Valorada con 1 estrellas sobre 5

Får instämma med er andra här. FedEx är under all jäkla kritik. Urusel kommunikation och håller inte vad de lovat. Var inte hemma när mitt paket kom eftersom det anlände efter tidsintervallet de s... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inte ens en stjärna förtjänas! Det sämsta företag jag någonsin har haft att göra med. Får inte ta bort mitt fedex konto, för att de ber mig skicka "valid fedex account number", som jag inte har ell... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

FedEx sent an SMS on the requested delivery date that they would send the package on the requested delivery date. But they did not honor that. Instead, they sent it 3 days before, when I was not home... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Genuint så j*vla urpissigt dålig service. Lovar att leverera och att mitt samtycke är noterat att det kan lämnas utanför dörren. Står flera gånger i deras system och har flera supportärenden. Ändå läm... Ver más

1,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

1,1

Todas las opiniones

277 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Opålitliga och dyra

Man sitter hemma och väntar på leverans så får man plötsligt ett sms som säger att delar försökt att leverera .en kungen var hemma! 200 sek kostade det och jag fick kämpa för få mitt paket! Lita inte på dem!

17 de junio de 2026

Värdelös

Mitt paket har fastnat i deras tull avdelning 30 min bort i över 2 veckor, statusen uppdateras till "på väg" om och om igen men lämnar aldrig Ljungby, och det är nästan omöjligt att få prata med en människa. Deras AI "support" är helt värdelös och extremt frustrerande att prata med

Absolut sämsta postombudet någonsin

14 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Absolut sämst som vanligt.

Absolut sämst som vanligt.
Får en notis på Torsdagen att ett paket är på väg till mig med leverans nästkommande dag. Lägger in i leveransen att paketet ska levereras till ett uthämtnings ställe i närheten, då chaufförerna har väldigt svårt att trycka på porttelefonen utanför, så jag väljer det säkra före det osäkra.

Samma dag som paketet ska levereras får jag en notis att dem har varit utanför och försökt leverera paketet hemma.
Jag har alltså varit hemma hela dagen och ingen har ringt på....
Ringer till kundtjänsten - där börjar man såklart med en AI bot som dessutom är nästan sämre än deras chaufförer, men tillslut kom jag till en riktig person.
Han kunde såklart inte hjälpa mig heller, för att han har inte numret till chauffören (har ni inte nummer till era kollegor??), så nu får jag vänta till efter helgen på mitt paket istället, där dem kanske kommer göra ännu ett försök hemma, med säkert samma chaufför som har både svårt att läsa men även verkar ha problem att förstå siffror på en porttelefon.

SKÄMS!!!

12 de junio de 2026

Frustrerande!

Mitt paket har enligt spårningshistoriken stått och stampat på Sturup i en vecka. Det finns ingen annan att ringa eller kontakta annat än en idiot-robot som bara gjorde mig dubbelt irriterad! Sista gången jag använder Fedex för leveranser! Lägg ner.

11 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dem ''kunde inte leverera'' antagligen…

Dem ''kunde inte leverera'' antagligen för att de ej hittar min dörr, men hade de använt hjärnan och kolla lite hur man kommer upp på loftgången så är det inte så svårt, fyfan vad kassa fedex är, varenda gång, inte ens ett samtal. Att fedex fortfarande ens levererar i sverige är helt sjukt. -10/10

10 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag vill inte ens ge en stjärna

Jag vill inte ens ge en stjärna. Falska leveransförsök, uppdateringar i appen stämmer inte, står att man kan hantera sin leverans men när jag valt ombud så "försöker de leverera hemma utan resultat". Vid kontakt svarar en ai-bot som leder en runt i cirklar. Fick tillslut tag i en riktig person men han kom med bortförklaringar och sa sen att paketet skulle skickas imorgon. Det kom aldrig. Jag anmälde saknat paket på deras app, då står det att paketet inte kan anmälas för det är levererat. Under all kritik. Kommer aldrig använda fedex igen.

