Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

If you are a retailer, please for the love of cheese, please reconsider using FedEx. If I get a FedEx tracking code, I immediately put you on my "never buy from you again" list. They are terri... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dat dit bedrijf nog bestaat, versturen van pakketjes kunnen ze op zich wel. Maar de klantenservice is niet aanwezig, niemand helpt je met een vraag, je wordt letterlijk van het kastje naar de muur ges... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

In november 2025 heb ik een kunstwerkje in de VS verkocht en het daarheen gestuurd met fedex. Het valt niet onder de recent ingestelde import 'tariffs' maar deze zijn onterecht wel ik rekening gebrac... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I think fedex ar cheap but ar scamers, they dont deliver your products, they know exactly what you order, they resale the ptroducts.... i was thinking dhl ar the worst but I was very rong , fedex ar... Ver más

1,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Een waardeloos bedrijf

Een waardeloos bedrijf. De app werkt buitengewoon slecht en inaccuraat. Bezorging slecht. Iets zou op dinsdag komen, om 1900 uur bericht dat het niet meer komt. Later lees ik dat het pakket om 1600 uur al teruggebeld was. Nu nog steeds niets ontvangen

14 de enero de 2026

FedEx via Temu

FedEx via Temu, nooit weer! Er is niet eens aangebeld vervolgens dropt de bezorger het pakket in een dorp verderop terwijl het code oranje is met dikke sneeuwval. Leg het gewoon bij de achterdeur of in de oud papier bak. Ook nog naar het ophaalpunt gegaan want kreeg een sms dat het daar lag, vervolgens was het daar nog niet aangekomen. Ik wil bellen om een nieuwe aan huis bezorging in te plannen kom je uit bij een computer die je vraagt je trackingnummer ontelbare keren in te voeren. Ik annuleer deze bestelling zodra het kan. Waardeloze service!

12 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nog nooit zo'n slechte vervoerder meegemaakt

Nog nooit zo'n slechte vervoerder meegemaakt. Bij een webshop een bestelling gedaan en deze werd uitgeleverd in 3 dozen. Gezien dat de drie dozen tegelijkertijd zijn verzonden, moest hier €100,00 voor betalen. 2 dozen werden op de opgegeven dag afgeleverd, de derde doos was volgens fedex melding: "Een deel van uw zending kan worden beïnvloed op lokale oorzaken" Geen flauw idee wat dit betekent. Na een enorme stroom van e mail berichten en nog 2 dagen voor niets thuis zitten is het derde pakje toch nog uitgeleverd. Afspraken worden niet nagekomen en zo maar gecanceld. Levertijd is mogelijk van 08.00 uur tot 22.00 uur in de avond???
Bedrijf heeft duidelijk zijn bedrijfsvoering niet op orde!

Ratten zijn het

Ratten zijn het. Eerst zeggen dat ik niet thuis was en was er zeker. Daarna nog zeggen dat ze nog een keer langskwamen, nu kan ik 3 dagen later 5 kilometer verder het pakket ergens ophalen

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik denk oprecht dat dit het slechtste…

Ik denk oprecht dat dit het slechtste bedrijf van de wereld is. De bezorger is dinsdag 6 januari langs geweest om een pakket te bezorgen, wij hebben hier geen melding/mail van gehad en niemand was op dat tijdstip thuis. Toen een nieuwe datum aangevraagd voor de bezorging voor op donderdag 8 januari. De bezorger zou zogenaamd zijn geweest op donderdag om het pakket te bezorgen. Wij waren allemaal thuis op donderdag en er is geen bezorger geweest. Ook onze camerabeelden tonen aan dat er op donderdag niemand is geweest. Vanmiddag met een medewerker van Fedex gebeld, die zou me een uur later bellen. Nooit een belletje teruggekregen. Toen maar nog een keer zelf gebeld en tot op heden is er niets duidelijk over waar het pakketje is.

Pakket ligt in depo voor 2 weken en word retour gestuurd

Vanaf 26-12-2025 ligt het pakket in het depo van fedex in heusden zolder. De levering schuift steeds 1 dag op. 5-1 zou er opnieuw geleverd worden. Voor 12 uur word het verzet naar 6-1. Echter op 5-1 rond 21 uur krijgen we een mail dat fedex het 29-12 geprobeerd om het te leveren. En aangezien niemand thuis was werd het terug verstuurd naar de verzender. Volgens de app Is het nooit uit fedex hun depo geweest. Nadat het daar is aangekomen.

