Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ne surtout pas acheter chez eux ! Plus de 2 semaine de retard de livraison. Aucun suivis correct. Service client plus que inexistant ! Ne veux rien faire ni rien comprendre. Je reçoit en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kennismaking met de site was super positief. Prijs vergelijking gemaakt met verschillende site. Super prijzen voor de prachtig ontworpen speeltuigen. Ikzelf ben fan van de verschillende speeltuigen. M... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles was goed omschreven op de website. Er werd ook aangeraden om verankeringen te gebruiken deze worden meteen als voorstel gegeven bij het afronden van je bestelling. Zo ben je zeker dat je de juis... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zeer vriendelijke leverancier! Stevige schommel. Wij kozen een extra baby stoeltje zodat onze twee dochters tezamen kunnen spelen. Ze hebben reeds uren buiten gespeeld in plaats van voor de TV te hang... Ver más

Información sobre la empresa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Jouw speeltoestel voor in de tuin met Scandinavisch design ❤ Spannende opbouwmogelijkheden met een glijbaan, schommel & zandbak ✓ 10 jaar garantie ✓ Vet in kleine prijzen ✓ Gratis verzending ➤ Bouw nu een speeltoestel of klimtoestel en beleef maximaal speelplezier • Nu bij FATMOOSE kopen!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 33% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte communicatie en omtrent levering

Ik bestelde een toestel dat uiterlijk op 7 mei geleverd zou worden.
Na zelf te moeten bellen (5mei nog geen communicatie over een leveringsdag) naar een betalend nummer — zonder enige proactieve update — werd de levering uitgesteld naar uiterlijk 21 mei.
Intussen hebben we zelf al opnieuw contact opgenomen (19/05) ik heb met de klantendienst gebeld, mijn partner stuurde verschillende e-mails, maar op 21 mei hebben we nog steeds niets ontvangen. We zijn zelfs niet opgebeld om ingepland te worden voor levering zoals beloofd.

Fatmoose laat het volledig afweten qua communicatie zodra er iets misloopt. Als klant verwacht je op z’n minst een seintje wanneer een levering vertraging oploopt, en geen wekenlang getrek en geduw om te weten waar je bestelling blijft.

Zeer teleurstellende ervaring. Zeker geen aanrader als je betrouwbaarheid en duidelijke communicatie belangrijk vindt.

21 de mayo de 2025
Logotipo de FATMOOSE

Respuesta de FATMOOSE

Hallo lieve klant,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Het spijt me oprecht dat je zo’n teleurstellende ervaring hebt gehad met de communicatie rondom je levering. In jouw geval is er duidelijk iets misgelopen, en daarvoor bied ik mijn excuses aan.

Ik begrijp heel goed dat je duidelijke en tijdige communicatie verwacht, zeker wanneer er vertraging optreedt. Als je nog vragen of openstaande punten hebt, neem dan alsjeblieft rechtstreeks contact op met onze klantendienst – we helpen je daar graag verder.

Lieve groeten
Nikita van fatmoose

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hebben veel vergeleken en rond…

We hebben veel vergeleken en rond gesurft op internet om een schomel/speelhuisje te vinden. Bij de eene verdeler hadden we meer van dit, bij de ander dan weer meer van dat. Toen we bij Fatmoose uitkwamen dachten we eerst van jah tzal lik de rest zijn. Maar schijn bedriegt. We keken rond op de site + internet opzoek naar reviews. Daar uit bleek dat we op de goei site waren terecht gekomen voor wat we zochten. De kwaliteit, de afwerking zagen er goed uit. Dus twijfelden we niet langer. We kunnen al niet wachten tot dat we onze Bruce er zullen zien op spelen.

8 de junio de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De website is zeer overzichtelijk!

De website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Ze hebben superleuke producten, die makkelijk te monteren zijn.
Heb een heel leuk speeltoestel besteld, waarvan ik zeker weet dat de kinderen er veel plezier aan zullen gaan beleven!
Bestellen is heel eenvoudig. Kortom prima website!

26 de marzo de 2020

Topspeeltuigen!

Leuke website om op te zoeken en te bestellen, vlotte service en fantastische speeltuigen! Een echte aanrader, kids zijn er dol op!

25 de marzo de 2020

Top speeltoestellen

De site is heel overzichtelijk en daardoor kun je makkelijk zoeken! We hadden de keuze zo gemaakt voor ons speeltoestel! We zijn zeer benieuwd naar de kwaliteit maar die zal zeker wel goed zijn!

25 de marzo de 2020

Uitstekend Webwinkel

Duidelijke beschrijving
Veel extra informatie over mogelijkheden en makkelijk keuzes maken (met/zonder schomel bv.)
Duidelijke montage tips

24 de marzo de 2020
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Eerste keer

Eerste keer dat we een speeltoestel kopen en na verschillende websites bij Fatmoose beland. Duidelijke omschrijvingen van de toestellen, afbeeldingen en afmetingen hebben ons overtuigd, alsook andere gebruikerservaringen op het internet.

22 de marzo de 2020

heel duidelijke website

heel duidelijke website, goeie uitleg, toffe speeltoestellen!!! kortom het ziet ernaar uit dat we een topzomer tegemoed gaan!!!

22 de marzo de 2020
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.