Leverans på morgonen

Leverans på morgonen, vill inte lämna paket utan att man skriver på.
Dagen efter skulle det levereras till återlämning ställe. Får mess- gick inte att leverera. Inte? Till en butik?
Omöjligt att få kontakt med support!!
Är plantor jag beställt som dom leker med att köra runt

Varning

Varning! oseriöst företag, påstår att de försökt lämna pkt trots att jag inte fått en enda avisering eller info ens om att paket var på väg eller försök till leverans. Paketet sändes tillbaka till Italien utan min vetskap. Försökt kontakta dem men omöjligt då de endast har en AI svarare.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Paketet skulle komma igår stod det

Paketet skulle komma igår stod det. Sen försenat o skulle komma idag innan 18:00 från Upplands Väsby. Paketet har fortfarande inte dykt upp o snart är klockan 19. Vad sysslar dom med???
Sååå dåligt!!!!!!!!!!

Lögner och obefintlig service

Varit hemma hela dagen. Får ett mail att FedEx Group inte kunde nå mig på den angivna adressen.

Försöker först komma till en chat, det fungerar ej. Då ringer jag och får prata med en bot som inte hjälper mig ett dugg och som vägrar låta mig prata med en människa.

Värsta jag varit med om

Ett skämt

Nån på FedEx valde att skicka en golfklubba via instabox.
Sen får man mail om förseningen för att packet var för stort… 🤷🏻‍♂️

Bedrägeri

Bedrägeri! Vårt paket skickades från Spanien men kom aldrig fram och skickades tillbaka till avsändaren (och hon krävdes på ytterligare 316€ för att hämta ut paketet!). Jag kan läsa i spårningen att två leveransförsök ska ha gjorts med datum och tidpunkt. Vi var hemma då och vet 100% säkert att ingen bil kom till vår bostad. Fedex kontaktade oss på inget sätt (telefon, sms, mejl, brev). Sista dagen innan paketet skulle skickas tillbaka fick vi information av spanska företaget med ett spårningsnummer och kontaktade omedelbart Fedex. De gav oss möjligheten att boka ett nytt datum, vilket vi gjorde, men då kom paketet inte heller utan det skickades tillbaka till Spanien nästa dag. Fedex säger till den spanska uppdragsgivaren att vi inte var hemma och inte nåbara, vilket är ren lögn. Kundtjänsten svarar "beklagar - ni kan lämna feedback". Min svärmor har förlorat 7000kr och min fru fick aldrig sin födelsedagspresent. Dessutom har vi förlorat mycket tid och har haft mycket stress och sömnlösa nätter. Vi kommer att försöka driva detta i domstol och är så arga som man någonsin kan bli på ett företag. NOLL STJÄRNOR!

28 de mayo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sad as I also can’t give them more then…

Sad as I also can’t give them more then 1* as most others.
They are just not reliable and when you have waited all day for delivery there is no message about delays or as recently, no package at all. Just a message from the Swedish Post that they have been instructed to deliver, SAME, shipment the evening after.

3 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väntade på paket ifrån Japan fick både…

Väntade på paket ifrån Japan fick både sms o mejl att paket på väg men kom inget efter kontakt med dom påstod dom fel o adress o fel telefonnummer ändå fått sms ?
Efter 4 samtal fick paketet och dom skyllde på adressen vår adress innehåller 2st Ö o ett Ä
På adresslappen 2st O o ett A
Så detta var anledningen att inte paketet kommit fram 😡😨
Men dom fick idag ett samtal om vad jag tycker om deras sevice och det är -10

3 de junio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dålig tracking på leveransen.

-Dålig tracking på leveransen.
-Dålig estetisering av leverans tiden.
-Dålig information vid paket hantering.
-Ingen feedback på adress/telefon ändring.
-Indisk Scam Center som inte fixade.
-AI support som inte fungerar
-Förare som tar en blid när de kör förbi adressen ( vi sprang ut med var redan borta )

Efter 3 personer spenderat ca 3 timmar vardera har vi till slut kommit fram till en trevlig människa, trots att hen arbetar på ett av värdens sämsta företag. Nu får vi se om de levererat paketet i morgon. Kommer ALDRIG acceptera en FedEx transport igen.

Telefon support = AI
Telefon support 2 = Indisk Scam Center
Telefon kontakt nr 3 = Svensk
AndroidApp = mist sagt undermålig

2 de junio de 2026

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.