5 de enero de 2026

Verschrikkelijk slecht

Verschrikkelijk slecht! Waren al dagen later dan gepland met de bezorging. Kreeg een sms dat het dan eindelijk onderweg was. Hele dag thuis geweest , ineens een bericht dat ze geweest waren en me gemist. Complete onzin want er lag ook geen briefje of iets. Klantenservice met een soort slechte vertaling doet helemaal niks om te helpen (of kan gewoon niks). 1 ster is nog veels te hoog

2 de enero de 2026

Klantonvriendelijk en onbetrouwbaar

Vandaag zouden er drie pakketten (uit één bestelling worden bezorgd. Opeens wordt voor één van die pakketten zonder opgaaf van reden de bezorging gewijzigd naar drie dagen later. Na contact in de chat mocht ik het pakket na 16:00 uur ophalen bij hun locatie in Zwolle.

Het tweede pakket is gewoon bezorgd maar voor het derde pakket werd opeens aangegeven dat ik niet thuis was. Dat was ik wel en de foto die erbij werd gezet is ook niet van mijn huis maar, zo te zien, van een bedrijf. Weer contact en ze zouden proberen het alsnog te bezorgen, maar dat konden ze niet garanderen. U begrijpt het al, nog steeds niet ontvangen.

Voor het pakket dat ik op kon halen naar Zwolle gereden, helaas kon ik het niet meekrijgen want het lag ergens tussen heel veel pakketten en het zou te lang duren om daar naar te gaan zoeken......

Wat een waardeloos bedrijf, nu eerst ook maar klagen bij de verzender, die heeft deze keuze gemaakt. Als ik de keuze heb, nooit meer FedEx.

2 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I had an important package for a Bday

I had an important package for a Bday. They had plenty of time. The day of scheduled delivery they changed the day! They spoiled my surprise. Kept on reprogramming. Awful telephone service with a dumb computer assistant!!! No excuse since AI !

30 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gebruik geen FedEx! Waardeloos!

Betreft de Hub in Zwolle.

Je krijgt netjes een foto van het adres waar het afgeleverd moet worden via email. Dit is niet mijn huis. Dan zou er een bezorgpoging zijn gedaan die niet klopt. Daarna zeker 10 mails gehad dat de bezorging uitgesteld wordt.
Met de chat-dame wordt er afgesproken dat ik het pakket kan halen, nadat daarover bericht wordt. Nog dezelfde dag een bericht dat er weer een zogenaamde bezorgpoging is gedaan die niet gelukt is en dat het pakket nu terggaat naar de afzender.
Weer chatten. Heeft de vorige dame toezeggingen gedaan die niet kunnen.
Moet maar contact opnemen met de verzender.
Wel geld ontvangen en niet leveren. Heet dat oplichterij?

29 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Priority Delivery does not mean…

Priority Delivery does not mean anything. Sent a package from Italy on 23/12 paid 83 euros for priority delivery and in the 29/12 is still not gotten to destination in Groningen. From the tracking is has been in The Netherlands in RODEN NL since 24/12.

29 de diciembre de 2025

Hilarious “priority” service

In what sane universe does a service literally titled “priority”:

- doesn’t show up, claims “recipient unavailable” and brings a big heavy package to a pick-up point far away?
- early in afternoon, reschedules your package which is one last-mile hop away?
- loses your package by never collecting it from the drop-off point?
- doesn’t deliver on Saturdays whilst other, non-priority, carriers do?

Seriously, I worry every time I have to send or receive something valuable or urgent with FedEx.

26 de diciembre de 2025

Een drama!!! Maak hier NOOIT een account aan

Een drama!!!! Complete incompetentie (of onwil) van support. Omdat ik nooit gebruik maakte van Fedex wilde ik mijn ooit aangemaakte account verwijderen, maar dat kun je niet zelf, ook al krijg je van support "hulp" hoe je dat moet doen.
Ik ben nu meer dan een maand bezig, krijg allerlei toezeggingen (gisteren nog het bericht dat het account verwijderd is), maar vandaag kan ik nog gewoon inloggen. Tijd om de autoriteit persoonsgegevens in te schakelen

23 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.