Farmasiet Opiniones

TrustScore: 3.5 sobre 5

3,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brukt Farmasiet flere ganger og er veldig fornøyd med bestillingene derfra. Enkelt å finne fra i resepten, enkelt forklart om de ikke har riktig merke/vare, og veldig oversiktlig. I dag ble je... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kundeservice! Jeg er veldig fornøyd med både den raske leveringen og den raske løsningen da det manglet varer i bestillingen. Det setter jeg stor pris på. Takk igjen for god service! 😊

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte en blodtrykksmåler, som måler idiotisk høye verdier, langt over riktig. Jeg har forsøkt det på flere enn meg selv. Sånne feil målinger gir jo bare stress og høyt blodtrykk. Får ikke lever... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Brukte en rabatt kode som jeg etterpå forstår bare kan brukes ved kjøp av varer til fullpris. Rabatt koder kan ikke brukes på tilbudsvarer eller varer på fast lav pris. Vil bare be alle være oppme... Ver más

Información sobre la empresa

1. Farmacia online
  2. Droguería
  3. Farmacia
  4. Tienda de vitaminas y suplementos

Escrito por la empresa

Farmasiet.no er Norges største nettapotek og leverer både reseptbelagte og reseptfrie produkter trygt og sikkert til deg. Farmasiet er den eneste norske apoteksutfordreren i konkurranse med tre internasjonale kjempekonsern og ble grunnlagt i 2015. Hos Farmasiet er det alltid fri frakt på reseptbelagt medisin og fri frakt over 199 på alt annet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

297 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke mulig med samlet levering!

Når dere har en bestilling, men varene må leveres til tre forskjellige tidspunkt/dager og ikke klarer å samle dette til en leveranse, er det lite kundevennlig og dårlig resursbruk.
Dere kaller det flere ordre når EN bestilling av flere varer ikke kan samordnes til alt er på lager før levering, Andre kaller det ikke på lager eller restordre!

22 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Knut. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen, vi sender varer samlet fra oss dersom de er i samme bestilling. Dersom det er slik at det ikke er plass i en eske blir ordren fordelt på to esker. Dersom noe er uklart kan du gjerne kontakte oss på kundeservice. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Trodde varene var forsinket

Trodde varene var forsinket, men så var det feil med min mail som gjorde at jeg ikke fikk beskjed. Ikke farmasiet sin skyld!! Varene var kommet i rett tid de. Flott butikk!

22 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Arnt Egil. Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, godt å høre at du fikk varene dine. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 2 estrellas sobre 5

TREG levering, ustabil tilgang på varer+++

Det er helt håpløst ikke å kunne kjøpe mer enn èn pakke Aspirin, Paracet eller Samin, spesielt når de ikke klarer å lagerføre varer som f.eks Samin. Da går man tom mens man venter på ny forsyning, eller man må kjøpe i vanlig apotek, til en langt høyere pris. Som i fjor høst, når Farmasiet var tomme for Samin i flere måneder! M.a.o. kan man ikke stole på at man får levert det man trenger jevnt og trutt, og man får heller ikke kjøpe flere pakker så man ikke går tom i mellomtiden. Til sammenligning så får man kjøpe flere pakker av samtlige nevnte medisiner, på vanlig apotek, uten problemer.

Frakten tar en drøy uke - noe som er altfor lang tid. Det er faktisk helt latterlig, når Vita klarer å levere på TO dager! Kjølevarer får du ikke bestilt med mindre du bor på det sentrale Østlandet - høyst urettferdig for alle oss andre!! Og det virker ikke som Farmasiet gjør noe for å endre på situasjonen heller. Til sammenligning så får man hjemlevert kjølevarer i hele UK. Man får til og med gratis levering mange steder.

13 de enero de 2026

Hei

Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at dette oppleves frustrerende.

Som apotek har vi kun tillatt å selge én pakke av gangen av enkelte reseptfrie legemidler, i henhold til regelverk fra DMP (Statens legemiddelverk). I fysiske apotek kan farmasøyt gjøre en individuell faglig vurdering og gi mer veiledning enn det som er mulig digitalt, og derfor gjelder ikke samme begrensning der.

Forsendelse av kjølevarer er svært krevende og stiller strenge krav til temperaturkontroll. Per i dag er det ingen apotek i Norge som tilbyr hjemlevering av kjølevarer andre enn Farmasiet. Vi ønsker å kunne utvide dette tilbudet på sikt, men dette er en kostbar og tidkrevende prosess.

Vi ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, rask levering. Takk.

15 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Liem. Takk for hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Great help ,no problems

Great help ,no problems, I like it 👌😊

15 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hi Kamil. Thank you for your kind feedback, we really appreciate it! Wishing you a great day.

Raskt svar fra kundeservice

Raskt svar fra kundeservice, og firmaet erstatter ødelagt vare. Meget bra!

14 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Ida. Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

beste online apotek

gode og rimelige priser på apotek varer med rask levering :)

30 de mayo de 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

God kundeservice

Problemer med et produkt som ble raskt ryddet opp i og refundert. Fornøyd!

