Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk kundeservice! Jeg er veldig fornøyd med både den raske leveringen og den raske løsningen da det manglet varer i bestillingen. Det setter jeg stor pris på. Takk igjen for god service! 😊
La empresa ha respondido
Jeg kjøpte en blodtrykksmåler, som måler idiotisk høye verdier, langt over riktig. Jeg har forsøkt det på flere enn meg selv. Sånne feil målinger gir jo bare stress og høyt blodtrykk. Får ikke lever... Ver más
La empresa ha respondido
Brukte en rabatt kode som jeg etterpå forstår bare kan brukes ved kjøp av varer til fullpris. Rabatt koder kan ikke brukes på tilbudsvarer eller varer på fast lav pris. Vil bare be alle være oppme... Ver más
La empresa ha respondido
Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.
Toveien 49, 1540 , Vestby, Noruega
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Når dere har en bestilling, men varene må leveres til tre forskjellige tidspunkt/dager og ikke klarer å samle dette til en leveranse, er det lite kundevennlig og dårlig resursbruk.
Dere kaller det flere ordre når EN bestilling av flere varer ikke kan samordnes til alt er på lager før levering, Andre kaller det ikke på lager eller restordre!

Respuesta de Farmasiet
Trodde varene var forsinket, men så var det feil med min mail som gjorde at jeg ikke fikk beskjed. Ikke farmasiet sin skyld!! Varene var kommet i rett tid de. Flott butikk!

Respuesta de Farmasiet
Det er helt håpløst ikke å kunne kjøpe mer enn èn pakke Aspirin, Paracet eller Samin, spesielt når de ikke klarer å lagerføre varer som f.eks Samin. Da går man tom mens man venter på ny forsyning, eller man må kjøpe i vanlig apotek, til en langt høyere pris. Som i fjor høst, når Farmasiet var tomme for Samin i flere måneder! M.a.o. kan man ikke stole på at man får levert det man trenger jevnt og trutt, og man får heller ikke kjøpe flere pakker så man ikke går tom i mellomtiden. Til sammenligning så får man kjøpe flere pakker av samtlige nevnte medisiner, på vanlig apotek, uten problemer.
Frakten tar en drøy uke - noe som er altfor lang tid. Det er faktisk helt latterlig, når Vita klarer å levere på TO dager! Kjølevarer får du ikke bestilt med mindre du bor på det sentrale Østlandet - høyst urettferdig for alle oss andre!! Og det virker ikke som Farmasiet gjør noe for å endre på situasjonen heller. Til sammenligning så får man hjemlevert kjølevarer i hele UK. Man får til og med gratis levering mange steder.

Respuesta de Farmasiet
Raskt svar fra kundeservice, og firmaet erstatter ødelagt vare. Meget bra!

Respuesta de Farmasiet
Problemer med et produkt som ble raskt ryddet opp i og refundert. Fornøyd!

Respuesta de Farmasiet
Farmasiet bryter unilateralt inngåtte kjøpsavtaler. Om varen ikke er på lager, bør man heller ikke kunne bestille og betale for dem. Ved klage trenerer de saken og later som de ikke forstår.

Respuesta de Farmasiet
Jeg traff en hyggelig dame på kundeservice fra dere i dag. Jeg har bestilt varer fra dere som jeg ba om å bli sendt til Coop Ekstra Sofiemyr. Fikk melding fra Post Nord i dag : Pakken din kan hentes hos Rema 1000 Bjørndal 🧐
Har virkelig ikke Post Nord mer kontroll ?
Håper dere heller kan bruke Posten.
Takk 🙏 for all hjelp fra kundeservice hos dere. Takk Tea 🤗

Respuesta de Farmasiet
Rask levering og enkel betaling

Respuesta de Farmasiet
Everything is working good,personal is friendly and helpfull
MINDAUGAS S

Respuesta de Farmasiet
Jeg kan ikke bruke farmasiet lenger , da dere ikke leverer til de nærmeste boksene lenger. Dere foreslår bare bokser langt unna.

Respuesta de Farmasiet
Det er tull og luringen med 2 dager leveringstid!!!

Respuesta de Farmasiet
Digger at de tilbyr porterbody med rask levering. Også er prisene alltid billigere enn andre Apotek

Respuesta de Farmasiet
Er det lov til å sette minus stjerner?? 22/12 bestillte jeg insulin hos farmasiet. Fikk beskjed om levering 27/12 Fikk melding fra transportøren om at varene var på vei 27/12 og ble hjemme for å ta dem imot. Da de ikke dukket opp gikk jeg inn på hjemmesiden til transportøren der det står at de ikke kunne levere. Får melding igjen dagen etter og får en leveranse. Denne inneholder ikke insulin men andre varer jeg har bestilt. Får melding dagen etter om ny levering, men de dukker ikke opp denne gangen heller. Tar da kontakt med leverandør og Farmasiet som begge skylder på hverandre. Gir dem beskjed om at jeg må ha pakken torsdag ettermiddag da jeg skal reise bort over helgen, og ikke har insulin. Dette er selvfølgelig ikke mulig å få til. Det ender opp med at jeg får låne insulin, av en som bor 12 mil fra meg, og sender krav om kompensasjon for reisen tur/retur. Dette er 1. Nyttårsdag. Sender kravet til transportøren, som ikke vil dekke dette. Jeg gir dem da beskjed om at det får de krangle med Farmasiet om. Og siden har jeg ikke hørt noe.

Respuesta de Farmasiet
Fikk feillevert et produkt og reklamerte på dette. Fikk kjapt svar fra kundeservice, ikke nok med at de fikset ny vare i full fart, men fikk også beholde det feilleverte produktet +rabattkupong og en stor beklagelse. Over all forventning.

Respuesta de Farmasiet
Dere bruker den mest useriøse transportør jeg noen gang har opplevd. Da tror jeg at dere heller ikke er så seriøse. Jeg finner meg en annen leverandør neste gang.

Respuesta de Farmasiet
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.