buy products on 20.07.2026 date I didn't receive my order, which I should have received in 5 days After eight days they tell me the money will be returned within seven days Waiti... Ver más

Información sobre la empresa

1. Farmacia online
  2. Droguería
  3. Farmacia
  4. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

282 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Kundeservicen

Fikk feillevert et produkt og reklamerte på dette. Fikk kjapt svar fra kundeservice, ikke nok med at de fikset ny vare i full fart, men fikk også beholde det feilleverte produktet +rabattkupong og en stor beklagelse. Over all forventning.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Kamilla. Tusen takk for at du legger igjen en så hyggelig kommentar. Det setter vi stor pris på. Godt nytt år ønskes deg av oss på Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dere bruker den mest useriøse…

Dere bruker den mest useriøse transportør jeg noen gang har opplevd. Da tror jeg at dere heller ikke er så seriøse. Jeg finner meg en annen leverandør neste gang.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Torbjørn. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen, vi tar den med oss videre i vårt samarbeid med de ulike transportørene. Vi er lei for at vi de siste par dagene har hatt utfordringer når det kommer til levering. Vi jobber på spreng for å kunne løse dette. Ønsker deg en fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

TAKK

Takk for kjempefin oppfølging av kunden. ‼️👍👍

28 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Knut. Takk for hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Alltid fornøyd med farmasiet

Alltid fornøyd med farmasiet. Billige priser og rask levering! Kjøper aldri fra vanlig apotek lenger, da de er overpriset i forhold.

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Takk for din hyggelige tilbakemelding - den tar vi med oss videre! Ønsker deg en fin dag! Hilsen oss i Farmasiet

Den var veldig bra

Den var veldig bra

8 de diciembre de 2025

Hei Åse. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Hilsen oss på Farmasiet

Alltid god service

Alltid god service, rask forsendelse, godt vareutvalg. Kundeservice veldig hjelpsom

19 de diciembre de 2025

Hei Hilde. Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Hilsen oss på Farmasiet

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Umulig å spore leveringen. Rare tider!

Hei! Jeg er meget fornøyd med bestillingen og vareutvalget/bekreftelsen. Inkl varer på resept.
Bestilte ekspress-levering på dør, og får bekreftet dette, at varen kommer dagen etter. Men leveringsbudet opererer med de rareste leveringstider! (Sporing) Hvordan er dette mulig?? Helt inn i 2026??
Hvis dette ikke løser seg som avtalt, blir det siste gang bestillingen skjer gjennom Farmasiet dessverre. Mvh Elin

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Elin. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen. Vi tar det med oss videre og melder til vår samarbeidspartner. Godt å se at du er i kontakt med oss på Kundeservice slik at vi kan hjelpe deg med leveringen. Ønsker deg en riktig fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

Farmasiet full pott ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Full pott til Farmasiet, fordi dere var velvillige til å kontakte "helt hjem" men kun 1 stjerne til helt hjem for det fastlåste og umulige systemet som ikke godkjente endring fra nr 37 til min riktige bopel-nr.35. Men de ber om endring til rette, og når jeg endrer til rette nr.-så godtar de ikke endring??? Hva er meningen om å bestille meg endre til riktig når de ikke godtar endringen? Så de hadde kun fått 1 stjerne! Takk Farmasiet at dere hjalp "Helt hjem" når de selv lager så umulige systemer. Så til de: 1 stjerne! Takk Farmasiet 🤗

18 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei. Så leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med vår transportør, det tar vi med oss og melder inn. Godt å høre at vi kunne hjelpe deg i alle fall. Ønsker deg en riktig fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig serviceinnstillt og hjelpsom…

Veldig serviceinnstillt og hjelpsom dame som hjalp meg.med pakke som er borte. Nå er ny på vei og rekker frem i tide til det skal brukes. Tusen takk😊

17 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Gry. Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at du er fornøyd.
Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg fikk tilsendt feil farge på…

Jeg fikk tilsendt feil farge på produktet jeg bestilte. Men fikk rask og profesjonell hjelp. Fikk refusjon i tillegg til at jeg fikk beholde varen som var sendt i feil farge.

15 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Sara Maria. Så hyggelig tilbakemelding - vi er veldig glad i fornøyde kunder :-) Takk! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fikk noe helt annet enn bestillt og…

Fikk noe helt annet enn bestillt og dessuten tok det veldig lang tid fra bestillingsdato

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Kjell Ove. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at det gikk galt for oss denne gangen! Vi tar dette med oss, fører avvik og følger opp internt. Beklager! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Fikk feil varer.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Så leit å høre at du ikke har fått varene dine. Jeg ser at du er i kontakt med oss på kundeservice også, da finner vi en løsning som jeg håper du er fornøyd med. Ønsker deg en fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

Veldig bra!

13 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei. Takk for hyggelig tilbakemelding! Vi ønsker deg en fin dag og riktig god jul, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eksepsjonelt god og personlig kundeservice

Prisene er konkurransedyktige, men det som virkelig imponerte meg var servicen. Kundebehandleren gikk faktisk ut på lageret, tok bilde av produktet og sendte det til meg for å sikre at jeg fikk riktig variant. Rask, presis og uvanlig grundig oppfølging. Veldig imponert.

12 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei. Tusen takk for at du tar deg tid til å gi oss denne hyggelige tilbakemeldingen, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag og riktig god jul. Hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har tatt 2 dager før jeg får medisinen…

Har tatt 2 dager før jeg får medisinen så jeg vet ikke om jeg tør å bruke farmasiet pga leveringen da det ble sendt melding fra post nord om at pakken skulle komme mellom 08-16 og ikke noe mer........

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Tove. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen. Vi er lei oss for at vår transportør ikke har klart å levere som lovet. Fint å se at du er i kontakt med oss på Kundeservice og at pakken din vil bli levert i dag. Ønsker deg en fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.