9 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Ola. Takk for hyggelig tilbakemeling - den tar vi med oss videre. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Farmasiet bryter unilateralt inngåtte…

Farmasiet bryter unilateralt inngåtte kjøpsavtaler. Om varen ikke er på lager, bør man heller ikke kunne bestille og betale for dem. Ved klage trenerer de saken og later som de ikke forstår.

28 de noviembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei. Takk for at du tar deg tid til å gi oss denne tilbakemeldingen, vi tar den med oss videre. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg traff en hyggelig dame på…

Jeg traff en hyggelig dame på kundeservice fra dere i dag. Jeg har bestilt varer fra dere som jeg ba om å bli sendt til Coop Ekstra Sofiemyr. Fikk melding fra Post Nord i dag : Pakken din kan hentes hos Rema 1000 Bjørndal 🧐
Har virkelig ikke Post Nord mer kontroll ?
Håper dere heller kan bruke Posten.
Takk 🙏 for all hjelp fra kundeservice hos dere. Takk Tea 🤗

7 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Takk for hyggelig tilbakemelding, Marit. Vi tar også med oss dine innspill. Ønsker deg en fin dag! hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke bruke farmasiet lenger

Jeg kan ikke bruke farmasiet lenger , da dere ikke leverer til de nærmeste boksene lenger. Dere foreslår bare bokser langt unna.

5 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Sigmund. Takk for at du tar kontakt med oss. Vi er lei oss for at du har denne opplevelsen. Hvilke bokser du får mulighet til å velge avhenger av hvor fullt det er i boksene i nærheten av deg og hvilke varer du bestiller. Mange varer tåler ikke å ligge utendørs når det er kaldt og da vil du ikke få mulighet til å velge disse boksene. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice så kan vi hjelpe deg videre. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er tull og luringen med 2 dager…

Det er tull og luringen med 2 dager leveringstid!!!

28 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Aziz. Takk for din tilbakemelding. Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice dersom du opplever forsinkelser eller ikke får den leveringen du ønsker. Vi hjelper deg gjerne. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Bra utvalg

Bra utvalg, tilbud og kjapp levering 😊

29 de noviembre de 2025

Takk for hyggelig tilbakemelding! Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Digger at de tilbyr porterbody med rask levering. Også er prisene alltid billigere enn andre Apotek

1 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Nora. Takk for hyggelige tilbakemelding! Det setter vi stor pris på. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Er det lov til å sette minus stjerner?

Er det lov til å sette minus stjerner?? 22/12 bestillte jeg insulin hos farmasiet. Fikk beskjed om levering 27/12 Fikk melding fra transportøren om at varene var på vei 27/12 og ble hjemme for å ta dem imot. Da de ikke dukket opp gikk jeg inn på hjemmesiden til transportøren der det står at de ikke kunne levere. Får melding igjen dagen etter og får en leveranse. Denne inneholder ikke insulin men andre varer jeg har bestilt. Får melding dagen etter om ny levering, men de dukker ikke opp denne gangen heller. Tar da kontakt med leverandør og Farmasiet som begge skylder på hverandre. Gir dem beskjed om at jeg må ha pakken torsdag ettermiddag da jeg skal reise bort over helgen, og ikke har insulin. Dette er selvfølgelig ikke mulig å få til. Det ender opp med at jeg får låne insulin, av en som bor 12 mil fra meg, og sender krav om kompensasjon for reisen tur/retur. Dette er 1. Nyttårsdag. Sender kravet til transportøren, som ikke vil dekke dette. Jeg gir dem da beskjed om at det får de krangle med Farmasiet om. Og siden har jeg ikke hørt noe.

2 de enero de 2026

Respuesta de Farmasiet

Hei Torgeir. Takk for at du tar deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss. Vi er lei oss for at din bestilling ikke ble levert slik som ønsket. Jeg ser at du er i kontakt med oss også på Kundeservice og at vi har svart mer utfyllende der. Ønsker deg en fin dag, hilsen oss i Farmasiet

Kundeservicen

Fikk feillevert et produkt og reklamerte på dette. Fikk kjapt svar fra kundeservice, ikke nok med at de fikset ny vare i full fart, men fikk også beholde det feilleverte produktet +rabattkupong og en stor beklagelse. Over all forventning.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Kamilla. Tusen takk for at du legger igjen en så hyggelig kommentar. Det setter vi stor pris på. Godt nytt år ønskes deg av oss på Farmasiet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dere bruker den mest useriøse…

Dere bruker den mest useriøse transportør jeg noen gang har opplevd. Da tror jeg at dere heller ikke er så seriøse. Jeg finner meg en annen leverandør neste gang.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de Farmasiet

Hei Torbjørn. Takk for at du gir oss denne tilbakemeldingen, vi tar den med oss videre i vårt samarbeid med de ulike transportørene. Vi er lei for at vi de siste par dagene har hatt utfordringer når det kommer til levering. Vi jobber på spreng for å kunne løse dette. Ønsker deg en fin dag. Hilsen oss i Farmasiet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.