Får instämma med er andra här. FedEx är under all jäkla kritik. Urusel kommunikation och håller inte vad de lovat. Var inte hemma när mitt paket kom eftersom det anlände efter tidsintervallet de s... Ver más
Inte ens en stjärna förtjänas! Det sämsta företag jag någonsin har haft att göra med. Får inte ta bort mitt fedex konto, för att de ber mig skicka "valid fedex account number", som jag inte har ell... Ver más
FedEx sent an SMS on the requested delivery date that they would send the package on the requested delivery date. But they did not honor that. Instead, they sent it 3 days before, when I was not home... Ver más
Genuint så j*vla urpissigt dålig service. Lovar att leverera och att mitt samtycke är noterat att det kan lämnas utanför dörren. Står flera gånger i deras system och har flera supportärenden. Ändå läm... Ver más
No consta que solicite reseñas
Stuck in 2010, somehow still in business.
The year is 2026 and they still don't have a way to tell you roughly when your package is arriving. No map, no "you're next!", no real way to contact the delivery person to say that you've got a last minute dentist appointment and won't be home for 2 of 4 hours they've estimated they'll arrive in.
They give you a 4 hour window and you're expected to sit there at home and be ready.
Absolute joke, we have these new small uber-style delivery services that do fedex's job better despite having literally decades of less experience.
Fick SMS att det skulle levereras idag…
Fick SMS att det skulle levereras idag mellan 11-15. 12:00 fick jag ännu ett SMS att det inte kunde levera pga att det var stängt eller ingen hemma. Ingen har ringt mig och det ombudet som har FedEx hade visst öppet. Såg att paketet var kvar på Sturup!!
Stor varning
Stor varning! Försökte få tag i FedEx varje dag både via telefon och ge leveransförslag på hemsidan. Det utlovades leverans flera gånge som inte kom. Gav tom tillåtelse att lämna paketet utanför min dörr men det gick inte heller. Efter 8 dagar på Landvetters terminal fick jag mitt paket. Mång aklagar på PostNord men de är ju drömmen jämfört med FedEx. Ett oseriöst företag som inte borde få leverera paket
On delivery day they first tried to say…
On delivery day they first tried to say my address was incorrect. It was correct and I had to call in and tell them that. So then they said they would deliver it the next day before 12. 12 passed and it changed to "end of day." They never showed up, never tried to deliver, just made me wait all day. Worst service ever. Never use.
Late delivery
I paid extra for express delivery, the service i got is a late delivery! Im really Fed up with Fedex
Worst experience ever
Worst experience ever. 2 packages. 2 of them lost, then found, then given to postnord. 2 frame periods missed by week.
Mycker dålig
Mycker dålig. I princip omöjliga att kommunicera med.
Leveransföretag som driver en till vansinne
Jag måste säga att jag aldrig varit med om något så osmidigt och ångestinducerande som FedEx. Undvik om det är möjligt.
Man överraskas av ett SMS som berättar att de har försökt leverera ett paket (utan förvarning) men inte kunnat då jag inte var hemma. Inget SMS eller ring på dörrklockan.
Försöker men prata med deras kundtjänst kommer man till någon värdelös AI-röst som inte hjälper en ett dugg. Lyckas man ta sig förbi denna hittepå-individ kan man komma fram till någon riktig människa om man har tur. Men inte hjälper det, för de verkar ha lika lite koll som en själv.
Det verkar också vara något fel på deras tracking-system. Jag vet inte hur man kan ta sig från Örebro till
Västernorrland på 1,5h. Möjligtvis med teleportering.
De envisas om att leverera till hemadressen och det går inte att placera det hos något ombud. Idag satt jag därför som en galen person och väntade vid fönstret för att inte riskera missa budet. Paketet kom, men igen, inget meddelande, inget pling på dörrklockan. Paketet lämnades vid min dörr. Om det nu är av säkerhetsskäl det är så viktigt att lämna paketet personligen, så känns det inte som jättesäker hantering...
Do not use.
Well dont even know how to start. 6th of July my delivery started, finally on the 25th it arrived approximately 50km from me at Malmö. So i decided i could not wait any more and was sick of getting emailed delivery dates and times for my delivery! But nothing arrives. So on the 30th at 11am I call them and arrange to pick it up myself. The employer i spoke to said I could pick it up! So i drove to collect it after work and get told they sent it to postnord at 9.30am. So PLEASE do not use fedex at any cost. And avoid ordering online if fedex is the delivery given. Don't go through the unnecessary stress, they are a joke and I wish it was possible to claim travel expenses but unfortunately not. Very bad company.
De tar två dagar på sig att leverera…
De tar två dagar på sig att leverera ett paket 100km bort, det går inte att nå dem och de hänvisar till ett telefonnummer i USA. De är verkligen ett av de sämsta transportföretagen
Opålitliga utdelning".Påstår att de…
Opålitliga utdelning".Påstår att de försökt leverera paket gånger flera. Men frågan är var? Inte till den postbox man anmälde tydligen.Sen skickar de tillbaka paketet till leverantör fast man betalt in tull. Frågan är också hur de kan "ha försökt" leverera ett paket× flera innan tullen betalas in?
0 stjärnor!
0 stjärnor!
Har ALDRIG NÅGONSIN varit med om sämre kundtjänst (omöjlig att nå - AI-agent - ingen mänsklig kontakt) och sämre fakturaavdelning. "Tack för ditt mejl vi återkommer inom 10 arbetsdagar" NEJ, det gjorde de inte! "Tack för ditt mejl du kommer få pengarna (ca 25 000 kr) utbetalade till ditt konto inom 10 arbetsdagar" NEJ, det fick vi inte! Efter otaliga påminnelser, utan någon respons, fanns plötsligt pengarna på vårt konto. 1,5 månad efter vad de sagt! Otroligt dåligt skött!
Definitely the worst delivery company…
Definitely the worst delivery company in Sweden. Stay away, far far away from working with them. Deliveries are never done on time, and redelivery is postponed again and again. My package has been delayed for redelivery for 1 week now. And not sure if I will ever get my package.
Hade fått minus om det gått
Hade fått minus om det gått. Aldrig någonsin blivit rätt när jag använt mig av FedEx
…… och supporten är värdelös!
Varför kan man inte sätta 0 i betyg?
Varför kan man inte sätta 0 i betyg. Även det hade varit för mycket för detta företag.
Ett företag baserat på bevingade apor hade gjort jobbet mycket bättre än detta. De kan fotografera din dörr, men de förstår inte att det de fotograferar med även är en telefon som de kan ringa i. (Eftersom begreppet porttelefon är helt okänt för dem så trodde man att de tränades i att ringa i en mobiltelefon i a f)
Bor i centrala Göteborg, men har ALLTID fått köra till Landvetter för att hämta mitt paket.
Detta är ett praktexempel på hur man inte ska sköta en verksamhet och att företag ändå använder dem är ett stort mysterium!
Helt värdelöst företag
Helt värdelöst företag. Kommer aldrig använda FedEx igen.
Flera dagar av att inte få sitt paket levererat och efter flera dagar får man höra i kundsupport "vi vet inte vart ditt paket är" Undvik detta företag helt.
Otroligt trevlig chaufför men hjälper…
Otroligt trevlig chaufför men hjälper föga när leveransen är flera dagar försenad
Utebliven upphämtning
Beställde upphämtning av kolli. fick mail med bekräftelse. Ingen kom! Inget meddelande om ev. försening!
Betala inte för prioritetsleverens
Betalar 750kr för express 1-2 dagars leveranstid. Redan när paketet kommer in i spårninssystemet är beräknad leverans 4 arbetsdagar. Support ger absurda alternativ, kan inte kontakta underleverantör etc, till lösning som tar längre tid, när jag erbjuder att hämta på Sturup dit paketet levererats och det är möjligt att hämta. Prioritet är BS